Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Την ώρα που η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας χαρίζει ακόμα έναν τίτλο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο (!!!!) η δεύτερη επίσημη αγαπημένη μου Νewcastle United μετά την ΠΑΟΚΑΡΑ φυσικά οδεύει προς την Championship. 20 λεπτά ακόμα έμειναν. Μακάρι να αλλάξει κάτι και να βάλει επιτέλους ένα γκολ μπας και σωθεί. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο φέτος και αξίζει τον υποβιβασμό αλλά μακάρι να αλλάξει κάτι στα λεπτά που απομένουν.
Μαύρες μέρες περνάμε αδελφέ! Κι εγώ "άρρωστος" με τη Newcasttle είμαι....
ο κυρ σωκράτης ασχολείται με το ΠΑΟΚ ?!?!?!. ίσwς ενδιαφέρον ίσwς όχι
www.sportdog.gr
Εδώ μας έκανε μήνυση ο ΠΑΟΚ γιατί όταν ήρθαν δεν του φερθήκαμε καλά. Εμείς όταν πήγαμε στη Θεσσαλ/κη, είπαν ότι εμείς ζητήσαμε προστασία και έγινε θέμα. Ένα γνωστό μου, που καθόταν κάτω από τις σουίτες του Καραϊσκάκη, νόμιζε ότι βρέχει και τον έφτυναν! Πήγαμε μετά εμείς στην Τούμπα και είδατε τι έγινε, ειδικά όταν πήγαν κι άλλες ομάδες εκεί. Η ιστορία του Κούδα, τελείωσε. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, που είναι μια μεγάλη ομάδα, υπάρχει όμως ένας φανατισμός προς τον ΟΣΦΠ. Αυτά τα λέω για να γράφετε και εσείς ότι βλέπετε!
www.sportdog.gr
www.sportdog.gr
Εδώ μας έκανε μήνυση ο ΠΑΟΚ γιατί όταν ήρθαν δεν του φερθήκαμε καλά. Εμείς όταν πήγαμε στη Θεσσαλ/κη, είπαν ότι εμείς ζητήσαμε προστασία και έγινε θέμα. Ένα γνωστό μου, που καθόταν κάτω από τις σουίτες του Καραϊσκάκη, νόμιζε ότι βρέχει και τον έφτυναν! Πήγαμε μετά εμείς στην Τούμπα και είδατε τι έγινε, ειδικά όταν πήγαν κι άλλες ομάδες εκεί. Η ιστορία του Κούδα, τελείωσε. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, που είναι μια μεγάλη ομάδα, υπάρχει όμως ένας φανατισμός προς τον ΟΣΦΠ. Αυτά τα λέω για να γράφετε και εσείς ότι βλέπετε!
www.sportdog.gr
- PAOKSaLoNiCa
Δεν είμαι ευχαριστημένος να χάνουμε από την Σεντ Ετιέν, θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει. Η Βέρντερ, χωρίς τον Ντιέγκο, είναι μία ομάδα που δεν παίζετε. Σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στη θέση της στον τελικό!
και γενικά ολοι η συνέντευξη ειναι για τον πεο..
Για τον κόσμο, τα συνθήματα, το γήπεδο...
Για να σας πω ειλικρινά ορισμένες φορές, επειδή έχουμε καλούς ποιητές που βγάζουν συνθήματα, πολλά συνθήματα είναι πετυχημένα και μερικά δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΣΦΠ και είναι υβριστικά για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει η ηθική των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, μας ενδιαφέρει ο Oλυμπιακός, να υποστηρίζουμε την ομάδας μας. Πρέπει να το καταλάβουμε. Σίγουρα είμαστε την τελευταία 15ετια μακράν η καλύτερη και δυναμική ομάδα στην Ελλάδα. Εδώ το θέμα είναι μέσα στην χώρα μας ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ο πιο δυνατός οργανισμός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλα. Γήπεδα δεν βλέπουμε, όλοι το λένε, αλλά τίποτα. Το θεωρείται πολύ φυσιολογικό να έχουμε πάρει 12 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια. Τώρα λέμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, το πήρε ο κ. Ρεχάγκελ, αν το ξαναπάρει θα πέσω από κάτι ουρανοξύστες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά όλα τα πετύχαμε γιατί ο κόσμος μας μας στήριξε, η μεγάλη δύναμή μας είναι ο κόσμος.
Σώκρατες..μου φαίνεται κάποιος ξέχασε να πεθάνει..
και γενικά ολοι η συνέντευξη ειναι για τον πεο..
Για τον κόσμο, τα συνθήματα, το γήπεδο...
Για να σας πω ειλικρινά ορισμένες φορές, επειδή έχουμε καλούς ποιητές που βγάζουν συνθήματα, πολλά συνθήματα είναι πετυχημένα και μερικά δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΣΦΠ και είναι υβριστικά για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει η ηθική των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, μας ενδιαφέρει ο Oλυμπιακός, να υποστηρίζουμε την ομάδας μας. Πρέπει να το καταλάβουμε. Σίγουρα είμαστε την τελευταία 15ετια μακράν η καλύτερη και δυναμική ομάδα στην Ελλάδα. Εδώ το θέμα είναι μέσα στην χώρα μας ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ο πιο δυνατός οργανισμός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλα. Γήπεδα δεν βλέπουμε, όλοι το λένε, αλλά τίποτα. Το θεωρείται πολύ φυσιολογικό να έχουμε πάρει 12 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια. Τώρα λέμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, το πήρε ο κ. Ρεχάγκελ, αν το ξαναπάρει θα πέσω από κάτι ουρανοξύστες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά όλα τα πετύχαμε γιατί ο κόσμος μας μας στήριξε, η μεγάλη δύναμή μας είναι ο κόσμος.
Σώκρατες..μου φαίνεται κάποιος ξέχασε να πεθάνει..
The North will rise again.DimisK έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Την ώρα που η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας χαρίζει ακόμα έναν τίτλο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο (!!!!) η δεύτερη επίσημη αγαπημένη μου Νewcastle United μετά την ΠΑΟΚΑΡΑ φυσικά οδεύει προς την Championship. 20 λεπτά ακόμα έμειναν. Μακάρι να αλλάξει κάτι και να βάλει επιτέλους ένα γκολ μπας και σωθεί. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο φέτος και αξίζει τον υποβιβασμό αλλά μακάρι να αλλάξει κάτι στα λεπτά που απομένουν.
Ο μεγαλυτερος λαος στο νησι, οι θρυλικοι Geordies. Ενας συλλογος με τρανταχτες ομοιοτητες με τον ΠΑΟΚ. H ομαδα επεσε με προσωπικη ευθυνη του γελοιου προεδρου της, Mike Ashley.
Keep the Black and White Banners flying. We shall overcome...
- PAOK_NORTH_ARMY
Να μαζευόμαστε σιγά σιγά οι Newcastlίτες. Μετά από 16 χρόνια δυστυχώς ξανά στα χωράφια της Championship. Κρίμα, η ομάδα ήταν για κλάματα φέτος. Την παρακολούθησα σε αρκετά ματς. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι. BLACK&WHITE NORTH. TOON ARMY FOREVERHideguti έγραψε:The North will rise again.DimisK έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Την ώρα που η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας χαρίζει ακόμα έναν τίτλο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο (!!!!) η δεύτερη επίσημη αγαπημένη μου Νewcastle United μετά την ΠΑΟΚΑΡΑ φυσικά οδεύει προς την Championship. 20 λεπτά ακόμα έμειναν. Μακάρι να αλλάξει κάτι και να βάλει επιτέλους ένα γκολ μπας και σωθεί. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο φέτος και αξίζει τον υποβιβασμό αλλά μακάρι να αλλάξει κάτι στα λεπτά που απομένουν.
Ο μεγαλυτερος λαος στο νησι, οι θρυλικοι Geordies. Ενας συλλογος με τρανταχτες ομοιοτητες με τον ΠΑΟΚ. H ομαδα επεσε με προσωπικη ευθυνη του γελοιου προεδρου της, Mike Ashley.
Keep the Black and White Banners flying. We shall overcome...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κοίτα ρε που είμασταν πολλοί και δεν το ήξερα!!!
BLACK&WHITE NORTH. TOON ARMY FOREVER
ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ!
BLACK&WHITE NORTH. TOON ARMY FOREVER
ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ!
Αν πάει η σειρά σε 5ο παιχνίδι θα γίνει σε άδειο γήπεδο. Οπότε τους πονάειDimisK έγραψε:Gash πιστεύω ότι ο γαύρος θα φάει και πρόστιμο και θα τιμωρηθεί η έδρα του. Αλλά η τιμωρία θα ισχύσει από τη νέα σεζόν. Οπότε δεν τρέχει τίποτα. Για να "πονούσε", έπρεπε η τιμωρία να ισχύσει στα play off. Να δούμε, το ξαναέκαναν οι κάφροι.
Οσο για τα καφριλίκια των οπαδών, είναι σαφές ότι γίνονται επειδή δεν υπάρχει κράτος και νόμοι. Στην Γερμανία, μέσα στο γήπεδο γαύροι και βάζελοι ήταν παναγίτσες. Γιατί δεν τους έπαιρνε. Ενώ εδώ κάνουν τους μάγκες....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωστά. Κι εγώ το διάβασα σήμερα. Τώρα βέβαια θα τιμωρηθούν και οι βάζελοι γιατί κι αυτοί χτες έκαναν..ομορφιές στο γήπεδο...
Οι κάφροι τελικά δεν έχουν χρώμα...
Οι κάφροι τελικά δεν έχουν χρώμα...
Θα πρόσθετα ότι χέστηκαν για το σκορ το παιχνίδι την ποιότητα τους παίχτες κλπ. Η τιμωρία δεν τους λέει τίποτα ή μάλλον τους δίνει χαρά μια και τους κάνει σημαντικούς. Μια κροτίδα στο κεφάλι του αντιπάλου έδωσε στον τύπο που την πέταξε οργασμική χαρά πολύ απλά γιατί είναι κομπλεξάρας του κερατά και δεν τον πλησιάζει γκόμενα ούτε για δέιγμα οπότε βαρέθηκε το ψάρεμα και το χέρι του έχει βγάλει κάλους από τη μαλακία και είπε να κάνει κάτι διαφορετικό για να δόσει ποικιλία στη σεξουαλική του ζωή.
Δε μιλάω μόνο για τους γαυροβάζελους αλλά και για τους δικούς μας μια που δόθηκε η ευκαιρία.
Δε μιλάω μόνο για τους γαυροβάζελους αλλά και για τους δικούς μας μια που δόθηκε η ευκαιρία.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω περισσότερο.
Το σίγουρο είναι ότι τα άτομα αυτά είναι προβληματικά. Το ζήτημα όμως είναι να απομονωθούν γιατί δεν είναι μακριά η ώρα που - και πάλι- θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Και σε μια τέτοια περίπτωση δεν με νοιάζει καθόλου ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε κανένας.
Και μετά θα αναρωτιώμαστε τι συνέβη....
Το σίγουρο είναι ότι τα άτομα αυτά είναι προβληματικά. Το ζήτημα όμως είναι να απομονωθούν γιατί δεν είναι μακριά η ώρα που - και πάλι- θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Και σε μια τέτοια περίπτωση δεν με νοιάζει καθόλου ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε κανένας.
Και μετά θα αναρωτιώμαστε τι συνέβη....
-
gate4mitsos
Ανακοίνωση κατά του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, εξέδωσε η διοίκηση της Ηλιούπολης (υπογεγραμμένη από τον Γιώργο Τσακογιάννη), συνεχίζοντας τον… χαρτοπόλεμο μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά:
«Κουνελοπνίχτη,
Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος και χωρίς φίλους. Κανείς δεν σου έδωσε σημασία εκεί, εσύ ψαχνόσουν γύρω από φωτογράφους για φωτογραφήσεις με επισήμους που σε απαξιούσαν.
Η φαντασίωση σου με τους φαλακρούς σου έχει μείνει λόγω Γκουσγκούνη;
Εκεί σε έκραζαν φαλακροί και μαλλιάδες, μόνο φαλακρούς διέκρινες; Δεν σε παρεξηγώ, τα ληγμένα βλέπεις!
Μαθαίνω τα προβλήματα σου που χρωστάς σε όλους, οι χορηγοί σου δεν σου δίνουν δεκάρα τσακιστή και από πάνω κάνεις μήνυση σε όσους χρωστάς, μήπως φοβηθούν και αποσύρουν τις προσφυγές και την βγάλεις πάλι καθαρή.
Μπράβο σου, αφού είναι κορόιδα, καλά τους κάνεις... και τα κορόιδα είναι πολλά!
Βλέπε Λαμία, Γιάννενα, Πάτρα κλπ. Μια συμβουλή όμως: τα κορόιδα κάποτε ξυπνάνε...
Υ.Γ. Οσο για Συγχαρητήρια από Προέδρους ... θα πάρεις μόλις ξεκουμπηστείς από το ποδόσφαιρο. Για την ώρα ρούφα το αβγό σου!!
Γιώργος Τσακογιάννης
Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολης».
απο sportdog

Αναλυτικά:
«Κουνελοπνίχτη,
Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος και χωρίς φίλους. Κανείς δεν σου έδωσε σημασία εκεί, εσύ ψαχνόσουν γύρω από φωτογράφους για φωτογραφήσεις με επισήμους που σε απαξιούσαν.
Η φαντασίωση σου με τους φαλακρούς σου έχει μείνει λόγω Γκουσγκούνη;
Εκεί σε έκραζαν φαλακροί και μαλλιάδες, μόνο φαλακρούς διέκρινες; Δεν σε παρεξηγώ, τα ληγμένα βλέπεις!
Μαθαίνω τα προβλήματα σου που χρωστάς σε όλους, οι χορηγοί σου δεν σου δίνουν δεκάρα τσακιστή και από πάνω κάνεις μήνυση σε όσους χρωστάς, μήπως φοβηθούν και αποσύρουν τις προσφυγές και την βγάλεις πάλι καθαρή.
Μπράβο σου, αφού είναι κορόιδα, καλά τους κάνεις... και τα κορόιδα είναι πολλά!
Βλέπε Λαμία, Γιάννενα, Πάτρα κλπ. Μια συμβουλή όμως: τα κορόιδα κάποτε ξυπνάνε...
Υ.Γ. Οσο για Συγχαρητήρια από Προέδρους ... θα πάρεις μόλις ξεκουμπηστείς από το ποδόσφαιρο. Για την ώρα ρούφα το αβγό σου!!
Γιώργος Τσακογιάννης
Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολης».
απο sportdog
Αυτα δε γινονται...
Αν ειναι αληθινο...εχει να πεσει τρελη μηνυση. Εδω κανει μηνυσεις δεξια και αριστερα για ασημαντες αφορμες γι'αυτο δε θα εκανε?
Αν ειναι αληθινο...εχει να πεσει τρελη μηνυση. Εδω κανει μηνυσεις δεξια και αριστερα για ασημαντες αφορμες γι'αυτο δε θα εκανε?