Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Και μια πρόταση από μένα σαν αντάλλαγμα για τις πληροφορίες για την ταβέρνα στο Μαναση. Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος στη Ζάκυνθο, ταβέρνα Διαχρονικό. Οικογενειακή, όλα δικά τους, και πολύ ωραίο κόκκινο κρασί! Βέβαια εκεί δεν είναι τόσο χαρντκορ η κατάσταση όπως την περιεγραψες για το Μαναση, αλλά αξίζει πολύ! Σημειωτέον δεν είναι ταβέρνα με ψαρικα, αλλά θυμάμαι φοβερή χοιρινή σχάρας, κουνέλι, μοσχάρι ριγανατο και κόκκορα με χυλοπίτε και φυσικά μελιτζάνες σκορδοστουμπι για τους μερακλήδες!
Τελικά πήγαμε Όστρακο στους νέους επιβάτες, τίμιο μέρος και αρκετά οικονομικό για την περιοχή που είναι. Ιδέες για τα Λαδάδικα?
Μια χαρα!Για λαδαδικα δεν ξερω να σου πω.Δε ζω θεσσαλονικη αλλα απαντω να ανεβει το θεμα να απαντησει κανενας μερακλης.
Τι θετε ομως?μεζε γκουρμε?τσιμπημα με ποτο?
Τι θετε ομως?μεζε γκουρμε?τσιμπημα με ποτο?
- PAOK_Antarctica
Λαδάδικα έχω χρόνια να πάω αλλά αυτά που ακούγονται περισσότερο είναι το Χαρούπι και το +Τροφή
To χαρούπι είναι πολύ καλό. Ωραίο φαγητό και καλές τιμές για την ποιότητα του. Και η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή όταν είχα πάει.
Σεφ ειναι ο παπουτσακης που συμμετειχε κ σε διαφορες τηλεοπτικες μαγειρικες εκπομπες.Δημιουργικη κρητικη κουζινα.
Αλλα νομιζω οτι ειναι ελαφρως τσιμπημενο.
Αλλα νομιζω οτι ειναι ελαφρως τσιμπημενο.
Καλά ε, όταν μια μέρα θα ξαναπατήσω Θεσσαλονίκη (μετράω 28 χρόνια) δεν θα ξέρω που θα πρωτοπάω και με ποιόν παρέα. Μου τρέχουν τα σάλια μιλάμε.
Εσύ ονειρεύεσαι Θεσσαλονίκη, εγώ που ονειρεύομαι Αλμπέρτα με τα Βραχώδη Όρη και Αλάσκα που είναι δίπλα σου;Rexaris έγραψε:Καλά ε, όταν μια μέρα θα ξαναπατήσω Θεσσαλονίκη (μετράω 28 χρόνια) δεν θα ξέρω που θα πρωτοπάω και με ποιόν παρέα. Μου τρέχουν τα σάλια μιλάμε.
- PAOK_Antarctica
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είχα πάει προ κορονοιου στο χαρούπι.
Ωραίο φαγητό (λίγο σε ποσότητα) αλλά αρκετά τσιμπημένο.
Αν είσαι λάτρης της Κρητικής μουσικής και γενικά της κουλτούρας και της κουζίνας, στο συνιστώ.
Για μένα από Λαδαδικα σε κρέας θα σου πρότεινα το Τηγανιες και Σχάρες (αλυσίδα) και για καλές σούβλες το Φάτε Σκαστε επί της Τσιμισκή
Ωραίο φαγητό (λίγο σε ποσότητα) αλλά αρκετά τσιμπημένο.
Αν είσαι λάτρης της Κρητικής μουσικής και γενικά της κουλτούρας και της κουζίνας, στο συνιστώ.
Για μένα από Λαδαδικα σε κρέας θα σου πρότεινα το Τηγανιες και Σχάρες (αλυσίδα) και για καλές σούβλες το Φάτε Σκαστε επί της Τσιμισκή
Ένα Denali (πρώην McKinley) δεν σου κάνει;PAOK_Antarctica έγραψε:Συντάσσομαι με Miles. Θέλω whale watching στο Ανκορατζ.
- PAOK_Antarctica
Πάντως δεν μπορεί και να μας κατηγορήσει κάποιος ότι είμαστε off-topic. Από αρκούδια σε Αλάσκα και Καναδά, άλλο τίποτα...