Το παλικαρι αν το μιλαει το τοπι,θα περασει τα καλυτερα χρονια της ζωης του εδω. θα βγαλει τρελα γουστα. Αν προλαβει και το ντερμπι τιτλου με γαυρο,εκει θα την παθει την ζημιαdanirifle έγραψε:ρε τον τρελάκια
από τώρα ΠΑΟΚτσηδιλίκι πουλάς ρε φούστη μου?
άντε στα χνάρια του μίετσελ
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Ρε μλκς, αυτή η φλωρουμπα είναι ωραίος παίχτης!
Τι γλυκό βρωμοσουτο είναι αυτό π έχει έξω απ' την περιοχη;
Άιντε να τον δουμε
Υγ. Σαν πολλούς εκτελεστές φάουλ δε μαζεύουμε;
Τι γλυκό βρωμοσουτο είναι αυτό π έχει έξω απ' την περιοχη;
Άιντε να τον δουμε
Υγ. Σαν πολλούς εκτελεστές φάουλ δε μαζεύουμε;
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο σβιντερσκι ανέβασε στορυ που γράφει ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Αλήθεια τώρα? Πολύ γουστάρω την ιστορία όλη μ αυτόν τον παίκτη! Τι δεν ακούσαμε για επιθετικούς για Μπεργκ ερ..και λοιπούς και η ΠΑΕ ξανα δείχνει πού βαδίζει και μπραβο. Τωρα γνωριμία? Σκάουτινγκ ? Γιώργης? Μιχελς? Πορκυ? Δεν ξέρω ποιος αλλά ΠΑΟΚ είναι από πίσω και μπραβο να προλάβεις γερμανικές ιταλικές ομάδες. Δεν το πίστευα και πολύ. Θα βγάλουμε γούστα...
Τι παιχταρας ειναι ο μικρος, θα ξεχασουμε Prijo με Akpom και αυτον πολυ γρηγορα
Πολυ καλο ποδι με misic και τον swiderski παιζει να δουμε και κανα γκολ απο μακρυα καιρο εχουμε να δουμε. Οντως στημενα απο δεξια πλευρα δηλαδη για αριστεροποδαρο δεν ειχαμε. Τωρα με αυτον φενεται να εχει πολυ καλο ποδι. Και ο Γιαννουλης εχει καλο ποδι για στημενα που ειναι αριστερος. Το καλο με τετοιους παιχτες απο μικρα πρωταθλματα και μικρους ειναι οτι ειναι πορωμενοι και περιμενουν πως και πως να φανουν θα σκυλιασει ο μικρος. Γενικα πιστευω Πολωνια πρεπει να ψαχνιζουμε και αλλους παιχτες.

- Παλαιολόγος
- ΑποστόληςΑ
Παλαιολόγος έγραψε:πολυ καλη κινηση ο μικρος,με μελλον,αλλα δυσκολα για τωρα
Εγώ σου λέω ότι θα παίξει περισσότερο από όλες τις μεταγραφές μας.
Ρε τι γίνεται ???? πως αλλάζουν οι εποχές ...
από ξεχασμένους και τελειωμένους γυρολόγους παίχτες που ερχότανε σαν καράβια στον ΠΑΟΚ για να παίξουν απλήρωτοι ... ο ΠΑΟΚ μας κερδίζει μεταγραφές με αντιπάλους σημαντικές ομάδες της γερμανίας και της ιταλίας ...
εεε το λες και αναβάθμιση αυτό ...
υποσ.
τον παίχτη όπως και τους άλλους θα τους δούμε στο γήπεδο ... όπως πάντα και όπως όλους ... !!!
τα μάτια μας και το μυαλό μας στο πρωτάθλημα ... !!!!!
από ξεχασμένους και τελειωμένους γυρολόγους παίχτες που ερχότανε σαν καράβια στον ΠΑΟΚ για να παίξουν απλήρωτοι ... ο ΠΑΟΚ μας κερδίζει μεταγραφές με αντιπάλους σημαντικές ομάδες της γερμανίας και της ιταλίας ...
εεε το λες και αναβάθμιση αυτό ...
υποσ.
τον παίχτη όπως και τους άλλους θα τους δούμε στο γήπεδο ... όπως πάντα και όπως όλους ... !!!
τα μάτια μας και το μυαλό μας στο πρωτάθλημα ... !!!!!
- giagoylas4
Το αριστερό του θυμίζει λίγο Λούκας Πέρεθ
Το δεύτερο γκολ στο βιντεάκι...απλά δεν μπαίνει
Το δεύτερο γκολ στο βιντεάκι...απλά δεν μπαίνει
- Παλαιολόγος
μακαρι εχει ρυθμο,εχει λεπτα πανω του,δεν ειναι σαν τον μισιτς,επισης εχω μια ελπιδα πως ο λουτσεσκου ισως βαλει νερο στο κρασι του γιατι ειναι φορ απο αυτα που θα ηθελε μπροστα για την δουλεια τουobanebane έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:πολυ καλη κινηση ο μικρος,με μελλον,αλλα δυσκολα για τωρα
τρεχει δηλαδη,ειναι κινητικος
εκτος και αν προτιμα καρελη,που πανω κατω τα ιδια πραγματα μπορει να τα κανει
ενα ερωτηματικο εχω για αυτον επειδη ερχεταιαπο χειροτερη ποιοτικα ομαδα.
- navigator11
Μόνο ... μασουντοκίνητοι παίκται θα επετύγχαναν κάτι τέτοιο. Για αυτό με σύνεση και φειδώ τέτοιες δηλώσεις, κυριε Μπάνε μου.obanebane έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:πολυ καλη κινηση ο μικρος,με μελλον,αλλα δυσκολα για τωρα

DONE
1. Λύρατζης 2022
2. Γαϊτανίδης 2022
3. Πασχαλάκης 2022
4. Κρέσπο 2021
5. Μίσιτς 2020
6. Ζβιντέρσκι 202Χ
TO DO
7. Μπίσεσβαρ
8. Βαρέλα
9. Γιαννούλης
10. Ενρίκε
11. ΧΑΦΑΡΑ
1. Λύρατζης 2022
2. Γαϊτανίδης 2022
3. Πασχαλάκης 2022
4. Κρέσπο 2021
5. Μίσιτς 2020
6. Ζβιντέρσκι 202Χ
TO DO
7. Μπίσεσβαρ
8. Βαρέλα
9. Γιαννούλης
10. Ενρίκε
11. ΧΑΦΑΡΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάνω από 3 εκατομμύρια κλείνει όπως γράφουν οι Πολωνοί. Μιλάμε για μια μεγάλη επένδυση. Επίσης το γεγονός ότι πήραμε έναν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν ομάδες της Μπουντεσλίγκα και του Καμπιονάτο όπως και με τον Ζαμπα που τον ηθελαν η Σαχτάρ και η Ζενίτ δείχνει Ποσο διαφορετικά μετραει στην αγορά πλέον ο ΠΑΟΚ.
- Παλαιολόγος
ακομα και το καλυτερο ανεκδοτο αν το ακουσεις δυο φορες δεν θα γελασεις,σκεψου να το ακους χιλιεςnavigator11 έγραψε:Μόνο ... μασουντοκίνητοι παίκται θα επετύγχαναν κάτι τέτοιο. Για αυτό με σύνεση και φειδώ τέτοιες δηλώσεις, κυριε Μπάνε μου.obanebane έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:πολυ καλη κινηση ο μικρος,με μελλον,αλλα δυσκολα για τωρα