11.Miroslav Stoch
- paokovios1974
Re: 11.Miroslav Stoch
Α κατι που ξεχασα,σε ειδα οτι στο δευτερο Γκολ σημαδεψες κατω απο τα ποδια του κηπερ της γριας
Εύχομαι αυτή η εμφάνιση να σου δώσει την ψυχολογία που χρειάζεσαι, για να σφυροκοπήσεις τους επόμενους αντιπάλους. ΜΠΡΑΒΟ μετά από καιρό.
-
Κριμα που δεν θα ειναι με τη βεροια για να δουμε αν ηκαλη εμφάνιση θα συνεχιζοταν
Εισαι τελειωμενος για μενα μετα και το σημερινο.
Ξεφτιλα που βριζεις τον προπονητη σου.
Ξεφτιλα που βριζεις τον προπονητη σου.
Μάλλον σήμερα τελειωσαν και μαθηματικά οι ελπίδες σου να μείνεις στο μεγάλο ΠΑΟΚ
σιγουρα εβρισε τον προπονητη??/ μηπως εβρισε το παικτη του πλατανια...δυστυχως ενω ξεκινησε καλα εδειξε οτι σαν προσωπικοτητα ειναι λιγος
Τον παίκτη του πλατανου έβρισε ξεκολλάτε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Επειδη τα γραπτα μενουν, συνελθετε!!
Ειστε σοβαροι που πιστευετε οτι τον εβρισε;;; Εγω αν διαβασα καλα τα χειλη του, ειδα "What fuck off?"....
Καλος σημερα...
Ειστε σοβαροι που πιστευετε οτι τον εβρισε;;; Εγω αν διαβασα καλα τα χειλη του, ειδα "What fuck off?"....
Καλος σημερα...
Είδα μονο το τελευταιο δεκάλεπτο: μου φάνηκε αρκετά δραστήριος και κινητικός. Γενικά έχω την εντύπωση ότι δε του κάνει καλο να μένει καρφωμένος στο ένα άκρο όλο το παιχνίδι.
Δεν λέω ότι δεν προσπάθησε ... Αλλά πέρα από σούτ δεν εχει τπτ άλλο, Ούτε σωματοδομή, ούτε τρίπλα ούτε σταθερή απόδοση στη σέντρα!!!!
Και εγώ αν κατέβω 11άδα θα σκυλιάσω αλλά δεν είμαι ποδοσφαιριστής!!!!
Και εγώ αν κατέβω 11άδα θα σκυλιάσω αλλά δεν είμαι ποδοσφαιριστής!!!!
Ρε δε θα έβρισε το Στεφενς, αλλιώς θα τον είχε τελειώσει ήδη. Παρά τα λάθος τελειώματα είναι από τους παίκτες που τρέχουν κ δείχνουν να μοχθουν