Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
Τα όργια πατέρα προπερσυ γαργαρα ;
εγω ξέρω ότι η διατησια την αεκ την πήγαινε παρα πολυ τα τελευταία 3 χρονια .....
εγω ξέρω ότι η διατησια την αεκ την πήγαινε παρα πολυ τα τελευταία 3 χρονια .....
Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
Μιλάει ο Μπέος σε άλλον για το τι έστειλε σε sms στον Νικόλα Πατέρα:
''Χθες ήταν η γιορτή της γυναίκας. Εγώ του έστειλα μήνυμα χθες και του λέω: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, διότι οι πρώην φίλοι σου ξέρουν πότε γιορτάζεις. Ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει ότι γιορτάζεις 6 Δεκεμβρίου, του Αγίου Νικολάου».''

''Χθες ήταν η γιορτή της γυναίκας. Εγώ του έστειλα μήνυμα χθες και του λέω: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, διότι οι πρώην φίλοι σου ξέρουν πότε γιορτάζεις. Ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει ότι γιορτάζεις 6 Δεκεμβρίου, του Αγίου Νικολάου».''

εχετε κολλησει ορισμενοι με το τι εγινε περσι προπερσι και δεν ξερω και εγω ποτε.
ο κοριος δουλεψε πρωτη φορα λιγους μηνες πριν.αρχες της σεζον εγινε η καταγγελια.λιγο αργοτερα δοθηκε η εντολη στην ευπ και στην πορεια τους αφησαν τελειως λασκα για να ξεσαλωσουν τα λαμογια να μιλανε πιο πολυ στο τηλεφωνο.ολοι αυτοι οι διαλογοι μεσα σε λιγους μηνες εγιναν.
ο κοριος δουλεψε πρωτη φορα λιγους μηνες πριν.αρχες της σεζον εγινε η καταγγελια.λιγο αργοτερα δοθηκε η εντολη στην ευπ και στην πορεια τους αφησαν τελειως λασκα για να ξεσαλωσουν τα λαμογια να μιλανε πιο πολυ στο τηλεφωνο.ολοι αυτοι οι διαλογοι μεσα σε λιγους μηνες εγιναν.
η δικη για τα στημενα..
[youtube]CD-mZTXFvbk[/youtube]
[youtube]CD-mZTXFvbk[/youtube]
- black death
eorptol έγραψε:Τα όργια πατέρα προπερσυ γαργαρα ;
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι πρόπερσι τους πήγαν ...μιόντας κανονικά.
Πάντως αυτή η σκουλικίστικη νοοτροπία, και που είναι αυτός, που είναι ο άλλος, και για την κούλα δεν βγήκε τίποτα κτλ. δεν μου αρέσει. Αν είναι να βγει κάτι θα βγει.
Μην κάνουμε σαν τα χανούμια που είδαν χθες τις συνομιλίες Ζαγόρ και πίστεψαν ότι ξεσκεπάστηκε η δήθεν βρωμιά του ΠΑΟΚ...
Αυτό το τελευταίο δεν πάει στον eorptol, γενικά μιλάω.
Ο δεύτερος διάλογος με τον Μπέο δεν τον τιμάει καθόλου τον Ζαγοράκη,αλλά ίσως σκεφτόταν αντίποινα από τους 2 χοντρούς.Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να βάλουν άτομα να τον σέρνουν σε αυτόφορα κάθε φορά που θα πήγαινε σε Βόλο και Πειραιά.Κάθε φορά.Για τους 2 χοντρούς μιλάμε....
Καλα ας δούμε αν βγει και τι για τα αεκ-Βόλος και γαβρος-αεκ του αδιαφθορου αδαμιδη ....
Μια χαρα πήγε στην αεκ η διατησια το ξαναλέω και γενικά σαν σύλλογο ενω παλαιότερα είχα αλλη γνώμη τους θεωρώ
Ποιο πουστηδες και αντιπαοκτσηδες απο όλους τους άλλους.....
Μια χαρα πήγε στην αεκ η διατησια το ξαναλέω και γενικά σαν σύλλογο ενω παλαιότερα είχα αλλη γνώμη τους θεωρώ
Ποιο πουστηδες και αντιπαοκτσηδες απο όλους τους άλλους.....
Doomlord4 έγραψε:Ο δεύτερος διάλογος με τον Μπέο δεν τον τιμάει καθόλου τον Ζαγοράκη,αλλά ίσως σκεφτόταν αντίποινα από τους 2 χοντρούς.Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να βάλουν άτομα να τον σέρνουν σε αυτόφορα κάθε φορά που θα πήγαινε σε Βόλο και Πειραιά.Κάθε φορά.Για τους 2 χοντρούς μιλάμε....
Κοιτα είναι αλήθεια ότι μπορούσε να βάλει κάποιον στημένο να σε κάνει μήνυση και να την βγαλεις στα κρατητήρια απλά για σπάσιμο σε αυτο ο μπεος ΈΧΕΙ δίκαιο ....
ο βλακας ο μαρνακης εκανε αξιοποινη πραξη.
στημενη μηνυση δεν γινεται.πρεπει και κατι να κανεις.
αν δεν κανεις δεν μπορουν να σε κατηγορησουν.
ο μπεος δεν εχει δικιο γιατι δεν εχει καμια δουλεια να ανακατευτει.
οτι ο ζαγορακης χεστηκε μετα εγω το πιστευω.λογικο παραλογο δεν ξερω αλλα μαφια εχει απεναντι του οχι τη γλυκατζη αρβελερ.οποτε μοιραια πηρε τηλεφωνο να τα μαζεψει.
κακως αποσυρθηκε η μηνυση.επρεπε να μυξοκλαψει λιγακι πισω απο τα καγκελα.ενα βραδακι στο ραντζο.
στημενη μηνυση δεν γινεται.πρεπει και κατι να κανεις.
αν δεν κανεις δεν μπορουν να σε κατηγορησουν.
ο μπεος δεν εχει δικιο γιατι δεν εχει καμια δουλεια να ανακατευτει.
οτι ο ζαγορακης χεστηκε μετα εγω το πιστευω.λογικο παραλογο δεν ξερω αλλα μαφια εχει απεναντι του οχι τη γλυκατζη αρβελερ.οποτε μοιραια πηρε τηλεφωνο να τα μαζεψει.
κακως αποσυρθηκε η μηνυση.επρεπε να μυξοκλαψει λιγακι πισω απο τα καγκελα.ενα βραδακι στο ραντζο.
eorptol έγραψε:Καλα ας δούμε αν βγει και τι για τα αεκ-Βόλος και γαβρος-αεκ του αδιαφθορου αδαμιδη ....
Πιστεύω ότι το χανούμι έχει επικοινωνιακό σχέδιο.
Λεφτά δεν έχει και χρωστάει κοντά 40 μύρια εκεί που είχε μηδενίσει με το 44αρι.
Ομάδα δεν έχει.
Προπονητή έχει που είναι μέτριος κι όλο φεύγει.
Διοίκηση ουσιαστικά δεν έχει.
Ποσοτικά χάνει οπαδούς καθώς αρχίζει να εδραιώνεται στην 3η-4η θέση κάτω απο τον ΠΑΟΚ.
Ένα κυπελο πήρε και είδε όλος ο κόσμος τι έγινε.
Τι θα πουλήσει λοιπόν; Πως θα φανεί; Πως θα ακουστεί;
Πουλάει ηθική, άσπιλος και αμόλυντος παρθένα (κι από πίσω μπαίνουν τρένα).
vagela vagela vagela sto "pame stoixima" pote de kaneis gkela..imixrona kai telika orizeis, ta skor twn mats prin ginoune gnwrizeis.. p**tanas gie, transexoual me mousi , gam* ton avraam k to mpourousi!!!!

- cristiano4
ο καθαρος αδαμιδης ενω ταχα εχουν πάει στα δικαστηρια τον Μακαρο απο πισω βοηθεια πως να αντιμετωπισει την οριτζιναλ και αποκαλει π@υστη τον χατζηχρηστο....μετα απο αυτο τελειωσε αυτος απο κουλα....αμολυντοι κατα τα άλλα...σε ενα αλλο διαλογο λένε για ενα φορτηγο που πιαστηκε ιτεα(με πουρα και τσιγαρα) και ενημερωνει τον μακαρο... 

ναι αλλα πουθενα δε γραφουν αδαμιδη ρε
τι νιαμου να πουμε...το ριχνουν και καλα σταυρο ψωμιαδη
θα μας τρελανουν
τι νιαμου να πουμε...το ριχνουν και καλα σταυρο ψωμιαδη
θα μας τρελανουν
- black death
Στην αρχή έγραψαν μερικοί για Στ. Ψωμιάδη αλλά πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.
Ρε το Φουκαρά τον Αδαμίδη, πάει, μας τελείωσε κι αυτός...
Ρε το Φουκαρά τον Αδαμίδη, πάει, μας τελείωσε κι αυτός...
αυτα τα πραγματα που ξεκινησαν απο χθες με αποκαλυψη τετοιων διαλογων ειναι αισχρα...ουδεμια σχεση εχουν με την υποθεση και ολοι ξερουμε για ποιον λογο γινονται πλεον...ενταξει βαγγελη το πηραμε το μηνυμα ετσι και αλλιως και τα ντουβαρια το ηξεραν πως δεν θα τιμωρηθεις...