Που το ξες ρε αδερφε ότι δεν είναι; Φέτος εξτρεμ παίζει και αποδεδειγμένα την παίζει καλά την θέση 3 γκολ σε 7 ματς. Γιατί ποτέ ήταν εξτρεμ ο μπισεσβαρ και ο ελ καντουρι; Σε μια ομάδα που πλέον το αριστερό σου μπακ ο μπαμπά παίζει όλοι την πλευρά θες εξτρεμ να παίζει ποιο κοντά στην περιοχή. Ενώ παράλληλα έχεις και παίκτη που μπορει να αλλάξεις τις ησορρόπιες μπροστά κάτι που σίγουρα δεν μπορει να το κάνει ο μπραντον.danirifle έγραψε:ε δε νομίζω να είναι κανέναν πολυβόλοjoshua έγραψε:Ασε ρε ντανι να ερθει ενας παικτης που δεν ειναι τσακωμενος με τα διχτυα...
απέναντι σε κλειστές άμυνες, τι να την κάνεις μόνη την ταχύτητα?
έχεις τον μπράντον για την ανακατοσούρα
ο μουλέκας φορ δεν είναι?
δεν έχουμε καλυμμένη τη θέση με 3 παίχτες?
για τα εξτρέμ δεν είναι με τίποτα ο τύπος
δεν είναι δημιουργικός
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Αν ισχύει οτι είναι μόνο 23 χρονών, τότε θα έλεγα αξίζει την επένδυση.Blackgr4 έγραψε:Υποχρεωτική οψιόν για Μουλέκα, στα 3 εκατομμύρια. Θα φανεί σε λίγες μέρες (ίσως και ώρες) κατά πόσο ισχύει.
+++Magpies4 έγραψε:Αν ισχύει οτι είναι μόνο 23 χρονών, τότε θα έλεγα αξίζει την επένδυση.Blackgr4 έγραψε:Υποχρεωτική οψιόν για Μουλέκα, στα 3 εκατομμύρια. Θα φανεί σε λίγες μέρες (ίσως και ώρες) κατά πόσο ισχύει.
Επένδυση που μπορεί να προσφέρει άμεσα
Τέτοια θέλουμε
- Dark Knight
Να λέτε μακάρι να κλείσει ο Μουλέκα. Βασικά μην το πείτε ούτε του παππά! (σόρρυ πάτερ) 

Μετά από 1000+ σελίδες "στήριξης", η παρατημένη και αποεπενδυμένη ομάδα, θα καταλήξει να έχει 8+ συμβόλαια του εκατομμυρίου στο τέλος. Κοίτα να δεις ένα πράγμα ρε παιδί μου.
Μπράβο στον κόσμο που πίεσε τον εξαφανισμένο αποεπενδυτή, να ξεκουνηθεί λίγο :ugeek:
Μπράβο στον κόσμο που πίεσε τον εξαφανισμένο αποεπενδυτή, να ξεκουνηθεί λίγο :ugeek:
Για τη συμφωνια με τη Λατσιο για Μαρκο Αντονιο γραφουν στο 24 οτι "Ο Βραζιλιάνος έχει «ενοίκιο» ύψους 200 χιλιάδων ευρώ ετησίως και 6 εκατομμύρια ευρώ οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024."
Καταιγιστικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς χθες λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Κηφισιά, ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σουαλιχό Μεϊτέ, ενώ συνεχίζονται οι κινήσεις του Δικεφάλου στο μεταγραφικό παζάρι για την περαιτέρω ενίσχυση των «ασπρόμαυρων».
Όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του City 106,1 και στην εκπομπή «Ντουέτο» o Γάλλος με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού ήρθε με την μορφή δανεισμού στην Τούμπα, με την συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα να προβλέπει οψιόν αγοράς τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του 29χρονου κεντρικού μέσου.
Στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, για τον οποίο έχει πολύ θετική άποψη τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και ο Γιώργος Σαββίδης, με τον ίδιο να έχει «ψηθεί» αρκετά στην ιδέα να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως φάνηκε και χθες μέσα από τα likes του στα social media σε post του ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος έχει «ενοίκιο» ύψους 200 χιλιάδων ευρώ ετησίως και όπως ειπώθηκε σήμερα στον City 106,1 από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, μπαίνει μη δεσμευτική ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2024.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του 23χρονου Κονγκολέζου μεσοεπιθετικού Τζάκσον Μουλέκα από την Μπεσίκτας. Ο Δικέφαλος θέλει να τον κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού και ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Πέρα από μεταγραφές, αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς ο Κάλεντ Νάρεϊ, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, με τον Γερμανό εξτρέμ και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνουν αποδεκτή την πρόταση της Αλ Καλίτζ. Οι «ασπρόμαυροι» καρπώνονται 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την συγκεκριμένη συμφωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Φορτούνα Ντύσσελντορφ διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.
paok24
Πραγματικά έχει πολλές φάσεις με αντεπιθέσεις ο Μουλεκα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να δεις αυτό το βιντεάκι και να μην φαυλωσεις ποδοσφαιρικά. Επίσης μου φαίνεται αδιανόητο να θεωρεί κάποιος ότι δεν είναι αναβάθμιση αυτό που δείχνει το βιντεάκι του Μουλεκα σε σχέση με όσα είδαμε ένα χρόνο από τον Νάρεϊ .
Υ.Γ. δεν ήξερα τον παίκτη, αλλά με ενθουσίασε το βιντεάκι, και μου έκανε εντύπωση η αμφισβήτηση
Υ.Γ. δεν ήξερα τον παίκτη, αλλά με ενθουσίασε το βιντεάκι, και μου έκανε εντύπωση η αμφισβήτηση
Μακάρι να έρθουν αυτοί που ακούγονται
Μιλάμε για ακραίο finish σε μια εξαιρετική μεταγραφική περίοδο. Γεμάτο ρόστερ, πολλές επιλογές για τον προπονητή. Επιτέλους στηρίχθηκε από την ομάδα
Βλέπω επίσης να χτίζουμε μια μοντέρνα ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη, κάτι που καλώς ή κακώς δεν είχε η ομάδα του νταμπλ
Μιλάμε για ακραίο finish σε μια εξαιρετική μεταγραφική περίοδο. Γεμάτο ρόστερ, πολλές επιλογές για τον προπονητή. Επιτέλους στηρίχθηκε από την ομάδα
Βλέπω επίσης να χτίζουμε μια μοντέρνα ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη, κάτι που καλώς ή κακώς δεν είχε η ομάδα του νταμπλ
ρε σεις, μπας και έχω δει λάθος βιντεάκια?
όντως δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά άποψης
όντως δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά άποψης
Επειδή και χθες, αλλά και σήμερα, διάβασα ορισμένα σχόλια σχετικά με τους "γκρινιάρηδες των μεταγραφών" του forum (ως ένας από αυτούς λογίζομαι και εγώ) θα ήθελα να πω δυο κουβέντες.
Άπαξ και περάσεις μια συγκεκριμένη ηλικία, (θα έπρεπε) να μην έχει καμία σημασία στο μυαλό σου, το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Εννοώ, το ποιος δικαιώνεται στο τέλος και ποιος όχι.
Εγώ με τεράστια χαρά (και το εννοώ) εύχομαι να αποδειχθεί λάθος η αίσθηση που είχα πως ο Ιβάν ξεκίνησε την αποεπένδυση και η συνολική αξία της ομάδας πέφτει διαρκώς όλο και περισσότερο.
Δεν θα κάτσω να αναλύσω το γιατί είχα καταλήξει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα γιατί θα φάμε ώρες. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής οπτικής των πραγμάτων - κινήσεων που βλέπω να συμβαίνουν.
Μακάρι στο τέλος των μεταγραφών (γιατί ακόμα δεν έχει γίνει καμία υπέρβαση) να συζητάμε για ένα ξεκάθαρα καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ και να λέμε πως όσοι πίστεψαν τα λόγια του Κυριάκου και του Γιώργου, δικαιώθηκαν απόλυτα, ενώ οι άλλοι (και εγώ μέσα) όχι.
Αυτό θα σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μας ενισχύθηκε όπως έπρεπε, το ρόστερ δυνάμωσε και οι πιθανότητες για επιτυχίες αυξήθηκαν!
Οπότε για όσους μας νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο, αυτό θα είναι ένα 100% ευτυχές γεγονός, παρόλο που ορισμένοι θα έχουμε πέσει ΈΞΩ στις εκτιμήσεις μας.
Δείξτε λίγη κατανόηση και οι μεν και οι δε γιατί στο τέλος το μόνο που μετράει είναι: ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τ' άλλα γάμα τα.
Αυτά από μένα. Σόρυ για το σχετικά οφ τόπικ σχόλιο.
Άπαξ και περάσεις μια συγκεκριμένη ηλικία, (θα έπρεπε) να μην έχει καμία σημασία στο μυαλό σου, το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Εννοώ, το ποιος δικαιώνεται στο τέλος και ποιος όχι.
Εγώ με τεράστια χαρά (και το εννοώ) εύχομαι να αποδειχθεί λάθος η αίσθηση που είχα πως ο Ιβάν ξεκίνησε την αποεπένδυση και η συνολική αξία της ομάδας πέφτει διαρκώς όλο και περισσότερο.
Δεν θα κάτσω να αναλύσω το γιατί είχα καταλήξει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα γιατί θα φάμε ώρες. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής οπτικής των πραγμάτων - κινήσεων που βλέπω να συμβαίνουν.
Μακάρι στο τέλος των μεταγραφών (γιατί ακόμα δεν έχει γίνει καμία υπέρβαση) να συζητάμε για ένα ξεκάθαρα καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ και να λέμε πως όσοι πίστεψαν τα λόγια του Κυριάκου και του Γιώργου, δικαιώθηκαν απόλυτα, ενώ οι άλλοι (και εγώ μέσα) όχι.
Αυτό θα σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μας ενισχύθηκε όπως έπρεπε, το ρόστερ δυνάμωσε και οι πιθανότητες για επιτυχίες αυξήθηκαν!
Οπότε για όσους μας νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο, αυτό θα είναι ένα 100% ευτυχές γεγονός, παρόλο που ορισμένοι θα έχουμε πέσει ΈΞΩ στις εκτιμήσεις μας.
Δείξτε λίγη κατανόηση και οι μεν και οι δε γιατί στο τέλος το μόνο που μετράει είναι: ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τ' άλλα γάμα τα.
Αυτά από μένα. Σόρυ για το σχετικά οφ τόπικ σχόλιο.
Για σου αδερφέ Σερα οπαδέ μιας παρατημενης ομάδας … όαση πάντα το σκεπτικό σουSera4 έγραψε:Μετά από 1000+ σελίδες "στήριξης", η παρατημένη και αποεπενδυμένη ομάδα, θα καταλήξει να έχει 8+ συμβόλαια του εκατομμυρίου στο τέλος. Κοίτα να δεις ένα πράγμα ρε παιδί μου.
Μακάρι να κλείσουν αυτοί οι παίχτες που πληρώνονται με μανταλάκια και επιτέλους να παιξουν ανάλογα
Επίσης θα έλεγα ότι μου αρέσει η αύρα της ομάδας φέτος και εύχομαι αυτός που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία αυτού του κλίματος να το πάρει χαμπάρι και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό που κάνει καλά τον τελευταίο καιρό
- abc_o_ karpouzas
Συμφωνώ με... Sera4...Sera4 έγραψε:Μετά από 1000+ σελίδες "στήριξης", η παρατημένη και αποεπενδυμένη ομάδα, θα καταλήξει να έχει 8+ συμβόλαια του εκατομμυρίου στο τέλος. Κοίτα να δεις ένα πράγμα ρε παιδί μου.
Και θα πρόσθετα και τον υιό του αποεπενδυτή που σε ανύποπτο χρόνο...αν και εμείς το πήραμε χαμπάρι..έκανε δήλωση για 7 μεταγραφές..
- keep_paokizein
Sera4 έγραψε:Μετά από 1000+ σελίδες "στήριξης", η παρατημένη και αποεπενδυμένη ομάδα, θα καταλήξει να έχει 8+ συμβόλαια του εκατομμυρίου στο τέλος. Κοίτα να δεις ένα πράγμα ρε παιδί μου.