Πως θα μάθουμε που γραφεις; Χωρίς να φανεί σαν διαφήμιση βέβαια.Καπετάνιος έγραψε:Εννοω οτι γραφω παρουσιασεις παιχνιδιων και hardware σε μεγαλο ελληνικο πορταλ.
Football Manager
Re: Football Manager
Τον έβαλα στην ομάδα, αλλά δεν είναι δηλωμένος, τι μπορώ να κάνω;
Έχω και δύσκολο όμιλο
Έχω και δύσκολο όμιλο

για ευρώπη τον ήθελες? αν ναι πας στην ομάδα σου στο editor, Και στα δεξιά έχει κάποιες επιλογές. Heal Team, Inspire Team, Remove Team Bans κτλ. Κάπου εκεί λέει και Register(UEFA). Το πατάς μια φορά, κάνεις save στο editor, και είσαι έτοιμος!pgetsos έγραψε:Τον έβαλα στην ομάδα, αλλά δεν είναι δηλωμένος, τι μπορώ να κάνω;
Έχω και δύσκολο όμιλο
- john4serres
Το βρήκα στη τύχη αυτό. Ελλάδα δεν τον έχω αλλά ντάξει, κρατιέμαι πρώτος ακόμα και πλησιάζει Γενάρης
Μου αρέσει να βάζω 4 Παναθηναϊκό στο ημίχρονο, 3 Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ και μετά να τρώω 3 στο ημίχρονο από Ατρόμητο και 2 από Καλαμαριά
Γιάννης θέλεις λινκ;
Μου αρέσει να βάζω 4 Παναθηναϊκό στο ημίχρονο, 3 Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ και μετά να τρώω 3 στο ημίχρονο από Ατρόμητο και 2 από Καλαμαριά
Γιάννης θέλεις λινκ;
- john4serres
Να ρωτήσω, έχεις το 3-5-2 το παίζετε με μπακ χαφ η με ακραίους μέσους; λόγω θέσεων Μακ και Γκαρυ ξεκίνησα με ακραίους μέσους και το άφησα έτσι
- Καπετάνιος
Μέχρι που έπαθε κάταγμα πλευρών ο Γκαρυ όχι, τώρα ναι
Συνήθως κατεβαίνω ετσι
sharemytactics.com/52000/ΠΑΟΚ-formation-tactics.png
Συνήθως κατεβαίνω ετσι
sharemytactics.com/52000/ΠΑΟΚ-formation-tactics.png
- Καπετάνιος
Με λεοβατς και σκονδρα μπορεις να το παιξεις μπακ χαφ.
Παντως πολυ επιθετικο το βλεπω το συστημα. Τον κατσε τον εχει dm ή cm (defence)?
Παντως πολυ επιθετικο το βλεπω το συστημα. Τον κατσε τον εχει dm ή cm (defence)?
CM defence
Είναι αρκετά είναι η αλήθεια, έχω επιλογή έλεγχος κιόλας. Βέβαια για δύσκολα παιχνίδια πχ στην Ευρώπη έπαιζα 4-4-2 με αντεπιθέσεις
Να το γυρίσω σε μπακ χαφ λες;
Edit: ψέματα, κεντρικό κόφτη τον έχω νομίζω
Είναι αρκετά είναι η αλήθεια, έχω επιλογή έλεγχος κιόλας. Βέβαια για δύσκολα παιχνίδια πχ στην Ευρώπη έπαιζα 4-4-2 με αντεπιθέσεις
Να το γυρίσω σε μπακ χαφ λες;
Edit: ψέματα, κεντρικό κόφτη τον έχω νομίζω
- Καπετάνιος
Δε τα πολυθυμαμαι τωρα γτ εχω καιρο να ασχοληθω αλλα δοκιμασε τον κατσε dm support. Μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα.
- Καπετάνιος
Ειδατε τα νεα για το 16?
Θα μπορουμε να ξεκιναμε νεα ομαδα με δικο μας ονομα και χρωματα.
Θα μπορουμε να φτιαχνουμε το χαρακτηρα μας και να τον βλεπουμε να χτυπιεται στο παγκο.
Fantasy Draft League και κατι αλλα τετοια ομορφα (και περιττα αρκετα απο αυτα).
Θα μπορουμε να ξεκιναμε νεα ομαδα με δικο μας ονομα και χρωματα.
Θα μπορουμε να φτιαχνουμε το χαρακτηρα μας και να τον βλεπουμε να χτυπιεται στο παγκο.
Fantasy Draft League και κατι αλλα τετοια ομορφα (και περιττα αρκετα απο αυτα).
- Μπαρκαρούτσος