Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Πολύ καλός σε όλο τον αγώνα ο Μουζακίτης! Δεν περίμενα να παίζει έτσι ένας 18χρονος!
- Kabamaru11
Ο ελληνας Μοντριτς,εχω φαει καψουρα φετος με αυτον.Δυστυχως ειναι του γαυρου.
- abc_o_ karpouzas
καποια στιγμη η κολοφαρδια τελειωνει
αντε για
αντε για
Πέραν της ικανότητας κάποιες φορές γεννάνε και τα κοκόρια σου
Πρέπει να τους βάλεις να παίξουν για να τους δεις, εμείς εδώ τους 24χρονους που ήρθαν και με μεταγραφή (Θυμιάνη) δεν έχουμε δει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ καλός σε όλο τον αγώνα ο Μουζακίτης! Δεν περίμενα να παίζει έτσι ένας 18χρονος!
Έχουμε την φιλοσοφία 1-2 το πολύ και να παρακαλάνε αλλιώς δεν ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 05 Φεβ 2025, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παικταρα ο μικρός και φοβερή ωριμότητα για την ηλικία τουKabamaru11 έγραψε:Ο ελληνας Μοντριτς,εχω φαει καψουρα φετος με αυτον.Δυστυχως ειναι του γαυρου.
Οποίοι αξίζουν να πάρουν ευκαιρία το δείχνουν στην προπόνηση κ μετα την παίρνουν. Από κει κ πέρα άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι
Κανονικοτατο. Το κλωτσάει στο πόδι από κάτω κ σχεδόν γεμάταAmsterdamer_87 έγραψε:Μουσαντενιο πεναλτυ..
Δοκαρι..
Θεια Δικη..
Αντικειμενικά πάντα,αυτό που κάνει ο μεντιλιμπαρ με τους μικρούς,ο λουτσεσκου δεν το κάνει σε δέκα ζωές.Ανετοιμος ο τζιμας κατά τα άλλα
offtopic ειμαι αλλά μιλαμε και για μεταγραφή ετοιμου παικτες, τραγικο και το σκαουτινγκ αν δεν μας εκανε και τον αγορασαμε και μειναμε να παιζαμε 4 μηνες με 2 χαφ και τον 35χρονο Σβαμπ.dragon έγραψε:Οποίοι αξίζουν να πάρουν ευκαιρία το δείχνουν στην προπόνηση κ μετα την παίρνουν. Από κει κ πέρα άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι
-
Ελευθερο τον πηραμε με μικρο συμβολαιο να συμπληρωνει αποστολη..και καπου οπα με την καραμελα με τα πιτσιρικια τοσα χρονια μονο σε εμας παιζουν..εβγαλε ο γαυρος δυο παικταρες και παιζουν..θα βγαλουν και οι αλλοι καποιους..Мир έγραψε:offtopic ειμαι αλλά μιλαμε και για μεταγραφή ετοιμου παικτες, τραγικο και το σκαουτινγκ αν δεν μας εκανε και τον αγορασαμε και μειναμε να παιζαμε 4 μηνες με 2 χαφ και τον 35χρονο Σβαμπ.dragon έγραψε:Οποίοι αξίζουν να πάρουν ευκαιρία το δείχνουν στην προπόνηση κ μετα την παίρνουν. Από κει κ πέρα άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι
Η γαβριελα εχει τυχη,διαιτησια και τιμια (αγωνιστικα μονο) ομαδα φετος,δυστυχως ολα δειχνουν για νταμπλ στους απεχθεστατους. Ειλικρινα, οποτε ζορισαν τα πραματα,η τυχη τους χαμογελασε.
Εμας οπως ξεκινησε η χρονια με την ισοφαριση της Μαλμε σε 3-3 σε νεκρο χρονο μας πηγε
Εμας οπως ξεκινησε η χρονια με την ισοφαριση της Μαλμε σε 3-3 σε νεκρο χρονο μας πηγε
Το πρώτο βήμα για αποφυγή του Conference έγινε. Προφανώς δεν είναι αρκετό. Πρόκριση του οσφπ απέναντι στην άεκ θα είναι επίσης κάτι θετικό. Δε νομίζω πως ο οσφπ υπάρχει πιθανότητα να τερματίσει κάτω από την 2η θέση. Θέλουμε ο κάτοχος κυπέλλου να βγει champions league ώστε να έχει νόημα η 3η θέση.
Πρέπει όμως να κάνουμε κάτι κι εμείς. Το Σάββατο είναι μια καλή αρχή..
Πρέπει όμως να κάνουμε κάτι κι εμείς. Το Σάββατο είναι μια καλή αρχή..
- Kabamaru11
Σωστα τα λες marsantos.
Μου λειπει ο Ντουμ.....ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια του.
Μου λειπει ο Ντουμ.....ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια του.