Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Ettien »

Απορω με ορισμένους που φαντάζεστε γραμμές αντιβιερίνια (!). Αυτες οι ταμπέλες να μην υπήρχαν...Ουτε υπάρχει κάποιος που δεν τον θέλει. Ασφαλώς και θα είναι μια καλή μεταγραφή. Υπάρχουν όμως ευλογοι προβληματισμοί και μην περιμένετε να συμφωνούν όλοι με όλους.
Ενας απο αυτούς τους προβληματισμούς είναι ότι έχεις αυτή τη στιγμή ένα Χ μπατζετ να δαπανήσεις και η πρωτη προτεραιότητα είναι ο επιθετικός. Μεγαλες υπερβάσεις λιγο δυσκολο αφου υπάρχει και το ffp. Για πείτε λοιπόν πως θα γίνει η χρυσή τομή. Αυτό μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 24 Δεκ 2016, 12:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετιέν το κακο ειναι οτι Μπατζετ δεν υπαρχει όπως ξερουμε , το κατα περιπτωση μονο
Επειτα φφπ οταν εχεις παρει 10 μυρρια το καλοκαιρι δε νονιζω να εχεις προβλημα...

Παντως για φορ δεν εχω κπ υπέρ πουλεν αν παμε σε φτηνή σχετικά λύση θα θελα εντλοβου η ανσαριφαρντ που δεν τον εδω δει τοςο
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Με ALi Adnan, Vierinha και Mbokani αλλάζεις επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

MANIAKOS έγραψε:Ετιέν το κακο ειναι οτι Μπατζετ δεν υπαρχει όπως ξερουμε , το κατα περιπτωση μονο
Επειτα φφπ οταν εχεις παρει 10 μυρρια το καλοκαιρι δε νονιζω να εχεις προβλημα...

Παντως για φορ δεν εχω κπ υπέρ πουλεν αν παμε σε φτηνή σχετικά λύση θα θελα εντλοβου η ανσαριφαρντ που δεν τον εδω δει τοςο
Μα γι' αυτό γράφω για Χ μπατζετ το οποίο δεν είναι όμως απεριόριστο. Ο εντ λοβου είναι αυτός που ήταν περυσι συμπαίκτης με τον Κουλούρη στην ανόρθωση ? Λες και για τον Ανσαριφαρντ που κατ΄εμέ είναι καλή περίπτωση, ίσως καλύτερη απο αυτές που έχουμε, αλλά και πάλι στη θέση που έχουμε το πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι που θα κάνει την διαφορά ?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο μποκανι είναι προσιτη λύση πιστεύω,Η αρενα λέει για χατσεριδη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Σάβ 24 Δεκ 2016, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ο Μποκανί αν είναι στο επιπεδο που ήταν πριν 2-3 χρόνια θα ήταν σουπερ. Τωρα δεν ξέρω, δεν εχω παρακολουθήσει την πορεία του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ettien έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ετιέν το κακο ειναι οτι Μπατζετ δεν υπαρχει όπως ξερουμε , το κατα περιπτωση μονο

Μα γι' αυτό γράφω για Χ μπατζετ το οποίο δεν είναι όμως απεριόριστο. Ο εντ λοβου είναι αυτός που ήταν περυσι συμπαίκτης με τον Κουλούρη στην ανόρθωση ? Λες και για τον Ανσαριφαρντ που κατ΄εμέ είναι καλή περίπτωση, ίσως καλύτερη απο αυτές που έχουμε, αλλά και πάλι στη θέση που έχουμε το πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι που θα κάνει την διαφορά ?

Σιγουρα δεν ειναι απεριόριστο αλλα για μια δυο μεγάλες κινησεις φτανει πιστευω
Επειτα να δουμε τι θα γλιτώσουμε απο τζιολη σκονδρα απο το Μπατζετ
Πωληση Τζαβέλα ;
Ναι ο εντλοβου που ήταν ανόρθωση περσι κ φετος καραμπακ
Σιγουρα θα υπαρχει τετοιο φορ απλα δεν μου ρχεται κανενας , κ ο Ισλανδός καλα τα παει στη Μακάμπι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Περσυ στην watford καλός ήταν... φέτος στην hull δεν παίζει κ πολύ... 31 ειναι εχει να δώσει ακόμα ... μακαρι λεω εγώ..αλλα θα δούμε... υπομονή λογικά σε μια βδομάδα θα ξέρουμε που κινούμαστε...
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Ειναι γνωστό σε όλους μας ότι στον πρόεδρο μας εχει αποδειχθεί οτι δεν αρέσουν τα transfer fees, και η αλήθεια ειναι ότι οι σοβαρές ομάδες δεν πετάνε χρήματα εύκολα τον Γενάρη. Για να μην αραδιάζουμε παίχτες ονειρευόμαστε κ μετα χαλιομαστε, ας ψάχνουμε παίχτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει χωρις οι ομάδες τους να καίγονται να το ανανεώσουν (γιατι άραγε;), να μην ειναι τραυματίες που ψάχνουν ομάδα για αποκατάσταση,θέλουν να φύγουν απο καλυτερα πρωταθλήματα, δεν ψάχνουν για τελευταία ένσημα και τελικα μπορούν να μας αλλάξουν επίπεδο, δύσκολο το ψάξιμο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα ο λεοβατς μετριοκαλουτσικος παίκτης κ αν εχεις ευκαιρία για πωληση ενός μυρριου τον δινεις πιστευω , αναπληρώνεται το κενό με Τζαβέλα :mrgreen:

Οτι οτι ρωτήσαμε για σταφι , παπά δε νομιζω να πουλάει σημαινει οτι μαλλον κατι παιζει για αρ Μπακ , συν οτι ο γιαννουλης θα φυγει δανεικός κ ιςως κ ο κοροβεςης

Αλί αντναν εγγυημένος παικτουρα μεγαλη απο Ουντινέζε, κ εν παρουμε κ καναν Ιρανό μπροστα θα μαστε εκρηκτική ομαδα

Βεβαια το σημαντικο ειναι ο φορ , το οκταρι κ αν αποχωρήσει ο τιαμ κ εξτρεμ θελω αν ειναι επιπεδου βιερι η στοχ
Την μισή 11άδα δηλαδή, ταυτόχρονα με την παραμονή του ακατανόμαστου... :mrgreen: :nairepaok:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Αν δώσουμε τον Λεοβατς θα πρέπει να πάρουμε έναν επιπέδου Ματος γιατί κάποιος άλλος χαμηλότερου επιπέδου χωρίς προετοιμασία, μέχρι να καταλάβει τα συστήματα τελείωσε η χρονιά. Αν είναι να έρθει ο Αντελινιο πάρα τους τραυματισμους του εγώ προσωπικά θα ήμουν ευτυχισμένος. Σε κάθε περίπτωση έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιβιτς και στον Μιχελ. Καλά Χριστούγεννα αδέρφια.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Χρόνια πολλά σε 'ολους και καλές γιορτές.
Με 2-3 ποιοτικές προαθήκες(όπου θεωρουν οι Ιβιτς Μιχελς) και ξεκαθάρισμα του ροστερ για να ελλατωθουν οι τρυπες στο βαρελι. Πάντως αποψη μου είναι να έχουν και τη ν ανάλογη ποιοτητα ώστε να μας ανβάζουν σκαλοπάτι αλλά να μην πληρώνουμε και υπεραξία όπως επίσης να μην φέρουμε παίκτες που απλως τους εξασφαλίζουμε μεγάλο συμβόλαιο(βλεπε Μπερμπατοφ)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

che4 έγραψε:κλειδώσετε το φόρουμ για δέκα μερες

ζούμε μεγάλες στιγμές

ο γκοραν τη λεει σε νεο μέλος για τη χρήση εμοτικον

κάτσε να βάλω μια ολα τα εμοτικον

:D :) ;) :o :lol: :redcard: :nairepaok: :pano: :geek: :?: :oops:
Χαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
che4 έγραψε:κλειδώσετε το φόρουμ για δέκα μερες

ζούμε μεγάλες στιγμές

ο γκοραν τη λεει σε νεο μέλος για τη χρήση εμοτικον...Edit: Λυπάμαι που κατάλαβες αυτό φίλε!!!!

κάτσε να βάλω μια ολα τα εμοτικον

:D :) ;) :o :lol: :redcard: :nairepaok: :pano: :geek: :?: :oops:
Χαχαχαχαχαχα
Τι να σας πω ρε μάγκες μέρες που είναι??? Μόνο...τα κάλαντα μπορώ!!!! :lol: :lol:

Υ.Γ. Καλές γιορτές με υγεία σωματική, ψυχική και πνευματική... 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άστο καλύτερα τα λες όλο τον υπολοπο χρόνο .Καλα Χριστούγεννα σε όσους πιστεύουν και καλο διημερο σε εμάς τους υπολοίπους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”