25.Costin Lazăr
- sourmenetes
- Moderator
Re: 25.Costin Lazăr
Καλα ειδα στις φασεις αγωνα την καθετη που βγαζει στο λινο....
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ......
Αλλους 2 τετοιους δεν μπορουμε να βρουμε????
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ......
Αλλους 2 τετοιους δεν μπορουμε να βρουμε????
Εμ, αυτός που είχες και τους έφερνε με νορμαλ συμβόλαια τον έδιωξες γιατί δεν έκανε ζέσταμα

- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Απ: 25.Costin Lazăr
lamosas έγραψε:Εμ, αυτός που είχες και τους έφερνε με νορμαλ συμβόλαια τον έδιωξες γιατί δεν έκανε ζέσταμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηθελε να κατσει ; Αλλα θα στεναχωρεθηκε πιο πολυ που αφησε το σπιτι του στην θεσσαλονικη
μεχρι να γυρισει ο Γκαρσια ειδικα πρεπει να τον προσεχουμε σαν κορη οφθαλμου....
Re: Απ: 25.Costin Lazăr
Ο οποίος είναι ο ... ;karlat85 έγραψε:lamosas έγραψε:Εμ, αυτός που είχες και τους έφερνε με νορμαλ συμβόλαια τον έδιωξες γιατί δεν έκανε ζέσταμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηθελε να κατσει ; Αλλα θα στεναχωρεθηκε πιο πολυ που αφησε το σπιτι του στην θεσσαλονικη
http://www.youtube.com/watch?v=rTRURAWzU6g
Το είδα τυχαία στο youtube...
Μπραβο στον παιχαταρά...
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί πάντως μου έκανε θετικότατη εντύπωση!!
Το είδα τυχαία στο youtube...
Μπραβο στον παιχαταρά...
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί πάντως μου έκανε θετικότατη εντύπωση!!
αυτην την στιγμη δειχνει μεγαλη ποιοτητα, απλα θα ηθελα να μην θολωνει που λεει ο φιλος γιατι χθες σε 2 φασεις θα μπορουσε να ειχε καλυτερες τελικες πασες...
ελειψη παμπλο και σωστου φωτακη κανει παραπανω πραγματα απ`οσα θα επρεπε ... ολες οι μπαλες περνανε απο τα ποδια του .. αυτος θα ανεβει με την μπαλα , αυτος θα γυρισει να κοψει , αυτος θα προσπαθησει την καθετη ... ειναι λογικο να κανει και λαθη ... ευελπιστω πως με την σταδιακη ανοδο του φωτακη θα μοιραστουν λιγο οι πρωτοβουλιες κι`ετσι θα σταματησουν τα οποια λαθη ... ειναι ¨εργαλειο¨ μεγαλο!!!!
Οτι και να πουμε ειναι λιγο,απλα οτι καλυτερο εχουμε φοβεη δουλεια κυριως ανασταλτικα
-
Πόσα +++ θες ρε σκύλε;slidar έγραψε:Επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως.
Προς διοικηση..
Ανανεωση χθες.