Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Περιπτερος έγραψε:Αναρωτιεμαι ... μήπως αυτοί οι κοριοί κάνουν επιλεκτική παρακολούθηση και σβήνουν όσα δεν τους αρέσουν ?
Λέμαι τώρα, κοριοί είναι αφού ...
Τι ακριβώς εννοείς που δεν μπορώ να το πιάσω στον αέρα;;;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δεν πιστευω οτι ισχυει κατι τετοιο..Απ την αλλη,αν δεν κανει μ@αλ@κια ο Ιβαν,δεν μπορει.
ΕΞΩ οι πολιτικαντηδες απο τον ΠΑΟΚ μας..Ουτε κατα διανοια δεν θελουμε μεσα στην οαμδα μας τετοιους.Και ειδικα κατι σαλιαρηδες σαν το Playmobil τον παπαμιμιμικο.

Δικαίωμά σου να κουβαλάς στη σουίτα όποιον θες, άσχετα με το αν ξερνάμε κανονικά.
Αλλά αν μία στο εκατομμύρια δούμε κάναν Παπαμιμίκο στην ΠΑΕ, η ντροπή δε θα ξεπλένεται.
Αλλά αν μία στο εκατομμύρια δούμε κάναν Παπαμιμίκο στην ΠΑΕ, η ντροπή δε θα ξεπλένεται.
Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι ούτε μνημονιακός ούτε αντιμνημονιακός και όπως είπε αν εκλεγεί από Δευτέρα θα κηρύξει πόλεμο κατά τις λιτότητας.
Αναφερόμενος στον κ. Παπαμιμίκο είπε ότι «διέλυσε το κόμμα και έχει και ευθύνες» και συνέχισε: «Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει».
ωχ ωχ ωχ
Αναφερόμενος στον κ. Παπαμιμίκο είπε ότι «διέλυσε το κόμμα και έχει και ευθύνες» και συνέχισε: «Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει».
ωχ ωχ ωχ
- ΑποστόληςΑ
Ο Μεϊμαράκης αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της ΝΔ και από τα κέντρα λήψης των αποφάσεών της.
- Περιπτερος
Οταν ήσουν μικρός και έγραφες κασσέτες από δίσκους, έκοβες τα τραγούδια που δεν σου άρεσαν ή δεν σου έκαναν.goran 64 έγραψε:Περιπτερος έγραψε:Αναρωτιεμαι ... μήπως αυτοί οι κοριοί κάνουν επιλεκτική παρακολούθηση και σβήνουν όσα δεν τους αρέσουν ?
Τι ακριβώς εννοείς που δεν μπορώ να το πιάσω στον αέρα;;;
Κοπτοραπτική ας πούμε, σε αυτά που "άκουσε" ο κοριός ... .
Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...Ξέρεις εσύ δηλαδή κάποιες συνομιλίες που καταγραφήκανε και εκ των υστέρων κοπήκανε με την μέθοδο της "κοπτοραπτικής";;;
Υ.Γ. Γιατί παίζει ρόλο τι έκανα μικρός εγώ;;; Τι εννοείς εσύ ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς...
Υ.Γ. Γιατί παίζει ρόλο τι έκανα μικρός εγώ;;; Τι εννοείς εσύ ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς...

- Περιπτερος
Κάτι τέτοιο ... ας πούμε ότι δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος και στους λειτουργούς του.
Ειδικά όταν διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα και μεγάλα κεφάλια και κεφάλαια ... .
Αν σε βάλω να ακούσεις κάτι, μπορείς να πεις ότι άκουσες άλλα πράγματα ή μερικά, αρκεί να πέσει το παραδάκι ή να υπάρξει άνωθεν εντολή. Οχι όλοι, κάποιοι μπορεί να το έχουν σκεφτεί.
Υπάρχει άλλωστε και δικογραφία με κοριούς που άκουγαν, αλλά μιλούσαν εκεί που δεν έπρεπε έναντι αδρότατης αμοιβής.
Ειδικά όταν διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα και μεγάλα κεφάλια και κεφάλαια ... .
Αν σε βάλω να ακούσεις κάτι, μπορείς να πεις ότι άκουσες άλλα πράγματα ή μερικά, αρκεί να πέσει το παραδάκι ή να υπάρξει άνωθεν εντολή. Οχι όλοι, κάποιοι μπορεί να το έχουν σκεφτεί.
Υπάρχει άλλωστε και δικογραφία με κοριούς που άκουγαν, αλλά μιλούσαν εκεί που δεν έπρεπε έναντι αδρότατης αμοιβής.
Ναι αλλά αναρωτιέμαι εις βάρος ποιου και υπέρ ποιων έγινε η κοπτοραπτική που "υποθέτεις", υπέρ ποιων δεν έχεις εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος και γιατί όλο αυτό το θέμα συζητιέται στο topic του Ιβάν, ο οποίος δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με το 2007, 2008, 2009 και 2010 του "κοριόπολις";;;
- Περιπτερος
Λες να είχαν στοιχεία κατά του Σαββίδη και να ήταν ακόμα εδώ ο "Ρώσος" ?
Ούτε το 2011 πιάνει τον Σαββίδη.
Αλλους αφορά το θέμα, εντελώς άλλους.
Ούτε το 2011 πιάνει τον Σαββίδη.
Αλλους αφορά το θέμα, εντελώς άλλους.
Αυτά που βλέπουμε είναι «διαρροές» του κοριού, άρα προφανώς ΔΕΝ είναι όλα.Περιπτερος έγραψε:Αναρωτιεμαι ... μήπως αυτοί οι κοριοί κάνουν επιλεκτική παρακολούθηση και σβήνουν όσα δεν τους αρέσουν ?
Ας πούμε ότι είναι τα «δες σε τί έχω πρόσβαση και κάνε το κουμάντο σου να μήν βγούνε και τα άλλα»

+1Περιπτερος έγραψε: Ασχέτως του αν αληθεύει ή όχι, δηλώνω προς τον Ιβάν Σαββίδη την απόλυτη αντίθεσή μου στην προώθηση του Παπαμιμίκου ή όποιου άλλου πολιτικού σε θέση στην ΕΠΟ.
Το θεωρώ, από κάθε άποψη απαράδεκτο. Εάν μάλιστα εξετάσουμε και ειδικά το ποιόν του συγκεκριμένου προσώπου και του κομματός του ... θα πρέπει να πέσουν πολλά μπαν και σβησμένα μηνύματα.
Ας πούμε ότι είναι απλώς άσχετος ... .
gergeo4 έγραψε:Ο κ. Μεϊμαράκης [...] αναφερόμενος στον κ. Παπαμιμίκο είπε ότι «διέλυσε το κόμμα και έχει και ευθύνες» και συνέχισε: «Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει».
Γατάκι Μεϊμαράκη, τόλμησες να τα βάλεις με τον Παπαμιμίκο. Μια χαψιά σε κάνανε οι λαγοί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μεϊμαράκης αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της ΝΔ και από τα κέντρα λήψης των αποφάσεών της.

- Περιπτερος
Το ελληνικό κράτος συγκροτήθηκε πάνω στον αγώνα αγνών αγωνιστών με "κομμουνιστικές" για την εποχή αντιλήψεις (νεοελληνικός διαφωτισμός, τρομοκράτης Ρήγας κλπ.- τα επίσημα οθωμανικά φιρμάνια και ο αφορισμός μιλούν για τρομοκράτες). Μετα την οριστική επικράτηση των συντηρητικών στοιχείων (δολοφονία Καποδίστρια - έλευση Οθωνα) το ελληνικό κράτος συγκροτείται αποκλειστικά για την εμπέδωση των συμφερόντων των ξένων, των κοτζαμπασηδων και των φαναριωτών.
Αυτό ισχύει διαχρονικά έως τις μέρες μας και εξηγεί πολλά πράγματα.
Κάπου στον ύπνο μου ήλθε ένα πουλάκι και μου είπε ότι οι καταγραφές είναι 10πλάσιες, αλλά έγινε για κάποιους λόγους μία επιλογή (selection που λέγαμε παλιά) που δεν περιέχει και τα καλύτερα τραγούδια.
Αυτό ισχύει διαχρονικά έως τις μέρες μας και εξηγεί πολλά πράγματα.
Κάπου στον ύπνο μου ήλθε ένα πουλάκι και μου είπε ότι οι καταγραφές είναι 10πλάσιες, αλλά έγινε για κάποιους λόγους μία επιλογή (selection που λέγαμε παλιά) που δεν περιέχει και τα καλύτερα τραγούδια.