Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Isi4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Isi4 »

WestBlock4 έγραψε:βαζω στοιχημα οτι αν ξαφνικα βγει οτι συμφωνησαμε με παλινια θα βγειτε εδω κ θα λετε επρεπε να παμε για μπρανταριτς κλπ. μηδενιζετε τα παντα οχι ομως γιατι φταιτε αλλα γιατι εχετε συνηθισει στη γκρινια... κ δυστηχως καποιοι εδω μεσα ειναι sorry που το λεω αμπαλοι....
Χίλια δίκια σου δίνω...Η αμπαλοσυνη όμως είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων οπαδών-φιλάθλων.
Δυστυχώς η ευτυχώς αυτό δεν θ αλλάξει ποτέ. Είναι η ταυτότητα μας! Αυτό που μας ξεχωρίζει ρε αδερφέ...Από τους φλωρους τους ευρωπαίους! :lol:
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Ας ερθει ο παλινια,ο μπρανταριτς καποιος τελος παντων :lol:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Bασικα οποιο χαφ και να φερουν ευχαριστημενος θα ειμαι. Το προβλημα ειναι ποσοτικο .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η σημερινη σιωπη παντως στο θεμα Κοεντραο σε αντιθεση με χτες δεν μου αρεσει.Οσο περναει η ωρα θεωρω πιο πιθανο να μην υπαρξει απαντηση και να διαβασουμε οτι ζητησε επιπλεον χρονο.Ελπιζω να διαψευστω...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

joshua έγραψε:Η σημερινη σιωπη παντως στο θεμα Κοεντραο σε αντιθεση με χτες δεν μου αρεσει.Οσο περναει η ωρα θεωρω πιο πιθανο να μην υπαρξει απαντηση και να διαβασουμε οτι ζητησε επιπλεον χρονο.Ελπιζω να διαψευστω...
Δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν είναι να διακοπαρει ο βαψομαλιας, ας πάει στο καλό, υπάρχουν εκεί έξω πολλά παιδιά με ταλέντο που διψάνε για να παίξουν μπάλα,δόξα το θεό,λεφτά υπάρχου,ας πάμε στον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Νομίζω όσο δεν έχουμε κάτι αρνητικό για Κοεντράο καλά είμαστε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Dimitris_L4 έγραψε:Λογικο ειναι ολοι να εχουμε επιφυλαξεις για τν μπρανταριτς οπως και για τον αουγκουστο ειδικα οταν τα ποσα ειναι απροσιτα για τον ΠΑΟΚ προ ιβαν..το νασικοτερο ομως ειναι να σκεφτειτε οτι ο μπραντα ηταν στην 23αδα της εθνικης κροατιας....προφανως κ δν θα επαιζε με τα τερατα που ειχε μπροστα αλλα και μονο η παρουσια του εκει αποτελει εχεγγυο για το τι παιχτης ειναι..
Πριν 6 μήνες τα ίδια λέγαμε και για τον Μισιτς. Λεγόταν πως είναι διεθνής Κροάτης χαφ και στην εθνική τους είναι αμέσως μετά από Μόντριτς και Ράκιτιτς! Τα θυμάστε νομίζω. Παλαιότερα κάτι παραπλήσιο λέγαμε και για τον διεθνή Κροάτη Λέοβατς, και είδαμε και τον διεθνή τερματοφυλακα τους Κρέσιτς. Ίσως η ποδοσφαιρική σχολή και η ιδιοσυγκρασία των Κροάτων να μην μας ταιριάζει σαν ομάδα.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Nikos 74 έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Λογικο ειναι ολοι να εχουμε επιφυλαξεις για τν μπρανταριτς οπως και για τον αουγκουστο ειδικα οταν τα ποσα ειναι απροσιτα για τον ΠΑΟΚ προ ιβαν..το νασικοτερο ομως ειναι να σκεφτειτε οτι ο μπραντα ηταν στην 23αδα της εθνικης κροατιας....προφανως κ δν θα επαιζε με τα τερατα που ειχε μπροστα αλλα και μονο η παρουσια του εκει αποτελει εχεγγυο για το τι παιχτης ειναι..
Πριν 6 μήνες τα ίδια λέγαμε και για τον Μισιτς. Λεγόταν πως είναι διεθνής Κροάτης χαφ και στην εθνική τους είναι αμέσως μετά από Μόντριτς και Ράκιτιτς! Τα θυμάστε νομίζω. Παλαιότερα κάτι παραπλήσιο λέγαμε και για τον διεθνή Κροάτη Λέοβατς, και είδαμε και τον διεθνή τερματοφυλακα τους Κρέσιτς. Ίσως η ποδοσφαιρική σχολή και η ιδιοσυγκρασία των Κροάτων να μην μας ταιριάζει σαν ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι οι Κροάτες δεν μας βγαίνουν.... Αν συμπεριλάβουμε και τον Ετό πιο παλιά....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Φιλε νικο δν μιλαμε για απλα εναν διεθνη...μιλαμε για αποστολη μουντιαλ..
Επισης χαλαρωστε λιγο με τον μισιτς τον εχετε ξεσκισει...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

nikospaok66 έγραψε:Νομίζω όσο δεν έχουμε κάτι αρνητικό για Κοεντράο καλά είμαστε.
Κι εγώ θεωρώ πως αν ήταν να βγει αρνητική απάντηση θα είχε βγει. Πιστεύω βέβαια πως θα ζητήσει παράταση και απλώς θα πάψει η ΠΑΕ να ασχολείται με την περίπτωσή του (ελπίζω τουλάχιστον)

Όσο για το Μπράνταριτς, λογικό είναι να υπάρχουν επιφυλάξεις. Εδώ μιλάμε για τον Κοεντράο που έχει παίξει σε Ρεάλ, Σπόρτινγκ και Μπενφίκα και οι περισσότεροι έχουμε τις αμφιβολίες μας, πόσο μάλλον για τον Κροάτη που θεωρητικά δεν "έπιασε" στον "Παναιτωλικό" της Ιταλίας. Το λογικό θα ήταν να περιμένουμε να υπογράψει, αν υπογράψει, και να τον κρίνουμε στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Κυρ 21 Ιούλ 2019, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Η σημερινη σιωπη παντως στο θεμα Κοεντραο σε αντιθεση με χτες δεν μου αρεσει.Οσο περναει η ωρα θεωρω πιο πιθανο να μην υπαρξει απαντηση και να διαβασουμε οτι ζητησε επιπλεον χρονο.Ελπιζω να διαψευστω...
Η σιωπή είναι γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι κάνουν τα μπανάκια τους τώρα και κοιτάνε τα στριγκακια.
Αν δεν έχουμε κανένα ποσταρισμα από Γιώργη,αύριο θα αρχίσουν να γράφουν πάλι αυτοι
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Ιμπουλα θα πω και εγώ. Δειχνει να διψάει. Αρκει η τιμή να ειναι λογική.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

O Γιώργος πότε γυρίζει από την Αμερική ξέρουμε;;;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο βαψομαλλιάς είναι style Wernbloom με την Νίνα τη γυναίκα του ακόμα το σκέφτεται.. αν και δε νομίζω να μην έρθει να πάει πού οι μόνες προτάσεις που έχει διαβάζω είναι προς Τουρκία μεριά που δεν τις ξέρει η μάνα τους.

Χάρη τον κάνουμε να έρθει στο club μας αν δεν θέλει να πάει στον κομμοτή του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”