Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα κι από μένα, χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους και να χαίρεστε τις Αλεξάνδρες σας, όσοι έχετε...
Πίκρα σήμερα, αλλά ευτυχώς από το τέλος ενός υπέροχου καλοκαιρινού ταξιδιού κι ας μην φτάσαμε στα αστέρια...
Προχωράμε μπροστά, με επιμονή, δύναμη, αλληλεγγύη και με το κεφάλι μας πάντα ψηλά, ειδικά στα πιο δύσκολα...
Π.Α.Ο.Κ. είσαι...

Πίκρα σήμερα, αλλά ευτυχώς από το τέλος ενός υπέροχου καλοκαιρινού ταξιδιού κι ας μην φτάσαμε στα αστέρια...
Προχωράμε μπροστά, με επιμονή, δύναμη, αλληλεγγύη και με το κεφάλι μας πάντα ψηλά, ειδικά στα πιο δύσκολα...
Π.Α.Ο.Κ. είσαι...
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα καλά μου παιδιά! Καλό ΣΚ να περάσουμε! Άντε πάει και ο Αύγουστος!
Εγώ, πρώτα ο Θεός, το απόγευμα πλέω για Τήνο, απ' όπου επιστρέφω το απόγευμα της Κυριακής. Δεν προλαβαίνω να πάω στη Νέα Σμύρνη γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. Θα το φέρω το επόμενο ΣΚ που θα πάω για να φέρω σύμπασα την τριμελή οικογένεια.
(uα το δω live streaming).
Εγώ, πρώτα ο Θεός, το απόγευμα πλέω για Τήνο, απ' όπου επιστρέφω το απόγευμα της Κυριακής. Δεν προλαβαίνω να πάω στη Νέα Σμύρνη γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. Θα το φέρω το επόμενο ΣΚ που θα πάω για να φέρω σύμπασα την τριμελή οικογένεια.
(uα το δω live streaming).
Σπάω το κεφάλι μου από χθες να βρω "τι είχε κομμένο, ρε τι να είχε κομμένο???"...............kataramenos5 έγραψε:Δεκα μηνες ρε κομμενο το χαμε το ρημαδι.Δεκα μηνες.Α στο διαολο.
Τώρα που έφτασα να το συνδυάζω με το πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε Ευρωπαϊκή ήττα, εγώ φταίω δηλαδή?
Υ.Γ. Μπορεί και να κανε κάνα λαθάκι στο μέτρημα, λέω, άνθρωποι είμαστε...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, με υγεία, σε όλους...
Σπουδαία νίκη ψυχολογίας η χθεσινή στην Ν. Σμύρνη, κερδίζοντας μάλιστα και το χάρτινο σημαιοφόρο κοράκι...

Σπουδαία νίκη ψυχολογίας η χθεσινή στην Ν. Σμύρνη, κερδίζοντας μάλιστα και το χάρτινο σημαιοφόρο κοράκι...
Καλημέρα παιδάκια... Εγώ φοβόμουν τον άλλον σημαιοκόρακα για όποιον τον θυμάται και ο άλλος τελικά μας την έκανε... Τελικά υπάρχουν πολλοί ρε ' σεις... 
-
Asimos
Τους έχει πιάσει όλους. Το πιάσιμο στα σημαιάκια και στα στραγάλια ειναι αντιστροφος ανάλογο με τις μεταγραφές του.
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα σε όλους,
Γκόραν και λοιποί στο ματς με την Μπενφίκα σας είδα στην 6,δεν πρόλαβα να έρθω να χαιρετήσω λόγω πολυκοσμίας και λίγο για το γούρι της θέσης το οποίο δεν έπιασε προφανώς.
Γκόραν και λοιποί στο ματς με την Μπενφίκα σας είδα στην 6,δεν πρόλαβα να έρθω να χαιρετήσω λόγω πολυκοσμίας και λίγο για το γούρι της θέσης το οποίο δεν έπιασε προφανώς.
- V-olakiotis
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
Από χθες επιστρέψαμε στο L.A οικογενειακώς. Χάσαμε το ματς της Ν. Σμύρνης αλλά χαλάλι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Από χθες επιστρέψαμε στο L.A οικογενειακώς. Χάσαμε το ματς της Ν. Σμύρνης αλλά χαλάλι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ