Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
KOSTAS54

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αυτό δεν σημαίνει κάτι, ακόμη.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σημαίνει μόνο μια αρχή!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kataramenos5 έγραψε:Αν δεν υπαρχει πολιτικη βουληση(αν υπηρχε θα ταν στη μπουζου εδω και 2 χρονια βαση στοιχειων) ποιος αθλ. δικαστακος θα τολμησει μωρε να σταθει απεναντι στο χοντρο?Ονειρα....
Noor 1, koriopolis, οσφπ-Βέροια, ΕΟ???????
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Εκπροθεσμη η αιτηση μας, το 24ωρο παρήλθε.

Τρεφετε πολλές ελπίδες ορισμένοι, καλο ειναι, αλλα μην στραφειτε εναντιον της ΠΑΕ μετα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/O-apokaluptikos-dialogos-karpetopoulou-panoutsou-nikolakopoulou-enopsei-tis-ekdikasis/3350827
2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και καμια 50αρα προστιμο λεω εγω
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

KOSTAS54 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αν δεν υπαρχει πολιτικη βουληση(αν υπηρχε θα ταν στη μπουζου εδω και 2 χρονια βαση στοιχειων) ποιος αθλ. δικαστακος θα τολμησει μωρε να σταθει απεναντι στο χοντρο?Ονειρα....
Noor 1, koriopolis, οσφπ-Βέροια, ΕΟ???????

Και πλησιάζει οσονουπω η παραγραφή.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

paok87 έγραψε:Εκπροθεσμη η αιτηση μας, το 24ωρο παρήλθε.

Τρεφετε πολλές ελπίδες ορισμένοι, καλο ειναι, αλλα μην στραφειτε εναντιον της ΠΑΕ μετα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/O-apokaluptikos-dialogos-karpetopoulou-panoutsou-nikolakopoulou-enopsei-tis-ekdikasis/3350827
2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και καμια 50αρα προστιμο λεω εγω
μην μασάς με το 24ωρο.Ξέχασαν οι Κύριοι να πουν ότι η δίωξη της ΕΠΟ έγινε σε χρόνο μικρότερο του 24ώρου
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όπως το βλέπω ισχύουν τα εξής:

α) η ποινή της αφαίρεσης 6 βαθμών είναι μία από τις 4 προβλεπόμενες ποινές. Άρα μπορεί με συνοπτικές διαδικασίες η αρμόδια αρχή να επιβάλλει μία μικρότερη τιμωρία, έχοντας καλυμμένα τα νώτα της. Όπως δηλαδή τα είπε ο Sick Bastard.
β) επειδή είδα ότι κάποιος φίλος, νομίζω ο ariskatiforos, ανέφερε ότι θεωρεί το -3 σίγουρο, αλλά το βλέπει χλωμό για το -6, ήθελα να ρωτήσω: μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, η μόνη προβλεπόμενη τιμωρία όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών είναι το -6. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διακριτική ευχέρεια στο αρμόδιο όργανο να επιβάλλει μικρότερη αφαίρεση βαθμών. Κοινώς ή πάμε για πρωτάθλημα ή τίποτα απολύτως, όπως πιστεύω προσωπικά ότι θα συμβεί. Θα είχε πάντως πλάκα ένα -3 που θα ισοφάριζε και τη δική μας τιμωρία, θα είχε πλάκα να τους βλέπεις να πηγαίνουν χεσμένοι στο Αγρίνιο. Σε μία τέτοια περίπτωση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η συνεννοήση με τους warriors του Παναιτωλικού και η διεξαγωγή μίας εν κρυπτώ εκδρομής προς Αγρίνιο μεριά.
γ)το "δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά", πέρα από γελοιότητα, είναι και άτοπο. Δεν θα είναι πρωτάθλημα στα χαρτιά αν τυχόν συμβεί το -6 και εν τέλει το πάρουμε. Πρωτάθλημα στα χαρτιά ήταν των μουνόπανων του Πειραιά, όταν οι ίδιοι κυνήγησαν τη διαδικασία ένστασης για τον Βάλνερ, ενώ είχαν χάσει από την Καλαμαριά.
δ)διάβασα επίσης ότι αξίζουν μπράβο στην παε ΠΑΟΚ επειδή θα παραστεί στη διαδικασία, ως έχουσα έννομο συμφέρον. Παιδιά, είναι η παντελώς αυτονόητη, νομικά μιλώντας, κίνηση.
ε)περί του αν άλλαξε κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο: και ναι και όχι, κατά τη γνώμη μου. Στη διαιτησία τα πράγματα βελτιώθηκαν (το εν γένει κακό επίπεδο των ελλήνων διαιτητών, που σφυρίζουν συνέχεια, δεν ξέρουν να αφήνουν πλεονέκτημα, δίνουν επιθετικό φάουλ σε κάθε εναέρια διεκδίκηση στην περιοχή και ψαρώνουν σε κάθε θεατρινισμό δεν θα αλλάξει ποτέ μάλλον), οι ομάδες - δορυφόροι είτε μειώθηκαν είτε δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο απροκάλυπτα ως δεκανίκια, αλλά καλό θα ήταν να μην ονειρευόμαστε παραδειγματικές τιμωρίες εξόφθαλμα ενόχων.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το θεμα ειναι αυτη η ιστορια με εφεσεις ,αθλ. δικαστες κλπ θα τραβηξει περαν της Κυριακης?Μηπως βολευει αυτη η κατασταση καποιους(guess who) και γι αυτο προβαλλεται τοσο?Γιατι αν συνεχισει ετσι, το ματς με πλατανια γινεται ντερμπι και ισως μας παρασυρει να παιξουμε φουλ αντι να ξεκουραστουν καποιοι .
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τσιμπήσουμε.Νομίζω ψυλλιασμένοι είμαστε.Άσε που όσο το σκέφτομαι όλη αυτή η ιστορία μόνο καλό μας κάνει
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Το μείον 3 ειναι δικιά μου εκτίμηση που μαλλον απο οσο ενημερώθηκα ειναι λάθος ..το άρθρο λεει ρητά -6 οποτε η αυτο η καμια αφαίρεση .. παντως καρπετοπουλος πανουτσος το χουν σχεδον βέβαιο ..να δούμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κρατάω και εγώ πάρα πολύ μικρό καλάθι. Μην ξεχνάτε ποιος θα είναι επόμενη κυβέρνηση (κλαίνε και τα δάκρυα)...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Παράλληλα, θα ζητηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να κληθούν ως μάρτυρες όλοι οι παρόντες στο περιστατικό αξιωματούχοι, αλλά και η πλευρά της ΑΕΚ για να πουν όσα είδαν.
Ειμαι πολύ περιεργος τι θα πουν...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πολυ σωστες κινησεις οι καμερες και η μαρτυρια της αεκ

Στάλθηκε από το CW-Hi12 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Το οτι το ζητησαμε δε σημαινει οτι θα γινει κιολας. Σημερα θα ειναι αλλη μια ενδοξη μερα της ελληνικης δικαιωσυνης
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτο που στην Ελλαδα ολοι ξερουμε ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος ειναι πολυ ιδιο με το οτι ολοι ξεραμε (τουλαχιστον μεχρι τωρα) ποιος θα ηταν ο επομενος πρωταθλητης... Ειναι και τα δυο απο τα λαμπροτερα επιτευγματα της αθηναϊκης π@υστοκρατιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”