Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φαντάζομαι πως νέα από Κοεντράο μεριά θα έχουμε το βραδάκι, λόγω και της διαφοράς ώρας...
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

με farago.ionita,castro,nantez και rog ακομα και η δεκαεξαδα ειναι δυσκολη για Μπρανταριτς.Δεν υπαρχει λογος να τον κρατησουν
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο θέλω τον Μπρανταριτς. Δεν ξέρω ρε παιδιά, εδώ δεν έκανε την διαφορά το περίσσευμα της Νάπολι ο Καντουρι, θα την κάνει το περίσσευμα της Κάλιαρι? Και μάλιστα τόση ώστε να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας μας?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Άλλη περίπτωση ο Ομάρ. Ο παίκτης είναι κακός αθλητής και με πολύ ευαίσθητη σωματοδομή. Χωριά που δεν έπαιζε εκεί που έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

E, τώρα αυτά τα προκλητικά για τον Καντουρί γιατί τα γράφετε? Για να αρχίσουμε να μαλώνουμε καλοκαιριάτικα με 35 βαθμούς. Για εμένα και για πολλούς είναι ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα άμπαλων φιλάθλων. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν καθοριστική.

Για τον Μπράνταριτς έχω και εγώ επιφυλάξεις.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Μωρέ η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, η προσφορά του όμως είναι μηδαμινή. Τέλος πάντων, αν δίνουμε 5 εκατομμύρια, νομίζω ο Παλινια θα ήταν τέλεια λύση, αλλά ότι επιλέξουν αυτοί που ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Λογικο ειναι ολοι να εχουμε επιφυλαξεις για τν μπρανταριτς οπως και για τον αουγκουστο ειδικα οταν τα ποσα ειναι απροσιτα για τον ΠΑΟΚ προ ιβαν..το νασικοτερο ομως ειναι να σκεφτειτε οτι ο μπραντα ηταν στην 23αδα της εθνικης κροατιας....προφανως κ δν θα επαιζε με τα τερατα που ειχε μπροστα αλλα και μονο η παρουσια του εκει αποτελει εχεγγυο για το τι παιχτης ειναι..
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Άντε να ξεκαθαρίζουν και οι δύο περιπτώσεις...μακάρι σήμερα!
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει εδώ μέσα σε περίπτωση που στραβωσουν αμφότερες! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

βαζω στοιχημα οτι αν ξαφνικα βγει οτι συμφωνησαμε με παλινια θα βγειτε εδω κ θα λετε επρεπε να παμε για μπρανταριτς κλπ. μηδενιζετε τα παντα οχι ομως γιατι φταιτε αλλα γιατι εχετε συνηθισει στη γκρινια... κ δυστηχως καποιοι εδω μεσα ειναι sorry που το λεω αμπαλοι....
Barberis

Δημοσίευση από Barberis »

Του παλινια τελείωσε οριστικά;έχουμε αποσυρθεί;;
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Isi4 έγραψε:Άντε να ξεκαθαρίζουν και οι δύο περιπτώσεις...μακάρι σήμερα!
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει εδώ μέσα σε περίπτωση που στραβωσουν αμφότερες! :opaokara:
Η γκρίνια η μιρλα και το κακό συναπάντημα...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς και να βλέπουμε μπαλίτσα θα έχουμε τα γνωστά απλά πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι άλλαξαν τα πράγματα και τώρα πια μόνο προς τα πάνω θα πηγαίνουμε!!!
Οι υπόλοιποι θα γκρινιάζουν ακόμη κι εαν πάρουμε σε κάποια χρόνια το CL γιατί δεν ρίξαμε πεντάρα στην Μπάρτσα και δεν πήραμε το Διηπειρωτικό!
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!
:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Μην παίρνετε όλα τα σχόλια σοβαρά, συζητήσεις μεταγραφών είναι. Διεθνώς σε όλα τα φόρα συζήτησης οπαδών η ίδια κατάσταση επικρατεί με την απογοήτευση, τη γκρίνια, την αδικαιολογητη υπεραισιοδοξία για τους συπερπαίκτες απο το διάστημα που έρχονται να αλλάξουν την ποδοσφαιρική ιστορία του εκάστωτε πρωταθλήματος, την καταστροφολογία αν δεν έρθουν κλπ... :mrgreen:

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ο Κοεντραο πρέπει να έρθει από εκεί και πέρα θέλουμε και τον κροατη θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στα χαφ. Μακάρι να τελειώσουν όλα σήμερα ευνοϊκά. ίδωμεν!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

δεν ξεκιναει ο Μπρανταριτς στο φιλικο της Καλιαρι που αρχιζει σε 15 λεπτα.Στο πρηγουμενο νομιζω ειχε ξεκινησει
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Πιστευω κατι θα βγει για μπρανταριτς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”