Το είπα και νωρίτερα, το 'χω πει και παλιότερα, το ξαναλέω και πάλι, άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται να πάνε φυλακή οι πιτσιρικάδες που βλέπουν τα όργια του κάθε καραγκιόζη. Τη Μαφία την χτυπάς με τις δικές της μεθόδους.Josey Wales έγραψε:[youtube]sqz2QJc4dwQ[/youtube]
Μερικούς τέτοιους πρέπει να φέρει ο Ιβάν για να ξεβρωμίσουν την κατάσταση.
Τα υπόλοιπα που μπορεί να λέμε περί μπάλας και συστήματος του προπονητή είναι για άλλες χώρες, σε άλλες γωνιές αυτού του πλανήτη.
Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
- Josey Wales
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δύο λόγια. Πίστευα μετέπειτα το σπάθα ότι χειρότερη διαιτησία δε θα ξαναεβλεπα. Έκανα μεγάλο λάθος. Με τα χίλια ζόρια συγκρατιεμαι να μη γράψω βρισιές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτά τα παιδιά, που για έναν ξεφτιλισμενο θα τραβιουνται στα τμήματα και σους μπάτσους. Κρίμα, μεγάλο κρίμα 

Πιστευω οτι η καλυτερη αντιδραση, μετα απο αυτη την παρωδια, θα ηταν να πεσουν ολοι οι παικτες στο χορταρι μεχρι να τελειωσει ο αγωνας...Θα γινοσουν και θεμα σε ολο τον κοσμο....
Οσο για εμας....διακοψτε ολοι την νοβα και το οτεσπορ ΑΥΡΙΟ....και αν σας ρωτησουν γιατι ....γιατι ειμαι ΠΑΟΚ. Ιβαν....κατεβασε την Κ 14 στη Ρεβανς...που ειναι προπονητης ο Γκαρσια....μην χανεις τζαμπα το παιχνιδι...ξεφτιλισε τους.
Οσο για εμας....διακοψτε ολοι την νοβα και το οτεσπορ ΑΥΡΙΟ....και αν σας ρωτησουν γιατι ....γιατι ειμαι ΠΑΟΚ. Ιβαν....κατεβασε την Κ 14 στη Ρεβανς...που ειναι προπονητης ο Γκαρσια....μην χανεις τζαμπα το παιχνιδι...ξεφτιλισε τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος biriba427 την Τετ 02 Μαρ 2016, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι ειπανε τωρα οτι αν δεν κατεβουμε σε ενα παιχνιδι μονο το χανουμε στα χαρτια και πληρωνουμε μονο 40,000€?
και το συζηταμε?
κοψτα απο τον Τζαβελλα για τις δηλωσεις του στην τελικη!
και το συζηταμε?

- ace79grpaok
Σημερα είναι απλά αυτό που λένε οι αμερικανοι"the shits hit the fan" στέλνεις την κ20 και τους δίνεις ρηη εντολή να σκάσουν ποδια δεν γίνετε αλλιώς καιωεγω να ήμουν θα το έκανα το ντου,
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μόλις γυρισα απ το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τον Λαό του ΠΑΟΚ.
Μόνο που αδέρφια μας λείπει ένας Μανάβης. Σήμερα ένας Μανάβης χρειαζόταν...
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
georgedoulk2008 έγραψε:Μόλις γυρισα απ το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τον Λαό του ΠΑΟΚ.
Κι όμως έγιναν ΜΑΝΑΒΙΣΙΑ σκηνικά στην Α σήμερα... ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΑ!!!
PAOKhead έγραψε:Εκτος απο ξεφυλες ειναι και τελειως τουβλα. Ουτε ψεμματα δεν ξερουν να πουνPAOKpanta έγραψε:ο αλλος ο καπινο νομιζει οτι βρηκε τη μπαλα, νομιζει
Ο ΨΕΥΤΗΣ
Καπινο ψαξε βαθια μες την καρδια σου αγορι. Θα βρεις την πουτσα που εχεις μονιμα στον κωλο κι εχει φτασει μεχρι εκει.

Η μπάλα στο ύψος του ώμου, το πόδι ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που απαγορεύεται και ο επόπτης έχει θέα απλωμένης βεράντας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τετ 02 Μαρ 2016, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Eγω αρχικα ημουν 4Α,αλλα πριν αρχισει το ματς πηγα στην αλλη γωνια διπλα στα επισημα γιατι ηταν κατι φιλαρακια.Για πες τι εγινε...pilotos έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Μόλις γυρισα απ το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τον Λαό του ΠΑΟΚ.
07/02/2016, 22:48
Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μυρίζει για μία ακόμη φορά μπαρούτι.
Από τη μία με τα σοβαρά διαιτητικά λάθη και από την άλλη τα επεισόδια που είχαμε στο Περιστέρι.
Όλα αυτά λοιπόν και με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα οπαδού μετά το ματς Ατρόμητου-ΑΕΚ, κάνουν τον Σταύρο Κοντονή να σκέφτεται την διακοπή του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε προειδοποιήσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν υπάρξουν ξανά επεισόδια και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε υλοποίηση αυτής της σκέψης.
-----------------------------------------------------------------------------
μετά και τα σημερινά πάμε για διακοπή πρωταθλήματος......
Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μυρίζει για μία ακόμη φορά μπαρούτι.
Από τη μία με τα σοβαρά διαιτητικά λάθη και από την άλλη τα επεισόδια που είχαμε στο Περιστέρι.
Όλα αυτά λοιπόν και με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα οπαδού μετά το ματς Ατρόμητου-ΑΕΚ, κάνουν τον Σταύρο Κοντονή να σκέφτεται την διακοπή του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε προειδοποιήσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν υπάρξουν ξανά επεισόδια και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε υλοποίηση αυτής της σκέψης.
-----------------------------------------------------------------------------
μετά και τα σημερινά πάμε για διακοπή πρωταθλήματος......
- Josey Wales
Για όσους είχαν τη διάθεση να σχολιάσουν ποδοσφαιρικά το σημερινό, χωρίς να κακίζω κανέναν για κάτι τέτοιο, απλά εμένα δεν μου βγαίνει. Ας μου θυμίσει κάποιος σε ποιο λεπτό κέρδισε σήμερα ο ΠΑΟΚ έστω ένα φάουλ μετά τη γραμμή του κέντρου, γιατί δε νομίζω να υπήρχε κανένα τέτοιο. Οπότε συγγνώμη αν δεν μπορεί κανείς να μιλήσει ια μπάλα κάτω από τέτοιες συνθήκες που επιβάλουν οι μαφιόζοι πρεζέμποροι.
αμα δεν υπηρχαν και ατομα με "δεμενα" χερια μεχρι τα ποδυτηρια θα εφτανε το τσουναμι να το ξερεις...pilotos έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Μόλις γυρισα απ το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τον Λαό του ΠΑΟΚ.
το έγραψα πριν Σερρα...θα ήμουν συληφθέντας αν ήμουν 17-18 χρονών... τι άλλο να πούμε;
Στείλτε ρε σεις τέτοια πουλιά από δω μέσα!!! Άιντε που παίζουν με την υγεία μας!!!giapas έγραψε:+1000stelyk έγραψε:αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;
απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα
ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια
δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;
να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;
με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
απαράδεκτος ο τύπος.
1...ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ καλά έκανες και έδωσες ήδη το παρασύνθημα!!! Πάνε ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ!!!
2...ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΠΟΝΤΙΑΡΑ κι όχι Ρώσε κι άλλα προβοκατόρικα που κυκλοφορούν ύπουλα εδώ μέσα από πολλούς, θα είμαστε μαζί σου στην Β' Εθνική, στην Γ', στην Βουλγαρία, αλλά ακόμα και σε ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΒΟΥΖΟΛΙΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, να το ξέρεις καλά!!!
3...ΑΘΗΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝ@!!! Κακό ψόφο σε όλους τους με καρκίνο στα @ρχίδια και στα κόκκαλα και στους σπόρους τους με χολέρα, έτσι όπως τους αξίζει!!! Ο Θεός κοιτάει από ψηλά κι είναι με το δίκαιο, είναι μονάχα μαζί μας!!!
4...Αυτό ήθελαν, αυτό πέτυχαν οι πουστόγ@υροι απόψε!!! ΔΙΑΚΟΠΗ !!! Το ξέραμε όλοι μας!!!
Δεν σχολιάζω τίποτα για έναν ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό αγώνα εκτός του ότι: .........................................
Ο δικός μας Π.Α.Ο.Κ. δεν χάνει ποτέ ρε σεις!!!

Το σκεφτομαι και γελαω μονο μους...
ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ