Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από gika »

Για να μαι ειλικρινής, δεν το καταλάβα....

Καταρχάς, στο τρίτο σχήμα δεν έχουμε ευθεία παράλληλη σε άλλη ευθεία... Εχουμε δύο παράλληλες.... καμπύλες! :opaokara: :opaokara:

Το δεύτερο σχήμα πάλι μου θυμίζεις τις γραμμές που βάζουν στη νόβα για να δείξουν το οφ-σάιντ... :opaokara: :opaokara: Οσο παράλληλη με τη γραμμη του κέντρου είναι εκείνη, άλλο τόσο είναι κι αυτή.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπε και ο Νόβι ότι θα φανούν ορισμένα περίεργα πράματα διότι έχουμε συνηθίσει αλλιώς.. :ugeek:

ΥΓ Νοβίτο σοβαρά τώρα πες από που να ξεκινήσω..
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Προς νοβι:σαν ασυμπτωτη ειναι η δευτερη παραλληλη απο το Α αν και δεν αποτελει ακριβως συναρτηση ευθειας...γερνει λιγο...οποτε μηπως ο Λομποκατι καταριπτει τις ασυμπτωτες και τις θεωρει σαν αλλες παραλληλες??
Προς λορντ/γκικα/paokfanathens( :opaokara: ):ασυμπτωτες ονομαζονται οι ευθειες οι οποιες πλησιαζουν παρα πολυ τη γραφικη παρασταση μιας συναρτησης αλλα δεν εφαπτονται ποτε(υπαρχει περιπτωση να τεμνονται)
Προς ολους:Μαρακι Κορινθιου και τα μυαλα στον αναδευτηρα
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

σου χρειαζεται μου φαινεται να αρχισω να στα ψαλω με θεωρια του συντακτικου των αρχαιων... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Κανένα πρόβλημα..
Κάτσε μην πιάσω την θεωρία αριθμών εγώ όμως.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ο Λομπατσέφσκι "έβγαλε" την μη-ευκλείδια γεωμετρία αδερφέ..
Ουσιαστικά δεν δέχεται το πέμπτο αξίωμα του Ευκλείδη(ότι αν έχουμε ένα σημείο Α και μία ευθεία ε,τότε μπορεί να διέρχεται μόνο μία παράλληλη στην ε που να περνά από το Α) και δημιουργεί μία εντελώς νέα γεωμετρία..
Προς Νόβι,ο Λομπατσέφκσι μου καρφώθηκε όταν τον ανέφερε ένας φίλος μου..
Άλλωστε γουστάρω και Γεωμετρία οπότε εμπρός..
Φιλε μου,πως στο καλο εμαθε κανεις για τον Λομπατσεφσκι χωρις να ειναι στο Μαθηματικο????????????Η Ευκλειδια γεωμετρια του λυκειου ειναι παιχνιδακι μπροστα σε αυτην.......Θεε μου.......Παιζετε με τον πονο μας εδω μεσα?????? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τόσο δύσκολη είναι ρε συ???
Γουστάρω τρελά τα Μαθηματικά οπότε ασχολούμαι και κυρίως διαβάζω αρκετά.. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Φιλε,μην το σκεφτεις καν.......Αν γουσταρεις πανε και θα σου αρεσει.......Δες ομως πρωτα την Αναλυση(παραγωγοι,ρυθμοι μεταβολης,ολοκληρωματα) της Γ Λυκειου.......Μακραν ο πιο δυσκολος τομεας των Μαθηματικων.......Και το φοβερο ειναι οτι ουσιαστικα με την Αναλυση ασχολειται κανεις μονο στην ταξη αυτη αυτη ενω ειναι τοσο χρησιμη για ολες τις επιστημες....Ουσιαστικα η Αναλυση περιλαμβανει και Αλγεβρα και Γεωμετρια βεβαια........Παντως αν γουσταρεις να ψαχτεις δες για τον Γκαους,εναν απο τους πιο σημαντικους μαθηματικους ολων των εποχων.......Εξαρταται και ποιος τομεας σου αρεσει.......Αλγεβρα-Μαθηματικη Λογικη και Θεωρια Αριθμων,Αναλυτικη Γεωμετρια,Μαθηματικη Αναλυση,Στατιστικη και Επιχειρησιακη Ερευνα,Υπολογιστες και Αριθμητικη Αναλυση......Ο καθε τομεας εχει τους δικους του θεμελιωτες....... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Σε πρόλαβα..
Έχω ήδη διαβάσει για τον τρισμέγιστο Γκάους(και λίγα λέμε τώρα)..
Εσύ αδερφέ είσαι στο Μαθηματικό απ'ότι κατάλαβα..
Πως είναι τα πράγματα?? :pano:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Του ΑΠΘ ειναι καλο,δυσκολο απο αποψη γνωσεων με σχετικα ευκολα θεματα στην εξεταστικη.......Εγω ειμαι και λιγο σπασικλακι :ugeek: ,το αντικειμενο το γουσταρω παρα πολυ.......Αν δεν τον νοιαζει καποιον του φαινεται δυσκολη η σχολη..........Οι καθηγητες δε νοιαζονται αν δε νοιαστεις πρωτα εσυ,καμια σχεση με το Λυκειο......Ψαξε και για το πουλεν μου,το μεγα Αντρευ Μαρκοφ,τον ανθρωπο που δημιουργησε τις μαρκοβιανες διαδικασιες.......Ο αγαπημενος μου μαθηματικος....... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Μακη οι παραγωγοι δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο δυσκολοι...ουτε τα ολοκληρωματα!!!Απλα μεχρι να πιασεις το νοημα ειναι η δουλεια!!!!Και δε με φανηκε τοσο δυσκολο!!!Και παροτι μερικοι λενε οτι τα ολοκληρωματα ειναι πολυ δυσκολα εγω διαφωνω.Μεχρι να βρεις την αρχικη συναρτηση ειναι μετα απλη εφαρμογη των θεωρηματων που ηδη ξερεις!!!Τεσπα επειδη λοξοκοιταζω προς μαθηματικο τι εχει πανω κατω το πρωτο ετος?
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Φιλε,υπαρχουν μεχρι και τριπλα ολοκληρωματα(που χρησιμοποιουνται,αλλιως φτανουν μεχρι και δεκαπλα)......Της Γ Λυκειου ειναι οντως μεχρι να τα καταλαβεις......
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μάκη αλήθεια πώς είναι τα πράγματα στο Μαθηματικό όσον αφορά ύλη,περιβάλλον,κλπ??
Μετά το τέλος της σχολής τι σκέφτεσαι ??

ΥΓ Σόρρυ αν γίνομαι αδιάκριτος..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Φιλε μου καλυτερα στειλε κανενα pm........... :pano:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Μαγκες ειπα στον καθηγητη μου στο ιδιαιτερο για τη θεωρια του Λομπατσεφσκι και τι με ειπε ο αθοεφοβος..."Καλα ρε μ@λακα αντι να βγεις καμια βολτα με καμια γκομενα καθεσαι και ασχολεισαι με το Λομπατσεφσκι?Ακομα κι αυτος στην ηλικια σου μ0υν@κι@ γ@μουσε δεν ασχολιοταν με μαθηματικα.Φελε(ραπτοπουλιακος :twisted: )" :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”