ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Με δεδομενο το ντηλ για Γιαννουλη,κανεις ο,τι και η Νοριτς αν εχει σωστη οργανωση:Φερνεις τωρα 3 δανεικους παιχταραδες με υποχρεωτικη προοπτικη αγορας το καλοκαιρ, τους δοκιμαζεις, και αν ανεβει η Νοριτς και παρεις τα 8,5, διαλεγεις ποιον ή ποιους απο αυτοους θες να κρατησεις . Εχεις φτιαξει κορμο απο φετος, κανεις αλλη μια καλη προσθηκη αν χρειαζεται, ανεβαζεις αλλους 2 απο την Κ19, και του χρονου εχεις ολες τις προοπτικες μαζι σου.
- sourmenetes
- Moderator
Προσωπικά θεωρώ ότι και να μην ανέβει η νοριτς, αν αυτή είναι η συμφωνία, το deal θα γίνει. Θα πιέσει και ο παίκτης. Μπορεί με λιγότερα αλλά θα γίνει.
Βέβαια θ ανέβει και θα τελειώσει η υπόθεση.
Το θέμα είναι εμείς να κάνουμε τη σωστή επιλογή.
Ο Γκαρσία δεν είναι τύπος που θα άφησει να έρθει κάποιος τυχαίος. Όλοι όσοι μιλάμε λένε ότι κοιτάει αυτούς που θα έρθουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια θ ανέβει και θα τελειώσει η υπόθεση.
Το θέμα είναι εμείς να κάνουμε τη σωστή επιλογή.
Ο Γκαρσία δεν είναι τύπος που θα άφησει να έρθει κάποιος τυχαίος. Όλοι όσοι μιλάμε λένε ότι κοιτάει αυτούς που θα έρθουν.
Με τις εμφανίσεις του τώρα τελευταια, ο Γιαννούλης δεν νομίζω να εντυπωσιάσει στην Νοριτς. Εφ όσον η Νοριτς ανεβεί, μην αφήσουμε περιθώριο στη συμφωνία να μας τον επιστρέψουν επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Έχεις αγορασει ένα ταλαντούχο παίκτη με 800 χιλιάδες που έδειξε συγχρόνως θετικά στοιχεία κ ανέτοιμος.
Οι λογικές σκέψεις είναι 2.
Είτε κρατάς το Περειρα πρώτο κ παίρνεις αλλαγή του.
Είτε τον έχεις για δευτερο κ παίρνεις βασικό.
Αν πιστεύουν τόσο πολύ το μικρό ας φέρουν το Φεράρι να το ξεκουράζει, καμία άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει για αυτή τη κίνηση.
Όσον αφορά το Σταφ, αν θεωρούν ότι από τη νέα χρονιά θα είναι βασικός κ αν αντικατάστατος επίσης να έρθει αλλιώς μακριά.
Προσωπικά θέλω βασικό Περειρα κ να αποφασίσουμε το καλοκαίρι ανάλογα πως πάει το παιδί. Εκτός αν προκύψει καμία τρομερή περίπτωση τώρα.
Οι λογικές σκέψεις είναι 2.
Είτε κρατάς το Περειρα πρώτο κ παίρνεις αλλαγή του.
Είτε τον έχεις για δευτερο κ παίρνεις βασικό.
Αν πιστεύουν τόσο πολύ το μικρό ας φέρουν το Φεράρι να το ξεκουράζει, καμία άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει για αυτή τη κίνηση.
Όσον αφορά το Σταφ, αν θεωρούν ότι από τη νέα χρονιά θα είναι βασικός κ αν αντικατάστατος επίσης να έρθει αλλιώς μακριά.
Προσωπικά θέλω βασικό Περειρα κ να αποφασίσουμε το καλοκαίρι ανάλογα πως πάει το παιδί. Εκτός αν προκύψει καμία τρομερή περίπτωση τώρα.
- loukas karadimos
Ποιος Φεράρι μάγκες για κάνα γιουγκο ζασταβα μας βλέπω πάλι
Ας βγούμε Κόνφερενς φέτος και του χρόνου με υγεία
Ας βγούμε Κόνφερενς φέτος και του χρόνου με υγεία
- sourmenetes
- Moderator
Έχω εμπιστοσύνη στον Πάμπλο!
Ο Γιαννούλης πέρασε και ένα κοβίντ και ένα τραυματισμό, ήξερε και από Σεπτέμβριο οτι τον ζητάνε καλές ομάδες και σου λέει παίζει να χάσω το τρένο για να μείνω εδώ να με στήνουν οι αυγουλάκειες επιτροπές και να παίζω σε χωράφια και με βαρίστες να σπρώχνουν το γάυρο και τις φιλιππινέζες του. Λογικό να μην παίζει τελευταία όπως με Μπενφίκα πχ, αν και σε ματς με κίνητρο (προχθες), τάισε σκόνη.
τίμιος παίκτης, εργατικός, και τα αγροτικά του έκανε και με τη δουλειά και υπομονή έδειξε οτι αξίζει. Εάν σε τέτοιους παίκτες κόβεις το δρόμο, μονιμοποιείς το ξενέρωμά τους, και χάνεις και τους μικρούς που λένε "Κι εγώ Πρέμιερ θα πάω!".
Σόρρυ, αλλά δεν το θεωρώ καν υγιές ένα νέο παιδί στα 24 του πόσο είναι, μετά από πολλή δουλειά, να έχει μία τεράστια ευκαιρία και δίκαια και να μη θελει να φύγει. Γερός να είναι και να φτάσει να πάρει και τίτλο εκεί.
Ο Φεράρι εάν έρθει βλέπω να έρχεται για μπάλωμα και θα μοιράζεται τη θέση με Περέιρα και Αρχηγό. Ο μικρός μάλλον θα πάει δανεικός το καλοκαίρι, οπότε ο Φεράρι θα είναι μπακ απ της θέσης. Ό,τι πει ο Παύλος, η τελική επιλογή να είναι δική του βάσει αυτού που θέλει να παίξει και το πως θέλει να στήσει τη νέα ομάδα για το καλοκαίρι και μετά.
Απλά μην ξανακούσουμε για φφπ μετά και από το Γιαννούλη και κανα ψιλό ακόμα από 2-3 άλλους που θα φύγουν, γιατί πραγματικά θα είναι όλοι τους για πολύ κατσάδιασμα.
τίμιος παίκτης, εργατικός, και τα αγροτικά του έκανε και με τη δουλειά και υπομονή έδειξε οτι αξίζει. Εάν σε τέτοιους παίκτες κόβεις το δρόμο, μονιμοποιείς το ξενέρωμά τους, και χάνεις και τους μικρούς που λένε "Κι εγώ Πρέμιερ θα πάω!".
Σόρρυ, αλλά δεν το θεωρώ καν υγιές ένα νέο παιδί στα 24 του πόσο είναι, μετά από πολλή δουλειά, να έχει μία τεράστια ευκαιρία και δίκαια και να μη θελει να φύγει. Γερός να είναι και να φτάσει να πάρει και τίτλο εκεί.
Ο Φεράρι εάν έρθει βλέπω να έρχεται για μπάλωμα και θα μοιράζεται τη θέση με Περέιρα και Αρχηγό. Ο μικρός μάλλον θα πάει δανεικός το καλοκαίρι, οπότε ο Φεράρι θα είναι μπακ απ της θέσης. Ό,τι πει ο Παύλος, η τελική επιλογή να είναι δική του βάσει αυτού που θέλει να παίξει και το πως θέλει να στήσει τη νέα ομάδα για το καλοκαίρι και μετά.
Απλά μην ξανακούσουμε για φφπ μετά και από το Γιαννούλη και κανα ψιλό ακόμα από 2-3 άλλους που θα φύγουν, γιατί πραγματικά θα είναι όλοι τους για πολύ κατσάδιασμα.
Τον Σταφ δεν τον παρακολουθώ αλλα τον έχω στο μυαλό μου ως μονίμως τραυματια παλαίμαχο. Τέτοια εικόνα μου έχει δημιουργηθει. Για τον Φεραρι δεν εχω ιδέα. Ο Περειρα μου αρέσει αλλά δεν είναι για βασικός. Πρέπει να μοιραστεί τη θέση εξίσου με κάποιον ακόμη που θα αποκτηθει.
Για Εσίτι υπάρχει κανα νέο; Ρωτάω γιατί ακουγοταν για Τουρκία, αλλά τις τελευταίες μέρες επικρατεί σιωπή.
- black_star_ninja
Καλημερα σας. Ο Γιαννουλης ειναι ενας απο τους παικτες που εχουν προσφερει παρα πολλα στην ομαδα μας. Του αξιζει να προχωρησει παραπανω. Ειναι ενας παικτης που, στα δικα μου ματια τουλαχιστον, την τιμησε τη φανελα του. Ακομα και μετα απο τραυματισμους, ακομα και μετα απο covid ηταν εκει, εβγαζε τα 90λεπτα και προσπαθουσε παντα να κανει το καλυτερο. Καλη συνεχεια θα ευχηθω και μακαρι ολοι οσοι ερχονται στην ομαδα να ειναι σα το Γιαννουλη.
Η ομαδα ηταν προετοιμασμενη γιαυτο ηρθε ο Περειρα. Αν ο προπονητης μας θεωρει οτι δεν ειναι ετοιμος, καλως να ορισει ο επομενος. Εχω εμπιστοσυνη στον Γκαρσια οτι αγαπαει την ομαδα, αγαπαει τον κοσμο και θελει να πετυχει. Αρα πιστευω οτι δεν μπορουν ευκολα να του φορτωσουν καποιον. Με το καλο λοιπον!!
Η ομαδα ηταν προετοιμασμενη γιαυτο ηρθε ο Περειρα. Αν ο προπονητης μας θεωρει οτι δεν ειναι ετοιμος, καλως να ορισει ο επομενος. Εχω εμπιστοσυνη στον Γκαρσια οτι αγαπαει την ομαδα, αγαπαει τον κοσμο και θελει να πετυχει. Αρα πιστευω οτι δεν μπορουν ευκολα να του φορτωσουν καποιον. Με το καλο λοιπον!!
Η πωληση του Γιαννουλη ηταν στο μυαλο της ΠΑΕ απο το καλοκαιρι,μην πω νωριτερα κατι που αυτοματα σημαινει οτι η αγορα ειναι εδω και καιρο σκαναρισμενη για αντικαταστατη κατι που δεν μπορει να δικαιολογησει αντικατασταση με καποιον Φεραρι.Ειναι εμμεση ομολογια αποτυχιας σκαουτινγκ.
black_star_ninja έγραψε:Καλημερα σας. Ο Γιαννουλης ειναι ενας απο τους παικτες που εχουν προσφερει παρα πολλα στην ομαδα μας. Του αξιζει να προχωρησει παραπανω. Ειναι ενας παικτης που, στα δικα μου ματια τουλαχιστον, την τιμησε τη φανελα του. Ακομα και μετα απο τραυματισμους, ακομα και μετα απο covid ηταν εκει, εβγαζε τα 90λεπτα και προσπαθουσε παντα να κανει το καλυτερο. Καλη συνεχεια θα ευχηθω και μακαρι ολοι οσοι ερχονται στην ομαδα να ειναι σα το Γιαννουλη.
Πολυ θετικες σκεψεις!
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνώ και γω
Τώρα Ιβάν δεν υπάρχουν δικαιολογιες.
Φέρε δύο δανεικούς παιχταραδες στον άξονα (Κροβινοβιτς και εξαρι) και πάμε μέχρι και για πρωτάθλημα. Άλλες 1-2 πωλήσεις και το καλοκαίρι παίρνουμε τέρμα και αμυντικό επιπέδου
Κοντρέρας και πάμε για τίτλο στα ίσια.
Φέρε δύο δανεικούς παιχταραδες στον άξονα (Κροβινοβιτς και εξαρι) και πάμε μέχρι και για πρωτάθλημα. Άλλες 1-2 πωλήσεις και το καλοκαίρι παίρνουμε τέρμα και αμυντικό επιπέδου
Κοντρέρας και πάμε για τίτλο στα ίσια.
- Περιπτερος
Το είδα κάπου και το δανείζομαι :
"Ρατς να ξεκουράζει τον Λίνο.
Ρε που καταντήσαμε, σε κάθε μεταγραφική περίοδο να λέμε όχι ποιους πήραμε αλλά ποιους δώσαμε και να ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα."
"Ρατς να ξεκουράζει τον Λίνο.
Ρε που καταντήσαμε, σε κάθε μεταγραφική περίοδο να λέμε όχι ποιους πήραμε αλλά ποιους δώσαμε και να ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα."