PAOKheads&Metalheads
Re: PAOKheads&Metalheads
Gathering aπο το Mandylion, το κομματι στο δισκο εχει ένα σολο (ΣΟΛΟ!) ενδιάμεσα που εδώ δεν περιλαμβανεται
[youtube]t5PySbFS6Tg[/youtube]
[youtube]t5PySbFS6Tg[/youtube]
Το άκουγα τώρα (όπως το αντίστοιχο τόπικ) και είπα να το ποστάρω για να δώσω λίγη ζωή εδώ!
[youtube]4tzWc3Xl4B0[/youtube]
[youtube]4tzWc3Xl4B0[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Ενω στην αρχη δεν το γουσταρα καθολου,πλεον εχει γινει απο τα αγαπημενα μου Sekeri
Το εχω λιωσειKostas_Peraia4 έγραψε:Ενω στην αρχη δεν το γουσταρα καθολου,πλεον εχει γινει απο τα αγαπημενα μου Sekeri
2η κομματάρα από τον νέο επερχόμενo δίσκο των Kreator! Εκπληκτικές κιθάρες!
[youtube]mUv8GxrqXPk[/youtube]
Το Earth Under The Sword που ακολουθεί δεν είναι στον δίσκο (ίσως μπει σαν μπόνους κάποια στιγμή). Το έγραψαν το τραγούδι για το περιοδικό Decibel
[youtube]cZWp19kNprg[/youtube]
[youtube]mUv8GxrqXPk[/youtube]
Το Earth Under The Sword που ακολουθεί δεν είναι στον δίσκο (ίσως μπει σαν μπόνους κάποια στιγμή). Το έγραψαν το τραγούδι για το περιοδικό Decibel
[youtube]cZWp19kNprg[/youtube]
Τελικά γράφουν μουσικάρες οι Kreator...Μου θυμίζουν πάρα πολύ έντονα τις παλιές καλές ροκ μπάντες...
Καθώς εδώ και χρόνια έχω πάψει πλέον τις αναζητήσεις για νέες ροκ μπάντες και μουσικές (52 γαρ), οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό @dim72 για την πολύ ευχάριστη "γνωριμία" μου μαζί τους!!!!
Καθώς εδώ και χρόνια έχω πάψει πλέον τις αναζητήσεις για νέες ροκ μπάντες και μουσικές (52 γαρ), οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό @dim72 για την πολύ ευχάριστη "γνωριμία" μου μαζί τους!!!!
- Kostas_Peraia4
Πολλα υποσχομενο το καινουριο cd των Kreator.Θυμαμαι τους ειχα δει πρωτη φορα στα 14 μου στη υδρογειο και ειχα παθει ζημια...Ασε που ειχα φαει κατι μπουνιδια που ακομα τα θυμαμαι

Να είσαι καλά για τις για τις ευχαριστίες σου! Συνεχίζω πάντα να ψάχνω το καινούριο και το διαφορετικό κι ας είμαι στα 45.Ένα ακόμα κομμάτι διαφορετικού ύφους από τους Kreator.goran 64 έγραψε:Τελικά γράφουν μουσικάρες οι Kreator...Μου θυμίζουν πάρα πολύ έντονα τις παλιές καλές ροκ μπάντες...
[youtube]BnO-uRsdIgg[/youtube]
Ωραίο κι αυτό, ωραίος κι εσύ φίλε...Keep looking for the new and the extraordinary till you find the class... 
- Lacedaemonian
- painkiller4
- back in black