Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
kerk

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από kerk »

Η αλήθεια είναι οτι ο σιχαμένος εκτός απο την ... σιχαμενότητα του, έχει μυαλό και φιλοδοξίες. Εγω (ειδικά μετά το "ξεκαθάρισμα" με τον πατέρα του ) αυτό σκέφτηκα αμέσως .
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

simba έγραψε:Παντα τοχα απορια, γιατι τοσοι φανς γουσταρουν να spoilerιαζονται κ να μειωνουν τη γοητεια της εκπληξης/αναμονης...

Game of Thrones χωρίς spoiler είναι σαν μεταγραφική περίοδος χωρίς παπάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γίνεται δηλαδή να έρθει κάποιος να μου πει ξέρω ποιον παίκτη θα πάρει ο ΠΑΟΚ και εγώ να του πω όχι μη μου λες δε θέλω να ξέρω,περιμένω την ανακοίνωση ? Δεν γίνεται :mrgreen: :mrgreen:

Ασε που με τα βιβλία η αναμονή έχει ξεπεράσει την πενταετία
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

RoMaN έγραψε::o Το απεύχομαι!!

Bolton στον Θρόνο;; Θα τρελαθώ ρε φίλε...

Εγώ να δεις... :roll: :roll:

Α ρε π@@στη πράκτορα Κρόκους... :?

Μέχρι κι εκεί πρόλαβες κι έβαλες το χεράκι σου μωρή πληγή??? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εικόνα

κλαιω με λυγμους :lol: :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Συμφωνω με tolaro και sick bastard. Gangbang σε Σανσα και στη μαλακισμενη ξανθια που επειδη δεν καιγεται και της εκατςαν οι δρακοι το παιζει καμποση. Ποιο λουσερς και πανιβλακες απο τους σταρκς δεν υπαρχουν και δεν πρεπει το ειδος τους να διαιωνισθει ουτε σε επιπεδο φανταστικου μυθιστορηματος.
Μπαρκαρούτσος

Έψαχνα θέματα για το Google Chrome και βρήκα αυτά

https://chrome.google.com/webstore/sear ... extensions

Spoiler blockers για Game Of Thrones! :mrgreen: Δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργούν...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μαγκες θελει τεραστια προσοχη αυριο κατα την αφύπνιση σας. :)
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

RoMaN έγραψε:Έψαχνα θέματα για το Google Chrome και βρήκα αυτά

https://chrome.google.com/webstore/sear ... extensions

Spoiler blockers για Game Of Thrones! :mrgreen: Δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργούν...
ειχε βγει κατι παρομοιο για το star wars και λειτουργουσε μια χαρα
Μπαρκαρούτσος

Εμείς αύριο συνεπείς στο ραντεβού μας, θα ανοίξουμε γύρω στις 23:00...
ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι δεν θα το έχετε δει μέχρι τότε, ούτε κλικ εδώ μέσα γιατί λογικά θα γίνεται της Shae..
mitsogrande

Δημοσίευση από mitsogrande »

Όντως και η Σανσα και η Μονοφρυδού είναι για...

Εικόνα
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα

Κλείνει το poll με τα προγνωστικά, της μάχης, οι περισσότεροι πιστεύουμε σε νίκη των Starks, ενώ οι 3 που ψήφισαν Boltons μάλλον είναι και λίγο υποκειμενικοί (ενώ εμείς όχι! :mrgreen: )

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.

Σε λιγότερο από 24 ώρες ανοίγει και πάλι το topic...

WINTER IS COMING

Υ.Γ.: mitsosgrande, με αυτό το post έχεις μπει στη λίστα κι εσύ...παρέα με τον Tolaros και τον Sick, τους άλλους καταγεγραμμένους φιλοLannisters - εχθροStarks... Άκου εκεί η Sansa για πεςπί... :twisted:
Μπαρκαρούτσος

Εφιστώ τη προσοχή τώρα, θα το κάνω και καναδυό ώρες αργότερα...

Το topic γύρω στις 23:00 θα ανοίξει, όσοι δεν θα έχετε δει το επεισόδιο, μην κλικάρετε καν εδώ μέσα, θα είναι γεμάτο spoilers ΚΑΙ screenshots, οπότε το νου σας...

Spoilers από άλλα topics θα διαγράφονται εν ριπή οφθαλμού.
Μπαρκαρούτσος

RoMaN έγραψε:Εφιστώ τη προσοχή τώρα, θα το κάνω και καναδυό ώρες αργότερα...

Το topic γύρω στις 23:00 θα ανοίξει, όσοι δεν θα έχετε δει το επεισόδιο, μην κλικάρετε καν εδώ μέσα, θα είναι γεμάτο spoilers ΚΑΙ screenshots, οπότε το νου σας...

Spoilers από άλλα topics θα διαγράφονται εν ριπή οφθαλμού.

Σε μια ώρα ανοίγουμε επιτέλους, τελευταία προειδοποίηση...ετοίμασα μεγάλο κείμενο με εικόνες κτλ, θα υπάρξουν spoilers...

Αν και θα μπορούσα να το ανοίξω τώρα, δεν νομίζω ότι κανείς θα απαρνηθεί το Euro για Game Of Thrones, είχαμε και αργία σήμερα...
Anyway, 11 παρά ανοίγουμε!!!!
Μπαρκαρούτσος

Ημίχρονο στο Euro, οπότε ας ανοίξει το topic...

Εικόνα

Εικόνα

Επίσης, sorry για το μακρυνάρι...

Ας τα πάρουμε με τη σειρά που έγιναν...

Κατ'αρχήν, ξεκινά το επεισόδιο με spoiler... :twisted:

Εικόνα

Ο Aidan Gillen είναι ο Petyr Baelish...

Αξιοπρόσεκτη η ανοχή της Daenerys στον 14, παρ’όλα τα λάθη του! Μάλιστα εξακολουθ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαχαχαχα σιγά μην ασχοληθώ ρε!

Εντάξει, καθάρισε η Daenerys το Meeren, είναι πιο δυνατή από ποτέ, είδαμε τα 3 ιπτάμενα ερπετά (οι δράκοι είναι ερπετά, Google it) να δρουν από κοινού, πήρε και 100 βαπόρια από τη λεσβιyara (λεσβιάρα) και όλα κομπλέ.

Πάμε τώρα στα άλλα...

Πολύ θα γούσταρα μονομαχία Jon vs Ramsay, αν και ο δεύτερος θα έπαιζε πούστικα και θα έβαζε κάποιον από τους άλλους να τον χτυπήσει πισώπλατα... Όπως ο Lannister στρατιώτης τον Eddard Stark έξω από το μπουρδέλο του Littlefinger.

Αξιοπερίεργο που ο Ramsay παραδέχεται την ανωτερότητα του Jon στο 1vs1!

Και η Lady Spoiler ξεκινά εδώ...

Εικόνα

Σε αυτή τη σκηνή χωρούσε ΑΝΕΤΑ ένα “Winter is coming for you, Lord Bolton...” από τον Jon!!

Έπειτα στη σκηνή έχει πλάκα η προφανής άγνοια του Tormund για τον westerosικο τρόπο μάχης που είναι ζωγραφισμένη στη φάτσα του...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μετά η Lady Spoiler ξαναχτυπά...

Εικόνα

και θέτει υποψηφιότητα μάλιστα για το βραβείο Sansτάλεγα Season 6!

Εικόνα

Και ένα ευχάριστο διάλειμμα για χαρούμενο χέσιμο (εγώ όντως πήγα τότε, γιατί ψιλοήθελα...πάρε-βάλε ο Tormund, να τον πάρουμε 10άρι!)

Εικόνα

Εικόνα

Δεν περίμενα αυτή τη κίνηση με τον Rickon από τον Ramsay, ο οποίος όμως φέρεται ομολογουμένως έξυπνα, ώστε να αποτραβήξει τον Jon από το στρατό του και να τον προκαλέσει σε απερίσκεπτη κίνηση, δικαιώνοντας έτσι τη γυναίκα του, αφού ο Jon όρμησε στον..στρατό(!) των Boltons!!
Το Βραβείο Sansτάλεγα Season 6 απονέμεται επισήμως στη Lady Sansa Stark of Winterfell!

Εικόνα

Καιιιι κάπου εδώ αρχίζει το καρδιοχτύπι...

Γέλασα στη φάση που εκεί που πάει ο Jon να ορμήσει, σκάει μύτη το Starkικό ιππικό! :mrgreen:

Σοκαριστικό το πλάνο με το βουνό (ημι)πτωμάτων, πάνω στο οποίο πάλευαν κι άλλοι...!!
Ο Jon πάντως στη καρδιά της μάχης, ενώ το φλωράκι ήταν έτοιμο να βάλει κασκόλ επειδή κρύωσε! Αρκετά unreal το γεγονός πως γύρω γύρω γινόταν κόλαση και έβρεχε βέλη, ενώ αυτός απλά πολεμούσε έναν-έναν αντιπάλους...

Το ξεπλήρωσαν πάντως ύστερα με το ρεαλιστικό ποδοπάτημα, που αν πέθαινε εδώ ο Jon, θα θύμιζε τον θάνατο του πατέρα του, Eddard Stark, σε άλλη ταινία, που τον ποδοπάτησαν αγελάδες...

Εκεί που ο Smalljon Umber φώναζε «Who owns the North?!» και μετά που περικύκλωσε τους εναπομείναντες Starks, είχα μέσα μου μια ψευτοελπίδα ότι θα πήγαινε με τους Starks...

Εικόνα

Εδώ μόνο εμένα με θύμισε ουρά σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία;

Εικόνα

Αλήθεια τώρα, γιατί δεν πολεμούσε κανένας κανέναν; Όλοι δίπλα ήταν...μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι γινόταν ακριβώς;

Έπειτα σκάνε μύτη οι δυνάμεις της Κοιλάδας των Arryn και η Sansa αποδεικνύεται καλύτερη από τον Jon σε θέματα στρατηγικής και η επί της ουσίας απελευθερώτρια του Winterfell! Αν ερχόταν και ο Blackfish, θα τους έπαιρνε μόνη της τους Boltons..
Lord Commander my ass, Lord Snow! Καλό και κακό νομίζω το συγκεκριμένο, γιατί ο Littlefinger είναι πολλά πράγματα, αφελής δεν είναι... :twisted:

Εικόνα

Μέσα στο Winterfell, ο Ramsay γιατί επιλέγει να σκοτώσει τον WunWun και όχι τον Jon;;; Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό..

Και μετά...21 μετρημένες μπουνιές μέσα στη σκατομάπα του Ramsay Bolton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (21 θαυμαστικά)

Καιιιι...

Εικόνα

Εικόνα

STARKS RESTORATION!!!!
ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ο θάνατος που έλαχε στον Ramsay είναι μάλλον αυτός που του άξιζε... Με άρεσε που η Sansa αρχικά πήγε να απομακρυνθεί, αλλά εν τέλει έκατσε να δει λίγο ακόμη.
Κι εγώ θα ήθελα να μας δείξουν λίγο πηγουνάκι να ξεριζώνεται.. Θα προτιμούσα να τον είχαν δέσει γυμνό, να μη φάνε τα σκυλάκια ύφασμα και να κάνουν και το φιρφιρίκο του μια χαψιά!

Μια μεγάλη νίκη σαν αυτή, απαιτεί εξίσου μεγάλη διαχείρηση. Το θέμα είναι να προσέχουν με τον πουστοLittlefinger και να διαχειριστούν σωστά το θέμα Davos - Melisandre που θα προκύψει...
Και φυσικά να γονατίσουν οι άλλοι Οίκοι του Βορρά..το ποιος θα είναι Lord Stark, μάλλον δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο.

Μόνο Jon, σε παρακαλώ, στην επόμενη σεζόν ασχολήσου λίγο πάλι με τους WW ε;; Μην έγιναν όλα επί Matheus..εεεε επί ματαίω...

[youtube]MehJaeTVrxI[/youtube]

Δεν το χορταίνω, σόρρυ...

Εικόνα
ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”