Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ να βάλω και την Σπαρτακ ,από την τότε Βασιλεία αποκλείεται να είχαμε μικρότερο μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

obanebane έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ,αν εξαιρέσουμε τους αγώνες με την Άρσεναλ και Φενέρ δεν έχει περάσει ποτέ σε διπλούς ευρωπαϊκούς αγώνες από ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτόν,τα τελευταία 35 χρόνια,αντίθετα έχει αποκλειστεί 2-3 φορές.
και Ουντινέζε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι καποιου ειδους μυστικο το οτι οσο περνανε τα χρονια προκρισεις απεναντι σε ομαδες με πολλαπλασιο μπατζετ ειναι σχεδον απιθανες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Μετά το ματς από Μαρσειγ είπε για 2 3 παίκτες και πολλοί πέσανε να πούνε τι 2 3 παίκτες;
Είναι δυνατόν ενώ η ομάδα κυνηγά στόχους με το μισό ρόστερ να είναι χωρίς συμβόλαιο και υπ' ατμόν, να βγει να πει θέλω 10 παίκτες τουλάχιστον και αυτοί εδώ θα την μπουλέψουν?
Τι πιάνεστε από δηλώσεις που γίνονται για να γίνονται?
Εγώ δεν πιάστηκα!

Εγώ από τότε είπα ότι πολύ ορθά τους είπε μια μαλάκια για να κρατήσει ζεστούς όλους τους παίκτες και το γκρουπ δυνατό και ενιαίο.

Άλλοι φαγώθηκαν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οκ και Ουντινεζε,αλλά μιλάμε για σχετικά μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

george89 έγραψε:Το ροστερ ειναι δομημενο απο αυτον
Προετοιμασία εκανε αυτος
Ολα αυτος τον γεναρη ειπε δεν θελει εξτρεμ που ειχε κλεισει ο μποτο γιατι ειχε πει οτι θέλει μιτριτα
Όταν η ουεφα ειπε ότι μπορούσαμε 2 προσθηκες απο ουκρανια ο μποτο του πρότεινε 6 παικτες για μα διαλέξει και ειπε οχι οτι θα παει ετσι μεχρι τελους.Αρα να σταματήσει να κλαιει για το ροστερ και να πει σαν αντρας οτι τα εκανε σκατα .
Οχι αλλες δικαιολογιες ,η ομαδα εκανε ρεκορ με 9 αγωνες χωρις νικη,η ευθηνη είναι 100% δικη του ,δεν ανεδειξε κανεναν παικτη απ τις ακαδημίες για να παιζει
Ο μπισεσβαρ 60 ματς με 2 γκολ και 2 ασσιστ, ανανέωσε καντουρι που χαλαει ποιο ευκολα από Κινέζικο παιχνίδι απο πανηγύρι.Αν με πειτε οτι ανεδειξε τσιγγαρα θα πω οτι ειναι επίτευγμα του γκαρσια αυτο γιατι περσυ πηρε 26 ματς με αυτον.Ο κυριος λουτσεσκου απέτυχε οικτρα ακομη και αν παρει το κύπελλο και πρεπει να φυγει γιατι οι εμμονες του θα καταστρέψουν και την επόμενη σεζον,παλι με μπισεσβαρ και καντουρι θα παίζει αυτος.
Ποιον εξτρεμ είχε κλείσει ο μποτο;

Ποιους 6 παίκτες πρότεινε ο μποτο. Και ο ραζβαν δεν ήθελε κανέναν;

Γιατί και γω ξέρω ότι το καλοκαίρι θα παίρναμε γκαρυ και τζιοβινκο αλλά δεν ηθρε κάνεις!

Ο Μπίσεσβαρ έπαιξε 60 ματς γιατί δεν έφεραν ούτε ένα 10αρι ο μιτριτα έκλεισε τελευταία μέρα την ώρα που δεν είχες εξτρεμ πόσο καιρό.

Την έσχατη επιλογή πήρες όχι γιατί την ήθελε, αλλά γιατί δεν είχε αλλη.

Να μας. Πεις ποιους είχε κλείσει για να ξέρουμε και εμεις

WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

rainmaker έγραψε: Υγ. Εμένα η άποψη μου είναι ότι η φετινή χρονιά είναι φοβερά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Γιατί ουσιαστικά δεν επιτεύχθηκε κάποιου είδους πρόοδος στο σύλλογο. Ναι υπήρξε το κέρδος μιας μέτριας πορείας στην Ευρώπη (μέτριας γιατί εν τέλει για τα ευρωπαϊκά στάνταρ απλά κάναμε λίγο πιο γνωστό το όνομα μας και μαζέψαμε πόντους). Αλλά από εκεί και πέρα αγωνιστικά δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, ίσως μόνο κάποιες βάσεις για του χρόνου. Μεγάλη η ευθύνη αλλά παράλληλα ισχυρή ελπίδα ότι τα αισχρά λάθη του περασμένου καλοκαιριού έχουν ήδη διορθωθεί.
Στην Ευρώπη η χρονιά είναι επιτυχημένη γιατί κάναμε κάτι που είχαμε 48 χρόνια να κάνουμε.
Στο Κύπελλο εφόσον το πάρουμε, θα είναι η χρονιά επιτυχημένη, γιατί θα είναι το 5ο κύπελλο σε 6 χρόνια.
Στο πρωτάθλημα και αγωνιστικά, η χρονιά είναι αποτυχημένη γιατί με -26 πέρσι και -19 έως τώρα, τρεις αγωνιστικές πρό του τέλους, είμαστε πάνω κάτω στα ίδια. Μόνο που πέρσι στο τέλος κάναμε ρελανς ενώ φέτος, η ομάδα έσκασε.

Συνεπώς το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Όπως θέλει ο καθένας το βλέπει.
Εάν η στοχοθεσία είναι πρωταθλητισμός, η 2η θέση είναι σχετική επιτυχία.

Αν η στοχοθεσία είναι Πρωτάθλημα,
μέχρι τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου, κάναμε πραγματικό πρωταθλητισμό. Μετά αποτύχαμε.

Αγωνιστικά όταν πρέπει να κάνεις πάνω από 4 -5 μεταγραφές και η ομάδα παρουσιάζει την εικόνα του τελευταίου καιρού, με πάρα πολλά χαμένα ντέρμπι και σκάσιμο στα πλέι οφ, τότε αποτύχαμε.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό αποτύχαμε και το καλοκαίρι και το χειμώνα.

Άρα η φετινή χρονιά στο σύνολό της, δεν κρίνεται ίσως ούτε επιτυχημένη, ούτε αποτυχημένη. Κρίνεται πιθανόν στάσιμη. Κρίνεται λίγο μαύρη και λίγο άσπρη. Ασπρόμαυρη.

Ίσως και λίγο γκρίζα ζώνη για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Δεν ειναι καποιου ειδους μυστικο το οτι οσο περνανε τα χρονια προκρισεις απεναντι σε ομαδες με πολλαπλασιο μπατζετ ειναι σχεδον απιθανες.

Έτσι και αυτό παγιώνεται και εγχώρια.
Ποσό μάλλον όταν ο αντίπαλος με το μεγαλύτερο έτσι και αλλιώς μπάτζετ,έχει και τους εξωαγωνιστικους παράγοντες με το μέρος του.
Είναι αποτρεπτικό όλο αυτό,όπως και να το κάνουμε.
Ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ,την χάρτινη και τον βαζελο,δεν μπορούν να λένε πάμε για τη χαρά του αθλήματος, να στηρίξουμε ένα πενταετές πλάνο ή ένα δεκαετές,να αναδείξουμε παίχτες να πουλήσουμε και να πλησιάσουμε οικονομικά τον αντίπαλο.
Δεν είναι στο dna τους και να στο πω και αλλιώς, δεν ευνοούν με τίποτα οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο για κάτι τέτοιο.
Είναι υποχρεωμένοι, να κοιτάνε χρονιά χρονιά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μλκια κανω αλλα δε γμεις. Ας μπουμε στο τριπακι μιας και καποιοι ξεχνανε ευκολα ή δε θελουν να θυμούνται τις.. λιστες
Διαβαστε τα bold

Δηλωσεις Λουτσεσκου 28-6-21

"Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε: «Ξεκινάμε τις προπονήσεις, δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ. Έχουμε κλείσει δυο δυνατά φιλικά εκεί, φυσικά υπάρχει ανάγκη για 2-3 ακόμη φιλικά στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι προπονητής που συνεργάζομαι και που ζητώ συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων που εργαζόμουν ή τον αθλητικό διευθυντή.

Εξέφρασα την άποψή μου για το γκρουπ των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, ο σύλλογος μου προτείνει περιπτώσεις παικτών Εγώ δεν ζητώ ονόματα παικτών συγκεκριμένα.
Είμαι προπονητής που έχει κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θα είναι μια τεράστια πίεση, γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως αυτό που κάναμε στο δεύτερο έτος εργασίας μου στον ΠΑΟΚ. Το γνωρίζω αυτό ότι πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα. Αν δεν κερδίζω, υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν»

πηγή paok24

ΥΓ Διωξτε τον ρε να ησυχάσουμε Δε κοιμουνται οι ανθρωποι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Υπάρχει ένα λογικό αδιέξοδο για κάποιον που διαβάζει το φόρουμ αλλά δεν ανήκει αναγκαστικά σε στρατευμένους οπαδούς του εκάστοτε προπονητή που προπονεί την ομάδα. Υπάρχει μια αλλόκοτη αντίληψη ότι ο οπαδός πρέπει να είναι υποχρεωτικά συμπαθουντας ή του νυν ή κάποιων πρώην προπονητών. Αυτό φέρνει ένα περίεργο αποτέλεσμα καθώς προπονητές που δεν είχαν καμία απολύτως στήριξη όταν δούλευαν στην ομάδα, εμφανίζονται κατά κάποιο περίεργο τρόπο δικαιωμένοι απέναντι στον εκάστοτε τωρινό προπονητή. Πρόκειται για μια παράνοια δείγμα εξαιρετικά χαμηλής ευθυκρισίας, η οποία τρέφεται περισσότερο από προσωπικούς εγωισμός κι συμπάθειες στο πρόσωπο του κάθε προπονητή . Κι όχι από την βασική αρχή και υποχρέωση του φιλάθλου να είναι αυτός το στήριγμα της ομάδας κι όχι ανασταλτικός παράγοντας στην λειτουργία της. Αν υπάρχει κάτι το οποίο με ενοχλεί εμένα προσωπικά πάρα πολύ ως οπαδό παλιάς κοπής είναι ότι συνεχίζουμε να μην είμαστε ικανοί να στηρίξουμε έναν καλό επαγγελματία στην δουλειά του. Όπως ακριβώς πέρσι ο Γκαρσία "αναγκάστηκε" να εγκαταλείψει την τακτική προσέγγιση που πραγματικά επιθυμούσε για την ομάδα κι να συμβιβαστεί με την ανεπαρκή στήριξη στην διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει κι τώρα με τον Λουτσεσκου. Η διαφορά είναι ότι ο Γκαρσία αναγκάστηκε να τραβήξει χειρόφρενο νωρίς κι να ετοιμάσει την ομάδα για τα πλέι οφ κι τον τελικό, ενώ ο Λουτσεσκου φέτος έπαιξε όλα τα χαρτιά γιατί είχε Ευρώπη κι έπρεπε να αποκλείσει το κράτος του Ολυμπιακού για να διεκδικήσει το κύπελλο. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ το περίεργο στην απόδοση στο της ομάδος στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα έσκασε! Ο Λουτσεσκου προσπαθεί κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου να δει με τι δυνάμεις θα κατέβει στον τελικό. Σε πόσους κι ποιους θα μπορεί να βασιστεί; Πόσες επιστροφές θα έχουμε;Όπως είπε ο κοουτς παίζουμε έναν τελικό με κάποια παιχνίδια ενδιάμεσα . Ο τελικός είναι τώρα και θα τον παίξουν αυτοί που θα είναι παρόντες !
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew να γραφεις φιλε πιο συχνα
++++++
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Nα μη το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου γιατι λαστιχο κανετε καποιοι τα πεπραγμενα στην ομαδα αναλογα με το πως σας συμφερει...Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχτουμε πως υπαρχουν ευθυνες τοσο στη διοικηση ,οσο και στον προπονητη για μια σειρα θεματων και να παμε παρακατω χωρις τσιριδες οπως λετε καποιοι αλλα με ειλικρινεια και αυτοκριτικη απο ολους...
Είπε κάποιος ότι δε φέρει ευθύνη και ο. Λουτσεσκου;;

Απλά εδώ βγαίνουν 2 3 τρολακια και τη γαμανε την υπόθεση!

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Andrew δεν θα διαφωνησω για αυτο και εγραψα πως εχουμε υπαρξει αδικοι στο παρελθον. Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παντα δυστυχως νοσουσε σε θεματα οργανωσης,σχεδιου,πλανου και παντα στο στοχαστρο έμπαιναν κυριως οι προπονητες καθως δεν μπορεις ευκολα να στοχοποιησεις τον ευεργετη σου. Ισορροπία στα παντα χρειάζεται και κυριως απο εμας τους οπαδους.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ettien26 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ,αν εξαιρέσουμε τους αγώνες με την Άρσεναλ και Φενέρ δεν έχει περάσει ποτέ σε διπλούς ευρωπαϊκούς αγώνες από ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτόν,τα τελευταία 35 χρόνια,αντίθετα έχει αποκλειστεί 2-3 φορές.
και Ουντινέζε
Και την πρόσφατα τότε κυπελλούχο Ευρώπης Μαλιν που δεν είχε καμμιά σχέση με την τωρινή
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Κοίτα να δεις φίλε Τζος για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Έχουμε διαφωνήσει έντονα στο ζήτημα των παλιοσειρων στην ομάδα κι με εσένα αλλά κι με άλλα παιδια. Εγώ όταν λέω να στηριχθεί ο προπονητής ενοοω να στηριχθεί στο πλάνο που έχει αυτός στο μυαλό του. Αν πχ είχαμε προπονητή τον Γκαρσία η τον Φερέιρα θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγα πχ μπισεσβαρ ευχαριστούμε αλλά τραβά στην ευχή της Παναγίας. Αντίθετα είχα πολύ καλή άποψη για τον ουαρντα αλλά από την στιγμή που ο Λουτσεσκου είπε ότι ο γιαχαμπιμπι τέλος! Τέλος λέω κι εγώ σαν φίλαθλος. Στα πλαίσια του δυνατού τώρα θέλω ο προπονητής να μπορέσει να δει αν θα έχει κάποιες από τις επιστροφές που χρειάζεται ο ίδιος κι αν πιστεύει ότι κάποιοι παίκτες θα χρειαστούν αγωνιστικό Ρυθμό να τους τον δώσει. Κι όχι να είμαστε κρεμασμένοι στα κάγκελα κι να λέμε γιατί δεν παίζει ο ένας κι ο άλλος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”