Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Κ@υλωμένοι όλη τη βδομάδα, μείναμε με το πουλί στο χέρι και είμαι να σκάσω ρε πστη μου 

- Μπαρκαρούτσος
Είμαι σε εγρήγορση και σβήνω εν ριπή οφθαλμού τα βρισίδια, αλλά βοηθήστε λίγο κι εσείς περιορίζοντας τους χαρακτηρισμούς.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- sourmenetes
- Moderator
Ντροπη να κατηγορειτε την πιο φλουφλικη κερκιδα εβερ!!!
Στα @@ μου και το πρωταθλημα και ολα!!!
Στο τελος δε θ βαραμε παλαμακια γιατι ο κυρ σαββας θα ποναει το κεφαλι του.
- kataramenos5
Αν δεν ειχαμε 5 καμερες δικες μας πανω στο παγκο του γαυρου ειμαστε πολυ μλκες
-
Κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν ισχύει απλά έχουμε προδότες που το μόνο που τους μοιάζουν είμαι να κάνουν ψευτομαγκιες χάσαμε το πρωτάθλημα σήμερα τελικά. καλύτερα αντί για 7 αγωνιστικές καλύτερα να μας έριχναν 30 μπας και το πάρουμε ποτέ
Σωστόςkataramenos5 έγραψε:Αν δεν ειχαμε 5 καμερες δικες μας πανω στο παγκο του γαυρου ειμαστε πολυ μλκες
- teo4giannitsa
Συγνώμη αλλά ντροπή σου που τους υποστηρίζεις.sourmenetes έγραψε:Ντροπη να κατηγορειτε την πιο φλουφλικη κερκιδα εβερ!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- hasio_john
Δεν υπάρχει περίπτωση να τρύπωσε εκεί γάβρος να το έκανε, είναι αριθμημένες οι θέσεις και γεμάτο security!
Απλά αν δείτε στο ριπλέι γίνετε τις πουτάνας από τέτοια ρολά και ήμασταν τόσο γκαντέμηδες και την έφαγε ο πούστης ή έστω έκανε ψέμματα πως την έφαγε! ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΕΚΕΙ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ .... Τώρα ας πάρουμε τ' @ @ μας και του χρόνου.
Οι αεκτσήδες ήδη πανυγηρίζουν το πρωτάθλημα!
Ελπίζω με τις κάμερες να βρουν τον *****, αν και δύσκολο με τόσους όρθιους να κάνουν το ίδιο και να τιμωρηθεί παραδειγματικά!
Όπως ελπίζω να είχαμε και κάμερες προς τον πάγκο του γκέι.
Έχω πάθει εγκεφαλικό μάγκες, πραγματικά!
Απλά αν δείτε στο ριπλέι γίνετε τις πουτάνας από τέτοια ρολά και ήμασταν τόσο γκαντέμηδες και την έφαγε ο πούστης ή έστω έκανε ψέμματα πως την έφαγε! ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΕΚΕΙ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ .... Τώρα ας πάρουμε τ' @ @ μας και του χρόνου.
Οι αεκτσήδες ήδη πανυγηρίζουν το πρωτάθλημα!
Ελπίζω με τις κάμερες να βρουν τον *****, αν και δύσκολο με τόσους όρθιους να κάνουν το ίδιο και να τιμωρηθεί παραδειγματικά!
Όπως ελπίζω να είχαμε και κάμερες προς τον πάγκο του γκέι.
Έχω πάθει εγκεφαλικό μάγκες, πραγματικά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 25 Φεβ 2018, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πού ξέρουμε αν ήταν στημένος. Δύσκολο είναι; (αν και μάλλον είμαστε ικανοί από μόνοι μας) δε νομίζω. Το θέμα είναι τι θα γραφτεί, ΑΝ λαίμαι Αν διακοπεί στο φύλλο αγώνα. Τι θα πει ο γιατρός κλπ. Θα δούμε
Προβοκάτσια & θέατρο. Αν είχε όντως γίνει κάτι ο κυρ Σάββας δε θα ήταν ψύχραιμος. Το σενάριο το δουλέψανε καλά, όπως παλιά τα πέναλτι ο Τζόρτζεβιτς.
H αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Τη φάση του Ίβιτς ήμουν σίγουρος ότι θα τη πληρώναμε. Κάπου , κάπως , κάποτε.