Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
Παιδιά και εγώ νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα δώσουμε τον Κοντρέρας για να πάρουμε το Μακίνουα... Ξέρουν καλά ο Ζήσης και ο Θοδωρής ότι δεν αλλάζεις τα βασικά σου εργαλεία στη μέση της σεζόν.. Το Δεκέμβρη μόνο κάπιες προσθήκες κάνεις... Ξέρεις κανείς τι έκανε ο Ζήσης στην Αγγλία; Γιατί έχω 100% έγκυρη πληροφορία ότι ήταν εκεί όταν όλοι έλεγαν για κεντρική Ευρώπη
Αποχωρεί ο Ζούλιο Σέζαρ
Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ζούλιο Σέζαρ.
Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι το πρώτο θύμα της νέας οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Ο γενικός διευθυντής του ρουμανικού συλλόγου, Γκρέγκορι Σιχίτιου ήταν σαφής σχετικά με το μέλλον του 28χρονου άσου. "Είναι πολύ πιθανό ο Ζούλιο Σέζαρ να αποχωρήσει από τον σύλλογο το χειμώνα.
Γενικότερα, όσοι παίκτες έχουν υψηλά συμβόλαιο θα πρέπει να διαπραγματευτούν μαζί μας για να βρούμε μία λύση από κοινού. Η ομάδα δεν μπορεί πλέον να καλύψει τα ποσά που έχουν συμφωνήσει".
http://www.sport24.gr/html/ent/264/ent.265264.asp
Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ζούλιο Σέζαρ.
Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι το πρώτο θύμα της νέας οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Ο γενικός διευθυντής του ρουμανικού συλλόγου, Γκρέγκορι Σιχίτιου ήταν σαφής σχετικά με το μέλλον του 28χρονου άσου. "Είναι πολύ πιθανό ο Ζούλιο Σέζαρ να αποχωρήσει από τον σύλλογο το χειμώνα.
Γενικότερα, όσοι παίκτες έχουν υψηλά συμβόλαιο θα πρέπει να διαπραγματευτούν μαζί μας για να βρούμε μία λύση από κοινού. Η ομάδα δεν μπορεί πλέον να καλύψει τα ποσά που έχουν συμφωνήσει".
http://www.sport24.gr/html/ent/264/ent.265264.asp
- sergio ramos
ρε παιδιά μερικοί απο εδώ που δίνουν το www.transfermarkt.de ας μπουν να δουν πόσο έχει τον Ρίζο 250.000 χαχαχαχα :) :)
- trel@menos
- sergio ramos
- trel@menos
- trel@menos