70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ronnie έγραψε:Ωραία. Ας αφήσουμε τα σενάρια, γιατί ο καθένας παραβλέπει αυτά που δεν θέλει, και ας πιάσουμε τους αριθμούς και τα γεγονότα.
Ο Κούτσιας δεν μπορούσε να βρει 800 αγωνιστικά λεπτά στον περσινό ΠΑΟΚ, έτσι ώστε αυτή η ρήτρα να μην έχει καμία αξία;
Παρένθεση. Η ρήτρα δεν αναιρεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει σε 11 μήνες.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Απλό είναι και για εμένα. Αν φύγει ο Κούτσιας (και ο κάθε Κούτσιας) η ευθύνη είναι αποκλειστικά της ΠΑΕ.
Μπορεί να βγει κερδισμένη με τα 2 μύρια γιατί ο παίχτης δεν θα έχει εξέλιξη, μπορεί και να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να, μπει ο Κουτσιας. Το λέω ξεκάθαρα : Ο Κουτσιας θα εκθέσει τον προπονητή του περισσότερο από Λυρατζη /Τσιγγαρα. Αν πάρει στον ΠΑΟΚ ρόλο στο γκρουπ του ροτεισον, ο παίκτης θα υπογράψει έστω ένα 3ετες. Έτσι πως τα κάναμε, το 3ετες είναι μια χαρά. Ας γίνει πρώτα αυτό, και το επόμενο καλοκαίρι ενα γενναίο 4ετες αν ο παίκτης πιάσει.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Ιάσονας έγραψε:
Ronnie έγραψε:Ωραία. Ας αφήσουμε τα σενάρια, γιατί ο καθένας παραβλέπει αυτά που δεν θέλει, και ας πιάσουμε τους αριθμούς και τα γεγονότα.
Ο Κούτσιας δεν μπορούσε να βρει 800 αγωνιστικά λεπτά στον περσινό ΠΑΟΚ, έτσι ώστε αυτή η ρήτρα να μην έχει καμία αξία;
Παρένθεση. Η ρήτρα δεν αναιρεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει σε 11 μήνες.
Σωστά, αν όμως είχε πάρει τα αγωνιστικά λεπτά (βάση του συμβολαίου) τότε ίσως να μην υπήρχαν καν σκέψεις για το αν θα ανανεώσει ή όχι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ronnie έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
Σωστά, αν όμως είχε πάρει τα αγωνιστικά λεπτά (βάση του συμβολαίου) τότε ίσως να μην υπήρχαν καν σκέψεις για το αν θα ανανεώσει ή όχι.
Οντως αυτό που λες είναι μία πιθανότητα. Η άλλη είναι να έφερνε πιο ευκολα τη ρήτρα και να έφευγε ως ένας ανήλικος σεντερφορ που πήρε 800 λεπτα συμμετοχής στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν δεν σκοραρε. Επίσης παραβλέπεις το αν άξιζε χρόνο συμμετοχής που δεν το ξέρουμε.

Ας ελπίσουμε να ανανεώσει και να μιλάμε τσάμπα. Η διαισθησή μου είναι πως 15 Αυγούστου δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ, μακαρι να κάνω λάθος.

Εστω πως είμαι ρομαντικός, αλλά θέλω τα παιδιά από τις ακαδημίες (ειδικά τις τωρινές που τα στεγάζουν από τα 11 12 14) να βλέπουν σαν όνειρο να παίξουν στην Τούμπα, και όχι να προσπαθούν με μικρά σε χρονική διάρκεια συμβόλαια και χαμηλές ρήτρες να ψάχνουν τρόπους να φύγουν.
Ενας από τους λόγους που γουστάρω τρελά Τσαούση και Λύρατζη είναι και αυτός.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Η ρήτρα δεν θα είχε καμία αξία αν έπαιζε τα 800 λεπτά και αγωνιστικά του άξιζε αυτός ο χρόνος στον περσινό ΠΑΟΚ. Ακόμα και αν δεν άξιζε αυτό το χρόνο, θα έβρισκες τρόπο ώστε να τον πάρει.
Σταματώ εδώ, νομίζω είναι κατανοητά τα όσα έγραψα, ελπίζοντας πως ο Κούτσιας θα βγει σαν ποδοσφαιριστής και πως αυτό θα γίνει στον ΠΑΟΚ.
fytilas

Δημοσίευση από fytilas »

συνωμοτεί το συμπαν να παρει φανελα βασικου, αυτο απο μονο του ειναι καλος οιωνός, πιστευω θα βγαλει ματια ..
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Σωστό αλλά θα μπορούσε να φερει μία πρόταση 2 εκατομμύρια από την στουντγκαρδη πχ που τα έδωσε για τον περεα και να έλεγε δώστε με αλλιώς του χρόνου πάω ελεύθερος.
Η ρήτρα δεν είναι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος η διάρκεια είναι και σε ρωτάω το εξής. Τα μεγάλα ταλέντα της γενιάς του ήταν 3.Αυτος ο Κωνσταντελιας και ο σουρλης του γαύρου. Ακουσες ποτέ για τον σουρλη τη λέξη ρήτρα? Δεν θεωρείς δεδομένο πως υπέγραψε μακροχρόνια στο γαυρο? Πως λοιπόν σε εμάς δέχεσαι ένα 18 να μην δεσμεύεται στην ομάδα. Στη θέση του σουρλη παίζει ο μπουχαλακης βασικός θυμίζω. Μόνο σε εμάς και το βαζελο συμβαίνουν αυτά επειδή μας βρίσκουν οι μάνατζερ σοφτ. Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί θα φανεί ότι έχω εμμονή με τον Κουτσια ενώ στην πραγματικότητα θέλω να μείνει και να αναδειχτεί, το να υποστηριζουμε όμως σαν οπαδοί τέτοιες συμπεριφορές πιτσιρικαδων από τις ακαδημίες μου φαίνεται απίστευτο. Στον κωλογαυρο τόσα χρόνια τέτοια ρήτρα δεν απαίτησε μάνατζερ ποτέ προφανώς γιατί ξέρει από λευκά πολο. Στον ΠΑΟΚ που έχουν το θράσος να απαιτούν εγγυημένες συμμετοχές και διετή συμβόλαια μάνατζερ ανηλίκων για τους οπαδους φταίει η ΠΑΕ και όχι η αχαριστια και το θράσος των εκπροσώπων.
Και ο περσινός ΠΑΟΚ που υποτιμάς τόσο βγήκε οκτάδα στην Ευρώπη, δεύτερος πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου. Με το υλικό που είχε το λες και θαύμα που δεν ξαναγίνεται.

Δεν θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση για τον Κουτσια
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει...προσεχτικά.. Μπορεί κάποιος που τον έχει δει πραγματικά να πει εάν έχει....επαφη..με την μπάλα; είδαμε τι επαφές έχει π. Χ. Ο νταντας... Πλησιάζει; η απλά είναι ένας.... Τσόλακ...

Τι θέλω να πω.... Είναι σε θέση να περάσει από έναν αμυντικό η θα τρακάρει επάνω του...

Θυματε κάνεις τον αλήτη τον Μίλαν τζουρτζεβιτς που είχαμε;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ξέρει τρομερή μπάλα. Απλά κάνει πάντα περιττές ενέργειες. Εάν στρωθεί λίγο, θα κάνει μεγάλη καριέρα. Μακάρι να του βρούνε τα κουμπιά του.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Βασικά θυμίζει τον Μποτσιεκ :D
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ιάσονας έγραψε:Σωστό αλλά θα μπορούσε να φερει μία πρόταση 2 εκατομμύρια από την στουντγκαρδη πχ που τα έδωσε για τον περεα και να έλεγε δώστε με αλλιώς του χρόνου πάω ελεύθερος.
Η ρήτρα δεν είναι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος η διάρκεια είναι και σε ρωτάω το εξής. Τα μεγάλα ταλέντα της γενιάς του ήταν 3.Αυτος ο Κωνσταντελιας και ο σουρλης του γαύρου. Ακουσες ποτέ για τον σουρλη τη λέξη ρήτρα? Δεν θεωρείς δεδομένο πως υπέγραψε μακροχρόνια στο γαυρο? Πως λοιπόν σε εμάς δέχεσαι ένα 18 να μην δεσμεύεται στην ομάδα. Στη θέση του σουρλη παίζει ο μπουχαλακης βασικός θυμίζω. Μόνο σε εμάς και το βαζελο συμβαίνουν αυτά επειδή μας βρίσκουν οι μάνατζερ σοφτ. Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί θα φανεί ότι έχω εμμονή με τον Κουτσια ενώ στην πραγματικότητα θέλω να μείνει και να αναδειχτεί, το να υποστηριζουμε όμως σαν οπαδοί τέτοιες συμπεριφορές πιτσιρικαδων από τις ακαδημίες μου φαίνεται απίστευτο. Στον κωλογαυρο τόσα χρόνια τέτοια ρήτρα δεν απαίτησε μάνατζερ ποτέ προφανώς γιατί ξέρει από λευκά πολο. Στον ΠΑΟΚ που έχουν το θράσος να απαιτούν εγγυημένες συμμετοχές και διετή συμβόλαια μάνατζερ ανηλίκων για τους οπαδους φταίει η ΠΑΕ και όχι η αχαριστια και το θράσος των εκπροσώπων.
Και ο περσινός ΠΑΟΚ που υποτιμάς τόσο βγήκε οκτάδα στην Ευρώπη, δεύτερος πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου. Με το υλικό που είχε το λες και θαύμα που δεν ξαναγίνεται.

Δεν θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση για τον Κουτσια
Ενημερωτικά ο Σουρλής παραχωρήθηκε στη Φορτούνα Σιτάρντ δανεικός για 1 χρόνο με οψιόν 2,5 εκ. ευρώ αν θέλει να τον κρατήσει...εξαιρετικός παίκτης κατά τη γνώμη μου θα παίξει Εθνική στο μέλλον..
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει...προσεχτικά.. Μπορεί κάποιος που τον έχει δει πραγματικά να πει εάν έχει....επαφη..με την μπάλα; είδαμε τι επαφές έχει π. Χ. Ο νταντας... Πλησιάζει; η απλά είναι ένας.... Τσόλακ...

Τι θέλω να πω.... Είναι σε θέση να περάσει από έναν αμυντικό η θα τρακάρει επάνω του...

Θα τρακαρει πάνω του.

Με συνομιληκους του υπερίσχυε λόγω σωματοδομης, αλλά στην πορεία του χρόνου αυτό εξισορροπείται.

Σημ. Μακάρι να με διαψεύσει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από aivas19 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει...προσεχτικά.. Μπορεί κάποιος που τον έχει δει πραγματικά να πει εάν έχει....επαφη..με την μπάλα; είδαμε τι επαφές έχει π. Χ. Ο νταντας... Πλησιάζει; η απλά είναι ένας.... Τσόλακ...

Καρπουζα Θυμιζει τον De Ketelaare σε πιο δυνατο αλλα με λιγοτερη τεχνικη και μηδενικη συμμετοχικοτητα. Θελει δουλεια αλλα γιατι να μην κανει τα ρεπο των βασικων;
Το θεμα ειναι οτι περσι η ομαδα δεχοταν τοση πιεση λογω του κακου ροστερ, δεν ειχε χωρο και χρονο για τον Κουτσια. Φετος ας το εκμεταλλευτει
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Για να πουμε την γνωμη μας πρεπει να τον δουμε να παιζει.

Να παιζει σε συνεχομενους αγωνες με διαφορετικης δυναμικοτητας αντιπαλους.

Αν πιστευουν οτι δεν μπορει ,το καλυτερο για την ομαδα και για τον παικτη ειναι να πουληθει.

Το κακο ειναι οτι ο λουτσεσκου εδειξε, οτι οχι μονο δεν το εχει με την αξιολογηση παικτων αλλα και οτι εκανε παντα την λαθος εκτιμηση για τους παικτες που αποτελουσαν τα πολυτιμοτερα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας .Αυτο εδειξαν οι πωλησεις της ομαδας.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΟΤΟ ,που μπορει να περιορισει τις ζημιες-μεχρι ενα σημειο βεβαια-απο τις λαθος εκτιμησεις του ρουμανου τεχνικου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”