Το λεγόμενο "προβατινάκι"???!!!!Orwell έγραψε:Βλέπω Nτίμη είσαι αμετανόητος εραστής του παιδακίου από προβατίνα...
Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
- PABLO GARCIA1
Οk...θα αλληλοσφυριχτούμε όποιος βρεθεί στα μέρη του άλλου...εγώ Αθήνα και συ Σιάτιστα για να γίνει crash-test πρόβειων παιδακίων...κάτι μου λέει όμως ότι είσαι χαμένος από χέριDimisK έγραψε: Αν βρεθείς ποτέ στα μέρη μας, σφύρα.....
- aspromauri
- DimisK
- Επικοινωνία:
Orwell έγραψε:Οk...θα αλληλοσφυριχτούμε όποιος βρεθεί στα μέρη του άλλου...εγώ Αθήνα και συ Σιάτιστα για να γίνει crash-test πρόβειων παιδακίων...κάτι μου λέει όμως ότι είσαι χαμένος από χέριDimisK έγραψε: Αν βρεθείς ποτέ στα μέρη μας, σφύρα.....![]()
Μην με προκαλείς.....
Όσοι με προκάλεσαν βρέθηκαν στο...νοσοκομείο για πλύση στομάχου...!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το Ντριμηδάκι δεν νομίζω ότι τρώγεται.....!! Με τίποτα πανάθεμά το!!!aspromauri έγραψε:Δηλ αν το έλεγαν "Ντρημιδάκι" θα το έτρωγες???!!!!![]()
![]()
![]()
- dreamwarrior
Εάν μπορέσεις να με σηκώσεις θα σε δώκω έναν Τσιπ έτοιμο για όλα!!!!!!!!!!DimisK έγραψε:Ντένι το φαγητό στα Καλύβια είναι σκέτο σεξ!Πολύ θα χαρώ να σε φιλοξενήσω σε μια απο τις ταβέρνες του! Με τα παλικάρια από το Paokmania έχουμε πάει πολλές φορές και έχει γίνει της κολάσεως!!!!
Μόνο ο Ντριμίδης μου έχει...ξεφύγει, αλλά που θα μου πάει, θα τον πάω εκεί...σηκωτό!!!![]()
![]()
![]()
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!![]()
![]()
Ασπρόμαυρη ετοιμάσου για μεγάλα κόλπα οκ;;;;
- dreamwarrior
Το αν τρώγομαι ή όχι μπορεί να σε το απαντήσει η πράκτορας από τη Θεσσαλία μαν!!!!!DimisK έγραψε:Το Ντριμηδάκι δεν νομίζω ότι τρώγεται.....!! Με τίποτα πανάθεμά το!!!aspromauri έγραψε:Δηλ αν το έλεγαν "Ντρημιδάκι" θα το έτρωγες???!!!!![]()
![]()
![]()
Εκτός και αν καμία άλλη που δεν τη θυμάμαι σε πει κάτι και με στείλει εκτός ομάδας...........
Περνούσα απ' έξω, μύρισα προβατίνα και μπήκα και εδώ !DimisK έγραψε:Ντένι το φαγητό στα Καλύβια είναι σκέτο σεξ!![]()
Επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω. Μιλάμε ότι όλη η πόλη είναι μια ταβέρνα..! Και η προβατίνα άπαιχτη...
Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα μπιφτέκι με κιμά μισό-μισό πρόβατο - μοσχάρι... μαγεία !
- dreamwarrior
Πολύ καλό.........aspromauri έγραψε:axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΕΜΕ ΝΟVI!!!!!!!
Μάλιστα............
Ελπίζω οι υπόλοιποι να έχετε σχηματίσει την άποψή σας για την κυρία.......
- dreamwarrior
θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς δείχνει αυτό το βιντεάκι...............novito έγραψε:To μανιφέστο της οτι-να-ναι κυβέρνησης (?) μας:
http://users.ntua.gr/ge01033/error.htm
υ.γ. μη ντρέπεσαι βρε, εμφανίσου....![]()
- aspromauri
Βιντεάκι ..... ????!!!!!!dreamwarrior έγραψε:θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς δείχνει αυτό το βιντεάκι...............
Με "τρομάζεις" !!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Ασπρόμαυρη ετοιμάσου για μεγάλα κόλπα οκ;;;;
Μάλιστα .... δλδ περνάνε γυναίκες από τα χέρια σου και από την ζωή σου και δεν τις θυμάστε κε Ντρημίδη???!!!! Και μετά τους άλλους λές .....dreamwarrior έγραψε:Εκτός και αν καμία άλλη που δεν τη θυμάμαι σε πει κάτι και με στείλει εκτός ομάδας...........
.... Ελπίζουμε λοιπόν να έχετε σχηματίσει της άποψη σας για τον κύριο !!!!!!dreamwarrior έγραψε:Ελπίζω οι υπόλοιποι να έχετε σχηματίσει την άποψή σας για την κυρία.......
dreamwarrior έγραψε:θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς δείχνει αυτό το βιντεάκι...............novito έγραψε:To μανιφέστο της οτι-να-ναι κυβέρνησης (?) μας:
http://users.ntua.gr/ge01033/error.htm
υ.γ. μη ντρέπεσαι βρε, εμφανίσου....![]()
Ρε τεμπελόσκυλα κάντε το κλικ και δείτε....gash04 έγραψε:+4*35 το ψάχνω σαν τρελός
Και στην τελική ποιος μίλησε για βίντεο....??
(πάντως η σελιδα γ@μαει
- DimisK
- Επικοινωνία:
Έτσι! Οι μερακλήδες φαίνονται!!!GORDON έγραψε:Περνούσα απ' έξω, μύρισα προβατίνα και μπήκα και εδώ !DimisK έγραψε:Ντένι το φαγητό στα Καλύβια είναι σκέτο σεξ!![]()
Επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω. Μιλάμε ότι όλη η πόλη είναι μια ταβέρνα..! Και η προβατίνα άπαιχτη...
Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα μπιφτέκι με κιμά μισό-μισό πρόβατο - μοσχάρι... μαγεία !