Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Παμε γρηγορα σε διακοπη στη παραταση με 5 δευτερολεπτα γαμω τη πουτανα μου για νοβα ρε πουστη. Κατσε να ακουσουμε τιποτα
-
Michael Scott
Καλά να πάθουνε τα τσουτσέκια της βαλένθια
Νομίζω ότι ήταν ένα νομοτελιακό να συμβεί κάτι τέτοιο μετά τις δηλώσεις τους πριν την έναρξη της σειράς
Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει 7 ευρωλίγκες θα πρέπει από μόνος σου να μπορείς να αναγνωρίσεις τη θέση σου
Βόδια ε βόδια
Νομίζω ότι ήταν ένα νομοτελιακό να συμβεί κάτι τέτοιο μετά τις δηλώσεις τους πριν την έναρξη της σειράς
Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει 7 ευρωλίγκες θα πρέπει από μόνος σου να μπορείς να αναγνωρίσεις τη θέση σου
Βόδια ε βόδια
- BlackMagicPAOK
Ρε που καταντήσαμε..
Βλέπω τους Ισπανούς της Βαλενθια να χτυπιούνται, να κάνουν τσαμπουκάδες, επειδή έχασαν!
Και ενδόμυχα νιώθω μια... αγαλλίαση..
Βλέπω τους Ισπανούς της Βαλενθια να χτυπιούνται, να κάνουν τσαμπουκάδες, επειδή έχασαν!
Και ενδόμυχα νιώθω μια... αγαλλίαση..
Ο βάζελος έχει 6-7 παικταράδες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι με μεγάλα σουτ κι έχουν και αυτή τη διαιτησία που αν το συγκρίνεις με το χθεσινό είναι να κλαις και διαμαρτύρονται κι από πάνω δημιουργώντας κλίμα όταν χρειάζεται.
- These users thanked the author flash4 for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Άπειρη η Βαλένθια, αφάνελη, αν και καλύτερη ομάδα. Οι άλλοι έχουν απίστευτους παίχτες. Οριακότατα και τα δύο ματς, διαφορετικά μεταξύ τους, είχαν σασπένς να τα βλέπεις. Βαρετό να διαπρέπουν οι γαυροβάζελοι.
-
basketikos4
Ακριβως το αντιθετο, το επιπεδο εχει ανεβει αισθητα και τα μπατζετ εχουν εκτοξευτει...
Αν συγκρινεις ευρωλιγκα φετινη με πριν 10 και ακομα χειροτερα πριν 20 χρονια μιλαμε για χαοτικες διαφορες.
Και απ οτι φαινεται το ευρωπαικο μπασκετ ειναι σε φαση εκτοξευσης