Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Che που είναι ο φορτουνης? Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ ο Φακούντο ποιο πολύ αντί βουκιτς ειναι
- GiorgosAtha
Και ένα CB και δέσαμε...che4 έγραψε:μολο και φορτουνης
μονο ο νατχο λειπει

black death έγραψε:Ποιοτικά και πάλι δεύτεροι θα είμαστε -κουτσά στραβά- την 1η Σεπτέμβρη. Το θέμα είναι η όποια ποιότητα να βγαίνει σταθερά στο χορτάρι, κάτι που δεν έγινε πέρσι, αν εξαιρέσεις τα εντός έδρας με τους μικρούς στην Τούμπα, τα οποία αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορούμε να τα παίρνουμε ακόμα και με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Ποια είναι όμως αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια ποιότητας;
Ο Ινσαουράλδε; Περιμένουμε κίνηση(-εις) σε αυτή τη θέση...
Ο Λίνο; ΟΚ αλλά ήρθε ο Ρατς, λογικά είμαστε στο συν.
Στα δεξιά μπακ είμαστε στα ίδια με τους μικρούς πιο έμπειρους πλέον.
Στα χαφ, ο Λάζαρ; Ε όχι δα... Ο Νάτχο σίγουρα (αν δεν γίνει καμιά έκπληξη) αλλά αυτός ήρθε στη μέση της χρονιάς. Κατά τ' άλλα είμαστε καλύτερα σχετικά με το πως ξεκινήσαμε πέρσι τη σεζόν και περιμένουμε κίνηση.
Ο Στοχ; Που έπαιξε δύο παιχνίδια του 9, πέντε του 7 και 25 του 4; Επίσης μια θέση που περιμένουμε κίνηση.
Δεξιά ο Λούκας είχε ξεκλειδώσει αρκετά (θεωρητικά εύκολα) παιχνίδια, περιμένουμε να δούμε το Σλοβάκο αλλά λογικά κερδίζουμε σε ταχύτητα σε αυτή τη θέση και χάνουμε σε στημένα.
Μπροστά (και λίγο πιο πίσω) περιμένουμε Κουλούρη και να δούμε κατά πόσο μπορεί να γίνει αντι-Βούκιτς ο Αργεντίνος, κατά τ' άλλα τα ίδια.
Μα ο σκοπος δεν ειναι να ειμαστε στα ιδια η στα λιγο χειροτερα,ο σκοπος ειναι αυτο το μεγαλο ξεσκαρταρισμα να γινει ακομα μεγαλυτερο και αντι για ποσοτητα να προσθεσουμε ποιοτητα.
Μεχρι τωρα δεν το εχουμε καταφερει,προσπαθειες γινονται γιαυτο αναμενουμε και το αποτελεσμα.
Κακα τα ψεματα ομως μεχρι τωρα οι ξενοι πηραν ολοι ποδι και κρατησαμε τους ελληνες παιχταραδες.

-
Πάντως την τριτη ( πλέον ) χρονιά του Σαββίδη, περίμενα οτι εμείς θα παίρναμε Αμπινταλ, Κρκιτς, Κασαμι κ σία κ οχι κάτι μεταγραφουλες υποδεέστερες της εποχής Ζαγορακη...μονο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το καταφέρει αυτο..να έχει λεφτά πρόεδρο και να ανταγωνιζεται Αστέρες και Ατρομητους. Μεγαλη απογοήτευση...
Και για να εξηγησω τι εννοω, θέλω Τζιμπουρ- Κρασιτς- Νατχο- Ινσα για να ερθω στα ισα μου.
Και για να εξηγησω τι εννοω, θέλω Τζιμπουρ- Κρασιτς- Νατχο- Ινσα για να ερθω στα ισα μου.
-
Το ξέρω αλλά απάντησα κυρίως σε ποστ που λένε ότι έχουμε χάσει σε ποιότητα σε σχέση με πέρσι.obanebane έγραψε: Μα ο σκοπος δεν ειναι να ειμαστε στα ιδια η στα λιγο χειροτερα,ο σκοπος ειναι αυτο το μεγαλο ξεσκαρταρισμα να γινει ακομα μεγαλυτερο και αντι για ποσοτητα να προσθεσουμε ποιοτητα.
Μεχρι τωρα δεν το εχουμε καταφερει,προσπαθειες γινονται γιαυτο αναμενουμε και το αποτελεσμα.
Κακα τα ψεματα ομως μεχρι τωρα οι ξενοι πηραν ολοι ποδι και κρατησαμε τους ελληνες παιχταραδες.
Ας έρθουν δύο παίχτες όπως Μολό, Νάτχο ή παρόμοιου επιπέδου, συν ένα σέντερ μπακ απ' το πάνω ράφι και μια χαρά θα είμαστε και ποιοτικά.
Όσο για τους Έλληνες-ξένους που λες, ξεχνάς ότι πήραν πόδι και όσοι Έλληνες τελείωσαν το συμβόλαιό τους, όπως Κατσουρ, Γεωργιάδης, Νίνης. Όσοι έμειναν έχουν συμβόλαιο και για κάποιους (πχ. Κατσικάς), δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας και μετά το καλοκαίρι...
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι παραπάνω έχει η καριέρα του Κασάμι απ' του Μακ ας πούμε; Γιατί δεν τους έχω δει τους παίχτες και δεν ξέρω.xrisitsapa έγραψε:Πάντως την τριτη ( πλέον ) χρονιά του Σαββίδη, περίμενα οτι εμείς θα παίρναμε Αμπινταλ, Κρκιτς, Κασαμι κ σία κ οχι κάτι μεταγραφουλες υποδεέστερες της εποχής Ζαγορακη...μονο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το καταφέρει αυτο..να έχει λεφτά πρόεδρο και να ανταγωνιζεται Αστέρες και Ατρομητους. Μεγαλη απογοήτευση...
Το Μπόγιαν δεν τον πήραν ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για Νατχο, έχει γίνει πρόταση και μάλιστα πολύ καλή. 1.6 το χρόνο. Για Τζιμπουρ, όχι τώρα δεν θα έρχονται όποτε τον καπνίσει. Έχει πάρει τηλέφωνο ο ίδιος. Ξεχάσαμε που τον πήγε τον Βρυζα; Στο Άμπου Ντάμπι.να μου λείπει το βύσσινο, άποψη. Για Ινσα, δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε τι γίνεται.
-
Που να το βρω όμως. .και να σκεφτείς οτι χάρηκα για τον Άγγελο γιατί λεω επιτέλους θα δουλέψει με ροστερ επιπεδου. Και βλεπω οτι του δίνουν υλικό χειροτερο κι απο του Δωνη!
Για να μην πω τιποτα πιο βαρύ. ..
Υ.Γ. Θα θυμάται Φραντζεσκο-Μαραγκο- Ζαγορακη-Ναγκμπε-Ολιβαρες και θα κλαιει...!
Για να μην πω τιποτα πιο βαρύ. ..
Υ.Γ. Θα θυμάται Φραντζεσκο-Μαραγκο- Ζαγορακη-Ναγκμπε-Ολιβαρες και θα κλαιει...!
Πάντως πρεπει να είμαστε μια απο τις λίγες ομάδες που δεν έχει καταλήξει για τη θεση του βασικού τερματοφύλακα...
Δύσκολη επιλογή βέβαια γιατι οι διάφορες μεταξύ των διαθεσίμων δεν ειναι μεγάλες, για να να μην πω δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Δύσκολη επιλογή βέβαια γιατι οι διάφορες μεταξύ των διαθεσίμων δεν ειναι μεγάλες, για να να μην πω δεν υπάρχει καμία διαφορά.
καλα, τι εχετε παθει με αυτον τον τσιμπουρ;; θα γινει 60 χρονων ο ανθρωπος και θα λεμε για τσιμπουρ (παραληλλα θα εχουμε ακομα το σαλπιγγιδη...
)
οπως ειναι η ομάδα είναι για θέση 3-4-5. ίδια επίπεδα με βαζελο αλλα λιγοτερο δεμένη ομάδα.
ΑΝ όμως
παρθουν:
- ενα σεντερ μπακ μπαρουτοκαπνισμένο με γερακίσιο βλέμμα
(πχ Ινσαουράλδε ή άλλος Αργεντίνος!)
- ένα 8/10/ακραίος χαφ που θα προσφέρει μαζι με Γκολάσα ευελιξία στο κέντρο (ποιος ποιος...)
- ένα αριστερό χαφ που θα μπορεί να παίζει και δεξιά στη διάρκεια του αγώνα και θα έχει έντονα το στοιχείο του απρόβλεπτου.
και αν θελουμε να αλλάξουμε πραγματικά επίπεδο, ενα τερμάρη ΚΑΛΟ σε ΟΛΑ του.
για 11αδα.
τοτε κατι γίνεται.....
κατα τα άλλα, θέλω να δω πιτσιρίκια να παίρνουν σιγα σιγα ρόλο στην ομάδα......

οπως ειναι η ομάδα είναι για θέση 3-4-5. ίδια επίπεδα με βαζελο αλλα λιγοτερο δεμένη ομάδα.
ΑΝ όμως

- ενα σεντερ μπακ μπαρουτοκαπνισμένο με γερακίσιο βλέμμα

- ένα 8/10/ακραίος χαφ που θα προσφέρει μαζι με Γκολάσα ευελιξία στο κέντρο (ποιος ποιος...)
- ένα αριστερό χαφ που θα μπορεί να παίζει και δεξιά στη διάρκεια του αγώνα και θα έχει έντονα το στοιχείο του απρόβλεπτου.
και αν θελουμε να αλλάξουμε πραγματικά επίπεδο, ενα τερμάρη ΚΑΛΟ σε ΟΛΑ του.
για 11αδα.
τοτε κατι γίνεται.....
κατα τα άλλα, θέλω να δω πιτσιρίκια να παίρνουν σιγα σιγα ρόλο στην ομάδα......
- cristiano4
Καθοριστικές είναι αυτές οι ώρες για το μεταγραφικό θέμα του Κώστα Φορτούνη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και συνεχείς επαφές με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο.
Ο Φορτούνης ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ πως θέλει να έρθει και αυτή την ώρα οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία για να δουν αν μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι, ώστε ο διεθνής μέσος να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 300.000 ευρώ που ζητάει η Καϊζερσλάουτερν για να τον παραχωρήσει (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) και πλέον απομένει να τα βρει στο οικονομικό κομμάτι και με τον Φορτούνη.
ρεπορτάζ..... che4
Ο Φορτούνης ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ πως θέλει να έρθει και αυτή την ώρα οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία για να δουν αν μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι, ώστε ο διεθνής μέσος να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 300.000 ευρώ που ζητάει η Καϊζερσλάουτερν για να τον παραχωρήσει (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) και πλέον απομένει να τα βρει στο οικονομικό κομμάτι και με τον Φορτούνη.
ρεπορτάζ..... che4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Σάβ 19 Ιούλ 2014, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να δουμε, ελπιζω να ερθουν τουλαχιστον 2-3 ποδοσφαιριστες επιπεδου νατχο γιατι αλλιως παλι στην αμμο θα χτισουμε.
Και επειδη ξερω οτι ο Νατχο που τον εφερα σαν παραδειγμα δεν προκειτε να ερθει ας βρουν ποδοσφαιριστες λιγο μετα τα 30 αντιστοιχου η και μεγαλυτερου επιπεδου που να συνδιαζουν ποιοτητα και εμπειρια και ας τους φερουν.
Θελω να ειμαι αισιοδοξος οτι θα εχουμε τουλαχιστον ενα δυνατο ροστερ με ολους τους ποδοσφαιριστες να ξερουν τους ρολους τους και οχι το περσινο τουρλουμπουκι.
Επιτελους να χαρουμε λιγο ρε παιδια,απο τοτε που ηρθε ο ρωσος ολο λυπες ειμαστε και αυτο γιατι ολοι εχουμε προσδοκιες.
Δεν με ενδιαφερουν οι τιτλοι θελω να δω μια ομαδα μεσα στα γηπεδα που να τη χαιρονται και να ειναι περηφανοι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες γιαυτη.
Μπορουν να μας το δωσουν?
Και επειδη ξερω οτι ο Νατχο που τον εφερα σαν παραδειγμα δεν προκειτε να ερθει ας βρουν ποδοσφαιριστες λιγο μετα τα 30 αντιστοιχου η και μεγαλυτερου επιπεδου που να συνδιαζουν ποιοτητα και εμπειρια και ας τους φερουν.
Θελω να ειμαι αισιοδοξος οτι θα εχουμε τουλαχιστον ενα δυνατο ροστερ με ολους τους ποδοσφαιριστες να ξερουν τους ρολους τους και οχι το περσινο τουρλουμπουκι.
Επιτελους να χαρουμε λιγο ρε παιδια,απο τοτε που ηρθε ο ρωσος ολο λυπες ειμαστε και αυτο γιατι ολοι εχουμε προσδοκιες.
Δεν με ενδιαφερουν οι τιτλοι θελω να δω μια ομαδα μεσα στα γηπεδα που να τη χαιρονται και να ειναι περηφανοι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες γιαυτη.
Μπορουν να μας το δωσουν?
-
Ο Κασαμι ηταν βασικός σε ομάδα Premier, ο άλλος αναπληρωματικος σε ομάδα Bundesliga. Τα δυο πρωταθλήματα με εξαίρεση Μπαγερν - Ντόρτμουντ έχουν χαωδη διαφορά.
Ο Τζιμπουρ δεν με ενδιαφέρει τι έκανε. Εγω ξέρω οτι ενα διδυμο με Κλάους σημαινε 25 γκολ σίγουρα απο τους δυο τους, με χαρακτηριστικα που συμπληρώνουν ο ενας τον αλλο, και με διαφορά το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στη σουπαλιγκ. Αντε εσύ να είσαι προπονητής ή αμυντικός αντιπάλου και πες μου πως θα αμυνθείς.
Ο Τζιμπουρ δεν με ενδιαφέρει τι έκανε. Εγω ξέρω οτι ενα διδυμο με Κλάους σημαινε 25 γκολ σίγουρα απο τους δυο τους, με χαρακτηριστικα που συμπληρώνουν ο ενας τον αλλο, και με διαφορά το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στη σουπαλιγκ. Αντε εσύ να είσαι προπονητής ή αμυντικός αντιπάλου και πες μου πως θα αμυνθείς.
Ο Τζιμπουρ δεν ειναι ο παιχτης που ηταν προ διετιας περνανε τα χρονια παιδια και ειδικα σε καποιους ποδοσφαιριστες αφηνουν το στιγμα τους εντονα.
Και επιθετικο δεν προκειτε να παρουμε ξεχαστε το.
Και επιθετικο δεν προκειτε να παρουμε ξεχαστε το.
-
Μεταγραφές σαν του Ρατ, Μακ, Φορτουνη, Γκολασα είναι καλές, αλλά για πάγκο.
Αν κάποτε θέλουμε να φτάσουμε το γαυρο, πρέπει να πάρουμε οχι ίδιους με αυτόν παίκτες, αλλά καλύτερους.
Υ.Γ.Παλια είχαμε τουλάχιστον τη δικαιολογία της αφραγκιας..τωρα; της τρόικας; της CIA ; τι;
Υ.Γ Φταίμε κι εμείς που αν και έχουμε πρόεδρο με λεφτά, ακόμα κάνουμε τους λογιστές και μετράμε τρεις το λάδι τρεις το ξιδι...κατάλοιπα δεκαετιων θα μου πεις.
Αν κάποτε θέλουμε να φτάσουμε το γαυρο, πρέπει να πάρουμε οχι ίδιους με αυτόν παίκτες, αλλά καλύτερους.
Υ.Γ.Παλια είχαμε τουλάχιστον τη δικαιολογία της αφραγκιας..τωρα; της τρόικας; της CIA ; τι;
Υ.Γ Φταίμε κι εμείς που αν και έχουμε πρόεδρο με λεφτά, ακόμα κάνουμε τους λογιστές και μετράμε τρεις το λάδι τρεις το ξιδι...κατάλοιπα δεκαετιων θα μου πεις.