Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
Δεν υπάρχει τίποτα ελαφρυντικό για την εικόνα στο τελευταίο 3μηνό;giapas έγραψε:
Και για να αλλάξω κουβέντα , η άποψή μου για τις προπονητικές ικανότητες του Ιβιτς ήταν επιφυλακτική στην αρχή της χρονιάς , στο καλό μας διάστημα άρχισα να κάνω όνειρα αλλά το τελευταίο 3μηνο έχει πέσει εντελώς στα μάτια μου.
Κατά περιόδους έχει δώσει απαντήσεις και σε τεχνικά θέματα μέσα από τις συνεντεύξεις τύπου.
Και δε με απασχολούν τόσο τα ντέρμπυ, γιατί παίζουν πολλοί παράγοντες. Η πορεία με νοιάζει.
Άλλωστε στον τελικό, τα πήγε πολύ καλά νομίζω.
Κοίτα teod, τα ελαφρυντικά του τελευταίου τριμήνου θα μπορούσα να τα συνοψίσω στο παράγοντα κούραση - πολλά παιχνίδια. Να είμαι ειλικρινής δε ξέρω πόσα περισσότερα παιχνίδια έχουμε από ΑΕΚ και ΠΑΟ.
Αντίβαρο στο επιχείρημα της κούρασης είναι το πιο μεγάλο ρόστερ , άρα έχεις τα μέσα να ανταπεξέλθεις στη κούραση.
Αντεπιχείρημα, στο αντεπιχείρημα του μεγάλου ρόστερ είναι ότι όσο πιο πολλούς παίκτες έχεις και χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ αργείς να βρεις χημεία και να παρουσιάσεις δεμένο σύνολο.
Καθαρά ποδοσφαιρικά η σούμα είναι λίγο αρνητική για μένα. Η αίσθησή μου είναι πως έχουμε υλικό για να επιτεθούμε πολύ καλύτερα από τις πρόσφατες γιόμες και να αμυνθούμε πολύ καλύτερα από τα πρόσφατα αστεία όπου με μια πάσα από το κέντρο οι αντίπαλοι βγαίνουν φάτσα με την εστία. Με πονάει πολύ να βλέπω τους άλλους 2 να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα απέναντί μου αυτή την εποχή και αυτή η καλύτερη εικόνα να μου μετριάζει την επιχειρηματολογία για τα αίσχη που γίνονται.
Αν φύγω λίγο από τα ποδοσφαιρικά και πάω και σε άλλους παράγοντες όπως αποπομπή τζαβελίτας , χημεία με κόσμο και τδ και εμπιστοσύνη Ιβαν τότε ίσως η σούμα να γίνει θετική. Αν επίσης σκεφτώ ότι λογικά του χρόνου θα έχεις καλύτερη χημεία και ο ίδιος ο Ίβιτς λογικά θα βελτιωθεί λίγο , ίσως η σούμα να γίνει οριακά θετική.
Απλά αναρωτιέμαι , αν ο Σαββίδης σπρώξει χρήμα το καλοκαίρι για να μπει ως φαβορί στο άλλο πρωτάθλημα , αυτό το χρήμα θα το διαχειριστεί ο Ίβιτς ή πρέπει να πάμε σε κάποιο καλύτερο προπονητή; Γιατί να μην έχω καταξιωμένο προπονητή που θα ζηλεύουν όλοι και αυτός ο προπονητής να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ για να μου φέρει το πρωτάθλημα; Παρά τη γνώμη μου , είμαι 99% βέβαιος ότι θα μείνει ο Ίβιτς και αυτό είναι ρίσκο.
Αντίβαρο στο επιχείρημα της κούρασης είναι το πιο μεγάλο ρόστερ , άρα έχεις τα μέσα να ανταπεξέλθεις στη κούραση.
Αντεπιχείρημα, στο αντεπιχείρημα του μεγάλου ρόστερ είναι ότι όσο πιο πολλούς παίκτες έχεις και χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ αργείς να βρεις χημεία και να παρουσιάσεις δεμένο σύνολο.
Καθαρά ποδοσφαιρικά η σούμα είναι λίγο αρνητική για μένα. Η αίσθησή μου είναι πως έχουμε υλικό για να επιτεθούμε πολύ καλύτερα από τις πρόσφατες γιόμες και να αμυνθούμε πολύ καλύτερα από τα πρόσφατα αστεία όπου με μια πάσα από το κέντρο οι αντίπαλοι βγαίνουν φάτσα με την εστία. Με πονάει πολύ να βλέπω τους άλλους 2 να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα απέναντί μου αυτή την εποχή και αυτή η καλύτερη εικόνα να μου μετριάζει την επιχειρηματολογία για τα αίσχη που γίνονται.
Αν φύγω λίγο από τα ποδοσφαιρικά και πάω και σε άλλους παράγοντες όπως αποπομπή τζαβελίτας , χημεία με κόσμο και τδ και εμπιστοσύνη Ιβαν τότε ίσως η σούμα να γίνει θετική. Αν επίσης σκεφτώ ότι λογικά του χρόνου θα έχεις καλύτερη χημεία και ο ίδιος ο Ίβιτς λογικά θα βελτιωθεί λίγο , ίσως η σούμα να γίνει οριακά θετική.
Απλά αναρωτιέμαι , αν ο Σαββίδης σπρώξει χρήμα το καλοκαίρι για να μπει ως φαβορί στο άλλο πρωτάθλημα , αυτό το χρήμα θα το διαχειριστεί ο Ίβιτς ή πρέπει να πάμε σε κάποιο καλύτερο προπονητή; Γιατί να μην έχω καταξιωμένο προπονητή που θα ζηλεύουν όλοι και αυτός ο προπονητής να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ για να μου φέρει το πρωτάθλημα; Παρά τη γνώμη μου , είμαι 99% βέβαιος ότι θα μείνει ο Ίβιτς και αυτό είναι ρίσκο.
Θα συμφωνησω μαζι σου πως ειναι ρισκο, δεδομενης της απειριας του Ιβιτς. Ομως ειναι ενα ρισκο που εγω προσωπικα θα ηθελα να παρουμε μια και παρα την απειρια, παρα την ελλειψη συνοχης μιας νεας ομαδας, τα αποτελεσματα του προπονητη ηταν θαυμασια στην πρωτη του χρονια (κυπελο, -3 απο τον πρωτο). Συμφωνοι, αρκετα τα προβληματα, αλλα και τα αποτελεσματα πολυ καλα.
Απο την αλλη, επισης ρισκο ειναι και ο καταξιωμενος προπονητης. Στεφενς εφερες, με μια χαρα μπατζετ και δεν σου βγηκε. Οποτε τιποτα δεν εγγυαται οτι ο καταξιωμενος, το ονομα, θα αποδωσει σιγουρα τα προσδοκωμενα.
Απο την αλλη, επισης ρισκο ειναι και ο καταξιωμενος προπονητης. Στεφενς εφερες, με μια χαρα μπατζετ και δεν σου βγηκε. Οποτε τιποτα δεν εγγυαται οτι ο καταξιωμενος, το ονομα, θα αποδωσει σιγουρα τα προσδοκωμενα.
Βέβαια το μεγάλο ρόστερ δε σημαίνει ότι όλοι του κάνουν.
Άλλωστε πήραν ποσότητα στην ποσότητα που είχαμε πέρισυ αλλά τελικά σε συγκεκριμένες θέσεις είμασταν "λίγοι" και λίγοι, πχ επιθετικό, αμυντικό, εναλλακτική οκταριού.
Σίγουρα χωρίς φορ δε μάμησε κανείς σε πορεία πρωταθλήματος, έτσι; και πάλι είμασταν -3 πίσω με ορισμένα περίεργα μέσα στη χρονιά.
Ο τδ είπε πάμε για ποιότητα και περαιτέρω ξεκαθάρισμα.
Τι θα αλλάξει προς το καλύτερο για το χρήμα του Σαββίδη, αν έρθει ένας καταξιωμένος προπονητής και αλλάξει το ρόστερ κατά 70% πάλι.
Προπονητικά, βλέπω πράγματα, βλέπω ότι μαθαίνει και σιγά σιγά θα έχει και αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη.
Άλλωστε, οι άλλοι είναι καλύτεροι γιατί έχουν άλλους στόχους εντός γηπέδου. Μπαίνουν πια με τη στάμπα του αουτσάιντερ και χωρίς άγχος. Συν ότι και πάλι έχουν τα σφυριγματάκια τους.
Άλλωστε πήραν ποσότητα στην ποσότητα που είχαμε πέρισυ αλλά τελικά σε συγκεκριμένες θέσεις είμασταν "λίγοι" και λίγοι, πχ επιθετικό, αμυντικό, εναλλακτική οκταριού.
Σίγουρα χωρίς φορ δε μάμησε κανείς σε πορεία πρωταθλήματος, έτσι; και πάλι είμασταν -3 πίσω με ορισμένα περίεργα μέσα στη χρονιά.
Ο τδ είπε πάμε για ποιότητα και περαιτέρω ξεκαθάρισμα.
Τι θα αλλάξει προς το καλύτερο για το χρήμα του Σαββίδη, αν έρθει ένας καταξιωμένος προπονητής και αλλάξει το ρόστερ κατά 70% πάλι.
Προπονητικά, βλέπω πράγματα, βλέπω ότι μαθαίνει και σιγά σιγά θα έχει και αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη.
Άλλωστε, οι άλλοι είναι καλύτεροι γιατί έχουν άλλους στόχους εντός γηπέδου. Μπαίνουν πια με τη στάμπα του αουτσάιντερ και χωρίς άγχος. Συν ότι και πάλι έχουν τα σφυριγματάκια τους.
- navigator11
Εγώ πάλι θέλω να εστιάσω στο ότι, πέραν άποψης για τις προπονητικές ικανότητες του Ίβιτς - στο βαθμό που η άποψη του καθενός μας, ασφαλώς, έχει την όποια βαρύτητα, με δεδομένο ότι οι συντριπτικά περισσότεροι από εμάς κρίνουμε λόγω διαφόρων ανεπαρκειών, όπως ας πούμε της μη επί της ουσίας θεωρητικής ή πρακτικής γνώση του αθλήματος, μεταξύ πολλών ακόμα - είναι αρκετά ρίσκο να αφήνονται "αιχμές" γύρω από ιατρικά θέματα. Χωρίς να είμαι ούτε εγώ γιατρός. Οκ, τα του ποδοσφαίρου είναι της πλάκας, ανέξοδα μπορώ κι εγώ να αβαντάρω τον χ Ίβιτς ή ο γιαπας να εκφέρει τις ενστάσεις του σχετικά κοκ! Κοινώς χεστηκε η Φατμέ!
Το να πηγαίνει, εν τούτοις, η κουβέντα πιο πέρα από το ότι ο αγώνας ΟΦΕΙΛΕ, χωρίς ο,τιδήποτε περαιτέρω, να έχει διακοπεί με το που χτυπήθηκε ο Ίβιτς μου φαίνεται κάπως παράδοξο. Διυλίζεται το κουνούπι, λοιπόν, για το τι αισθάνθηκε καρέ καρέ ο Ίβιτς μετά από το χτύπημα και μέχρι να φύγει για το νοσοκομείο. Υπάρχει ουσιαστικά λόγος για κάτι τέτοιο; Χόρευε ο Ίβιτς στο περίφημο εικοσιδευτερολέπτιο βίντεο σαν άλλος Gene Kelly στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα έδινε μπροστά στην κάμερα ερμηνείες που θα ζήλευε κι ο Κατράκης ξέρω γω;
Το να πηγαίνει, εν τούτοις, η κουβέντα πιο πέρα από το ότι ο αγώνας ΟΦΕΙΛΕ, χωρίς ο,τιδήποτε περαιτέρω, να έχει διακοπεί με το που χτυπήθηκε ο Ίβιτς μου φαίνεται κάπως παράδοξο. Διυλίζεται το κουνούπι, λοιπόν, για το τι αισθάνθηκε καρέ καρέ ο Ίβιτς μετά από το χτύπημα και μέχρι να φύγει για το νοσοκομείο. Υπάρχει ουσιαστικά λόγος για κάτι τέτοιο; Χόρευε ο Ίβιτς στο περίφημο εικοσιδευτερολέπτιο βίντεο σαν άλλος Gene Kelly στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα έδινε μπροστά στην κάμερα ερμηνείες που θα ζήλευε κι ο Κατράκης ξέρω γω;
Giapas...Με το συμπάθιο κιόλας δηλαδή (κουβέντα να γίνεται όμως), αλλά σε σχέση με τι/ποια είναι λίγο αρνητική η "καθαρά ποδοσφαιρική μας εικόνα"?giapas έγραψε:Κοίτα teod, τα ελαφρυντικά του τελευταίου τριμήνου θα μπορούσα να τα συνοψίσω στο παράγοντα κούραση - πολλά παιχνίδια. Να είμαι ειλικρινής δε ξέρω πόσα περισσότερα παιχνίδια έχουμε από ΑΕΚ και ΠΑΟ.
1...Με την περσινή, προπέρσινη κ.ο.κ. αντίστοιχη δική μας, με των φετινή των αντιπάλων μας?
2...Με την βαθμολογική μας συγκομιδή και θέση μετά την πάροδο 30 αγωνιστικών (2οι με -3 "αγωνιστικά από γ@ύρο) της κανονικής διάρκειας και δύο των play off που παραμένουμε πρώτοι?
3...Επίσης ποια είναι τα προσωπικά ποδοσφαιρικά σου κριτήρια ("η αίσθηση σου" εν κατακλείδι και για να σε προβληματίζει τόσο που να τείνεις προς αλλαγή προπονητή, γίνεται μάλλον βεβαιότητα) με τα οποία κρίνεις ότι έχουμε "καλύτερο ρόστερ για να επιτεθούμε ή να αμυνθούμε πολύ καλύτερα" κι ότι (όπως εννοείς, αν καταλαβαίνω ορθά) το καλύτερο αυτό ρόστερ δεν το διαχειρίζεται σωστά ο Ίβιτς (επαγγελματίας προπονητής, αν και άπειρος, αλλά θέσφατο είναι με την κοινή λογική ότι έχει σωστότερα ποδοσφαιρικά κριτήρια απ τον οποιοδήποτε οπαδό, που μάλιστα δεν ξέρει καν πόσα παιχνίδια παραπάνω έχει παίξει η ομάδα του απ τους αντιπάλους της στην σεζόν), για να το πετύχει?
4...Μήπως πιστεύεις ότι ο Ίβιτς και το τεχνικό επιτελείο του δουλεύουν "στο κουτουρού"? (Ειλικρινής/είς απορία/ες)...
Όσο για τα υπερμεγενθυμένα-υπερτονισμένα, έχω ακόμα μια απορία...
5...Αν ήμασταν για παράδειγμα 5οι στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του ΠρωΚταθλήματος τους ή αν, την χρονική στιγμή που ο Ίβιτς δέχτηκε το κουτί μπύρας στο κεφάλι, χάναμε για παράδειγμα 3-0, τότε "η επιχειρηματολογία ΣΟΥ για τα αίσχη που γίνονται" μήπως από μέτρια θα είχε γίνει εντελώς ανύπαρκτη?
Εκτιμώ ότι αυτά δεν είναι το ορθότερο να μπερδεύονται το ένα με το άλλο, γιατί όπως και να χει, τα στημένα κοράκια και τα αίσχη τους έπαιζαν, παίζουν και θα παίζουν τον βασικότερο ρόλο στην έκβαση των τελικών αποτελεσμάτων και στις απονομές πέτσινων ΠρωΚταθλημάτων διαχρονικά...
Τώρα πια παίζουν ρόλο και στο στήσιμο της αρχικής 11άδας και στις αλλαγές που γίνονται για να μην δεχθούμε κάρτες στοχευμένα, όπως πεντακάθαρα φάνηκε στην προχθεσινή περίπτωση Κο(προ)μίνη...Το μετράς αυτό?
Από παλαιότερες δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη: "Και την Μπαρτσελόνα να φερνα εδώ, Πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε"...

Οι ανύπαρκτες γνώσεις μου στη προπονητική δε μου επιτρέπουν να πω με βεβαιότητα ούτε ότι κάποιος δουλεύει στα κουτουρού , ούτε ότι κάποιος δουλεύει στοχευμένα. Άρα δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς.goran 64 έγραψε:Giapas...Με το συμπάθιο κιόλας δηλαδή (κουβέντα να γίνεται όμως), αλλά σε σχέση με τι/ποια είναι λίγο αρνητική η "καθαρά ποδοσφαιρική μας εικόνα"?giapas έγραψε:...
Με την περσινή, προπέρσινη κ.ο.κ. αντίστοιχη δική μας, με των φετινή των αντιπάλων μας?
Με την βαθμολογική μας συγκομιδή και θέση μετά την πάροδο 30 αγωνιστικών (2οι με -3 "αγωνιστικά από γ@ύρο) της κανονικής διάρκειας και δύο των play off που παραμένουμε πρώτοι?
Επίσης ποια είναι τα προσωπικά ποδοσφαιρικά σου κριτήρια ("η αίσθηση σου" εν κατακλείδι και για να σε προβληματίζει τόσο που να τείνεις προς αλλαγή προπονητή, γίνεται μάλλον βεβαιότητα) με τα οποία κρίνεις ότι έχουμε "καλύτερο ρόστερ για να επιτεθούμε ή να αμυνθούμε πολύ καλύτερα" κι ότι (όπως εννοείς, αν καταλαβαίνω ορθά) το καλύτερο αυτό ρόστερ δεν το διαχειρίζεται σωστά ο Ίβιτς (επαγγελματίας προπονητής, αν και άπειρος, αλλά θέσφατο είναι με την κοινή λογική ότι έχει σωστότερα ποδοσφαιρικά κριτήρια απ τον οποιοδήποτε οπαδό, που μάλιστα δεν ξέρει καν πόσα παιχνίδια παραπάνω έχει παίξει η ομάδα του απ τους αντιπάλους της στην σεζόν), για να το πετύχει?
Μήπως πιστεύεις ότι ο Ίβιτς και το τεχνικό επιτελείο του δουλεύουν "στο κουτουρού"? (Ειλικρινής/είς απορία/ες)...
Η γνώμη μου διαμορφώνεται κυρίως από το αποτέλεσμα στο χορτάρι , από την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, από τη σύγκριση της αξίας των παικτών που φέρνουν αυτό το αποτέλεσμα και φυσικά με τυχόν εξωαγωνιστικά πράγματα που (δε) σε αφήνουν να θεωρήσεις τα αποτελέσματα αξιόπιστα ή όχι.
Το επιχείρημα για την αρνητική σούμα έχει να κάνει ότι στο πιο κρίσιμο και δύσκολο κομμάτι της σεζόν , δε μου αρέσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι στα περισσότερα παιχνίδια παίζουμε κάτω από τις δυνατότητές μας. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό , δε μου έχει δώσει κάποιος κανά μηχάνημα να μετράω τις δυνατότητες της ομάδας. Αίσθηση ενός φιλάθλου είναι απλά κι ως τέτοια τη παρουσιάζω
[/quote]
goran 64 έγραψε: Όσο για τα υπερμεγενθυμένα-υπερτονισμένα, έχω ακόμα μια απορία...
Αν ήμασταν για παράδειγμα 5οι στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του ΠρωΚταθλήματος τους ή αν, την χρονική στιγμή που ο Ίβιτς δέχτηκε το κουτί μπύρας στο κεφάλι, χάναμε για παράδειγμα 3-0, τότε "η επιχειρηματολογία ΣΟΥ για τα αίσχη που γίνονται" μήπως από μέτρια θα είχε γίνει εντελώς ανύπαρκτη?
Εκτιμώ ότι αυτά δεν είναι το ορθότερο να μπερδεύονται το ένα με το άλλο, γιατί όπως και να χει, τα στημένα κοράκια και τα αίσχη τους έπαιζαν, παίζουν και θα παίζουν τον βασικότερο ρόλο στην έκβαση των τελικών αποτελεσμάτων και στις απονομές πέτσινων ΠρωΚταθλημάτων διαχρονικά...
Τώρα πια παίζουν ρόλο και στο στήσιμο της αρχικής 11άδας και στις αλλαγές που γίνονται για να μην δεχθούμε κάρτες στοχευμένα, όπως πεντακάθαρα φάνηκε στην προχθεσινή περίπτωση Κο(προ)μίνη...Το μετράς αυτό?
Από παλαιότερες δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη: "Και την Μπαρτσελόνα να φερνα εδώ, Πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε"...![]()
Στο έγραψα και χτες αλλά μάλλον δε στο έγραψα σωστά για να επιμένεις. Η επιχειρηματολογία για τα αίσχη τα προχτεσινά, δεν έχει να κάνει με τη γνώμη μου για την προπονητική αξία του Ίβιτς. Το μισόλιτρο μπουκάλι στο κεφάλι , το ίδιο επικίνδυνο είναι είτε προσγειωθεί στο κεφάλι του Μουρίνιο , είτε του Αλέφαντου. Είναι το ίδιο κατακριτέα και κατά τη γνώμη μου πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι επι τόπου. Είτε τη φάει προπονητής , είτε τη φάει παίκτης. Η επιχειρηματολογία μου , αν δεχτώ το χαρακτηρισμό σου ότι είναι μέτρια , είναι τέτοια γιατί τόσο μπορώ. Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει. Δε θα γίνει ανύπαρκτη , αλλά ούτε κι επιστημονική αν αλλάξει βαθμολογική θέση η ομάδα. Τόσο μπορώ να δικαιολογήσω τη γνώμη μου ,τόσο μπορώ να συντάξω γραπτώς ένα επιχείρημα άρα τόσο εισπράττεις κι εσύ. Δεν έχει σχέση με τη χρονική συγκυρία, ούτε με το αν πάει καλά η ομάδα.
Και στη τελική σου ερώτηση , ασφαλώς και προσμετρώ ότι κάποιος Κομίνης μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Μέχρι να την επηρεάσει δραστικά όμως, πάλι υστερούσα ποδοσφαιρικά.
Ιβιτς για 3 χρόνια, οτιδήποτε άλλο είναι πισωγύρισμα σε τακτικές δοκιμασμένες αλλά αποτυχημένες, με αυτόν θα πάρουμε και άλλους τίτλους το κύπελο ήταν η αρχή
Ανεξάρτητα με όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου στη Λεωφόρο, η ομάδα δείχνει απειρία να διαχειριστεί τα μεγάλα ματς εκτός έδρας. Και αυτό οφείλεται προφανώς και στην απειρία του Ίβιτς.
Ελπίζω - παρά τις απουσίες - να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις στα ματς με τον Πανιώνιο, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με την εκπλήρωση των στόχων ματς (Κύπελλο & 1η Θέση στα PlayOffs), δίνοντας και την απαραίτητη καύλα στον Σαββίδη για σημαντική ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι.
Ελπίζω - παρά τις απουσίες - να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις στα ματς με τον Πανιώνιο, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με την εκπλήρωση των στόχων ματς (Κύπελλο & 1η Θέση στα PlayOffs), δίνοντας και την απαραίτητη καύλα στον Σαββίδη για σημαντική ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η ομάδα έχει πετύχει ήδη πολλά τηρουμένων των αναλογιών όπως δήλωσε και ο Βλάνταν. Μπορεί να είμαστε η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα αυτή την στιγμή αλλά δεν παύει να είμαστε μια όμαδα που έχει πολλά νέα πρόσωπα. Το πρόσωπο που παρουσιάζουμε στις εκτος έδρας αναμετρήσεις με τις ομαδες του ΠΟΚ σίγουρα προβληματίζει αλλά είναι το τελευταίο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Ίβιτς για να παρουσίασει μια ομαδα που θα ισοπεδώνει τους πάντες. Του χρόνου θα είμαστε σιγουρα καλύτεροι και πιο δεμένοι για να το κάνουμε. Το πάν είναι να κατακτηθεί και η πρωτη θέση στα πλευ οφ,κάτι που σίγουρα αξίζουμε.Πίστη και στήριξη στην ομάδα μας.
Απο προσωπικη εμπειρια θα μιλησω.
Τις μεγαλυτερες γκαφες στην εργασια μου τις εκανα οταν αισθανομουν οτι "το χα" το αντικειμενο.Ελπιζω η μαλλον στασιμοτητα που παρουσιαζει η ομαδα να οφειλεται στο οτι ο Βλανταν νιωθει οτι "παλιωσε".
Αυτο που τρεμω ειναι η αλαζονια των εξυπνων οι οποιοι θεωρουν πως οτι και να κανουν θα πετυχει.Και ο Βλανταν σιγουρα ειναι πολυ εξυπνος.
Ελπιζω ο οργανισμος ΠΑΟΚ ( Ιβαν, Μιχελ κτλ )να προστατεψει το team απο ενα τετοιο φαινομενο αμα τη εμφανισει.
Ελπιζω ο οργανισμος ΠΑΟΚ να μην παθει ουτε ο ιδιος αυτο το φαινομενο.
Τις μεγαλυτερες γκαφες στην εργασια μου τις εκανα οταν αισθανομουν οτι "το χα" το αντικειμενο.Ελπιζω η μαλλον στασιμοτητα που παρουσιαζει η ομαδα να οφειλεται στο οτι ο Βλανταν νιωθει οτι "παλιωσε".
Αυτο που τρεμω ειναι η αλαζονια των εξυπνων οι οποιοι θεωρουν πως οτι και να κανουν θα πετυχει.Και ο Βλανταν σιγουρα ειναι πολυ εξυπνος.
Ελπιζω ο οργανισμος ΠΑΟΚ ( Ιβαν, Μιχελ κτλ )να προστατεψει το team απο ενα τετοιο φαινομενο αμα τη εμφανισει.
Ελπιζω ο οργανισμος ΠΑΟΚ να μην παθει ουτε ο ιδιος αυτο το φαινομενο.
- kataramenos5
Τις ιδιες αποριες -ανησυχιες εχουμε.Ειδικα το γιατι αυτη την εποχη δειχνουμε τοσο ασχημο προσωπο(περα απ τ α κορακια Γρηγορη η ομαδα δε παιζει καλα).Υποθετω οτι απεναντι στο καλο διαβασμα του αντιπαλου δε εχουμε να αντιπαραθεσουμε κατι διαφορετικο και λογω κουρασης γινομαστε προβλεψιμοι και ευκολα αντιμετωπισιμοι.giapas έγραψε:Κοίτα teod, τα ελαφρυντικά του τελευταίου τριμήνου θα μπορούσα να τα συνοψίσω στο παράγοντα κούραση - πολλά παιχνίδια. Να είμαι ειλικρινής δε ξέρω πόσα περισσότερα παιχνίδια έχουμε από ΑΕΚ και ΠΑΟ.
Η τελευταια ερωτηση για μενα ειναι ολα τα λεφτα.Ν αλλαξεις τωρα η να κρατησεις Ιβιτς και του χρονου?Η αλλαγη νοοτροπιας φιλοοσφιας ,και πιθανως ροστερ κλπ αντισταθμιζονται απ την εμπειρια που θα κουβαλαει ο καταξιωμενος τεχνικος?Θα δεσει με την ομαδα απ την αρχη ή θα εχει τη μοιρα τοσων αλλων?Χαλας ετσι ευκολα κατι που φαινεται να δουλευει μετα απο τοσες αποτυχιες τα προηγ. χρονια?Αμειλικτα τα ερωτηματα Νικο Τσιαμτσικα.
Giapas...
Συμπάθα με αν κατάλαβες ότι χαρακτήρισα την επιχειρηματολογία σου "μέτρια"...Απλά δεν το έκανα...
Αν και το εξήγησα πολύ περιφραστικά (έως κουραστικά θα έλεγα) προηγουμένως, μπαίνω στον κόπο να το ξανακάνω...
Εσύ λοιπόν έγραψες ότι "μετριάζεται η επιχειρηματολογία μου για τα αίσχη που γίνονται, λόγω της όχι και τόσο καλής αγωνιστικής μας απόδοσης σε σχέση με τους άλλους δύο τουλάχιστον απέναντι μου"...Έτσι δεν είναι?
Για αυτό λοιπόν σε (ξανα)ρωτάω...Μήπως αν ήταν χειρότερη η αγωνιστική μας απόδοση απέναντι τους, η, ομολογουμένως και γραπτά από σένα τον ίδιο, "μετριασμένη" (επιτέλους, βρήκα την σωστή λέξη θεωρώ) επιχειρηματολογία σου για τα αίσχη που γίνονται θα έφθινε κι άλλο ή όχι? Αυτή είναι η ουσιαστική μου απορία...
Τα υπόλοιπα δε που ισχυρίζεσαι, φυσικά και τα καταγράφω (αν και δεν τα συμμερίζομαι ως απλός οπαδός κι εγώ και σε σχέση "με τα αίσχη που γίνονται") σαν αίσθηση ενός απλού οπαδού, με τον δέοντα σεβασμό στην αντίθετη άποψη!
Εξ άλλου, όπως έχουμε συμφωνήσει και πιο πάνω, οι "κοσμοθεωρίες" μας δεν συγκλίνουν ιδιαίτερα...
Υ.Γ. Αν δεν γίνονταν "τα αίσχη", play off δεν θα παίζαμε τώρα...Θα ήμασταν ήδη
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Κι ο Βλάνταν Ίβιτς θα ταν μακράν ο πιο πετυχημένος προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία τριανταετία, μην σε πω διαχρονικά, μιας και θα χε κατακτήσει με τον Π.Α.Ο.Κ. ένα νταμπλ, κάτι που δεν κατάφερε άλλος κανένας ποτέ...
Edit: kat, το Υ.Γ. μου θεωρώ ότι κρύβει την απάντηση στα "αμείλικτα ερωτήματα προς τον Νίκο Τσιαμτσίκα"...

Συμπάθα με αν κατάλαβες ότι χαρακτήρισα την επιχειρηματολογία σου "μέτρια"...Απλά δεν το έκανα...
Αν και το εξήγησα πολύ περιφραστικά (έως κουραστικά θα έλεγα) προηγουμένως, μπαίνω στον κόπο να το ξανακάνω...
Εσύ λοιπόν έγραψες ότι "μετριάζεται η επιχειρηματολογία μου για τα αίσχη που γίνονται, λόγω της όχι και τόσο καλής αγωνιστικής μας απόδοσης σε σχέση με τους άλλους δύο τουλάχιστον απέναντι μου"...Έτσι δεν είναι?
Για αυτό λοιπόν σε (ξανα)ρωτάω...Μήπως αν ήταν χειρότερη η αγωνιστική μας απόδοση απέναντι τους, η, ομολογουμένως και γραπτά από σένα τον ίδιο, "μετριασμένη" (επιτέλους, βρήκα την σωστή λέξη θεωρώ) επιχειρηματολογία σου για τα αίσχη που γίνονται θα έφθινε κι άλλο ή όχι? Αυτή είναι η ουσιαστική μου απορία...
Τα υπόλοιπα δε που ισχυρίζεσαι, φυσικά και τα καταγράφω (αν και δεν τα συμμερίζομαι ως απλός οπαδός κι εγώ και σε σχέση "με τα αίσχη που γίνονται") σαν αίσθηση ενός απλού οπαδού, με τον δέοντα σεβασμό στην αντίθετη άποψη!
Εξ άλλου, όπως έχουμε συμφωνήσει και πιο πάνω, οι "κοσμοθεωρίες" μας δεν συγκλίνουν ιδιαίτερα...
Υ.Γ. Αν δεν γίνονταν "τα αίσχη", play off δεν θα παίζαμε τώρα...Θα ήμασταν ήδη

Κι ο Βλάνταν Ίβιτς θα ταν μακράν ο πιο πετυχημένος προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία τριανταετία, μην σε πω διαχρονικά, μιας και θα χε κατακτήσει με τον Π.Α.Ο.Κ. ένα νταμπλ, κάτι που δεν κατάφερε άλλος κανένας ποτέ...
Edit: kat, το Υ.Γ. μου θεωρώ ότι κρύβει την απάντηση στα "αμείλικτα ερωτήματα προς τον Νίκο Τσιαμτσίκα"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Μάιος 2017, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Notorious4
Αυτή τι στιγμή ο Βλανταν είναι πολύ τυχερός που οι περισσότερες μεταγραφές μας είναι επιτυχής αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα γι'αυτόν.Στα μεγάλα ματς έχει κάνει από μέτρια ματς αλλά πρέπει να μείνει και του χρόνου.Για πρώτη επαγγελματική χρόνια νομίζω είναι πετυχημένος αλλά ο πήχης θα ανέβει αισθητά την νέα σεζόν και εκεί θα αποδείξει εάν αξίζει η όχι.