Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Να και το ενδιαφέρον για τον ντουγκλας!!!! Ρε φέρτε τον αντριεν σιλβα να βγάλουμε γούστα φέτος!!!
Ναι αλλά το το τελευταίο δεκαήμερο που σφίγγουν τα γάλατα οι ομάδες που έχασαν τις πρώτες τους επιλογές και χρειάζονται οπωσδήποτε παίκτες, αναγκάζουν είτε να δώσουν περισσότερα χρήματα σε ομάδες και παίκτες είτε να πάνε σε επιλογές πιο κάτω στην Λίστα τους.kosths BXL έγραψε:αν ο σβιντερσκι ειχε προταση καλη για να φυγει δεν θα εκανε νεο συμβολαιο....το οτι του καναν καινουριο τωρα μετα απο αυτο το γιουρο σημαινει οτι φετος τουλαχιστον μενει....δεν υπογραφει τωρα για να φυγει σε 2 εβδομαδες....μακαρι να πουλησουμε αουγκουστο και να παρουμε σιλβα
Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση σε μια πρόταση 7-8 εκατομμυρίων στις 20 Αυγούστου για τον σβιντερφσκι
Εγω μιλάω με βαση τα μεχρι τωρα δεδομενα και με βαση αυτα που δειχνει ο Λουτσεσκου τοσο στα φιλικα οσο και μεσα απο τις δηλωσεις του...DimitrisS έγραψε:Δεν τελειωσαν οι μεταγραφες.Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.
Στα ματια μου και οι συγκεκριμενοι αποτελουν ανασταλτικους παραγοντες ορθολογικης αναπτυξης στις συγκεκριμένες θεσεις και θα υποβαθμισουν το συνολο που κατα τα λοιπα δειχνει να στησεται σε καλες βασεις.
Τι να τον κανω τον Τζιοβινκο αν ειναι να υποδέχεται την πρώτη μπαλια απο την αμυνα ο βαρυς και επικινδυνος στα κοντρολ Εσιτι? Τι να τον κανω τον ζιφκοβιτς αν απο πισω εχει τον μετριο Ροντριγκο? Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τον Καντουρι που δεν ειναι αριστερο χαφ εξτρεμ και δεν μπορει να δωσει αυτο το κάτι παραπανω π χρειαζεται η αριστερη μας πτερυγα.
Τελος τεραστιο λαθος ειναι η μη αποκτηση ενος καλου τερματοφυλακα, και θα το βρουμε μπροστα μας μεσα στη σεζον πολλες φορες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το οτι οι μεταγραφες δεν τελειωσαν δεν μου λεει και πολλα.
Οσο υπαρχει συνωστισμος σε συγκεκριμενες θεσεις, δυσκολα θα δουμε εκει μεταγραφες. Για να ερθουν χαφ εξτρεμ και μπακ θα πρεπει να αποχωρησουν οι Εσιτι Μπισε Λάμπρου και Ροντριγκο, Πασχαλακης ή Ζιφκο και Περειρα...
Δεν το λες και ευκολο αυτο
Το θεμα ειναι πως τωρα στην αρχή θα κριθει ο στοχος της ευρωπης...tad έγραψε:Gospi σε όλα έχεις απόλυτο δίκιο ... αλλά λίγο υπομονή χρειάζεται νομίζω ... ο κόουτς είπε εξάλλου ότι είμαστε στην αρχή της αρχής ... υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα ...Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βρισκω εγκληματικο το να παμε στην επομενη σεζον με δεξια μπακ τους Ροντριγκο Τειλορ, με εξαρι τον Εσιτι και αριστερο εξτρεμ τον Καντουρι.
Στα ματια μου και οι συγκεκριμενοι αποτελουν ανασταλτικους παραγοντες ορθολογικης αναπτυξης στις συγκεκριμένες θεσεις και θα υποβαθμισουν το συνολο που κατα τα λοιπα δειχνει να στησεται σε καλες βασεις.
Τι να τον κανω τον Τζιοβινκο αν ειναι να υποδέχεται την πρώτη μπαλια απο την αμυνα ο βαρυς και επικινδυνος στα κοντρολ Εσιτι? Τι να τον κανω τον ζιφκοβιτς αν απο πισω εχει τον μετριο Ροντριγκο? Το ιδιο ισχυει φυσικα και για τον Καντουρι που δεν ειναι αριστερο χαφ εξτρεμ και δεν μπορει να δωσει αυτο το κάτι παραπανω π χρειαζεται η αριστερη μας πτερυγα.
Τελος τεραστιο λαθος ειναι η μη αποκτηση ενος καλου τερματοφυλακα, και θα το βρουμε μπροστα μας μεσα στη σεζον πολλες φορες.
υποσ.
προώθηση παιχνιδιού Εσίτι και Ομάρ αριστερό εξτρέμ σε αυτό το σχηματισμό πάντως είναι ανέκδοτο όντως ... Δεν πιστεύω όμως ότι θα μείνει ο Εσίτι ... ούτε ο Ομάρ θα παίξει αριστερά μπροστά πέρα από ματς ενάντια σε καλύτερη ομάδα που θα χρειαζόμαστε ισορροπία ... και άμυνα
Αν γινει κανα χαζο ξανα και κλαιμε, μετα θα ειναι αργα ..
Αν ειχαμε καβατζαρει τους ομιλους τοτε θα μουν χαλαρος και υπομονετικος!
Αν εξαιρέσεις τον Μπισεσβαρ,δε βρίσκω καμία δυσκολία στο να αποχωρήσει κάποιος από τους υπόλοιπους που γράφεις gospi.
Το θέμα είναι όμως τι θέλει ο προπονητής.
Αν του κάνει ο Πασχαλακης για πρώτος (το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία) θα κριθεί για την επιλογή του.
Επίσης,αν ο Ροντριγκο με τον Τέιλορ τον καλύπτουν για δεξιά. Για τον Εσιτι δεν θα είναι πρόβλημα ένας εκ νέου δανεισμός του.
Λάμπρου,Περειρα,σίγουρες αποχωρήσεις με πολύ χαμηλό κόστος συμβολαίων.
Αν του κάνει ο Πασχαλακης για πρώτος (το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία) θα κριθεί για την επιλογή του.
Επίσης,αν ο Ροντριγκο με τον Τέιλορ τον καλύπτουν για δεξιά. Για τον Εσιτι δεν θα είναι πρόβλημα ένας εκ νέου δανεισμός του.
Γενικα μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Ο Λουτσεσκου κακο λογο δημοσιως δεν θα πει για κανεναν παικτη του γκρουπ. Τον ρωτησαν για Ουαρντα και δεν ειπε τιποτα. Φανταστειτε. Θελει να δει αν μπορει και τι μπορει να παρει απο τον καθενα.
Το οτι εβαλε τον Εσιτι τοσο πολυ στα φιλικα δεν δειχνει ουτε εμπιστοσυνη, ουτε οτι γουσταρει τον τροπο παιχνιδιου του. Αλλα ηθελε να δει τι μπορει να παρει απο αυτον αν τυχον μεινει. Για αυτο ειναι τα φιλικα, ειδικα σε ενα γκρουπ παικτων που ο κοουτς δεν εχει αποψη.
Στην προετοιμασια και στα φιλικα ουσιαστικα δεν ακυρωσε κανεναν ποδοσφαιριστη του γκρουπ, περα απο καποιους μικρους και οσους ηταν βεβαιο οτι μετα την προετοιμασια θα πανε για ΠΑΟΚ β'. Αλλα ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξεκαθαρα απο την αρχη εχει πει οτι θελει εναν συγκεκριμενο αριθμο παικτων απο τους οποιους καποιοι θα ειναι σταθερες.
Οποτε αναμενουμε. Τωρα αν καποιοι πιστευετε οτι δεν μπορουμε με αυτους που εχουμε τωρα να περασουμε τα προκριματικα. Οκ παω πασο.
Στο μονο που γενικα συμφωνω ειναι στην θεση του δεξιου μπακ γιατι εκει ηρθε μεταγραφη και δεν ξερουμε αν ειναι καλυτερη του μετριου Ροντριγκο. Αλλα και εκει δεν ξερουμε τι προεργασια υπαρχει. Οποτε θα φανουν ολα μεσα στον Αυγουστο.
Το οτι εβαλε τον Εσιτι τοσο πολυ στα φιλικα δεν δειχνει ουτε εμπιστοσυνη, ουτε οτι γουσταρει τον τροπο παιχνιδιου του. Αλλα ηθελε να δει τι μπορει να παρει απο αυτον αν τυχον μεινει. Για αυτο ειναι τα φιλικα, ειδικα σε ενα γκρουπ παικτων που ο κοουτς δεν εχει αποψη.
Στην προετοιμασια και στα φιλικα ουσιαστικα δεν ακυρωσε κανεναν ποδοσφαιριστη του γκρουπ, περα απο καποιους μικρους και οσους ηταν βεβαιο οτι μετα την προετοιμασια θα πανε για ΠΑΟΚ β'. Αλλα ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξεκαθαρα απο την αρχη εχει πει οτι θελει εναν συγκεκριμενο αριθμο παικτων απο τους οποιους καποιοι θα ειναι σταθερες.
Οποτε αναμενουμε. Τωρα αν καποιοι πιστευετε οτι δεν μπορουμε με αυτους που εχουμε τωρα να περασουμε τα προκριματικα. Οκ παω πασο.
Στο μονο που γενικα συμφωνω ειναι στην θεση του δεξιου μπακ γιατι εκει ηρθε μεταγραφη και δεν ξερουμε αν ειναι καλυτερη του μετριου Ροντριγκο. Αλλα και εκει δεν ξερουμε τι προεργασια υπαρχει. Οποτε θα φανουν ολα μεσα στον Αυγουστο.
Ο τειλορ νομιζω ότι θα μας βάλει να κάνουμε τις κωλοτούμπες της ζωής μας. Στο σίχαμα όταν ήρθε ο Καμάρας κοντρόλ με το καλάμι έκανε. Επίσης παίζει και σε μια θέση που θέλει πολύ καλές συνεργασίες τόσο με τους μπροστά σου όσο και τους αμυντικούς δίπλα σου.
Τώρα αναφορικά με τις πωλήσεις και τις αντικαταστάσεις παικτών δυστυχώς ο περσινός Αρμαγεδδών μας έχει αφήσει κουσούρια και πλέον είμαστε και πολύ επιφυλακτικοί και ανησυχούμε ίσως περισσότερο από ότι πρέπει.
Τώρα αναφορικά με τις πωλήσεις και τις αντικαταστάσεις παικτών δυστυχώς ο περσινός Αρμαγεδδών μας έχει αφήσει κουσούρια και πλέον είμαστε και πολύ επιφυλακτικοί και ανησυχούμε ίσως περισσότερο από ότι πρέπει.
Gospi έγραψε:Το θεμα ειναι πως τωρα στην αρχή θα κριθει ο στοχος της ευρωπης...
Αν παρουμε το νταμπλ,το επόμενο καλοκαίρι να δεις πόσο αγχωτικό θα είναι
21/5/2022 ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος
05/07/2022 το 1ο παιχνίδι του 1ου προκριματικού C.L
4 προκριματικοί σύνολο 8 παιχνίδια
*Ποιοι παίκτες θα έρθουν Ιούνιο
*Πότε θα γίνει η προετοιμασία
*Πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες
κτλ
Και για τον Εσιτι δυσκολο το βλεπω...obanebane έγραψε:Αν εξαιρέσεις τον Μπισεσβαρ,δε βρίσκω καμία δυσκολία στο να αποχωρήσει κάποιος από τους υπόλοιπους που γράφεις gospi.
Εκτος βεβαια αν παει καπου που θα καλυπτουν βαρια το μισο συμβολαιο του, οποτε παλι θα ειναι σαν να υπαρχει στο ροστερ μιας και θα μας κοστιζει κοντα μισο μυριο...
- ΑποστόληςΑ
Και ποιος θα τρέχει;nunies4 έγραψε:Τζιοβινγκο στο 10, Μοχικα αριστερο μπακ, Αντριεν Σιλβα στο 8 = πρωταθλημα....
Ποθος....οχι πληροφορηση
- ΑποστόληςΑ
Να με ειδοποιήσεις πριν για να ειδωθούμε...danirifle έγραψε:αν πωληθούν πολωνός, μούργος και εσίτι θα πάω γονατιστός ως την τήνο
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα κατεβουμε στα παιχνιδια. Θα δηλωσουμε αποχηDoomlord4 έγραψε:Gospi έγραψε:Το θεμα ειναι πως τωρα στην αρχή θα κριθει ο στοχος της ευρωπης...
Αν παρουμε το νταμπλ,το επόμενο καλοκαίρι να δεις πόσο αγχωτικό θα είναι
21/5/2022 ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος
05/07/2022 το 1ο παιχνίδι του 1ου προκριματικού C.L
4 προκριματικοί σύνολο 8 παιχνίδια
*Ποιοι παίκτες θα έρθουν Ιούνιο
*Πότε θα γίνει η προετοιμασία
*Πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες
κτλ
Κυριολεκτικα στη μιση ομαδα τελειωνουν τα συμβολαια τους. Πασχαλακης Ζ.Ζιφκοβιτς Βαρελα Κρεσπο Ροντριγκο Ινγκασον Βιερινια Σβαμπ Τσιγγαρας Καγκαβα Αντριγια Λυρατζης. Συν Σφιντερσκι που μαλλον θα ανανεωσει και Μπισε Ουαρντα που θα φυγουν. Δεν γινεται να τους καλυψεις ολους αυτους τον ιουνιο.
Gospi έγραψε:Και για τον Εσιτι δυσκολο το βλεπω...obanebane έγραψε:Αν εξαιρέσεις τον Μπισεσβαρ,δε βρίσκω καμία δυσκολία στο να αποχωρήσει κάποιος από τους υπόλοιπους που γράφεις gospi.
Εκτος βεβαια αν παει καπου που θα καλυπτουν βαρια το μισο συμβολαιο του, οποτε παλι θα ειναι σαν να υπαρχει στο ροστερ μιας και θα μας κοστιζει κοντα μισο μυριο...
700 το χρόνο παίρνει,αν δε τον θέλουμε,μπορεί να βρει ομάδα.
Το θέμα είναι ότι πιθανόν να θέλουμε να βγάλουμε κάνα ψιλό από τα 3 που μας κόστισε η αγορά του.
Ίσως να έχει οδηγία να προσπαθήσει να τον εξελίξει ο Ρουμάνος,μήπως έρθει καμία πρόταση τον Γενάρη.
Αν δεν παίζει πάντως και πρόταση δεν θα έρθει ποτέ και τσάμπα θα τον πληρώνουμε.
Δε λέω ότι είναι εύκολη περίπτωση,δε πρέπει όμως να την εγκαταλείψουμε,χάνοντας πολύ χρήμα.
UEFA defines homegrown players as those who, regardless of their nationality, have been trained by their club or by another club in the same national association for at least three years between the age of 15 and 21.obanebane έγραψε:Γκουερινο έγραψε:Αν δεν κανω λαθος η 25αδα για τα ευρωπαικα πρεπει να εχει μεσα 8 παικτες απο την ακαδημια. σε αυτους που εγραψες υπαρχουν μαζι με τους 3 τερματοφυλακες 20-6. Πρεπει να βγουν 3 ξενοι και να μπουν 2 μικροι αν δεν εχουν αλλαξει οι κανονισμοιobanebane έγραψε:4 ακραία μπακ (Βιερινια,Μεταγραφή,Τέιλορ,Ροντριγκο)
5 στόπερ (Βαρελα,Κρεσπο,Μιχαηλίδης,Μιχαι, Ινγκασον)
5 χαφ (Εσιτι,Κουρτιτς,Τσιγγαρας,Σβαμπ,Αγκουστο)
2 10ρια (Γκαγκαβα,Τζιοβινκο)
4 εξτρέμ (Τζολης,Καντουρι,Ζιφκοβιτς,Μουργκ)
3 επιθετικοί (Ολιβειρα,Σφιντερσκι,Κουτσιας)
23 σύνολο συν οι τέσσερις τερματοφύλακες.
Αυτό θα είναι το ροστερ και όποιος από αυτούς φύγει θα αντικαθίσταται.
Περειρα,Νινουα,Λυρατζης. ΠΑΟΚ Β
Ουαρντα,Μπισεσβαρ προς πώληση.
Θεωρώ ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τα χαφ και θα πάρουμε έναν ακόμα.
Και στα εξτρέμ,κάτι δεν μου κάθεται καλά με τον Σέρβο,φοβάμαι ότι δεν θα ανανεώσει.
Δε γνωρίζω ακριβώς τον κανονισμό.
Η λίστα Β νομίζω αφορά τις ακαδημίες, αυτό το 8 που γράφεις νομίζω ότι αφορά Έλληνες παίχτες γενικά.
Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
If clubs in UEFA competitions want to register a maximum of 25 players in their 'List A' squad, they must designate a minimum of eight homegrown players, with four of them being from the club's own youth system.
8 στην Ελλαδα 3 χρονια απο 15 ως 21 και 4 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ να ηταν στην ομαδα για 3 χρονια απο 15 ως 21