Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμένα δε με χαλάει ο Σαμαράς καθόλου πάντα τον πήγαινα και μια χαρά είναι για Ελλάδα αρκεί να μην έχει σοβαρό ιατρικό θέμα.

Παιδιά η προσέγγιση σας στο θέμα των μεταγραφών κάπου "μπάζει". Δηλαδή δεχόμαστε οτι έχουμε μεγάλη ανάγκη για φορ, οτι ΔΕΝ βρήκαμε κάτι που να μας κάλυπτε, οτι ψιλοπλακώνονται ο Φρανκ με τον Ιγκορ, αλλά φταίει ο Σαββίδης που επεμβαίνει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα των μεταγραφών και θέλει να φέρει ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ;

Ε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!

Είναι αστείο να συγκρίνουμε Μπερμπα με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο έχει ακουστεί. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ΤΟΠ επιπέδου. Πιο τοπ ήταν ο Ρονάλντο (φαινόμενο) κι ο Φαν Μπάστεν.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Δεν ειχαν θέση ξένου αφου...

(το "κατάλαβαν" αφού πήγε εκεί αυτος...)

ΥΓ: Ούτε εμένα με χαλάει ο Σαμ, καθόλου μάλιστα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ο Σαμαράς δεν κόπηκε στα ιατρικά της Σαμπτόρια;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κοπηκε ναι
τον φαγανε τα μοντελα και οι τραγουδιαρες στη Μυκονο αυτον
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

xlebouras έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:ο μηλιος χθες ελεγε για 30αρη ο οποιος παιδια ειναι ο σαμαρας να ξερεται αμα δεν παρουμε μπερμπατοφ θα παρουμε σαμαρα
Αυτός απορρίφθηκε από ομάδα 2ης κατηγορίας MLS... :redcard:
Δεν απορριφθηκε..απλως δεν αδειασε η θεση ξενου και δεν μπορεσαν να ολοκληρωσουν τη μεταγραφη
Συγνώμη, λάθος μου τότε. Είχε κοπεί βέβαια από Σαμπντόρια, οπότε φοβάμαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εντάξει. μπορεί να είναι 34, αλλά και μόνο το γεγονός ότι παίζει να υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί να παει πρεμιερ, δείχνει πολλά για το επίπεδο του. αν έρθει μιλάμε σίγουρα για το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και ένα απο τα τοπ-3 ή 5 άντε, στην Ελλάδα... :roll:

Σαμαράς ούτε εμένα με χαλάει, αλλά δεν είναι φορ καθαρό... συν ολη η ιστορια φετος... αλλα καποια ματς θα βοηθησει, σίγουρα, γιατί μπαλα ξέρει μπόλικη μαλιστα.

Επίσης γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε και σεντερ μπακ; :roll:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Σαμαρας εχει το καλο οτι αν τον στρωσεις μπορει να παιξει 3 χρονια μπαλα.

Αλλα αμα σε εχουν κοψει ολες οι ομαδες μαλλον κατι δεν παει καλα. Αν ειναι να ερθει να ερθει με 400 χιλιαρικα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Σαμαράς στα 28 του πήγε στην Αραβία και πρόσφατα ΚΟΠΗΚΕ στα ιατρικά της Σαμπντόρια...αν αυτός δεν είναι πρώην παίκτης τότε τι είναι?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

K_geo έγραψε:Επίσης γιατί πιστεύω ότι θα πάρουμε και σεντερ μπακ; :roll:
Σου εχει γυαλισει ο Mazuch εσενα,λογο FM.Ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Spiros_S έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι αποτρεπτικός παράγοντας στο να έρθει σε εμάς είναι η λίγδα και το όνομα που έχει.
Ένας ακόμα αποτρεπτικός παράγοντας είναι να μην του έχει γίνει πρόταση.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ρέιν αν αναφέρεσαι στο σχόλιό μου, δε λέω ότι με χαλάει ο Μπερμπάτωφ σαν επιλογή του ΠΑΟΚ (αν και προσωπικά θεωρώ ότι υπονομεύει τη λογική του πλάνου ως ένα βαθμό, κυρίως στο οικονομικό). Με χαλάει ο Μπερμπάτωφ ή οποιοσδήποτε άλλος σαν επιλογή Σαββίδη, για πολλούς λόγους που έχουν αναφερθεί.
Και σε καμία περίπτωση δε λέω ότι φταίει ο Σαββίδης, καλά κάνει, από τη στιγμή που βλέπει την ομάδα γυμνή. Αν διαβάσεις καλά αυτό που έγραψα, θα δεις ότι χρεώνω στον Άρνεσεν το γεγονός ότι δεν πήρε έναν επιθετικό νωρίτερα κι έδωσε αφορμή στο Σαββίδη να ανακατευτεί και πάλι στις μεταγραφές. Δε θέλω να δημιουργήσω γκρίνια ούτε λέω ότι είναι κάτι τρομερό, αλλά είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί η ομάδα όπως παλιά και δεν θα θελα να ξαναδώ τα παλιά φαινόμενα.
Αν είναι επιλογή Άρνεσεν το παίρνω πίσω το σχόλιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Τρί 01 Σεπ 2015, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και λογω περυσινης ντνπρο. ;)
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Η αλήθεια είναι ότι όποιος έμπλεξε με μπουζούκια και τραγουδιάρες καταστράφηκε....

Διότι άλλο Περέϊρα και άλλο ΦΟΥΡΕΪΡΑ..... 8-)

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αυτός ο Μαζοχ είναι ο ιδανικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ.
Λόγω ονόματός.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Spiros_S έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι αποτρεπτικός παράγοντας στο να έρθει σε εμάς είναι η λίγδα και το όνομα που έχει. Στην Άστον Βίλλα σίγουρα δεν πηγαίνει για να διεκδικήσει κάτι ή να κάνει πρωταθλητισμό. Εκεί όμως είναι Premier League και εδώ είναι σούπερλίγκ.

Αν το πρωτάθλημά μας ήταν καθαρό, στον ΠΑΟΚ θα ήταν σε μία ομάδα που θα πάλευε για το πρωτάθλημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και σημαντικά χαμηλότερη πρόταση να κάνει η Άστον Βίλλα, θα προτιμήσει να πάει εκεί. Μακάρι να στραβώσει κάτι.
Σωστος περι λιγδας...
Τωρα, αποκλειω το ενδεχομενο η Βιλλα να κανει σημαντικα χαμηλοτερη προταση απο εμας...
Εμεις ας πουμε, το πολυ να του δινουμε 2 μυρια συμβολαιο και θα ειναι η υπερβαση του αιωνα για τα δεδομενα μας...
Αυτοι εκει οπως βλεπουμε τα 2 μυρια τα δινουν για πλακα σε κατι παγκιτες που μπορει να μην παιξουν και ποτε στην ομαδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”