Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
φερτε κανεναν παιχτη..... το ριμπαουντ φανταζει ειδος πολυτελειας.... σταθερους ποντους απο ξενους δεν εχουμε..... οικαντε τωρα μεταγραφες η δωστε τα κλειδια της ΚΑΕ σε αλλους..... ειναι ντροπη να κανταταμε το πιο περυφανο τμημα της ομαδας μας κομπαρσο σε ελλαδα και ευρωπη.... καποτε διναμετην μια σφαλιαρα μετα την αλλη σε κατι τετοιες ομαδουλες... και πλεο παμε στο ρεθυμνο μηπως και κλεψουμε το παιχνιδι..... πως μας καταντησαν.... φερτε τουλαχιστον πισω τον ΣΟΥΛΗ!!!!
Στάλθηκε από το SM-J110H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ορίστε ρε παλλικάρια, παιχτρόνι μαυράκι με 40% τρίποντο και 90% βολές ανακοίνωσε, αποδεδειγμένο σκορερ επί χρόνια στα Ιταλικά πρωταθλήματα... στα χαρτιἀ είναι πολύ καλή επιλογή. Αν βομβαρδίζει όπως τα προηγούμενα χρόνια, 20 πόντους με καλά ποσοστά τους περιμένω!
άιντε κι ένα ψηλό τώρα με την άδεια θέση ξένου, βοηθάει ότι χτύπησε κι ο Μάργκαρετ κι έχουμε λειψανδρία...
σοβαρά και άνευ πλάκας πολύ θα ήθελα τη γνώμη σου για τον παίκτη.
Επίσης το σχόλιο σου να καταλάβω αν αφορά την ηλικία και το ότι δεν είχε ομάδα και ήταν ανενεργός...
κάποιος στο ράδιο έλεγε ότι είναι περίπτωση που δεν θα μπορούσε να αγγίξει ποτέ ο ΠΑΟΚ (αν δεν ήταν οι ειδικές συνθήκες να θέλει να παίξει σε ομάδα που παίζει κι Ευρώπη) γιατί είχε κασέ στα 250Κ
Ποιος ειπε οτι εχει κασε 250 χιλιαρικα?Ο Μοσχοβιτης?Καλα αυτος τις προαλλες ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ εχει το 12ο μπατζετ της Α1..Οτι θελει λεει ο καθενας σε σχεση με κασε/μπατζετ κλπ..Αφου οι ομαδες δεν δημοσιοποιουν τιποτα.Αυτο το ποσο για τον συγκεκριμενο παιχτη σε αυτη την ηλικια ειναι στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας.
δεν ξέρω ποιος ήταν γιατί έκανα ένα γρήγορο πέρασμα τα αθλητικά ραδιόφωνα κατά τις 4 παρά.. στο αμάξι.
Είπε ότι τέτοιο κασέ είχε πρόπερσυ όταν έπαιξε μαζί με τον Μπράμος. Τώρα τι να σου πω, μάλλον δεν το έβγαλε από το μυαλό του, Ιταλία και τέτοια στατιστικά και τέτοια συνέπεια ετών...λογικό μοιάζει. Εἰπε ΄οτι ο παίκτης έχει μόνο μια κόντρα με προπονητή στο βιογραφικό του, ένα Γάλλο στην ομάδα του Τονυ Πάρκερ τη Βιλλερμπαν.
Ρε παιδια, σοβαρα τωρα; Συζηταμε αν θα πεσουμε κατηγορια; Ειπαμε ειναι κατσαπλιας αυτος στον παγκο, αλλα και εγω να προπονω τα μισα ματς θα τα παρω λογω φανελας και κοσμου(;)