Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από Mīngus »

Λίγο περίεργο το θέμα με την ύπαρξη ή μη ρήτρας. Αν όντως δεν έχει, αυτό πώς ακριβώς σημαίνει ότι μπορεί αν θέλει να φύγει; Άρα το παιχνίδι παίζεται ξεκάθαρα στο αν θα υποκύψει σε ψυχολογικούς εκβιασμούς ο πρόεδρός τους.
Βλέποντας βέβαια τα έσοδα που έχει η Braga πάνω κάτω την τελευταία πενταετία από πωλήσεις είναι άνω των 20 μυρίων ανά έτος, έως και 30. Που δείχνει ότι σίγουρα δεν πουλάει φτηνά και συμβιβαστικά.
Μακάρι να έχει την πειθώ ο Φερέιρα και να τελειώνουμε άμεσα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ πιστεύω ο Φερέιρα θα κλείσει μέχρι το βράδυ.. να τον κρατήσουν με το ζόρι δεν γίνεται... Αλλιώς μετά καρέρα!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:Επειδη δεν το βλεπω ν συμβαινει, ας προετοιμαστούμε ψυχολογικα για τ ακουσμα κανενος περίεργου ονοματος...
Εδω που φτασαμε δεν εχουμε την ανεση να καθυστερησουμε την επιλογη προπονητη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζούζου; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ανακοινώθηκε ο Ρουμάνος, καλοφαγωτα ρε κ@λοπουστ@...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Πάντως δεν ισχύει για μενα το οτι εκανες σε μας ο Lucescu θα κανει κ ο Ferreira. Ή τουλάχιστον ειναι δυο περιπτωσεις με εντελως διαφορετικη βαρυτητα. Γιατι εμεις θεωρουμε οτι ο πιο μεγαλος στοχος της φετινης σαιζον θα κριθεί άμεσα στους επόμενους δυο μήνες. Αν η braga αντιθετως αλλαξει προπονητη θα εχει τη χρονικη ανεση θα δουλεψει με την ησυχια του την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Εγώ δεν θέλω ούτε όνομα, ούτε κάποιον με ευρωπαϊκές παραστάσεις, ούτε κάποιον που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Θέλω κάποιον που να είναι δίπλα στον κάθε παίκτη. Κάποιον που να τους κρατήσει δεμένους όλους μαζί σαν μία οικογένεια, όπως τους άφησε ο Λουτσέσκου. Αυτό είναι το σημαντικό σε αυτήν τη φάση. Εάν ο Φερέιρα ή ο κάθε Φερέιρα μπορεί να το καταφέρει αυτό, τότε καλώς να μας έρθει.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω γενικα δεν καταλαβαινω το κολλημα με την ρητρα. Σε αντιθεση με τους ποδοσφαιριστες, ο προπονητης μπορει και να παραιτηθει απο την δουλεια του. Αν λοιπον η Μπραγκα μουλαρωσει, ο Φερεϊρα παραιτειται και υπογραφει σε μας. Φανταζομαι οτι ο ανθρωπος τους πιεζει να δεχτουν για να φυγει σαν κυριος, αποζημιωνοντας την ομαδα που τον ανεδειξε. Αντιστοιχα υποθετω οτι αν θελει τοσο πολυ να ερθει, κι αν δει οτι η Μπραγκα δεν σεβεται την επιλογη του, μπορει να παραιτηθει. Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι που δεν λαμβανω υποψιν?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καμία σχέση. Η Braga έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την παραίτηση.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Mīngus έγραψε:Καμία σχέση. Η Braga έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την παραίτηση.
Ναι απλά καμία ομάδα δεν κρατάει με το ζόρι ούτε προπονητή ούτε παίκτη γιατί στην τελική θα βγει χαμένη
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αυτοί οι αρδ που βγάζουν άρθρα υπερασπίζοντας τον λουτσεσκου και όχι τον ΠΑΟΚ ,στηριζόμενα σε κωλοδημιοευματα της σιχαμερης ράτσας των σαλαιρηδων Ρουμάνων , θέλω να δω τι θα βγούνε και θα λένε το βράδυ αν έρθει όνομα...

Καλά κάνεις ρε Σαββίδη και τους γλεντας .....να τους γ... για να βάλουν μυαλό...με τα λεφτά δεν γίνεται τίποτα
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ή να μη του επιτρέψει να δουλέψει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

navigator11 έγραψε:
Gospi έγραψε:Επειδη δεν το βλεπω ν συμβαινει, ας προετοιμαστούμε ψυχολογικα για τ ακουσμα κανενος περίεργου ονοματος...

Χτυπας εναν Λεωνιδα Μπιλη που δεν εκλεισε τελικα στον Πιερικο και εισαι αρχοντας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Mīngus έγραψε:Καμία σχέση. Η Braga έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την παραίτηση.
Τελεια, αρα νομικα η συμφωνια ή η λυση της πρεπει να ειναι συναινετικη, και ολες οι παραιτησεις που ακουμε ειναι στα πλαισια μιας εθιμικης αποδοχης απο την πλευρα της ομαδας της διαθεσης του προπονητη να φυγει. Σε μια τετοια περιπτωση φανταζομαι οτι η ομαδα δυσκολα θα σταθει εμποδιο, οχι τοσο απο ευγνωμοσυνη, αλλα απο ιδιοτελεια, αφου ενας αδιαφορος και φευγατος προπονητης θα εχει χασει καθε κιντητρο.

Τελος παντων, καλα ολα αυτα αλλα ο χρονος πιεζει και καλο θα ηταν να εχουμε ηδη ξεκινησει παραλληλες διαπραγματευσεις με τον Καρερα, καλου κακου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Έχει, εννοείται. Όπως κι εμείς δεν είχαμε καμιά υποχρέωση να ασπαστούμε τα κορδελάκια του όποιου Λούκας, Γκάρι, Τσίμιροτ στο εγγύς παρελθόν. Είναι ζήτημα στάθμισης καταστάσεων και επιλογής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 30 Ιουν 2019, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Gospi έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Χτυπας εναν Λεωνιδα Μπιλη που δεν εκλεισε τελικα στον Πιερικο και εισαι αρχοντας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Όχι, όχι, δεν έχουμε κουράγια για τόσο ρηξικέλευθες κινήσεις τώρα. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”