Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τις τελευταίες μέρες έχει κουράσει η φάση μπαίνεις στο Instagram ειδικά και έχει 500 μυνήματα Τούρκων μόνο spam
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Αν το stoiximan ήταν γραμμένο με το σκούρο μαύρο του σήματος θα μιλούσαμε για φανελάρα. Πολύ ωραία anyway. Μόνο η πρώτη δεν μου άρεσε.
- john4serres
Νομιζω πως ο χορηγος πρεπει να φαινεται ξεκαθαρα για λογους εμπορικης συμφωνιας. Αρα δυσκολα να μπει σε γκρι χρωμα ο χορηγος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τότε έπρεπε να βγάλουν και το σήμα. Είναι φάουλ να είναι πιο ευδιάκριτο το στοιχιμαν από το σήμα , κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίαGospi έγραψε:Νομιζω πως ο χορηγος πρεπει να φαινεται ξεκαθαρα για λογους εμπορικης συμφωνιας. Αρα δυσκολα να μπει σε γκρι χρωμα ο χορηγος...
- ΑποστόληςΑ
Θυμίζει τη μαύρη του 2018 με το σήμα γκρι.
Προφανώς καλή για όσους θέλουν μαυρίλα αλλά σαν τη περσινή όχι.
Αυτά που φαίνονται μπροστά μήπως είναι φτερά-πούπουλα αετού;
Προφανώς καλή για όσους θέλουν μαυρίλα αλλά σαν τη περσινή όχι.
Αυτά που φαίνονται μπροστά μήπως είναι φτερά-πούπουλα αετού;
- Σουριναμέζος
Αναμενόμενο μετά από δύο τολμηρές επιλογές στην 1η και την 2η να υπάρχει μια πιο συντηρητική λογική στην τρίτη φανέλα ένα σχέδιο που δεν είναι κάτι πρωτοποριακό για τον σύλλογο αλλά δεν γίνεται να μην αρέσει.
-
- Επικοινωνία:
Μέτριες οι φετινές εμφανίσεις. Κάπως τρώγεται η δεύτερη αν όμως συνδυαστεί με μαύρο σορτς. Με άσπρο είναι σαν πυτζάμες
- Σουριναμέζος
Εντωμεταξύ αυτό το "είναι οδηγία της ΟΥΕΦΑ η τρίτη φανέλα να έχει διαφορετικό χρώμα από τα χρώματα της ομάδας" φαίνεται πως ήταν μπαρούφα 
ΥΓ. Επίσης θα μου πείτε "δες με τι βρήκες να γκρινιάξεις" αλλά άλλη τριάδα παικτών δεν έχουμε για την παρουσίαση της τρίτης φανέλας έπρεπε να είναι οι ίδιοι που ήταν στην πρώτη φανέλα ?

ΥΓ. Επίσης θα μου πείτε "δες με τι βρήκες να γκρινιάξεις" αλλά άλλη τριάδα παικτών δεν έχουμε για την παρουσίαση της τρίτης φανέλας έπρεπε να είναι οι ίδιοι που ήταν στην πρώτη φανέλα ?

Εδω ειναι φουλ τσαλακωμενες και ασιδερωτες, τα ιδια προσωπα σε πειραξαν?[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
- invincible
Η μαύρη είναι λίγο αχρείαστη φανέλα. Η μοναδική εταιρεία που πήγαινε η μαύρη φανέλα ήταν η αντιντας με τις κλασσικές τρις άσπρες ρίγες. Σκέτο μαύρη κατάμαυρη και να φαίνεται μόνο ο σπόνσορας. Τραβάει θερμότητα και δεν φαίνεται καν αν φοράς φανέλα ποδοσφαίρου και φαίνεται μόνο η στοίχηματική εταιρεία. Γιατί? Ποιος ο λόγος δεν τον καταλαβαίνω. Βάλε μία χρυσή ή μία ασημένια κάτι για διαφορά. Μακάρι να πουλήσει αλλά ... .