Ακόμα ο Χοσέ είναι.dev έγραψε:ποιος ειναι? ο Γιωργης? ή ο Βιερινια?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Άρα οι 3 που φαίνεται οτι προηγούνται είναι: Μαρκος Α, Μουλέκα, Ρέινιερ.
Δεν βλέπω το σούπερ ντούπερ εξτρέμ (αριστερά) αλλά ΟΚ, ο Λουτσέσκου είπε μεσοεπιθετικούς!
Δεν βλέπω το σούπερ ντούπερ εξτρέμ (αριστερά) αλλά ΟΚ, ο Λουτσέσκου είπε μεσοεπιθετικούς!
Βασικά έκανα λάθος είναι 17 οι μη γηγενείς που επιτρέπονται...
Άρα στο σενάριο που ο ένας μεσοεπιθετικός είναι γηγενής (Λημνιός) θα πρέπει να μείνουν εκτός 2 με ότι αυτό συνεπάγεται για το "γκρουπ". Ο Βιειρίνια δε νομίζω ότι μπορεί να μείνει εκτός για όλους τους λόγους, άρα είσαι στο Νεσμπεργκ, Σάστρε. Οι επόμενοι πιθανοί είναι Σβαμπ και Μουργκ που επίσης δύσκολο έτσι όπως διαμορφώνεται το ροστερ.
Προσωπικά το:
Αρ.Χαφ: Muleka, Taison
Επιθ. Χαφ: Κωνσταντέλιας, Murg
Δεξι χαφ: Ζιφκοβιτς, Λημνιός
μου αρέσει πολύ και το θεωρώ και πολύ ισορροπημένο και σε χαρακτηριστικά και σε μισθούς και σε ηλικίες.
Άρα στο σενάριο που ο ένας μεσοεπιθετικός είναι γηγενής (Λημνιός) θα πρέπει να μείνουν εκτός 2 με ότι αυτό συνεπάγεται για το "γκρουπ". Ο Βιειρίνια δε νομίζω ότι μπορεί να μείνει εκτός για όλους τους λόγους, άρα είσαι στο Νεσμπεργκ, Σάστρε. Οι επόμενοι πιθανοί είναι Σβαμπ και Μουργκ που επίσης δύσκολο έτσι όπως διαμορφώνεται το ροστερ.
Προσωπικά το:
Αρ.Χαφ: Muleka, Taison
Επιθ. Χαφ: Κωνσταντέλιας, Murg
Δεξι χαφ: Ζιφκοβιτς, Λημνιός
μου αρέσει πολύ και το θεωρώ και πολύ ισορροπημένο και σε χαρακτηριστικά και σε μισθούς και σε ηλικίες.
Τι εννοουμε σουπερ ντουπερ? Τι σουπερ ντουπερ ερχονται Ελλαδα? Δεν ειναι σουπερ ντουπερ ο Ρεινιερ και ειναι ο Ελιασον η ο Λιβαι Γκαρσια οταν ειχε ερθει απο το Ισραηλ? Ο Αιτορ ηταν σουπερ ντουπερ? Ο γαυρος που εχει το μεγαλυτερο μπατζετ τι σουπερ ντουπερ φερνει? Ρε παιδια να ειμαστε λιγο προσγειωμενοι...Απο τον Κουαλιατα αν παμε στον Ρεινιερ δεν βλεπουμε τη διαφορα?
- thanos-xanthi
εγώ εικάζω ότι θα είναι ένας από τους 2 μεσοεπιθετικούς δηλαδή ή Μουλέκα ή Ρεινιερ
λογικά για 1 από τις 2 θέσεις θα πάμε σε κάτι πιο "σίγουρο"
το θέμα είναι να κλείσει σήμερα ο Μάρκος Αντόνιο να γεμίζουμε σιγά σιγά
λογικά για 1 από τις 2 θέσεις θα πάμε σε κάτι πιο "σίγουρο"
το θέμα είναι να κλείσει σήμερα ο Μάρκος Αντόνιο να γεμίζουμε σιγά σιγά
Μάλλον ο ντελιας θα πάει αριστερά μαζι με Τάισον μέχρι να μας γίνουν συνήθειο οι νίκες και πίσω από τον φορ θα είναι ένας από Οζντοεφ ή αντονιο εάν τελικά τον κλείσουμε
-
Επίσης ο τζορμπα είπε ότι οι διαπραγματεύσεις για τον μουλεκα είναι για υποχρεωτική οψιον
δεν με ψήνει ο μουλέκας
μόνο ταχύτητα βλέπω, τίποτε άλλο. και ανακατοσούρα
μόνο ταχύτητα βλέπω, τίποτε άλλο. και ανακατοσούρα
Ασε ρε ντανι να ερθει ενας παικτης που δεν ειναι τσακωμενος με τα διχτυα...
O Βρύζας?van rooy έγραψε:Ο νέος μας τεχνικός δντης τα πάει περίφημα μέχρι τώρα!!!
Ειρωνικά το έγραψα γι᾽αυτά που ακούγονται και γράφονται. Συμφωνώ με αυτό που λες.joshua έγραψε:Τι εννοουμε σουπερ ντουπερ? Τι σουπερ ντουπερ ερχονται Ελλαδα? Δεν ειναι σουπερ ντουπερ ο Ρεινιερ και ειναι ο Ελιασον η ο Λιβαι Γκαρσια οταν ειχε ερθει απο το Ισραηλ? Ο Αιτορ ηταν σουπερ ντουπερ? Ο γαυρος που εχει το μεγαλυτερο μπατζετ τι σουπερ ντουπερ φερνει? Ρε παιδια να ειμαστε λιγο προσγειωμενοι...Απο τον Κουαλιατα αν παμε στον Ρεινιερ δεν βλεπουμε τη διαφορα?
Νομίζω οτι η παραπάνω τριπλέτα είναι σούπερ.
ε δε νομίζω να είναι κανέναν πολυβόλοjoshua έγραψε:Ασε ρε ντανι να ερθει ενας παικτης που δεν ειναι τσακωμενος με τα διχτυα...
απέναντι σε κλειστές άμυνες, τι να την κάνεις μόνη την ταχύτητα?
έχεις τον μπράντον για την ανακατοσούρα
ο μουλέκας φορ δεν είναι?
δεν έχουμε καλυμμένη τη θέση με 3 παίχτες?
για τα εξτρέμ δεν είναι με τίποτα ο τύπος
δεν είναι δημιουργικός
Να συμπληρώσω οτι ο Ραζβάν ΔΕΝ παίζει με εξτρέμ ασβέστη. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξτρέμ αλλά παίζει με παίκτες τύπου Αντρίγια ή και Τάισον με ανάποδο πόδι, οι οποίοι δεν είναι εξτρέμ που παίζουν στη γραμμή.
Υποχρεωτική οψιόν για Μουλέκα, στα 3 εκατομμύρια. Θα φανεί σε λίγες μέρες (ίσως και ώρες) κατά πόσο ισχύει.
Ανακατωσουρας ενας παικτης που στα 23 του σε 138 ματς εχει 50 γκολ και 15 ασιστ; Βασικα ποιος παικτης του ροστερ μας εχει τετοια νουμερα;danirifle έγραψε:ε δε νομίζω να είναι κανέναν πολυβόλοjoshua έγραψε:Ασε ρε ντανι να ερθει ενας παικτης που δεν ειναι τσακωμενος με τα διχτυα...
απέναντι σε κλειστές άμυνες, τι να την κάνεις μόνη την ταχύτητα?
έχεις τον μπράντον για την ανακατοσούρα
ο μουλέκας φορ δεν είναι?
δεν έχουμε καλυμμένη τη θέση με 3 παίχτες?
για τα εξτρέμ δεν είναι με τίποτα ο τύπος
δεν είναι δημιουργικός