Ibrahima Bakayoko
-
Re: Ibrahima Bakayoko
Κριμα,θα θυμαμαι για πολυ καιρο το 2ο γκολ που ειχε πετυχει στην νεα σμυρνη και τις τρομερες στιγμες που ζησαμε για χαρη του εκεινη τη μερα...

Μάλλον το κριτήριο ήταν πως θα παρθεί όνομα περιφερειακός και πως είναι αργός....Εικάζω δεν ξέρω...όμως βοήθησε πάρα πολύ φέτος....

gate4mitsos έγραψε:Κριμα,θα θυμαμαι για πολυ καιρο το 2ο γκολ που ειχε πετυχει στην νεα σμυρνη και τις τρομερες στιγμες που ζησαμε για χαρη του εκεινη τη μερα...
-
τι να πω κι εγώ δεν ξέρω,έχω πολύ ανάμικτα συναισθήματα για αυτή την αποχώρηση.Ένας παίκτης που αν το ματς τελειώσει και δεν έχει σκοράρει λες χώμα ήταν τίποτα δεν έκανε,αλλά που με 2 αγγίγματα της μπάλλας αλλάζει την ιστορία του αγώνα.Πες το ρέντα,φονικό ένστικτο κάτι πολύ περίεργο είχε.Νομίζω το σκεπτικό είναι να πάμε για κάποιον πιο "λογικό" παίκτη χωρίς αυτά τα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα,παρ'όλα αυτά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως φέτος έδωσε βαθμούς.
Καλη επιτυχια ρε Μπακαγκολ , θα σε εχουμε παντα στην καρδια μας για
την πολυ μεγαλη συμβολη που εδωσες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας !!
την πολυ μεγαλη συμβολη που εδωσες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας !!
ηθελαν να τον φανε καποιοι και το καταφεραν. κριμα... απο τους καλυτερους ξενους που περασαν παοκι και παντα με το χαμογελο. αντε για τελευαια φορα θα το πω...
οεοεοε, οεοεοε οεοεοε Μπακαγιοκο....
οεοεοε, οεοεοε οεοεοε Μπακαγιοκο....

Σε ευχαριστουμε ρε Μπακαδορε....εγω πριν λιγο το ειδα στα νεα του νοβασπορτ στην τηλεοραση και ειπα να το τσεκαρω...
Good Luck Baka and thanks for everything...we won't forget you
Good Luck Baka and thanks for everything...we won't forget you
++ioanmits έγραψε:Βοήθησε πολύ, είχε χαμηλό συμβόλαιο και γενικά ήταν πολύτιμος για τη φετινή ομάδα.... Πιστεύω ότι για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο από τον συμπαθή Ιμπραχίμα...
Πέρα από όλα τα καλά του, είναι γεγονός ότι γενικά στο παιχνίδι του ήταν τσαπατσούλης και χαλούσε πολλές επιθέσεις της ομάδας... Καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα τον θυμόμαστε πάντα με καλές αναμνήσεις.
Με δεδομένο τις αποχωρήσεις Χούτου και Μπακαγιόκο, περιμένουμε από τη διοίκηση στην επίθεση δύο πολύ καλά ονόματα στην επίθεση...
Ο Μπακαγκολ φέτος τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!
Από τη μια θέλω να έμενε σαν αναγνώριση της καλής χρονιάς που έκανε αλλά από την άλλη αυτό είναι και το ταβάνι για τον παίχτη άρα αφού θες να πας πιο πάνω μάλλον θες άλλο παίχτη στη θέση του!
Πάντος του εύχομαι να είναι καλά να συνεχίσει να παίζει και να σκοράρει συνέχεια όπου και αν πάει!!
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ!!!!!!!!!

Από τη μια θέλω να έμενε σαν αναγνώριση της καλής χρονιάς που έκανε αλλά από την άλλη αυτό είναι και το ταβάνι για τον παίχτη άρα αφού θες να πας πιο πάνω μάλλον θες άλλο παίχτη στη θέση του!
Πάντος του εύχομαι να είναι καλά να συνεχίσει να παίζει και να σκοράρει συνέχεια όπου και αν πάει!!
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΟΕΟΕΟΕ!!!!!!!!!

Πάνω που άρχισα να τον συμπαθώ...
Κρίμα γιατί είχε δεθεί με την ομάδα και έστω και για τον πάγκο ήταν μία πολύ καλή λύση. Έχω μία πικρία γιατί πιστεύω ότι άξιζε ένα καλό συμβόλαιο στην ομάδα μας μιας και πρόσφερε τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια, αλλά απο την άλλη για να μην τον ανανεώνει η διοίκηση σημαίνει ότι έχει στα υπόψην της μια καλύτερη λύση...
ΜΠΑΚΑ ΑΛΑΝΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ!

Κρίμα γιατί είχε δεθεί με την ομάδα και έστω και για τον πάγκο ήταν μία πολύ καλή λύση. Έχω μία πικρία γιατί πιστεύω ότι άξιζε ένα καλό συμβόλαιο στην ομάδα μας μιας και πρόσφερε τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια, αλλά απο την άλλη για να μην τον ανανεώνει η διοίκηση σημαίνει ότι έχει στα υπόψην της μια καλύτερη λύση...
ΜΠΑΚΑ ΑΛΑΝΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ!

Το μόνο κακό με τον Μπάκα ήταν ότι έπιανε θέση ξένου και είναι μόνο 5 οι άτιμες θέσεις.
Με στενοχωρει που φευγει το πουλεν μου αλλα απο την αλλη εχοντας εμπιστοσυνη στη διοικηση ξερω οτι θα ερθουν παικτες μεγαλυτερης αξιας στην θεση του και αυτη του Χουτου και αυτο ειναι το καλο.
Σε ευχαριστουμε για οσα προσεφερες.
Σε ευχαριστουμε για οσα προσεφερες.