Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Kostomanolis
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Καλα νεα αποψε... Ας ελπισουμε να συνεχιστουν αυριο με την ανετη προκριση μας... Να δουμε πως αντιδρουν στην κριση τα βαζελια... Ποιος εφαγε την κοκκινη;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
K_geo έγραψε:υγ: δεν ειδα το ματς, δεν ξερω τι απουσιες ειχε στην αμυνα, ξερω σιγουρα οτι εκει μεσα το ματς ειναι καλως τα παιδια 3-0.
-
ron-swanson
Ενταξει γκρινιαζουμε κι εμεις, αλλα σκεφτειτε και τους καημενους τους οπαδους της Φενερ! Εφεραν Φαν Περσι, Νανι, εχουν Ντιεγκο και ποσους παιχταραδες και εφαγαν 3μπαλο απο την Σαχταρ.
Mεγαλη εμφανιση της αρμαδας του Αναστασιου και ενας αδικος αποκλεισμος απο διαιτητικα λαθη.
Πολυ τυχερη η Κλαμπ Μπριζ που πετυχε τρια γκολ.
Αν επαιζε ο Εσσιεν το σκορ θα ηταν διαφορετικο.Καλο κουραγιο στο πρεσβη του ελληνικου ποδοσφαιρου στην Ευρωπη και ευχομαι καθε επιτυχια στην επομενη φαση του Ε.L.
Αν επαιζε ο Εσσιεν το σκορ θα ηταν διαφορετικο.Καλο κουραγιο στο πρεσβη του ελληνικου ποδοσφαιρου στην Ευρωπη και ευχομαι καθε επιτυχια στην επομενη φαση του Ε.L.
- Ekatnetworkltd
-
ron-swanson
- pisakaipoupoula
πως γίνεται και πάει πάλι στους ισχυρούς?τα τελευταία 5 χρόνια εκτός συνόρων από ξεφτίλα σε ξεφτίλα πάνε
Οι χειρότεροι παίκτες του βάζελου σήμερα: Ζέκα (έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη στο πρώτο γκολ, γενικώς τον έκανε γιογιό ο Κόολς), Ταυλαρίδης (καθαρή ευθύνη στο 3-0, ο Τριανταφυλλόπουλος ήταν συνολικά πολύ καλύτερος και αυτό τα λέει όλα) και Πράνιτς (άφαντος για την κλάση του).
Ποιός τα άκουσε; Φυσικά μόνο ο Κροάτης...
Ποιός τα άκουσε; Φυσικά μόνο ο Κροάτης...
-
ron-swanson
pisakaipoupoula έγραψε:πως γίνεται και πάει πάλι στους ισχυρούς?τα τελευταία 5 χρόνια εκτός συνόρων από ξεφτίλα σε ξεφτίλα πάνε
Οντως αλλα εχουν ακομα τους βαθμους απο την χρονια που μπηκαν Τσουλου (το 2010-11) που κι εκει δεν εκαναν τιποτα, απλα το Τσουλου σου δινει αρκετους ποντους μονο και μονο με την συμμετοχη.
Απο του χρονου, αν αποκλειστουν φετος ή κανουν παρομοια πορεια με περυσι, θα ειναι στους αδυναμους.
ΥΓ Διαβαζω οτι ο γαυρος θελει να δωσει δανεικο τον Πουλιδο!!!
Α ρε γαυροι εχετε πολυ γελιο!
-
τσιριγώτης
Εντωμεταξύ η κουλα σε λιγο θα κανει κανα φιλικό με τον αρουλη μπάς και του ρίξει κανα τριμπαλο και κοροϊδέψει τους δικούς της που ονειρεύονται πρωταθλημα...αυτη την στιγμη αν δεν την σμπρωξουν πολυ δεν μπαίνει 5αδα για κανενα λογο!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Φιλε Rizla, αν τρολαρεις, μαθε να τρολαρεις καλυτερα. Πρεπει να αφηνεις κι ενα περιθωριο να φαινεται οτι δεν ειναι πιστευτο αυτο που γραφεις. Εγω μπαινω χωρις να εχω ιδεα τι εκανε ο Βαζελος και το post σου δεν το εκλαμβανω για κανεναν λογο ως τρολαρισμα. Και αν δεν ειναι τρολαρισμα, τοτε φιλε συγγνωμη, αλλα θεωρω απαραδεκτο να κανεις τετοιο ποστ σε ΠΑΟΚτσηδικο forum.Rizla έγραψε:Mεγαλη εμφανιση της αρμαδας του Αναστασιου και ενας αδικος αποκλεισμος απο διαιτητικα λαθη.
Αυτο παλι ρε φιλε.. Πολλες φορες το εχω σκεφτει.. Βλεπεις κατι ομαδες με παικταραδες ονοματαρες και κανουν κατι κλαρινα.. Κι εμεις με παικτες αγνωστους κι αν αποκλειστουμε απο καμια Σαλκε η καναν Αγιαξ μας τρωει η μιρλα και θεωρουμε οτι χασαμε τζαμπα σιγουρη προκριση (κι εγω μεσα).. Δεν παιζομαστε λεμεron-swanson έγραψε:Ενταξει γκρινιαζουμε κι εμεις, αλλα σκεφτειτε και τους καημενους τους οπαδους της Φενερ! Εφεραν Φαν Περσι, Νανι, εχουν Ντιεγκο και ποσους παιχταραδες και εφαγαν 3μπαλο απο την Σαχταρ.