Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δηλαδη τι πιο λογικο να μην θελει τον Μειτε ο Γιωργος με τα τοσα που εγιναν το καλοκαιρι??
Δεν ειπε κατι παραλογο ο λουτσεσκου ουτε ο Γιωργος ειναι καποιος τρελος που δεν θελει το καλο της ομαδας
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

paok_athens_g4 έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι βαλτοι ,ώστε να δημιουργούν ίντριγκες κ φαγωμαρα στην ομάδα ..τι είπε για τον Γιώργη δηλαδή; ότι τον ευχαριστεί,ότι ξέρει πως δεν ήταν εύκολο γι αυτόν αλλά κ ότι πάντα σκέφτεται με γνώμονα το καλό της ομάδας...κ απ αυτό βγάζετε ίντριγκα; ;;τόσο καρμιρια τε πουστη μου,έλεος
+ 41926 έτσι ακριβως !
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πάλι βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τις συζητήσεις και τις κινήσεις εκατέρωθεν. Κι όχι μόνο βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά προσβάλλουμε κι ανθρώπους δικούς μας, ανθρώπους που μας βοηθούν.
Καλό είναι να έχουμε άποψη, διαίσθηση, καχυποψία, δεύτερες σκέψεις κλπ, αλλά από αυτό μέχρι το να εκφραζόμαστε με σιγουριά και να προσβάλουμε ανθρώπους υπάρχει μεγάλη απόσταση. Λίγη διαλλακτικότητα και ένα "ίσως" μπροστά από τις λέξεις λύνει πολλές παρεξηγήσεις.
Κι εγώ τείνω προς το ενδεχόμενο ο Γιώργης να δυσκόλεψε καταστάσεις το καλοκαίρι, αλλά μέχρι το να βγω και να φωνάξω "ΕΥΡΗΚΑ" υπάρχει απόσταση.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το να γινεται η τριχα τροιχια δεν εξυπηρετει σε τιποτε απολυτως..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι αυτό που λες με εκφραζει κι εμένα απόλυτα. Η τρίχα, τριχιά
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

VfB v2 έγραψε:
paok_athens_g4 έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι βαλτοι ,ώστε να δημιουργούν ίντριγκες κ φαγωμαρα στην ομάδα ..τι είπε για τον Γιώργη δηλαδή; ότι τον ευχαριστεί,ότι ξέρει πως δεν ήταν εύκολο γι αυτόν αλλά κ ότι πάντα σκέφτεται με γνώμονα το καλό της ομάδας...κ απ αυτό βγάζετε ίντριγκα; ;;τόσο καρμιρια τε πουστη μου,έλεος
Εχθες βγήκε ο Ζινόλα και είπε κάποια πράματα. Κάποιοι δεν τα δέχτηκαν, και μερικοί εξ αυτών το πήγαν ενα βήμα παραπέρα και τον είπαν με έμμεσο τρόπο ψεύτη και οτι γράφει με προσωπικό όφελος εδω μέσα δημιουργώντας κλίμα και τα σιναφί.

Σημερα λοιπόν ακουγοντας την συνεντευξή του Λουτσέσκου, απεικονίστηκε η κατάσταση που περιέγραψε εχθές ο Ζινόλα επιβεβαιώνοντας αυτά που είχε πει. Και κάπως έτσι πήγε κάδο το αφήγημα, που υιοθέτησαν πολλοί εδώ μέσα, οτι δηλαδή μέχρι και οι αγορές για χαρτί τουαλέτας περνάνε απο τον Ιβαν.

Εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλουδάκι πιστεύω ότι ο λόγος που κάποιοι θίχτηκαν και βρίσκουν ακραία την τοποθέτηση του Λουτσέσκου είναι αυτός. Οτι εδωσε ρε παιδί μου στεγνά οτι το κουμάντο το κάνει ο Γιώργης και τις παρεμβάσεις ο Ιβαν και οχι το αντίθετο.
Άμα τα ερμηνεύεις όπως βολεύουν ναι προφανώς.

Αυτά που ειπώθηκαν είναι όμως εντελώς διαφορετικά. Κάνε ένα throwback.
Νομίζω οτι μάλλον εστιάζουμε σε διαφορετικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Όντως, δεν χρειάζεται να γίνεται η τρίχα τριχιά
Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτό που είπε ο Λουτσέσκου, ούτε πέσαμε από τα σύννεφα

Την χρόνια διοικητική δυσλειτουργία και τις αστοχίες της ΠΑΕ, απλά τις πλήρωσε η ομάδα

Γνωστά ήταν αυτά
Τουλάχιστον για όσους είναι ρεαλιστές και δεν στρουθοκαμηλίζουν ότι μέσα στην ΠΑΕ, είναι όλα καλώς καμωμένα

Και ναι, ο Γιώργος πρέπει να μάθει και έχει μόνο καλές προθέσεις, αλλά θέλει ακόμα δουλειά σε πολλά
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Και ο Λουτσεσκου πρεπει να μαθει να τα λυνει εκ των εσω. Δε χρειαζεται να καλυψει τον κωλο του δημοσιως και να δινει στεγνα και εμμεσα τον Γιωργη.
Αυτα ειναι τακτικες αλλης νοοτροπιας.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Andrew R έγραψε:
+ 41926 έτσι ακριβως !
κι απο μενα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

psykoman έγραψε:Σε έδωσε στεγνά ο Λου και εξηγούνται πολλά πράγματα
Ποιον να δώσει στεγνά μωρέ ο "Λου"; Τι λέτε;
Και κυρίως σε ποιον τον έδωσε στεγνά;

Στους χειροκροτητές του που πανηγυρίζουν ούτως ή άλλως που πάει να κάνει ομάδα με δεκάρια τον Πέλκα και τον Πένια και σέντερ φορ τον Μπράντον και τον Σαμάτα;
Σε αυτούς που κρίνουν μεταγραφές που δεν είχαν ελπίδα να πιάσουν ως αποτυχημένες;
Ή σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι για κάθε Μεϊτέ που θα ερχόταν το καλοκαίρι αντί του Μπακαγιόκο θα ερχόταν κι ένας Πέλκας αντί του Κωνσταντέλια, θα έμενε ένας Μπράντον αντί του Τζίμα και θα προτιμούνταν ενας Σαμάτα αντί του Τσάλοφ; Ή ακολουθείς ένα πλάνο ολόκληρο ή όχι.
Κανένας άλλος δεν εντυπωσιαστηκε από τη δήλωση, εκτός αυτών.

Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και με τα δύο περίφημα πλάνα του καλοκαιριού.
Το δίνω στεγνά, σημαίνει ότι υιοθετώ την αποψη πως ο ένας έκανε εγκλήματα και ο άλλος το καταγγέλλει. Όμως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι έκαναν λάθη. Το ξαναείπε και ο ίδιος. Αλλά πολλοί στέκονται βολικά μόνο στις αποτυχημένες μεταγραφές.
Για κάθε αποτυχημένη μεταγραφή των μεν, υπάρχει κι ένας Τζίμας, μια ανανέωση Σβαμπ, μια ανανέωση Μουργκ του δε.

Σεβαστή η οπτική του προπονητή και καλώς να πορευτει με αυτήν, το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, όμως αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν όλοι όσοι πανηγυρίζουν τη full version.

Δεν πειράζει. Θα δείξει το κοντινό μέλλον. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Σαββίδηδες δεν... δίνουν στεγνά. Πράττουν.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

figurehead4 έγραψε: Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και με τα δύο περίφημα πλάνα του καλοκαιριού.

Το δίνω στεγνά, σημαίνει ότι υιοθετώ την αποψη πως ο ένας έκανε εγκλήματα και ο άλλος το καταγγέλλει. Όμως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι έκαναν λάθη. Το ξαναείπε και ο ίδιος. Αλλά πολλοί στέκονται βολικά μόνο στις αποτυχημένες μεταγραφές.
Για κάθε αποτυχημένη μεταγραφή των μεν, υπάρχει κι ένας Τζίμας, μια ανανέωση Σβαμπ, μια ανανέωση Μουργκ του δε.

Σεβαστή η οπτική του προπονητή και καλώς να πορευτει με αυτήν, το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα, όμως αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν όλοι όσοι πανηγυρίζουν τη full version.

Δεν πειράζει. Θα δείξει το κοντινό μέλλον. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Σαββίδηδες δεν... δίνουν στεγνά. Πράττουν.
Να του δίνουν πρώτα αυτό που ζητάει αφού έχει κερδίσει το δικαίωμα και μετά να πράξει ο Ιβάν Σαββίδης ό,τι θέλει

Ναι, μετά, δεν θα έχει καθόλου δικαιολογίες ο Λουτσέσκου για τα λάθη του ή αν αποτύχει

Όσο για τον Γιώργη, πέρα από το να είναι κληρονόμος, γιος και φυσικός συνεχιστής του Ιβάν, όπως και ο Νίκος, το "πράττουν" σε πληθυντικό που χρησιμοποιείς (το υπογράμμισα) το ακούω κάπως

Γιατί ο Γιώργος, ούτε έχει σπουδάσει κάτι από όσο ξέρω, ούτε ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα του
Με τον ΠΑΟΚ ασχολείται μόνο
Ό,τι λοιπόν έχει τη δυνατότητα να πράττει ο Γιώργος, δεν το έχει κερδίσει με κάποιον έστω προσωπικό τρόπο, αλλά μόνο επειδή του έχει δώσει την δυνατότητα αυτή ο πατέρας του

Ο Νίκος είναι μια άλλη περίπτωση, σπούδασε, ασχολείται με τις επιχειρήσεις, έχει πολύ πιο σοβαρό προφίλ

Μεταξύ των δύο φυσικών συνεχιστών του Ιβάν, βρίσκω τεράστια διαφορά
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μάλιστα...
Γίναμε και βαλτοι τώρα...και δημιουργούμε ίντριγκα και φαγωμαρα...
Ααααα κι αν δεν είμαι βάλτος σίγουρα είμαι μ@λ@κ@ς..
Μετά από 16 χρόνια εδώ μέσα

Καλή συνέχεια λοιπόν στους πολίτικαλ κορεκτ...που σηκώνουν το δάχτυλο...να βγει να πει ο ένας τι γίνεται...να βγει να πει ο άλλος...να βγει να μιλήσει για το καλό του ΠΑΟΚ...
Και όταν βγαίνει και μιλάει και δεν σας αρέσει...όλοι είναι βαλτοι τρολ και μαλακες....
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Η Ιστορία έγραψε πως οι χρονιες 19-20 και 24-25 χάθηκαν από μαλακίες ενός. Όλα τα άλλα είναι σάλια μάλια και να χαμε να λεγαμε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά, η μία σεζόν το 2019-20 δεν χάθηκε μόνο από τη μαλακία ενός αλλά, και το λέω εγώ που στηρίζω Λουτσέσκου full, και τη βλακεία του προπονητή που έκανε μουτράκια και την έκανε γιατί δεν του κράτησαν Κάνιας και Σάκωφ. Του κράτησαν όμως Βαρέλα που ήταν ο χειρότερος παίχτης της επόμενης χρονιάς.

Το πως θα είχε εξελιχτεί η χρονιά αν έμενε με Κάνιας και Σάκωφ δεν θα το μάθουμε ποτε.

Για τη φετινή χρονιά, ας τελειώσει φέτος και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

psykoman έγραψε:Μάλιστα...
Γίναμε και βαλτοι τώρα...και δημιουργούμε ίντριγκα και φαγωμαρα...
Ααααα κι αν δεν είμαι βάλτος σίγουρα είμαι μ@λ@κ@ς..
Μετά από 16 χρόνια εδώ μέσα

Καλή συνέχεια λοιπόν στους πολίτικαλ κορεκτ...που σηκώνουν το δάχτυλο...να βγει να πει ο ένας τι γίνεται...να βγει να πει ο άλλος...να βγει να μιλήσει για το καλό του ΠΑΟΚ...
Και όταν βγαίνει και μιλάει και δεν σας αρέσει...όλοι είναι βαλτοι τρολ και μαλακες....

Επεξεργαστηκε

Πείτε ότι θέλετε χωρίς μπινελίκια προς τους άλλους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”