Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από stathis73 »

Sera4 έγραψε:
stathis73 έγραψε:Εναν προπονητή φίλε το κρίνεις εκ του αποτελέσματος (συνεργασίας οσο κρατήσει) και οχι αν πήρε το δίπλωμα απο την ταδε σχολή της Γερμανίας ή της Ιταλίας ή δεν ξέρω εγω απο οπου αλλού τα δίνουν, το θέμα είναι οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα, θα προτιμούσα αντι να ειρωνευτείς ολους αυτούς, να κάνεις μια πρόταση πώς να περιφρουρήσουμε ολοι μας τον Ναό ωστε να μην τιμωρούμαστε καθε τρεις και λίγο, αυτό ειναι στο χέρι μας αλλα και στις αρμοδιότητες του καθενός που πάει στο γήπεδο, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ο νωον νοείτο. ;)
φιλε μου χιλια συγνωμη αλλα δεν ειμαι υπευθυνος ασφαλειας του γηπεδου νομιζω οτι δεν μπορω να βοηθησω...

Λάθος....ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος ασφαλείας στον χώρο που βρίσκετε, γιατί οταν ενας εκτοξεύει φωτοβολίδα δίπλα μας και δεν κάνουμε τίποτα, τότε είμαστε συνυπεύθυνοι και εμείς.
Οταν κάποιος σπάει ενα κάθισμα και πάει να το πετάξει σε αυτόν που πάει να κάνει κόρνερ και εμεις τον κοιτάμε τοτε είμαστε συνυπεύθυνοι, οταν κάποιος πετάει ενα μπουκάλι ή κέρμα ή οτιδήποτε αλλο και εμείς πάλι δεν κάνουμε τίποτα τοτε με την στάση μας αυτήν λίγο πολύ δείχνουμε οτι και εμεις βγάζουμε "γούστα" ή μας αντιπροσωπεύει αυτό που γίνεται εκείνην την στιγμή δεν ειπα να πάμε να τα βάλουμε με όλους, αλλα αν ολοι μας το κάναμε αυτό τότε θα είχε εκλείψει κατά μεγάλο βαθμό.

Ολοι μας λίγο ή πολύ εχουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ειτε το θέλουμε ειτε οχι και παρ ολα αυτά μας φταίει ο Δώνης και ο κάθε Δώνης,......................τί να πεί κανείς, εγω συνήθως δεν θέλω να ανοίγω τέτοια θέματα γιατί ξέρω που οδηγούν, αλλα πρέπει να ξέρουμε τί λέμε και ποτε, αλλα και να εχουμε το γνωθις σ αυτόν και οχι μονο να κρίνουμε και να κράζουμε προς ολες τις κατευθύνσεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τα έχουμε βάλει όλα στο μίξερ και πάμε να κάνουμε κέικ σοκολάτα με φασόλια και ρετσίνα.

Ούτε ούτε μπουζουξήδες ούτε πολιτικοί ούτε προπονητές είμαστε.
Τον μπουζουξή θα τον ακούσεις και αυτοστιγμής είτε θα σε αρέσει είτε όχι. Χωρίς να χρειάζεται να έχεις τελειώσει ωδείο. Σε άλλους αρέσει ο Στιβ Βάι (δεν ξέρω πολλούς μπουζουξήδες) εμένα όχι.
Τον πολιτικό, για να τον ακούσεις και να σε αρέσει, δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός. Το να είσαι απλώς μαλ@κας, φτάνει.
Τον προπονητή τώρα, δεν μπορείς να τον κρίνεις σε έναν μήνα. Και ας είσαι και προπονητής. Από την άλλη, έχουμε περίπτωση που προπονητές έκριναν μεταφραστή και σήμερα του ζητάνε δανεικά.
Προπονητές με μαγικά ραβδάκια είναι πολύ λίγοι, δυσεύρετοι και πανάκριβοι. Ο προπονητής θέλει χρόνο, στήριξη και εμπιστοσύνη. Βλέπε Γιοβάνοβιτς πέρυσι και βλέπε φέτος. Δείτε και Φέργκιουσον που έκανε 6 χρόνια να πάρει τίτλο με την MU και ενδιάμεσα φλέρταρε και με την πρέμιερσιπ.
Θέλω να πω, ότι οι παραλληλισμοί δεν είναι πάντα σωστοί και ότι η υπομονή σπάνια έβλαψε.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

DigitalFan έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:
Olorin έγραψε:Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι.

Στα πρώτα 5 επίσημα ματς o Μπόλονι είχε 4-1-0 και ο Δώνης έχει 4-0-1.... Σιγά την διαφορά! Και στο κάτω κάτω, το να δείχνει η ομάδα στα πρώτα ματς μια νοθρή εικόνα, ίσως αποτελεί συνέπεια της καλής και επίπονης προετοιμασίας και να είναι προάγγελος, ότι στην συνέχεια θα παίξει καλύτερα και θα έχει διάρκεια μετά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο... Οπότε εγώ θα έλεγα να μην προτρέχουμε, ή τουλάχιστον εγώ, αυτό κάνω...

Γ ια αυτόν ακριβώς τον λόγο λέω οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα.

Για να φτάσεις αδερφέ να συγκρίνεις δυο χρονιές μέχρι τώρα πρέπει να έχεις τους ίδιους παίκτες-υλικό και ενα σωρό αλλά πράγματα.
Και οχι απλά στυγνούς αριθμούς.
Είναι αυτό που λέω οτι κρίνουμε χωρίς να είμαστε εμείς ούτε γνώστες αλλα ούτε άξιοι κριτές.
Η στοιχειώδη διαφορά είναι ότι αν δεν έβαζε τα ζεστά του τα λεφτά ο Σαββίδης τώρα θα των είχαμε είδη στείλει τον δωνη ως προπονητή γιατί δεν θα τον είχαμε να τον πληρώσουμε ούτε για το παιδί στο κυλικείο δεν θα είχαμε λεφτά άσε για την ύπαρξη μας. Γιαυτό μην συγκρίνεται το πέρσι με το φέτος και ποιος είχε το αγγούρι στον κώλο για την ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
stathis73

DC έγραψε:Τα έχουμε βάλει όλα στο μίξερ και πάμε να κάνουμε κέικ σοκολάτα με φασόλια και ρετσίνα.

Ούτε ούτε μπουζουξήδες ούτε πολιτικοί ούτε προπονητές είμαστε.
Τον μπουζουξή θα τον ακούσεις και αυτοστιγμής είτε θα σε αρέσει είτε όχι. Χωρίς να χρειάζεται να έχεις τελειώσει ωδείο. Σε άλλους αρέσει ο Στιβ Βάι (δεν ξέρω πολλούς μπουζουξήδες) εμένα όχι.
Τον πολιτικό, για να τον ακούσεις και να σε αρέσει, δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός. Το να είσαι απλώς μαλ@κας, φτάνει.
Τον προπονητή τώρα, δεν μπορείς να τον κρίνεις σε έναν μήνα. Και ας είσαι και προπονητής. Από την άλλη, έχουμε περίπτωση που προπονητές έκριναν μεταφραστή και σήμερα του ζητάνε δανεικά.
Προπονητές με μαγικά ραβδάκια είναι πολύ λίγοι, δυσεύρετοι και πανάκριβοι. Ο προπονητής θέλει χρόνο, στήριξη και εμπιστοσύνη. Βλέπε Γιοβάνοβιτς πέρυσι και βλέπε φέτος. Δείτε και Φέργκιουσον που έκανε 6 χρόνια να πάρει τίτλο με την MU και ενδιάμεσα φλέρταρε και με την πρέμιερσιπ.
Θέλω να πω, ότι οι παραλληλισμοί δεν είναι πάντα σωστοί και ότι η υπομονή σπάνια έβλαψε.
Το να πείς αν σου αρέσει αυτό που παίζει ενας μπουζουξής είναι άλλο και το να κρίνεις μουσικά χωρίς να ξέρεις μουσική είναι άλλο.

Τον πολιτικό επίσης δεν μπορείς να τον κρίνεις παρα μόνο εκ του αποτελέσματος, όπως και τον προπονητή στό τέλος να πείς οτι πέτυχε ή οχι, οτι διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα και τις καταστάσεις ή οχι.

Πολύ σωστά λές οτι πρέπει να έχουμε υπομονή και οτι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ,συμφωνώ και μένω εδω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτο το ρημάδι πρώτο εικοσαλεπτο του ΠΑΟΚ επι μπολονι όπου απλα δεν υπήρχαμε
Ειτε παιζαμε με γαβρο η με κατω ραχουλα Το χρεωνω στον μπολονι αλλα δεν τον απαξιώνω κιόλας ήταν πολυ καλός προπονητής απλα πιστεύω ότι δεν πολυπηρε ζεστά το θέμα προπονητής του ΠΑΟΚ είχε το μυαλο του και σε καλη πρόταση απο έξω .......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Argonaut4 έγραψε:Πως μπορούμε να περιφρουρήσουμε την ομάδα απο άχρηστες διοικήσεις που προσλάμβάνουν τυχάρπαστους σε νευραλγικούς τομέις της ομάδας μας θα μας το πει κάποιος?
........

bane1980 έγραψε:Εντάξει, είναι νωρίς ακόμη να τον κρίνουμε για το έργο του, υπομονή.

Αυτό που με ενόχλησε εμένα είναι η δήλωση οτι δεν ήρθε και η καταστροφή κλπ...

Δεν μπορείς να λες στον ΠΑΟΚτσή που τα τελευταία 2 χρόνια παίρνει περηφάνια μόνο από την Ευρώπη οτι δεν τρέχει τπτ που πάμε καναπέ από τον Αύγουστο...

Δεν μπορείς να του λες οτι ενώ απέναντι στο σάπιο στήσιμο εγχωρίως είχε να αντιτάξει τον Άξιαξ, το έπος της Πόλης, τα 2 χρόνια αήττητος εκτός περνώντας από Ούντινε, Καζάν, τις νίκες επί Τότεναμ ,Βιγιαρεάλ, Δυναμό, Φενέρ κλπ οτι φέτος θα ασχολούμαστε μόνο με Πλατανιάδες, Λιβαδιές, ρούληδες και τα χωράφια του ΠΑΣ!

ΚΑι εάν δεν ήρθε η καταστροφή από το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό (επειδή μπάλα είναι κ η μπάλα έχει και την ήττα), τότε δες πάλι το βίντεο ενός ματς φωτιά που παίξαμε άνευρα, λανθασμένα, γελοία πολλές φορές και δίνοντας την εικόνα μιας ομάδας που δεν "μπορεί". Οκ, αποκλείσου, αλλά σαν σκύλος, όχι με 3-0 από τη Ραπίντ. Αποκλεισμός ήταν και το 3-3 στην Τούμπα, και η Μόσχα και για εμένα ο ΠΑΟΚ, ακόμα και όταν δεν τον παίρνει για παραπάνω, έτσι πρέπει να πέφτει. Για να ξανασηκώνεται.

Και για να κάνω και το λογιστή...δεν ήρθε η καταστροφή...εάν δεν είχαμε Σαββίδη, θα είχε έρθει; με μείον τα έσοδα των ομίλων; δηλαδή είμαστε και άπλες πια για 3-4 μύρια; και δεν κάνω καν υποθέσεις για χορηγίες, νυφοπάζαρο παικτών, πρεστίζ, ψήσιμο παικτών και ατσάλωση ομάδας σε σοβαρά ματς με ομάδες κίνητρο και όχι στη μιζέρια του τσίρκου του διορισμένου.

Δεν είμαι υπερ των αλλαγών γενικά. Επιπρόσθετα πιστεύω οτι έχει ικανότητες ο Δώνης και απλά είχε μία άσχημη βραδιά μια κακή προσέγγιση σε κακό τάιμινγκ. Ας δουλέψει και για τη χρονιά που περνάμε μπορεί να δοσει. Μην πλέκουμε καν σε συζητήσεις για αλλαγές κλπ, ταμείο στο τέλος της χρονιάς, όχι αλλαγές.

αυτού του είδους η επιχειρηματολογία απέναντι στον προπονητή έχει έρεισμα στη λογική.τώρα ο χλευασμός κ οι απόλυτες καταδίκες από διάφορες μπαλαδόφατσες πως "δεν κάνει το παλληκάρι",επειδή αποκλείστηκε απ'τους αυστριακούς είτε επειδή ακόμα να δέσει η ομάδα είτε επειδή ... έτσι-γιουβέτσι,απλά διασκεδάζουν τα πλήθη.ενδέχεται να αποδειχθεί πως όντως ΔΕΝ.αλλά το ταμείο θέλει σίγουρα πάνω από 5 αγώνες για να γίνει με κάποια στοιχειώδη σοβαρότητα.νομίζω.

επίσης βρίσκω παντελώς ανούσιες συγκρίσεις δώνη με μπόλονι.κ αδιάφορες.καμμία παράμετρος δεν είναι ίδια με πέρυσι για να γίνει σοβαρή σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ενδιαφέροντα άρθρα:

"Ραπίντ Βιέννης-ΠΑΟΚ: 3-0 | Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει αμυντικό ποδόσφαιρο;"
http://www.overlap.gr/rapint-viennis-pa ... podosfero/

"ΠΑΟΚ: Η καταστροφή δεν ήρθε – είναι όμως μακριά;"
http://www.overlap.gr/paok-i-katastrofi ... os-makria/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

stathis73 έγραψε:.... Τον πολιτικό επίσης δεν μπορείς να τον κρίνεις παρα μόνο εκ του αποτελέσματος, όπως και τον προπονητή στό τέλος να πείς οτι πέτυχε ή οχι, οτι διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα και τις καταστάσεις ή οχι. ....
Φίλε, τον πολιτικό μπορείς να τον κρίνεις ακόμα και από τις προεκλογικές του δηλώσεις. :)
Όταν ένας πολτικός δηλώνει πχ, ότι θα δώσει επίδομα ανεργείας στους ελεύθερους επαγγελματίες, ή απατεώνας είναι ή μαλ@κας. 8-)
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Αρα καταληγουμε οτι ο πλεον αδικημενος προπονητης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ ειναι ο Μπερετα που δεν τον αφησαμε να δουλεψει ετσι ωστε να τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος.

Ασχετα βεβαια οτι και τον Δωνη τον κρινουμε απο το αποτελεσμα, απο το μεχρι τωρα αποτελεσμα, δεν ακουσα σε καμμια δηλωση του μεχρι τωρα να ζηταει πιστωση χρονου, συγνωμη αλλα ξεχναμε κατι σημαντικο ,ο ΠΑΟΚ ο ιδιος ως αργανισμος δεν μπορει να περιμενει τον Δωνη,εξαλλου ο ιδιος του επαναλαμβανω απο την ημερα που ανελαβε εκθειαζει τον εαυτο του, δηλωση μετα την Μπνει <<ειναι χαρα που βλεπουμε αυτα τα νεα παιδια να παιζουν>> παιδια που τα εβαλε ο ιδιος φυσικα να παιξουν μην ξεχναμε.
Ο Δωνης κρινεται απο το αποτελεσμα εως τωρα και οχι μονο απο το αποτελεσμα ενος αγωνα,
Κρινεται απο το αποτελεσμα του αγωνα με την Ραπιντ και το κοουτσαρισμα
Κρινεται απο το αποτελεσμα του αποκλεισμου απο την συνεχεια του Γιουροπα Ληγκ
Κρινεται απο το αποτελεσμα της εμμονης του στο 4-4-2 που εως τωρα μετα απο 2 μηνες λειτουργιας της ομαδας για τη σαιζον 2012/13 απλα δεν περπαταει
Κρινεται απο το αποτελεσμα της δυσλειτουργιας της αμυντικης γραμμης οχι μονο στο προχθεσινο αγωνα φυσικα αλλα γενικοτερα (προχθες στο 2ο γκολ εφταιγε ο Λινο και οχι οι 2 επιλογες του ως σεντερ μπακ)
Κρινεται απο το αποτελεσμα των επιλογων σε προσωπα που εχει κανει,ο Κουμαλο οτι και να μου πει καποιος δεν μπορει να γινει ουτε Μαλεζας ουτε Κοντρερας ,δεν μπορει αυτο που βλεπουμε να μεταμορφωθει σε κατι πολυ καλυτερο,ο Λωρενς εχει στοιχεια αλλα ειναι φανερα ανετοιμος οπως και ο Βιβιαν αλλα αυτους ηθελε και τους επεβαλλε στην ουσια
Κρινεται απο το αποτελεσμα της επιλογης του η επιθετικη τετραδα να ειναι οι Κλαους,Σαλπι,Γιαννου,Πελκας και με την αναφορα του στο οτι δεν χρειαζεται αλλος γιατι ο Γιαννου παει πολυ καλα

ΑΡΑ κρινεται εκ του αποτελεσματος μεχρι τωρα, και προς θεου δεν λεω να τον διωξουν αλλα να καταλαβει οτι αυτο το πραγμα δεν περπαταει και να αντιδρασει, εως στιγμης επιμενει οτι αυτο λειτουργει,βλεπει καποιος να λειτουργει?

Επειδη ξερουμε τον Δωνη τοσα χρονια ,γνωριζουμε οτι αν θελει κατι να το πει θα το πει, δεν εχει προβλημα ,οποτε οτι και να μου πει καποιος εγω ξερω οτι αν ειχε προβλημα η τις επιλογες τις ειχε κανει αλλος (που ειναι δεδομενο οτι τις εχει κανει αυτος) θα το ειχε πει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Με το ζόρι νικάς Πανθρακικό στη πρεμιέρα που παραλίγο να σου κάνει κηδεία όπως και η Εβραίοι....λες πάει στο διάολο.....Τρως χλαπάτσα στην Ευρώπη......αντε να πιω και μισο κιλο λάδι να το καταπιώ.....(εγω δε το κατάπια).

Εχουμε πέντε ματς με Δώνη σχεδόν.

Ας τον δούμε σε 3 με 5 μάτς πλεον στον ελληνικό τσιγγανοπρωτάθλημα........εάν με ξεκούραστη ομάδα......με ελεύθερες μέρες μεσοβδόμαδα πλεόν συνεχίσει το ίδιο καρκίνιασμα με τους παίχτες να χτυπάνε ό ένας πάνω στον άλλο με συγχωρείτε αλλά μετά να δούμε πιος θα φάει το ''ξυλο''......προσέξτε πως έγραψα το ξύλο....για να μη κατηγορηθώ κιόλας.

Και ποιος δε θέλει ο ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικες να κάνει το 5 στα 5.

Πλεον δικαιολογίες τέλος.....ως πότε θα μοντάρετε η ομάδα?Μέχρι τον Οκτώβρη θα μοντάρει ομάδα?Ε αμα είναι να μας το πει να το ξέρουμε.

Ειναι στρουθοκαμηλισμος να τα ρίχνουμε όλα στο ρόστερ ....και να ειναι στο απυρόβλητο μονίμως προπονητης και διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
stathis73

DC έγραψε:
stathis73 έγραψε:.... Τον πολιτικό επίσης δεν μπορείς να τον κρίνεις παρα μόνο εκ του αποτελέσματος, όπως και τον προπονητή στό τέλος να πείς οτι πέτυχε ή οχι, οτι διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα και τις καταστάσεις ή οχι. ....
Φίλε, τον πολιτικό μπορείς να τον κρίνεις ακόμα και από τις προεκλογικές του δηλώσεις. :)
Όταν ένας πολτικός δηλώνει πχ, ότι θα δώσει επίδομα ανεργείας στους ελεύθερους επαγγελματίες, ή απατεώνας είναι ή μαλ@κας. 8-)
Μην πάμε στα ακρα ρε παιδιά και μην χρησιμοποιούμε σενάρια ή επιχειρήματα που δεν πρόκυτε να ειπωθούν ή να γίνουν ποτέ, μιλάμε ως προς την ικανότητα-αρμοδιότητα που εχει ο καθένας ωστε να κρίνει κάποιον.
Ολα και ολοι κρίνονται εδω και αιώνες τώρα και σε όλα τα επίπεδα, αλλα οχι πριν την ώρα τους και απο αυτόν που πρέπει.

Πάμε το αλφάβητο
Π.χ ο ποδοσφαιριστής κρίνετε μονο και μονο απο τον προπονητή, οχι απο τον πρόεδρο ή την κερκίδα.
Ο Προπονητής κρίνετε μόνο απο το συνολικό αποτέλεσμα της χρονιάς, απο τον πρόεδρο (ως προς το αποτέλεσμα και οχι για ολα τα άλλα, ποιον εβαλε και γιατί) και φυσικά οχι από την κερκίδα.
Ο Γυμναστής κρίνετε απο την εικόνα της ομάδος όσον αφορά την φυσική κατάσταση καθώς και τους τραυματισμούς και συνήθως τον κρίνει ο προπονητής ( για αυτό και πάνε πακέτο...λέει ο Δωνης θα έρθω στον Π.Α.Ο.Κ αλλά με τον εξής προπονητικό τημ).....Κ.Τ.Λ

Όλους αυτούς και πολλούς αλλους πάμε στο γήπεδο για να τους βοηθήσουμε και οχι να τους κρίνουμε , δεν ειναι αυτή η θέση μας αλλα και η δουλειά μας, οσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα βοηθήσουμε ολους αυτούς να πετύχουν τους κοινούς μας στόχους και αυτοί δεν ειναι αλλοι απο την καλή πορεία της ομάδος σε όλα τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Argonaut4 έγραψε:Με το ζόρι νικάς Πανθρακικό στη πρεμιέρα που παραλίγο να σου κάνει κηδεία όπως και η Εβραίοι....λες πάει στο διάολο.....Τρως χλαπάτσα στην Ευρώπη......αντε να πιω και μισο κιλο λάδι να το καταπιώ.....(εγω δε το κατάπια).

Εχουμε πέντε ματς με Δώνη σχεδόν.

Ας τον δούμε σε 3 με 5 μάτς πλεον στον ελληνικό τσιγγανοπρωτάθλημα........εάν με ξεκούραστη ομάδα......με ελεύθερες μέρες μεσοβδόμαδα πλεόν συνεχίσει το ίδιο καρκίνιασμα με τους παίχτες να χτυπάνε ό ένας πάνω στον άλλο με συγχωρείτε αλλά μετά να δούμε πιος θα φάει το ''ξυλο''......προσέξτε πως έγραψα το ξύλο....για να μη κατηγορηθώ κιόλας.

Και ποιος δε θέλει ο ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικες να κάνει το 5 στα 5.

Πλεον δικαιολογίες τέλος.....ως πότε θα μοντάρετε η ομάδα?Μέχρι τον Οκτώβρη θα μοντάρει ομάδα?Ε αμα είναι να μας το πει να το ξέρουμε.

Ειναι στρουθοκαμηλισμος να τα ρίχνουμε όλα στο ρόστερ ....και να ειναι στο απυρόβλητο μονίμως προπονητης και διοίκηση.
Συμφωνούμε απόλυτα... Αν 10η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην πρώτη 3αδα, τότε ο Δώνης πρέπει να αρχίσει να είναι "υπ' ατμόν"! Αλλά και πάλι, πρέπει να κοιτάξουμε τι ροστερ έχουμε και να αναλογιστούμε, όσο μπορούμε, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε άλλο προπονητή...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Επειδή είμουν εκτός απαντώ σε κάποιους που με έκριναν ... Πρωτάθλημα στο ελλάντα δεν πάιρνεις ούτε με την εντεκάδα της μπαρτσας... για ευνόητους λόγους... Χωρίς Ευρώπη μόνο το κύπελο ελπίζεις .!!!! Κατα τα άλλα οικονομικά η χρονιά χάθηκε... Αυτό έγραψα πριν 3-4 σελίδες και αυτό εννοούσα αλλά μάλλον τον σαβίδη φαίνεται να του είναι αδιάφορο αυτό... για λόγους που εκείνοσ ξέρει καλά. Αλλοστε είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι καλοκαιρινές επιλογές.. αποζαγοροποίηση, Δωνης, πωλήσεις, μεταγραφές κλπ... ήταν κατόπιν συνενόησης με τον ιβάν...
ΤΕΣΠΑ μακάρι να είμαι βλάκας και να μην καταλαβαίνω πολλά .... αλλά κάτι δεν μου αρέσει... ΔΕν ξαναμιλάω..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .... ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αργοναύτη χαλάρωσε ρε σύ...

Διαφωνώ με την επι προσωπικού κριτική που γίνεται στο Δώνη. Είναι σαν τα κραξίματα για τον καρπουζά. Πολλοί λειτουργείτε σα να τον ξέρετε προσωπικά. ηρεμείστε και απο τα πολλά λάθη που έγιναν κάποια μπορεί να είχαν και αιτία.

Ο ΠΑΟΚ φέτος αμυντικά είναι ΚΑΚΟΣ. Αλλά στα ματς που θα επιτίθεται δεν τον φοβάμαι.
Το ζήτημα είναι να αποφευχθούν τα καραγκιοζιλίκια, οι διασυρμοί σα τον προχθεσινό και οι πομπώδεις δηλώσεις που δείχνουν έπαρση ("θα είμαστε τακτικά άριστοι" και λοιπά...).

Και το κυριότερο είναι να βρεθεί μια μέση λύση στη λειτουργία της ομάδας και οχι εμμονές στο σύστημα με κουλές αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τα λέμε σε λίγες αγωνιστικές......Πρώτη στάση τη Δευτέρα στο Περιστέρι που το διπλό είναι μονόδρομος μετά τα προχθεσινά αλλα και τη γκέλα του πράσινου θίασου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”