15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: Pablo Contreras
φιλε την αποψη μου για τον κοντρερας την εχω πει εδω και πολυ καιρο και δεν εχει αλλαξει.
δες τις σελιδες ας πουμε 53 και 58 αυτου του τοπικ.τα ιδια ελεγα.
και τι μου λες η αεκ μας??
επειδη λεω οτι η αεκ εχει εναν παιχτη καλυτερο ειμαι αεκ?
εμεις εχουμε τους καλυτερους παιχτες του πρωταθληματος?
αν ειχαμε τους καλυτερους παιχτες θα ημασταν πρωτοι και δεν θα ειχαμε χασει ολα τα ντερμπι.
αν ειχαμε τους καλυτερους παιχτες θα ημασταν πρωτοι και δεν θα ειχαμε χασει ολα τα ντερμπι.
Πάντως δυστυχώς ο contreras στα περισσότερα derby έκανε άσχημα παιχνίδια.Δε ξέρω εάν απλά το δυσκολεύουν οι αντίπαλοι οι έχει περισσότερο άγχος.Πάντως αυτό που λέει ισχύει και ειδικά στα εκτος έδρας.
- alexpaok4
O Κοντρέρας είναι απο τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Και ο Vidic που και που παίζει χάλια. Φέτος μόνο σε 2-3 ματς με απογοητευσε. Για άλλους παικτες μπορουμε να πούμε οχι μόνο για 2-3 ματς αλλα για 2-3 μήνες!
- montolivo4
+10000...9/10 παιχνιδια του ειναι σχεδον αλανθαστος ειπαμε εχει και μειονεκτηματα αλλα εμεις το χεσαμε...
- trel@menos
ο κυριακος ο βας βας ο παρασκευας και ο αβρααμ το κριαρι του γκει καλυτεροι του κοντρερας. χαχααχχαχα. γελασα και σημερα. πατε καλα μερικοι ρε? αν ειναι δυνατον. βρειτε μου εναν αμυντικο με καλυτερη τεχνικη καταρτιση απο τον κοντρερας και παω πασο. επειδη οι αλλοι ειναι δυο μετρα ξυλοκοποι και περνουν κεφαλια ειναι καλυτεροι αμυντικοι? πολυελεος. ο κοντερας το υψος τους αν ειχε δεν θα παιζε στον γκει ουτε στο αεκακι, στη μπαρτσελονα θα παιζε. και οποιος δεν γουσταρει του χω κνολ και μελισση
Με καθε συμπαθεια στον Στελιο πιστευω οτι πρεπει να ειναι η αλλαγη του Κοντρερας και διπλα στον Κοντρερας να παιζει ενας πιο δυναμικος παικτης..Εχωντας 2 σεντερμπακ που λιμπεριζουν υπαρχουν προβληματα..Και οι δυο ,σαν καλοι επαγγελματιες ακουν τον Σαντος και προσπαθουν να σταματησουν να λιμπεριζουν..Αυτο ομως τους δημιουργει προβληματα ,ειδικα στον απειρο Στελιο..Ο Παμπλο με τον Ζοαο του χρονου θα ειναι το καλυτερο διδυμο στο πρωταθλημα και ο Στελιος θα ξεκουραζει με απολυτη επιτυχια τον Παμπλο..
Φιλε η αποψη μου ειναι η ιδια με αυτη που εγραψα σε εναν αλλο αδερφο που λεει παρομοια με εσενα για τον Ιβιτς...ronaldo έγραψε:φιλε την αποψη μου για τον κοντρερας την εχω πει εδω και πολυ καιρο και δεν εχει αλλαξει.
Διαβασε το μυνημα μου στο τοπικ του Ιβιτς και θα καταλαβεις τι εννοω....δε μπορω να γραφω τα ιδια συνεχεια,σε καθε τοπικ καθε παικτη χωριστα..
Κατα τα αλλα σεβαστη η αποψη ολονων και δεν προσπαθω να σου την πω..
Μπορει να φταιω εγω και να επρεπε να αρχισω να γραφω για καθε παικτη που δε μου κανει προσωπικα ενω με εχει φερει στη 2η θεση αυτος και οι υπολοιποι...γιατι το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα και ετσι θα πρεπει να το κρινουμε...
Εγω γουσταρω παιχτες σαν τον Κοντρερας! Παιχτες που παιζουν μπαλα και το μυαλο τους δε σταματα να δουλευει 90 λεπτα!
Παιχτες που αποφασιζουν τι θα κανουν με τη μπαλα πριν παρουν τη μπαλα!
Χαρακτηριστικο του τελευταιου ηταν μια ασημαντη φαση προχθες, προς στο τελος του αγωνα: Μετα απο βαθεια μπαλια της αεκ και σε μονομαχια με τον Tζιμπουρ, δε διωχνει τη μπαλα ετσι ωστε να ξαναγινει αυτη διεκδικησιμη. Την ακουμπαει οσο πρεπει και δινει πασα στον Μαλεζα για να ξεκινησει αλλη μια επιθεση του ΠΑΟΚ...
Εδω και 3 μηνες κραταει μονος του την αμυνα του ΠΑΟΚ, με εναν συμπαιχτη που ειναι βεβαια η ευχαριστη εκπληξη και πολυ εξελιξιμος, αλλα περυσι τον ειχαμε ξεγραμμενο και παρα τη ραγδαια του προοδο δεν εγινε ακομα ο σουπερ παιχτης!
Και στο κατω κατω αν δε μας κανει ενας διεθνης της εθνικης Χιλης ε τοτε ποιος μας κανει?
Παιχτες που αποφασιζουν τι θα κανουν με τη μπαλα πριν παρουν τη μπαλα!
Χαρακτηριστικο του τελευταιου ηταν μια ασημαντη φαση προχθες, προς στο τελος του αγωνα: Μετα απο βαθεια μπαλια της αεκ και σε μονομαχια με τον Tζιμπουρ, δε διωχνει τη μπαλα ετσι ωστε να ξαναγινει αυτη διεκδικησιμη. Την ακουμπαει οσο πρεπει και δινει πασα στον Μαλεζα για να ξεκινησει αλλη μια επιθεση του ΠΑΟΚ...
Εδω και 3 μηνες κραταει μονος του την αμυνα του ΠΑΟΚ, με εναν συμπαιχτη που ειναι βεβαια η ευχαριστη εκπληξη και πολυ εξελιξιμος, αλλα περυσι τον ειχαμε ξεγραμμενο και παρα τη ραγδαια του προοδο δεν εγινε ακομα ο σουπερ παιχτης!
Και στο κατω κατω αν δε μας κανει ενας διεθνης της εθνικης Χιλης ε τοτε ποιος μας κανει?
Tetradje έγραψε:
O KNOΛ Η Ο ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ !!!!!
Οποιος και να ερθει καποιοι θα βρον λογους για να πουν οτι δεν κανει ο παικτης για τον ΠΑΟΚ.
Π.χ. αν ερθει ο Λουσιο στον ΠΑΟΚ (λεμε τωρα), θα πουν οτι βραζιλιανος και αμυντικος ειναι δυο πραγματα ασυμβιβαστα
Αν ερθει ο Πουγιολ θα πουν οτι ειναι κοντος.
Για τον Μακελελε θα πουν οτι δεν παταει περιοχη (κατι μου θυμιζει αυτο)
Για τον Φαν Νιστερλοι θα πουν οτι ειναι τελειωμενος και αργος.
κ.ο.κ.
Π.χ. αν ερθει ο Λουσιο στον ΠΑΟΚ (λεμε τωρα), θα πουν οτι βραζιλιανος και αμυντικος ειναι δυο πραγματα ασυμβιβαστα
Αν ερθει ο Πουγιολ θα πουν οτι ειναι κοντος.
Για τον Μακελελε θα πουν οτι δεν παταει περιοχη (κατι μου θυμιζει αυτο)
Για τον Φαν Νιστερλοι θα πουν οτι ειναι τελειωμενος και αργος.
κ.ο.κ.
- Pegasus1589
Ο Κοντρέρας, όπως και ο Μαλεζάς, έκαναν αρκετά λάθη με την ΑΕΚ γιατί ο Μπάγεβιτς έβαλε τους παίχτες τους να μας πιέζουν ψηλά. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό και του βγήκε.
Ο Κοντρέρας είναι πολύ καλός για εκεί πίσω αλλά θεωρώ ότι ο Μαλεζάς δεν είναι καλός παρτενέρ του γιατί έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Α ρε Μαρκαντώνη μάς λείπεις εκεί πίσω, γερός να είσαι... Θέλουμε πάντως έναν στα κυβικά του για δίπλα στον Κοντρέρας...
Αύριο θέλω να βγάλει μάτια και φυσικά να αποφύγει τα νεύρα.
Ο Κοντρέρας είναι πολύ καλός για εκεί πίσω αλλά θεωρώ ότι ο Μαλεζάς δεν είναι καλός παρτενέρ του γιατί έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Α ρε Μαρκαντώνη μάς λείπεις εκεί πίσω, γερός να είσαι... Θέλουμε πάντως έναν στα κυβικά του για δίπλα στον Κοντρέρας...
Αύριο θέλω να βγάλει μάτια και φυσικά να αποφύγει τα νεύρα.
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2006&cid=0
ακου να δεις τι βρηκα κατα λαθος!!!
δεν ξερω ποσοι το ξερατε αλλα εγω δεν το ηξερα κι επαθα πλακα!!!
πηραν τα @@@δια μας οι γαυροι!!!

ακου να δεις τι βρηκα κατα λαθος!!!
δεν ξερω ποσοι το ξερατε αλλα εγω δεν το ηξερα κι επαθα πλακα!!!
πηραν τα @@@δια μας οι γαυροι!!!

- salonicapaokaki