Μπιλμπάο ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!! Κύπελλοοοο κυπελλοοοοο
Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Εμετική διαιτησία ρε πούστη μου, ΕΜΕΤΙΚΗ!!! ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Μπούτσκο, pls πες τον Τρινκέρι να σε βοηθάει γιατί ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ με Κόνιαρη και Άλεν... Κοιμήθηκες!!!!

- kataramenos5
Μη το δεις.Θ ανεβασεις πιεση με τα κορακια και θα την πληρωσει η τηλεορασηMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 08 Απρ 2026, 23:10 Το ονειρο δεν βγηκε ακριβως, αλλα το αποτελεσμα δεδομενο. Δεν σταματησα να πιστευω ποτε στην ομαδα ΠΟΥ στο δευτερο ημιχρονο του πρωτου αγωνα στο Παλατακι ενιωσα πως μπορουμε πραγματικα να το σηκωσουμε απεναντι στην αφροκρεμα της ACB.
Εκατσα μολις και ειδα το τελευταιο δεκαλεπτο στα πολυ γρηγορα κι εχω σοκαριστει με την εικονα της ομαδας, την ψυχοσυνθεση, τον BEN ALEXANDER MOORE να τους ΠΟΔΟΠΑΤΑΕΙ, τον Tyree να βγαζει ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη, ολα ηταν τελεια και απεναντι μας οι γκρι (!! τις 3 βολες στο τελος να τις βαλετε στην τρυπα σας !!) και ενας παικτης που στο τελος του αγωνα... γελουσε! Εβαλε 41 ποντους, μαλλον του αρεσε![]()
Δεν θα μιλησω καθολου για τον αγωνα καθως δεν τον ειδα, θα τον δω ολον 1 και 2 φορες, σημασια εχει πως η ομαδα βρισκεται για 2η συνεχομενη φορα σε Ευρωπαικο τελικο και δεν θυμαμαι ποτε ειναι η τελευταια φορα που εχει κανει κατι τετοιο ελληνικη ομαδα.
Σε 13 μερες το Παλατακι θα σειεται απο 8500+ κοσμο που θα δει και παλι την φαλακρα του Πονσερναου, μονο που αυτην την φορα, θα την υπερκερασει! Πιστη και κυπελλο μεσα στην Ισπανια!
Α
Τ
Σ
Α
Λ
Ι
Δεν υπαρχει το σημερινο.Κοντρα σε καθε λογικη κερδισαμε λογω ψυχης.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Maurice_Escargot
-
deathmassious
Η διαιτησία ήταν εμετική. Καρυδάτη πρόκριση. Εξακολουθώ να μη θέλω να βλέπω τον Άλλεν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (ξέρω ότι ειναι στιγμή χαράς και πραγματικά με άκουσε όλη η γειτονιά στο τρίποντο του Μέλβιν αλλά ρε παιδιά όχι άλλο κάρβουνο)...
Δείτε τις δηλώσεις του Σιτο, καβλαααααα
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΒΌΛΕΪ ΑΎΡΙΟ. ΠΑΟΚ ΑΥΣΤΗΡΆ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΎΟΟΟΟ
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΒΌΛΕΪ ΑΎΡΙΟ. ΠΑΟΚ ΑΥΣΤΗΡΆ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΎΟΟΟΟ
- Maurice_Escargot
19:20 αύριο η επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εκπληκτικοί Tyree & Moore,κομβικοί Omoruyi,Melvin και Beverley.
Απογοητευτικοί και πάλι Allen, Κόνιαρης και Dimsa.
Κακώς ο Μπούτσκος κατ' εμέ ξέχασε στον πάγκο τον Περσίδη.
Χρωστάμε κάτι στην Bilbao από πέρσι....
Η διαιτησία εμετική και σε αρκετά σφυρίγματα σε έβγαζε από τα ρούχα σου. Τέλος καλό, όλα καλά.
Απογοητευτικοί και πάλι Allen, Κόνιαρης και Dimsa.
Κακώς ο Μπούτσκος κατ' εμέ ξέχασε στον πάγκο τον Περσίδη.
Χρωστάμε κάτι στην Bilbao από πέρσι....
Η διαιτησία εμετική και σε αρκετά σφυρίγματα σε έβγαζε από τα ρούχα σου. Τέλος καλό, όλα καλά.
Σπουδαία πρόκριση
Μβπ παρά τους 29 του Ταίρι ο Μουρ
Η διαιτησία για παιχνίδι μέσα στην Ισπανία ήταν πολύ καλή. Πολύ καλύτερη από το εντός έδρας παιχνίδι
Η φάση στο τέλος ήταν δυσκολη αλλά νομίζω ότι αν δεν έγιναν βήματα σωστά έδωσε τρεις βολές
Όπως δύσκολη ήταν και η φάση με το πόδι,όπου και εκεί νομίζω σωστά έδωσε παράβαση,ενώ θα μπορούσε να μην θεωρήσει πρόθεση για πόδια
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά
Χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους και τα καταφεραμε
Μβπ παρά τους 29 του Ταίρι ο Μουρ
Η διαιτησία για παιχνίδι μέσα στην Ισπανία ήταν πολύ καλή. Πολύ καλύτερη από το εντός έδρας παιχνίδι
Η φάση στο τέλος ήταν δυσκολη αλλά νομίζω ότι αν δεν έγιναν βήματα σωστά έδωσε τρεις βολές
Όπως δύσκολη ήταν και η φάση με το πόδι,όπου και εκεί νομίζω σωστά έδωσε παράβαση,ενώ θα μπορούσε να μην θεωρήσει πρόθεση για πόδια
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά
Χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους και τα καταφεραμε
- KalamarGiannis
μόνο μια επιθυμία έχω από τη Θεότητα του μπάσκετ: ένα τραυματισμό του Χλίνασον.
Κι αν οι ευχές ήταν δύο, να χαμε μια αλλαγή να πάρουμε ένα κανονικό παίκτη στο 3 και να πάει ο Αλλεν για τσίχλα και ποδήλατο κάπου μακρυά...
Κι αν οι ευχές ήταν δύο, να χαμε μια αλλαγή να πάρουμε ένα κανονικό παίκτη στο 3 και να πάει ο Αλλεν για τσίχλα και ποδήλατο κάπου μακρυά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 08 Απρ 2026, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- deathmassious
Ανοίγω μπύρα και κάθομαι να δω χωρίς άγχος τα τελευταία 4 λεπτά μετά το 80-69, εκείνη την ώρα δεν ήμουν αρκετά ήρεμος μπορώ να πω, τώρα όλα οκ.
- kataramenos5
- paok-porter1337
Ναι γράψε εδώ τι είπε θέλω να διαβάσω ένα ωραίο παραμύθι για να πάω για υπνο
- Maurice_Escargot
Και τι δεν είπε. Σοκαριστικές δηλώσεις κατ'εμε από επαγγελματία προπονητή αυτού του επιπέδου.
Μίσος για Ταίρι και ΠΑΟΚ. Και στο τέλος είπε πως υποστηρίζει Μπιλμπάο.
Μίσος για Ταίρι και ΠΑΟΚ. Και στο τέλος είπε πως υποστηρίζει Μπιλμπάο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- st4this, paok-porter1337
τραγικοι στην ΕΡΤ το τελευταιο 1 λεπτο δεν μπορεις να το δεις ουτε σε replay απο την ΕΡΤ στην cosmote ΑΙΣΧΟΣ
- kataramenos5
"Σε μια στιγμή μέγιστης ασέβειας προς τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του, αλλά και προς το ίδιο το προϊόν, η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να κόψει on air τις δηλώσεις του Παντελή Μπούτσκου, και να πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα.
Όσοι μάταια παρέμειναν στις οθόνες τους και περίμεναν να δουν μια νέα σύνδεση και μια απολογία, είδαν την ΕΡΤ να μεταδίδει… ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ, που μάλλον ήταν πολύ σημαντικό στον προγραμματισμό της, για να σταματήσει την ζωντανή ροή από την Ισπανία
Όλα αυτά, μετά από πρόκριση Ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό.
Πραγματικά ντροπή…"
απο ινπαοκ
Ντραπηκε κι η ντροπη.Ηταν μεγαλος ο πονος τι να κανουμε
Όσοι μάταια παρέμειναν στις οθόνες τους και περίμεναν να δουν μια νέα σύνδεση και μια απολογία, είδαν την ΕΡΤ να μεταδίδει… ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ, που μάλλον ήταν πολύ σημαντικό στον προγραμματισμό της, για να σταματήσει την ζωντανή ροή από την Ισπανία
Όλα αυτά, μετά από πρόκριση Ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό.
Πραγματικά ντροπή…"
απο ινπαοκ
Ντραπηκε κι η ντροπη.Ηταν μεγαλος ο πονος τι να κανουμε