Igor Tudor
Re: Igor Tudor
stelyk έγραψε:Πλακα εχετε, σημερα ρε που εχει την λιγοτερη και αν εχει παλι, ευθηνη?
Ολο το ματς αναποδα του βγηκε χανοντας τους 2 καλυτερους παιχτες σημερα.
Δεν μας αρεσει η φάτσα του χωρια που τελείωσε και τον αγαπημένο της κερκίδας σαλπι
Αν θελετε να πειτε κατι για τον Τουντορ σημερα τουλαχιστον να ειναι σωστο και κατι τετοιο θα ηταν το οτι δεχτηκαμε για αλλη μια φορα γκολ απο στημενο.
- efthimis_paok
Δεν μου απαντάς όμως.hasio_john έγραψε:Όποιον άλλον να ναι! Στα τυφλά να διάλεγε, αλλά όχι κάποιον που φωνάζει από μακρυά πως δεν έχει πλέον επαφή με το ποδόσφαιρο! Δηλαδή ο Τούντορ έχει δει στις προπονήσεις πως ο Μπέρμα είναι ... παλτό, αλλά από την άλλη βλέπει τον γκολάσα να γαμεί τα χορτάρια από απόδοση? Κάτι δεν κολλάει στο παζλ!efthimis_paok έγραψε:Και ποιον να έβαζε;
Πέρα από αυτό, όταν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο σε κάνει π@υτανάκι ο περίπου τελευταίος ατρόμητας, τότε έχει κάποια ευθύνη ο προπονητής! Τι λες εσύ? (ΜΗΝ μου πεις για τους τραυματισμούς! Γι' αυτό πλερώνονται οι προπονητής, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Αυτός δεν το έκανε)
Γυρνάς, βλέπεις το πάγκο αφού ζήτησε αλλαγή ο γκαρυ, και ποιον βάζεις;
Μαλεζα Σκόνδρα Σαμπο κάτσε η γκολασα;
- PAOK_Antarctica
- Duke_Rolson
μπαίνει φεβρουάριος και η ομάδα ακόμη δν είναι δεμένηsn0ufel4 έγραψε:τι το τραγικο εκανε παλι?
αν δεν του βγεί ο μακ έχουμε χάσει το παιχνίδι
σε κάθε ματς θα φας γκολ από στημένο [έκανε και καριέρα σαν αμυντικός παναθεμά τον]
η ομάδα είναι επιπόλαιη σε κάθε ματς, και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή.. για παράδειγμα, σε κάθε φάση έχεις δύο-τρεις παίχτες να τραβάνε τα μαλλιά τους[με πρώτο και καλύτερο τον μακ] γιατί δεν του έδωσαν πάσα.. Αυτό δεν λέγεται σύστημα και ανάπτυξη.. Λέγεται, δώσε την μπάλα στους γρήγορους ακραίους, να σπριντάρουν μπας και γίνει φάση...
υγ. μας φλόμωσαν από το καλοκαίρι για την γαμάτη φυσική κατάσταση του Αρτίκο... ένας ένας φεύγουνε οι παίχτες... μ@λ@κες αρδ..Αι σιχτίρ
- back in black
PAOK_Antarctica έγραψε:Την καταστροφή φέρατε πάλι ρε πστη μου.
Δεν παλεύεστε ώρες ώρες...
- Duke_Rolson
Ρε παιδιά, εσείς που λέτε και ποιόν να έβαζε...
9 μήνες κοντά στην ομάδα.. αυτός έστησε την ομάδα με τον άρνεσεν.. όταν του πρότειναν παίχτες, τι σκατά σκεφτόταν....??
για να δείτε πόσο τραγικός είναι, έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε τον τσάβεζ και τον χατζηισαϊα να παίξουν..

9 μήνες κοντά στην ομάδα.. αυτός έστησε την ομάδα με τον άρνεσεν.. όταν του πρότειναν παίχτες, τι σκατά σκεφτόταν....??
για να δείτε πόσο τραγικός είναι, έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε τον τσάβεζ και τον χατζηισαϊα να παίξουν..
-
Ksenitemenos4
PAOK_Antarctica έγραψε:Την καταστροφή φέρατε πάλι ρε πστη μου.
Δεν παλεύεστε ώρες ώρες...
- ΑποστόληςΑ
Για την ανικανη διοικηση που αλλαζει προπονητες καθε Φλεβαρη! Τι ρωτας κι εσυ......;Gimnistis έγραψε:Αν φύγει και η ομάδα πάλι δεν πάει καλά τότε τι θα πούμε?
Εχω φτάσει σε σημείο να θελω να κερδιζουμε περισσοτερο για να μη διαβάζω αρκετούς παρα για τη χαρα της νίκης
- efthimis_paok
back in black έγραψε:Κάτσε, για τρεξίματα , προώθηση στο 8 Τσίμροτ, Πέλκας στο πλαι.
"Μες τη τούμπα με βάζεις 3ο αμυντικό χάφ ρε διπορτε" ; Μες τη τούμπα με τη χαλκιδονα; Φύγε ρε, μας ντροπιάζεις. "
Με στραβό στόμα.
Μετά χριστον προφήτες..,