Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DigitalFan έγραψε:Έχω 2 χρόνια που ακούω Λίμπερο και είμαι 18 ετών
περαστικα σου...
οταν καταλαβεις τι ανθρωπακι(για να μην μπω σε χαρακτηρισμους) ειναι ο κυριος με το μουσι θα καταλαβεις και τα δικα μας λεγομενα...οσο για το ποια ειναι η δικη μου συμβουλη οσο αναφορα τα α(θ)λητικα ραδιοφωνα της πολης???γυρνα το στη μουσικη να γουσταρεις κιολας δεν σε αναγκαζει κανεις να επιλεξεις ντε και καλα 1 απο τους 3 αθλητικους σταθμους...
Για τα υπονοούμενα συμφωνώ και γω απολύτως για Ζαγόρα.
Συνεχώς "ξέρει κάτι",το οποίο δεν το λέει και το οποίο θα το πει "όταν έρθει η ώρα"!!!!(η οποία φυσικά ώρα δεν έρχεται ποτέ!)
Και όταν συμβεί κάτι,λέει πάντα "αυτό το ήξερα εγώ,αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το πω!!!"(γιατί "είχα δώσει υπόσχεση σε αυτόν που μου το είπε να μην το αποκαλύψω"!!!!!)
Τώρα πχ πουλάει παππά στις γριές ότι έχουν ελπίδες για ανατροπή της αποόφασης!!!!
Από κει και πέρα όμως,έχει επιτρέψει στο σταθμό του να ακούγονται όλες οι γνώμες,ακόμα και οι πιο ακραίες,σε όλες τις εκπομπές,και αυτό εγώ το εκτιμώ.(και για όλες τις ομάδες).
Κατά τα άλλα,συμφωνώ με την συμβουλή του φίλου.ΚΑΝΕΝΑΝ από τους 3,αλλά ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΉ!!!!(ξένη ή ελληνική)
Το δοκίμασα πριν λίγο καιρό και πραγματικά ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ....(δυστυχώς όμως,ξανακύλισα στο βούρκο λόγω αρρώστιας-πλει οφ-μεταγραφών κλπ)
η πλευρα Βρύζα λέει τον έφερε,υπηρχε τετοια φημη να έχει και κάποιους μαζι του να βοηθησουν οικονομικα αλλά αυτοι λένε για μεγιστανες και πιπες...αυτα δεν νομιζω να ισχυουν,εχουμε ακουσει πολλά και απο εκει που βγαινει ειναι ο παπας αυτοπροσωπως,μακαρι αλλά αν δεν δω πλεον κάτι επισημο δεν πιστευω τπτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Κυρ 19 Ιουν 2011, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.