16. Gojko Cimirot
-
Asimos
Re: 16. Gojko Cimirot
Με το που δείξει πράγματα κάποιο ταλέντο αρχίζουνε τα γνωστά ανασφαλή κλισέ.Asimos έγραψε:Αυτο το παληκαρι πρεπει να το κρατησουνε εστω ενα χρονο παραπανω.
Τον βλέπω να φεύγει τον Μάη με προσφυγή
Λέτε τέτοιες κακές λέξεις (προσφυγή) και δεν αργεί αύριο ο βλακωτος να βγει και να πει ότι υπάρχει θέμα στο συμβόλαιο του Τσιμιροτ... Και μπορεί να φύγει γιατί έχει ειδικό όρο, στις 34 Μαρτίου
SM-N9005
SM-N9005
συν το οτι ο σαλπι τραυματιζει τους παιχτες στην προπονηση. δινετε τους πατηματα, καλα λεει ο πιλοτος.
Εγώ τα λέω, μην τα ακούσει μετά κανένας στο ραδιόφωνο και πάθει σοκ, έμφραγμα κλπ, να προλάβω καταστάσεις
SM-N9005
SM-N9005
Και +1 σε σένα.aspromaura ioannina έγραψε:Εσυ θα πας παρα πολυ ψηλα.εκτος απο το φανταστικο σου ταλεντο που κανει μπαμ μου αρεσει απιστευτα η μαπα σου.Λες και η ζωη σου εχει φερθει με τον χειροτερο τροπο ενα πραγμα!Αγελαστος και ανεκφραστος.Επιτελους!βαρεθηκαμε με τους χαβαλετζηδες,αιωνια εφηβους,σελεμπριταδες ποδοσφαιριστες με τις φρατζες.Εσυ ηρθες για να παιξεις μπαλα.Να εξελιχθεις.Οχι για τα μαγαζια της Σαλονικης και τις γκομενες της.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
+4 στον Ανρεσεν
MVP το Σερβάκι.
- efthimis_paok
Ποιο σερβακι;stephanos έγραψε:Και +1 σε σένα.aspromaura ioannina έγραψε:Εσυ θα πας παρα πολυ ψηλα.εκτος απο το φανταστικο σου ταλεντο που κανει μπαμ μου αρεσει απιστευτα η μαπα σου.Λες και η ζωη σου εχει φερθει με τον χειροτερο τροπο ενα πραγμα!Αγελαστος και ανεκφραστος.Επιτελους!βαρεθηκαμε με τους χαβαλετζηδες,αιωνια εφηβους,σελεμπριταδες ποδοσφαιριστες με τις φρατζες.Εσυ ηρθες για να παιξεις μπαλα.Να εξελιχθεις.Οχι για τα μαγαζια της Σαλονικης και τις γκομενες της.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
+4 στον Ανρεσεν
MVP το Σερβάκι.
- ΑποστόληςΑ
- shikabala81
Μα στον αρένα λέγανε σήμερα για τσιμιροτ αντε να βγει και μία μεταγραφή του καλοκαιριούthanos-xanthi έγραψε:παιχταρα μου
τι σαπακια εφερε τελικα ο Φρανκ...![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11