21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απίστευτη ειρωνία και ύβρεις εις βάρος παίκτη του ΠΑΟΚ. ΟΚ δεν τον γουστάρουμε αλλά αυτή η εμπάθεια είναι απαράδεκτη. Τελικά ό,τι έχει κάποιος μέσα του αυτό βγάζει και προς τα έξω.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ 27/7 απο το πρωι

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα
οι 2 οψεις του εργασιακου μεσαιωνα

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BBC
"30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"
κατεγγελιες που σοκαρουν " μας ξυπνουσαν απο το πρωι.."
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

παντως αν ακουσετε κατι οτι καποιος παιχτης προφυλαχτηκε η ζητησε αδεια και δεν εβγαλε ολη την προπονηση .. να ξερετε δεν ειναι απο κουραση...απο "ενοχλησεις" ειναι παντοτε... αρε μπαλαδοροι ολοι..το χορταρι στο γηπεδο ξερετε τι χρωμα εχει η μονο απο μακρια το εχετε δει?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χίλια συγγνώμη, αλλά η φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι πανάκεια.
Αν ερχόταν ο Suarez στον Π.Α.Ο.Κ., θα παραγραφόταν το γεγονός ότι είναι ρατσιστής, φασίστας και έχει κανιβαλικές τάσεις;

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ό,τι έχει κάποιος μέσα του αυτό βγάζει και προς τα έξω.
Το τι έχω μέσα μου και το τι βγάζω προς τα έξω, θα σε παρακαλούσα να μην το κρίνεις από το τι είπα μια μέρα στα 5 χρόνια περίπου που βρίσκομαι στο PAOKmania. Αμαρτία είναι.

black death έγραψε:
RoMaN έγραψε: Άλλο να πάθει κανένα τράβηγμα κτλ και να ζητήσει να βγει, εντάξει, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία του (πώς θα πουληθεί μετά;) και άλλο να πει "κουράστηκα!"...
Δηλαδή οι δημοσιογράφοι ήταν δίπλα και άκουγαν τη συζήτηση με τον Άγγελο...

Και ο Άγγελος που είναι και λίγο φλούφλης, ως γνωστόν, του είπε: "εντάξει Νικολάκη μου, πήγαινε ξάπλωσε αγόρι μου να ξεκουραστείς", αλλά εμείς εδώ πέρα, στον καναπέ με το λάπτοπ, δεν τα σηκώνουμε αυτά.
Οι δημοσιογράφοι έχουν δημοσιεύσει και "τσιτάτα" του Άγγελου και διάφορα ψευδώνυμα που τους βγάζει..
Αν ήθελαν να βλάψουν τον Π.Α.Ο.Κ., δεν νομίζω ότι θα έγραφαν αυτό, κάτι χειρότερο θα έγραφαν.

Αυτά που έχω με bold, με πέρασαν κι εμένα από το μυαλό και με έβαλαν σε σκέψη.. ΑΝ ισχύει το άρθρο και αν όντως τον άφησε να ξεκουραστεί, τότε θα του το κρατήσει σίγουρα. Μη παραξενευτείς αν βγάλει 50 γύρους ο Σπυρόπουλος αύριο. Τιμωρία θα είναι.

aisiodoksos έγραψε:αρε μπαλαδοροι ολοι..το χορταρι στο γηπεδο ξερετε τι χρωμα εχει η μονο απο μακρια το εχετε δει?
Αυτή είναι μια αλήθεια που πονάει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα έχουμε ξαναζήσει στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη. Όταν δεν γουστάρεις έναν παίκτη, απλά λυπάσαι που είναι στην ομάδα που αγαπάς.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

ρε συ ρομαν το θεμα μου ειναι αλλο..οκ ο σπυρο δεν κανει και εγω μαζι σας..αλλα σε αυτο που εγινε ειναι 1000000% φυσιολογικο και αν εχεις παιξει μπαλα το ξερεις. το να μη θελεις να βλεπεις εναν παικτη με τη φανελα του ΠΑΟΚ ειναι σεβαστο..ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες αλλα το να βγαζουμε χολη για κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το εχετε παρει στραβα νομιζω οτι ειναι αδικο..

υγ. και εγω δεν γουσταρω τον σκονδρα και δεν τον θελω καθολου στην ομαδα αλλα απο τη στιγμη που ειναι μελος της δεν τον αποκαλω ουτε "χοντρο" ουτε "βλαχο" ουτε τιποτα .. ειναι παικτης του ΠΑΟΚ

υγ2. το θεωρω αδιανοητο να κραζουμε εναν παικτη μονο και μονο για να βγαλουμε χολη επειδη δεν τον γουσταρουμε..δηλαδη αυριο μπορει να γραψουν οτι σταβοκοιταξε τον γκαρσια και εδω να γινει ο χαμος..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλό είναι γενικά να προσέχουμε τη γράφουμε γιατι ποτέ δε ξέρεις τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.Καμια φορά μια απλή κούραση μπορεί να κρύβει πολύ σοβαρές καταστάσεις(το χω δεί).Δε λέω οτι αυτό συμβαίνει τώρα αλλα καλό ειναι να μαστε συγκρατημένοι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντάξει,ούτε εγώ τον πάω,αλλά αυτή η αντίδραση είναι τραγική.Κουράστηκε και ζήτησε να μην συνεχίσει,δεν σκότωσε κανέναν.Ήμαρτον πια..

Κ ο Μαντούρο ο αλήτης δεν έκανε σήμερα προπόνηση,λόγω αποφόρτισης λέει..Ου μωρή φλωράντζα Ολλανδέζα ξέρω γω,εδώ είναι ΠΑΟΚ να ουμε,αποφόρτιση και μ@λακίες μωρή λουλού.. :?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο Maduro ο αλήτης έχασε κάποια κιλά και σουλούπωσε το κορμί του όταν είδε ότι το χρειαζόταν! Που σημαίνει και περιορισμός στο μαμ και γυμναστική (τρέξιμο, όργανα κτλ). Επίσης, ήρθε νωρίτερα από τους άλλους για προπονήσεις.

O NS21 τι αντίστοιχο έχει κάνει;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Νταξει ρε σεις και περσι με στεφενς τοτε τι εγινε με το κακομαθημενο και τον αφησε ο ολλανδος 4 μηνες εξω?
Ουτε αυτος ηξερε? Η και αυτος τον παραξηγησε..?

Βεβαια με τον στεφενς αλλου ξεχειλησε το ποτηρι , οταν εβαλε το αλλο του μισο του σπυροπουλου παγκο.

Αλλα ναι, συμπτωσεις ε?γραφικοι οπαδοι του ΠΑΟΚ, γραφικος στεφενς, γραφικος γκαρσια, και παει λεγοντας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

RoMaN έγραψε:Ο Maduro ο αλήτης έχασε κάποια κιλά και σουλούπωσε το κορμί του όταν είδε ότι το χρειαζόταν! Που σημαίνει και περιορισμός στο μαμ και γυμναστική (τρέξιμο, όργανα κτλ). Επίσης, ήρθε νωρίτερα από τους άλλους για προπονήσεις.

Καλά από την κωλοτούμπα που κάνατε οι περισσότεροι με τον Μαντούρο,μάλλον πονάει ακόμη η μέση σας.Πέρυσι ήταν ο άμπαλος χοντρός,φέτος είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ΠΑΟΚ και θυμηθήκατε πως έπαιζε στην εθνική Ολλανδίας κλπ κλπ.Άσε που δεν ήρθε μόνος του πιο νωρίς.Η ομάδα τον κάλεσε,μαζί με τον Μάρτενς.

Guardian δεν είπε κανείς πως ο Σπυρόπουλος είναι υπόδειγμα επαγγελματία,ούτε οτι κάνει για τον ΠΑΟΚ. Για το σημερινό συμβάν μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marley 4 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα

:lol: :lol: Δε παίζεστε παλιόπαιδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Odi έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ο Maduro ο αλήτης έχασε κάποια κιλά και σουλούπωσε το κορμί του όταν είδε ότι το χρειαζόταν! Που σημαίνει και περιορισμός στο μαμ και γυμναστική (τρέξιμο, όργανα κτλ). Επίσης, ήρθε νωρίτερα από τους άλλους για προπονήσεις.

Καλά από την κωλοτούμπα που κάνατε οι περισσότεροι με τον Μαντούρο,μάλλον πονάει ακόμη η μέση σας.Πέρυσι ήταν ο άμπαλος χοντρός,φέτος είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ΠΑΟΚ και θυμηθήκατε πως έπαιζε στην εθνική Ολλανδίας κλπ κλπ.Άσε που δεν ήρθε μόνος του πιο νωρίς.Η ομάδα τον κάλεσε,μαζί με τον Μάρτενς.
Βρες ΕΝΑ tost που λέω κάτι τέτοιο για τον Maduro και θα αγοράσω φανέλα NS21.

Λοιπόν, εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε και στο τέλος της σεζόν. Θα κριθεί και αυτός και όλοι μας. Αν δείξει χαρακτήρα αθλητή, εγώ θα πάρω πίσω ό,τι είπα. Αυτοτιμωρούμαι επίσης, βάζοντας τον NS21 για avatar, για να δείξω καλό πρόσωπο, μιας και το άσχημο ποιόν μου έχει θίξει κόσμο απόψε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε άνθρωπε του Θεού,σου είπα εγώ οτι θέλω τον Σπυρόπουλο στον ΠΑΟΚ;Ότι θεωρώ πως κάνει για την ομάδα;Οτι έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά;Ότι έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα;

Το να ζητήσει παίκτης να αποχωρήσει λόγω κόπωσης δεν είναι λόγος να βρίζετε και να χλευάζετε τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Έγινε κατανοητό τώρα;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

marley 4 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα

Για αλλη μια φορα δυσφημιση σε ολη την ευρωπη.
Καταγγελίες σοκ: Καθε φορα που κουραζόμουνα ο Άγγελος εβαζε τον γκαρσία να προσπαθεί να με πετυχει με την μπαλα στο κεφαλι για να συνεχίσω να τρέχω.

Μετα την μαζικη απαιτηση φυγης παικτων απο ουκρανια, τωρα και στην Ελλαδα.

Φημες λενε οτι αυριο πρωι γυμνοι οι παικτες του ολυμπιακου θα διαδηλωσουν στις ΗΠΑ για την βαναυση αντιμετώπιση του διεθνη μπακ-φορ. Παρων θα δωσει και ο μπεκαμ

Δηλωσεις μπογιαν: Ίνται οτι φιλαρακι σπυροπουλο έφευγκε κουτσο απο προπονηση προετοιμασια, και ειπα εκει ελλαντα ντεν πανε καλα, τους έκει βαρεσει ήλιο κεφαλι. Πηρα τηλέφωνο φιλαράκι σπυρόπουλο, με λεει, αστο μπογιαν δεν ξερουν εδω απο ευρωπαικη ποδοσφαιρικη παιδεία οπως εμεις εχουμε συνηθισει.

Μαρινακης: παιρνουν το ποδοσφαιρο στην ελλαδα 30 χρονια πισω.
Πρωταθλητης: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ, ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Alpha:σπυροπουλος: μετα απο τους κοιλιακους, μας εβαζε για καμψεις.

Λουκας δηλωνει απο ισπανια: εγω ειχα μυριστει ντουλιά και εφυγα, δεν θα χε φέτος λουφα, αγγελο τρελαμενο, που καλοι καιροι με γεωργιαδη, χιλιες φορες στεφενς αλλα που να ξεραμε οι μαλακες.

χακομπο:εβλεπε θπυροπουλο και θπάραζε το καρντιά μου. Γκαρσια του φωναζε πανω κατω, και μόλιθ γονατούθε του φωναζε, είθαι γυναικουλα? αντερφό θπυροπουλο κράτα γερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 25 Ιούλ 2014, 23:32, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”