Sera4 έγραψε:φιλε μου χιλια συγνωμη αλλα δεν ειμαι υπευθυνος ασφαλειας του γηπεδου νομιζω οτι δεν μπορω να βοηθησω...stathis73 έγραψε:Εναν προπονητή φίλε το κρίνεις εκ του αποτελέσματος (συνεργασίας οσο κρατήσει) και οχι αν πήρε το δίπλωμα απο την ταδε σχολή της Γερμανίας ή της Ιταλίας ή δεν ξέρω εγω απο οπου αλλού τα δίνουν, το θέμα είναι οτι ασχολούμαστε με λάθος πράγματα, θα προτιμούσα αντι να ειρωνευτείς ολους αυτούς, να κάνεις μια πρόταση πώς να περιφρουρήσουμε ολοι μας τον Ναό ωστε να μην τιμωρούμαστε καθε τρεις και λίγο, αυτό ειναι στο χέρι μας αλλα και στις αρμοδιότητες του καθενός που πάει στο γήπεδο, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ο νωον νοείτο.
Λάθος....ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος ασφαλείας στον χώρο που βρίσκετε, γιατί οταν ενας εκτοξεύει φωτοβολίδα δίπλα μας και δεν κάνουμε τίποτα, τότε είμαστε συνυπεύθυνοι και εμείς.
Οταν κάποιος σπάει ενα κάθισμα και πάει να το πετάξει σε αυτόν που πάει να κάνει κόρνερ και εμεις τον κοιτάμε τοτε είμαστε συνυπεύθυνοι, οταν κάποιος πετάει ενα μπουκάλι ή κέρμα ή οτιδήποτε αλλο και εμείς πάλι δεν κάνουμε τίποτα τοτε με την στάση μας αυτήν λίγο πολύ δείχνουμε οτι και εμεις βγάζουμε "γούστα" ή μας αντιπροσωπεύει αυτό που γίνεται εκείνην την στιγμή δεν ειπα να πάμε να τα βάλουμε με όλους, αλλα αν ολοι μας το κάναμε αυτό τότε θα είχε εκλείψει κατά μεγάλο βαθμό.
Ολοι μας λίγο ή πολύ εχουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ειτε το θέλουμε ειτε οχι και παρ ολα αυτά μας φταίει ο Δώνης και ο κάθε Δώνης,......................τί να πεί κανείς, εγω συνήθως δεν θέλω να ανοίγω τέτοια θέματα γιατί ξέρω που οδηγούν, αλλα πρέπει να ξέρουμε τί λέμε και ποτε, αλλα και να εχουμε το γνωθις σ αυτόν και οχι μονο να κρίνουμε και να κράζουμε προς ολες τις κατευθύνσεις.