15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Γράφω από διάφορα, ταμπλέτα κινητά κλπ...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Yπαρχουν Προπονητης και ΤΔ που εχουν τον πρωτο κ τελευταιο λογο για τον καθε παιχτη......
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ ΤΡΑΓΩΝ...ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......
Στηριξτε ολους τους παιχτες ασχετα αν στο μυαλο μας δεν κανουν για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευμαστε!!
Μη φοβαστε....αν δεν κανουν στο πλανο της ομαδας αυτοι που βλεπουν (και ξερουν) θα κανουν τις απαραιτητες κινησεις ετσι κ αλλιως......το κραξιμο μας δεν ειναι η ξηφοφορια που περιμενουν ωστε να παρουν τις αποφασεις τους για τ ποιοι θα φυγουν!
ΛΗΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΜΠΑΛΑΦΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!
(αυτο δεν εχει να κανει με το αν μ'αρεσει η οχι ο παιχτης...αυτος ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Εχω για καθε παιχτη του ΠΑΟΚ και εγω την αποψη μου...μονο που την κραταω για μενα και μονο)
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ ΤΡΑΓΩΝ...ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......
Στηριξτε ολους τους παιχτες ασχετα αν στο μυαλο μας δεν κανουν για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευμαστε!!
Μη φοβαστε....αν δεν κανουν στο πλανο της ομαδας αυτοι που βλεπουν (και ξερουν) θα κανουν τις απαραιτητες κινησεις ετσι κ αλλιως......το κραξιμο μας δεν ειναι η ξηφοφορια που περιμενουν ωστε να παρουν τις αποφασεις τους για τ ποιοι θα φυγουν!
ΛΗΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΜΠΑΛΑΦΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!
(αυτο δεν εχει να κανει με το αν μ'αρεσει η οχι ο παιχτης...αυτος ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Εχω για καθε παιχτη του ΠΑΟΚ και εγω την αποψη μου...μονο που την κραταω για μενα και μονο)
Re: Miguel Angelo Leonardo Vitor
ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΡΙΝΩ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MANAGER, X4 = 100!stelyk έγραψε:Καλως τον υγεια και δουλεια. σε πιστευω...
υγ. Επιτελους ρε γαμωτη θα ξεκιναω fm και δε θα κανω μεταγραφη στα στοπερ. 1η επιλογη τον ειχα παντα
Besuch 2 έγραψε:Yπαρχουν Προπονητης και ΤΔ που εχουν τον πρωτο κ τελευταιο λογο για τον καθε παιχτη......
ευχαριστω για την πληροφορια δεν γνωριζα οτι υπαρχε ΤΔ
δεν σε ευχαριστω για το κυρηγμα και το ποιημα βαρεμαρα...
οταν θα μπορεσεισ να μιλησεισ ανθρωπινα χωρις να βλεπω το ηλιοβασιλενμα τησ σαντορινης μπορουμε να κανουμε διαολογο
- thanos-xanthi
ωρες ωρες σαν χαμενος
αυτες τις γκελες με τη μπαλα τις εχει πολυ ευκολες παντως..
για αλλαγη μια χαρα ειναι
αυτες τις γκελες με τη μπαλα τις εχει πολυ ευκολες παντως..
για αλλαγη μια χαρα ειναι
- pisakaipoupoula
- john4serres
Αν τον αφηναμε αυριο ελευθερο,δεν προκειται να εβρισκε ομαδα στην Α εθνικη.Μαλλον,θα κατεληγε συμπαικτης με τον Γιακουμη στον Αγροτικο Αστερα.
-
black death
Χειρότερη απ' την αποβολή, ήταν η (μη) αντίδραση του, σαν να μη συνέβη τίποτα. Έχει προσόντα να κάνει καριέρα, αλλά εδώ και καιρό δεν βλέπω πείσμα και ψυχή.
Και τα μπλακάουτ έχουν γίνει συνήθεια πλέον.
Και τα μπλακάουτ έχουν γίνει συνήθεια πλέον.
Δεν ειναι καθολου συγκεντρωμενος,δε κανει για υψηλο επιπεδο.
Παιχτη που αξιζει δεν τον αφηνει ευκολα ελευθερο η μπενφικα,το ειχα γραψει και οταν ειχε ερθει.
Ευτυχως που και σημερα ο Κοστα ηταν καλος γιατι ολοι οι αλλοι ηταν κινδυνος θανατος.
Παιχτη που αξιζει δεν τον αφηνει ευκολα ελευθερο η μπενφικα,το ειχα γραψει και οταν ειχε ερθει.
Ευτυχως που και σημερα ο Κοστα ηταν καλος γιατι ολοι οι αλλοι ηταν κινδυνος θανατος.
- ΑποστόληςΑ
Λάθος υπολογισμός της μπαλιάς, αλλά και πάλι ας τον άφηνες να σκοράρει. Η αποβολή μούδιασε όλη την ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Συνεχιζω να τον θεωρω τον καλυτερο απο τους 3 cb.Τετοια τσαφ εχουν κανει αλλεπαληλα και ο κοστα και ο βιτορ και ο τζαβελλας.Απλα ηρθε η ωρα να το πληρωσουμε.
Γενικως η αμυνα εχει τεραστιο προβλημα.
Γενικως η αμυνα εχει τεραστιο προβλημα.
-
black death
Ελάχιστοι θα διαφωνήσουν με αυτό πιστεύω. Δυστυχώς, ακόμα κι όταν έπαιζε σταθερά καλά, δεν υπήρχε ποτέ ο παίχτης που θα του δώσει στήριγμα ή ανταγωνισμό.sourmenetes έγραψε:Συνεχιζω να τον θεωρω τον καλυτερο απο τους 3 cb.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.