Δεν θα έχεις καμία σοβαρή απώλεια αν αντικαταστήσεις τον Ράφα με τον Λύρατζη. Για 4ο μπακ έγραψα και αυτό τη στιγμή που ο Όττο παίζει και αριστερά.cartman έγραψε:Άντε πάλι με τον Λυρατζη. Ακόμα και ο Ράφα έχει βάλει γκολ και ασίστ φέτος, ας δείξει πρώτα κάτι στον αστέρα το παιδί και βλέπουμε.Blackgr4 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, για τους γηγενείς έχουμε κάνει λάθος, σε δυο θέσεις.
Η πρώτη στη θέση του 2ου τερματοφύλακα, όπου οποιονδήποτε Έλληνα και να έβαζαν, δεν θα προσέφερε λιγότερα από τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς.
Η δεύτερη για τη θέση του 4ου μπακ, όπου ο Λύρατζης θα μπορούσε να προσφέρει.
Αν αποχωρήσει ο Ράφα Σοάρες, εφόσον ο Όττο μπορεί να παίξει άνετα και αριστερά, ίσως μπορεί να επιστρέψει ο Λύρατζης ως 2ο-3ος για δεξιά.
Να έχουμε δηλαδή Μπάμπα - Όττο, Σάστρε, Λύρατζη και μπαλαντέρ ο Βιερίνια αν παίξει ακόμα ένα χρόνο.
Ρίσκο βέβαια γιατί δεν θα μπορέσουν να λείψουν ταυτόχρονα Μπάμπα και Όττο, αλλά και τώρα με τον Ράφα δεν κερδίζουμε κάτι ιδιαίτερο.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα μάτια μου δεν αξίζει να χάνεις μία θέση γηγενή για να έχεις αλλαγή τον Ράφα.
Επίσης ο Λύρατζης είχε την ατυχία να έχει αρκετούς απανωτούς τραυματισμούς τον τελευταίο 1.5 χρόνο.