Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Odi »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Odi έγραψε:Τρικυμία στο μυαλό.. Άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά ακόμη δεν έχει μάλλον την εμπειρία και τα @@ να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος..

Ή δώστε του το ρόστερ που θέλει ή ας πάει στην ευχή.
Odi, επικοινώνησε μαζί μου όταν μπορέσεις. Ευχαριστώ.

Γράψε σε παρακαλώ ένα mail ή στείλε μου στο odi-gou@hotmail.com .
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

xrisitsapa έγραψε:
Odi έγραψε:Τρικυμία στο μυαλό.. Άνθρωπος που προσπαθεί, αλλά ακόμη δεν έχει μάλλον την εμπειρία και τα @@ να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος..

Ή δώστε του το ρόστερ που θέλει ή ας πάει στην ευχή.

Πως να του δωσουν το ροστερ που θελει οταν δεν εχει ακομα την εμπειρια και τα @@ να κανει αυτο που θελει;
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν πας σε προπονητή χωρίς πολλή εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν είναι μόνο η έλλειψη εμπειρίας νομίζω το θέμα. Έλλειψη εμπειρίας είχε και ο Βλάνταν όταν ανέλαβε. Ο επόμενος πρέπει να είναι κάποιος που ξέρει την ομάδα και αν θες να ενσωματώσεις και κάποια παιδιά από την κ20 του χρόνου ένας είναι ο ιδανικός..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Υπάρχουν πράγματα που δικαιολογούνται και πράγματα που δεν δικαιολογούνται.

Δικαιολογείται να μην γνωρίζει την νοοτροπία του Ελληνικού πρωταθλήματος ή της ομάδας.

Δεν δικαιολογείται να έχει εμμονές σε πράγματα που δεν βγαίνουν, όπως εκείνη η παρωδία με 10αρι Μίσιτς, η εξόντωση του Γιαννούλη και να μην μπορείς να αντιπαρατάξεις κάτι έστω κόντρα στα τρία χαφ του γαύρου σε τέσσερα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μαζί σου. Το αριστερό εξτρέμ που δεν υπήρχε σαν θέση,η χρησιμοποίηση του Αντρε σαν σεντερ μπακ και του Ροντρίγκο σαν εξτρέμ,του Μάτος σαν τρίτο στόπερ και το κάκιστο ροτεισον συμπληρώνουν το αστείο σκηνικό που έχτισε αυτή τη χρονιά. Και όλα αυτά πάνω σε μια πετυχημένη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Έχει πολλά ελαφρυντικά. Έχει όμως και πράγματα που δε σ αφήνουν να αισιοδοξείς.
Ο μαρτινς πέρσι έκανε μαλακια στη τούμπα, γτ όλοι τους πιπιλιζαν τα μυαλά με τη σούπερ επίθεση κλπ. Είχε όμως καλές εμφανίσεις. Οι παίκτες του, πίστευαν σ αυτόν. Το καλοκαίρι πήραν κ τους παίκτες που τους έλειπαν. Σε μας, το χειροτερο είναι ότι οι παίκτες Δε πιστεύουν σ αυτό που παίζουμε..
Το κακό με τον φερειρα είναι ότι δε μπορεί να τους το μεταδώσει, δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση, και πολλές φορές μοιάζει πελαγωμενος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε σεις δεν υπάρχει αψεγαδιαστος προπονητης σε επιπεδο στησιματος ενδεκαδας και διαχειρισης αγωνα!
Αλλα υπαρχουν προπονητες που εχουν μια φιλοσοφια και παρουσιαζουν μια σταθεροτητα και μια ωριμοτητα και απο την αλλη υπαρχουν και τσαρλατανοι της προπονητικης σαν τον πορτογαλλο π εφερε στην αρχη της χρονιας η κουλα, σαν τον δικο μας, σαν τον στανογεβιτς, σαν τον Τουντορ και σαν τον πασιεντζα...
Φτανει με την προσπαθεια δικαιολογησης του!
Διακινδυνεύουμε μια επενδυση δεκαδων εκατομμυριων μονο και μονο για να μην αποδεχθουμε οτι εχουμε πεσει θυματα μιας ακριβοπληρωμενης και καλοδιαφημισμενης προπονητικης απατης!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο προπονητης ( οπως και οι περισσοτεροι παικτες) δειχνει ποιος ειναι σε 3-6 μηνες στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Τα υπολοιπα που λεμε ειναι οδοντοκρεμες.
Προσφατα παραδειγματα Λουτσεσκου, Ιβιτς ( θετικα).
Τουντορ, Φερειρα ( αρντητικα).

Για να μιλησω και για αντιπαλους, ειδαμε ο Μαρτινς οτι μετετρεψε τον προπερσινο αστειο γαυρο σε σοβαρη ομαδα μεσα σε 3-4 μηνες. Ασχετα αν εφαγε τριμπαλο, φαινοταν οτι εκανε δουλεια.
Τα ιδια ο Κερερα της κουλας, φαμηκε η διαφορα κατευθειαν. Ακομα και ο Ενινγκ στο σκουληκι.

Ο δικος μας 6 μηνες και η πορεια ειναι διαρκως καθοδικη. Αρα ή δεν ξερει, ή δεν δουλευει, ή και τα δυο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το σημερινό ΑΡΔθρο του Κεφ@λογιάννη, στο sdna, πρόλογος για το ήδη υπογεγραμμένο βελούδινο διαζύγιο...

Stay tuned and don't worry... 8-)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε.

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες όμως παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.

Όλοι οι προπονητές που αναφέρεις στις άλλες ομάδες, έκαναν τα σύνολα τους πιο συντηρητικά και προσεκτικά, αντιθέτως ο Αμπελ ήρθε για να κάνει την ομάδα να εποτιθεται.

Έχει διαφορά στο τι δρόμο ακολουθεί η κάθε ομάδα και στις σφαλιάρες που θα φάει στο μεταξύ.

Άσε που το τι παίκτες έχεις σχετίζεται με το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί η ομάδα

Θα μου πεις, άμα δεν έχει κατάλληλους παίκτες γιατί θέλει να παίξει κάτι άλλο;

ΕΛΑ ΝΤΕ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί προπονητές δείχνουν να μη μπορούν με τίποτα να παρεκκλινουν έστω και λίγο απ' το πλάνο που είχαν στην αρχη, ή κι όταν το δοκιμάζουν τα κάνουν θαλασσα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

xrisitsapa έγραψε:Ο προπονητης ( οπως και οι περισσοτεροι παικτες) δειχνει ποιος ειναι σε 3-6 μηνες στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Τα υπολοιπα που λεμε ειναι οδοντοκρεμες.
Προσφατα παραδειγματα Λουτσεσκου, Ιβιτς ( θετικα).
Τουντορ, Φερειρα ( αρντητικα).

Για να μιλησω και για αντιπαλους, ειδαμε ο Μαρτινς οτι μετετρεψε τον προπερσινο αστειο γαυρο σε σοβαρη ομαδα μεσα σε 3-4 μηνες. Ασχετα αν εφαγε τριμπαλο, φαινοταν οτι εκανε δουλεια.
Τα ιδια ο Κερερα της κουλας, φαμηκε η διαφορα κατευθειαν. Ακομα και ο Ενινγκ στο σκουληκι.

Ο δικος μας 6 μηνες και η πορεια ειναι διαρκως καθοδικη. Αρα ή δεν ξερει, ή δεν δουλευει, ή και τα δυο.
Εντάξει απ την άλλη αναφέρεις παραδείγματα που ήρθαν προπονητές κ βρήκαν διαλυμένες ομάδες. Μόνο καλύτερα θα μπορούσαν να τα παν. Μπορείς έτσι πρόχειρα να πεις 2 - 3 που συνέχισαν επιτυχημένα εναν πολύ επιτυχημένο προπονητη; Σε μας ένα παράδειγμα είναι ο Σαντος. Πόσο καιρό κάναμε να βρούμε προπονητή να τον διαδεχθεί επαξια;
xrisitsapa

rainmaker έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε.

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες όμως παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.

Όλοι οι προπονητές που αναφέρεις στις άλλες ομάδες, έκαναν τα σύνολα τους πιο συντηρητικά και προσεκτικά, αντιθέτως ο Αμπελ ήρθε για να κάνει την ομάδα να εποτιθεται.

Έχει διαφορά στο τι δρόμο ακολουθεί η κάθε ομάδα και στις σφαλιάρες που θα φάει στο μεταξύ.

Άσε που το τι παίκτες έχεις σχετίζεται με το πόσο γρήγορα θα ανταποκριθεί η ομάδα

Θα μου πεις, άμα δεν έχει κατάλληλους παίκτες γιατί θέλει να παίξει κάτι άλλο;

ΕΛΑ ΝΤΕ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί προπονητές δείχνουν να μη μπορούν με τίποτα να παρεκκλινουν έστω και λίγο απ' το πλάνο που είχαν στην αρχη, ή κι όταν το δοκιμάζουν τα κάνουν θαλασσα
Το τελευταιο που λες ειναι και δικη μου απορια διαχρονικα.
Δεν νομιζω οτι δεν ειχε καταλληλους παικτες, προς Θεου. Μιλαμε για τους αηττητους νταμπλουχους.

Απ' οτι φαινεται υστερει φοβερα σε προσαρμοστικοτητα, διαχειριση και τιμ.
Ουτε ενας παικτης φετος δεν βελτιωθηκε, αντιθετα οι περυσινοι MVP ειναι φαντασματα.
Ακομα και ο Γιαννουλης ας πουμε ή ο Λημνιος, δεν βελτιωσαν σε κατι τα ατομικα τους χαρακτηριστικα, απλα το συτημα της ομαδας ανεδειξε τα θετικα τους στοιχεια ( θυσιαζοντας ομως πολλα περισσοτερα απο αλλους παικτες).
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Οι αήττητοι νταμπλούχοι, φίλε συνοπαδέ, είχαν τον ίδιο προπονητή 2 συναπτά έτη.
Όσο κι αν δεν μας αρέσει ο Φερέιρα ή τα αποτελέσματα της ομάδας, ο χρόνος για να τον κρίνουμε επαρκώς είναι λίγος. Η μόνη ουσιαστική κριτική που είναι δυνατόν να ευσταθεί εναντίον του, κάτω απο τις συνθήκες και τις συγκυρίες
με τις οποίες ανέλαβε, είναι η μη εμφανής βελτίωση της ομάδας έστω σε ορισμένους τομείς. Όμως ακόμα και για αυτό κάποιος μπορεί να προβάλει επιχειρήματα υπέρ του. Επιμένω οτι η πίστωση χρόνου θα μας δώσει την ευκαιρία να τον κρίνουμε αντικειμενικά και πάνω στις σωστές βάσεις.
xrisitsapa

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Οι αήττητοι νταμπλούχοι, φίλε συνοπαδέ, είχαν τον ίδιο προπονητή 2 συναπτά έτη.
Όσο κι αν δεν μας αρέσει ο Φερέιρα ή τα αποτελέσματα της ομάδας, ο χρόνος για να τον κρίνουμε επαρκώς είναι λίγος. Η μόνη ουσιαστική κριτική που είναι δυνατόν να ευσταθεί εναντίον του, κάτω απο τις συνθήκες και τις συγκυρίες
με τις οποίες ανέλαβε, είναι η μη εμφανής βελτίωση της ομάδας έστω σε ορισμένους τομείς. Όμως ακόμα και για αυτό κάποιος μπορεί να προβάλει επιχειρήματα υπέρ του. Επιμένω οτι η πίστωση χρόνου θα μας δώσει την ευκαιρία να τον κρίνουμε αντικειμενικά και πάνω στις σωστές βάσεις.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται ΟΛΟΙ να ειναι χειροτεροι απο περυσι; Τα περι αδιαφοριας που λενε πολλοι, δε τα πιστευω. Ξαφνικα δηλαδη ξυπνησε ο Αντρε, ο Μπισεσβαρ, ο Ματος και ο Βαρελα και ειπαν να γινουν δημ. υπαλληλοι...
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Καταρχάς όλοι οι ποδοσφαιρίστες δεν είναι χειρότεροι απο πέρσι.Ο Μίσιτς, που δυστυχώς τραυματίστηκε είναι εμφανώς καλύτερος, όπως και ο Γιαννούλης, αν και μετά την διακοπή δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του.
Ο Βιειρίνια έχει επανέλθει μετά απο ρίξη χιαστών, είναι σε μεγάλη ηλικία οπότε η επάνοδός του στα ίδια περσινά υψηλά στάνταρ είναι δύσκολη.Παρ' όλα αυτά δεν διαφωνώ με την κακή εικόνα της ομάδας και την ιδιαίτερα ενοχλητική εικόνα πολλών παικτών μας, το επισήμανα άλλωστε και στο προηγούμενό μου ποστ. Το μόνο που ισχυρίζομαι είναι οτι οι 9 μήνες, για να κρίνουμε έναν οποιονδήποτε προπονητή αντικειμενικά, είναι μικρό χρονικά διάστημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”