Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ούτε σχοινιά υπάρχουν Τέοντ ούτε "σκηνικά"...

Όποιος όμως λέει ό,τι πιστεύει, οφείλει να ξέρει να δέχεται και κριτική για όσα πιστεύει και τα λέει...
Eίδες κάποιον που ενώ λέει ότι πιστεύει , δε ξέρει να δέχεται κριτική;
Όχι φυσικά...Αυτό που παραθέτεις όμως, έπρεπε (βάση σειράς) να καταλάβεις ότι πάει στον Τέοντ για απάντηση...
teod1980 έγραψε:Καλά δε χρειάζεται να έχουμε στα σχοινιά το γιαπας.
Είπε κάτι που πιστευει
Όχι σε σένα giapas...Παρανόησες μάλλον...Ελπίζω πλέον να γίνομαι πλήρως κατανοητός...

Υ.Γ. Στην τελευταία ερώτηση μου ουσίας όμως δεν απάντησες θαρρώ...Ελπίζω να μην την απέφυγες ευσχήμως...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

γκοραν δεν αποφευγω τιποτα. Η τελευταία ερώτηση είναι

Υ.Γ. Τι θα γινόταν αν το κουτί της μπύρας τον άφηνε τον Ίβιτς στον τόπο?
Θα κριτικάρατε ακόμα κάποιοι χθες και σήμερα τον σχωρεμένο γιατί "δεν μπήκαμε όπως έπρεπε" στην αρχή???

Ρωτάς λοιπόν τι θα γινόταν αν τον άφηνε στο τόπο. Ξέρω γω, μάλλον κηδεία. Αυτό εννοείς; Δε καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό το ερώτημα. Όπως σωστά υπέθεσες , δεν είμαι γιατρός .

Στο δεύτερο σκέλος , φαντάζομαι αντί για κάποιοι έπρεπε να γράψεις εμένα. Σου απαντώ λοιπόν πως στη δική μου κοσμοθεωρία δε συνδέεται η ποδοσφαιρική κριτική στο προπονητή Ιβιτς , με το μπουκάλι που έφαγε χτες. Εγώ έγραψα απλά πως δε μου άρεσε το βιντεο που είδα. Μπορεί να κάνω λάθος , μπορεί να έχω και δίκιο. Ας πούμε ότι έχω λάθος . Αυτό το λάθος , δεν έχει σχέση με την άποψή μου για τις προπονητικές ικανότητες του Ιβιτς.

Και για να αλλάξω κουβέντα , η άποψή μου για τις προπονητικές ικανότητες του Ιβιτς ήταν επιφυλακτική στην αρχή της χρονιάς , στο καλό μας διάστημα άρχισα να κάνω όνειρα αλλά το τελευταίο 3μηνο έχει πέσει εντελώς στα μάτια μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@giapas...Δέχομαι μεν απόλυτα ότι εκφράζεις άποψη, αλλά έχω να σημειώσω τα παρακάτω μόνο γι αυτήν...

Εκτός από σένα λοιπόν, έγραψαν κι άλλοι χθες που και δεν πείστηκαν για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ίβιτς, αλλά και επιπλέον ήθελαν να κάνουν ποδοσφαιρική κριτική σε έναν αγώνα, που ο προπονητής μας (όντας στο Νοσοκομείο μετά από μια άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος του) επέλεξε να κατεβάσει μια 11άδα και να κάνει κάποιες αλλαγές, όχι με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και του αγώνα αλλά των διαθέσεων του στημένου κόρακα και όλων των συν αυτώ για "απονομή ισονομίας" μετά την "σφαγή" του β@ζελου απ τον Κύζα στην Τούμπα...

Με δεδομένο λοιπόν αυτό, θα εκτιμούσα άκαιρο και αχρείαστο το να κάνω κριτική, ειδικά χθες, στον προπονητή μας, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ και αρκετά άπειρος είναι, αλλά και πείσμων-δουλευταράς κι η δουλειά κι οι επιλογές του έχουν προσφέρει ήδη στον Π.Α.Ο.Κ. έναν τίτλο που οι προηγούμενοι του δεν κατάφεραν!

Ελπίζω του χρόνου να είναι εμπειρότερος και γνωστικότερος, ώστε τα :pano: αποτελέσματα μας να είναι καλύτερα...

Εύχομαι επίσης η ανταλλαγή απόψεων που κάναμε να είναι εποικοδομητική & για μας & για όσους μας διαβάζουν...

Όσο για την κοσμοθεωρία σου που δεν είναι-φαίνεται τόσο ανθρωποκεντρική όσο είναι η δική μου, εύχομαι να σε καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια και για πολλά ακόμα χρόνια, έστω και με μικροδιορθώσεις στην πορεία σου...

Καλό σου βράδυ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν μπορω να καταλαβω τι συζηταμε ακομα...εαν τα κα αμε εμεις θα μαλωναμε εδω οχι για το εαν χτυπησε ο ουζουνιδης αλλα θα ξςσκιζαμε τον σαββιδη που δεν μπορει να προστατεψει το γηπεδο απο τους μπερδεμενους...και τωρα μιλαμε για το εαν ειναι υπερβολικος ο ιβιτς..ουστ....
Βλαντο κρατα γερα...
Προσοχη με την πρασινη πουτανα στην τουμπα....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε: Ήδη είχαμε δίκιο 100% από τη στιγμή που έπεσε η μπύρα. Η δυνατή ομάδα εκεί απαιτεί τη διακοπή του παιχνιδιού ή είναι τόσο σίγουρη ότι θα βρει το δίκιο της και συνεχίζει.
Είχαμε δίκιο ναι, γιατ'i οπουδήποτε αλλού τιμωρείται με διακοπή η ενέργεια κι όχι το απότελεσμα αυτής.
Έχουμε δίκιο με την κοινή λογική, ότι δεν μπορείς να δέχεσαι αντικείμενα στο κεφάλι την ώρα που δουλεύεις.
Εδώ, δεν ισχύει, παρόλα αυτά
Ο ΚΑΠ της Ελλάδας όμως δεν προβλέπει διακοπή αγώνα αν δεν υπάρχει τραυματισμός ατόμου που δεν μπορεί να συνεχίσει.Θεωρεί, δηλαδή, προαπαιτουμενο τον τραυματισμό για να επέλθει διακοπή. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή μη τραυματισμού, ρίχνει το μπαλάκι στον διαιτητή και το αφήνει στη διακριτική του ευχέρεια.
Το παιχνίδι θα συνεχίζοταν με 9-9 ή 8-8 με περίπου 60λεπτά να απομένουν και να χάνουμε 1-0.
Καταπληκτικά πράγματα
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ο καπ δεν το προβλέπει,τι προβλέπει ωστόσο ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε Γκόραν.
Να σαι καλά.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πριν από 5,5 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, Δεκέμβρης μήνας ήταν, έγινε στην Καισαριανή ο αγώνας κυπέλλου Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ, που ήταν ο τελευταίος αγώνας του Vieirinha. Πληρώσαμε 15 ευρώ εισιτήριο, που ήταν πάρα πολύ ακριβό για τα 14 λεπτά του αγώνα. Στο 14΄ κάποιοι πανύβλακες οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ένα κάθισμα του γηπέδου στον επόπτη. Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα. Ο επόπτης μετά από λίγο σηκώθηκε και ακολούθησε τον διαιτητή στα αποδυτήρια. Προφανώς και δεν πήγε νοσοκομείο. Το να πας στο νοσοκομείο δεν είναι υποχρεωτικό για την διακοπή του αγώνα. Χτυπήθηκε ένας αξιωματούχος του αγώνα, ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ο ΚΑΠ έχει αλλάξει κατα τι από τότε.
Δεν είπα ότι πρέπει να πας στο νοσοκομείο για να διακοπεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν το λέω για σένα. Το λέω για όσους αμφισβητούν ότι έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας. Και κακώς ο κανονισμός αναφέρει για σοβαρό τραυματισμό, που είναι τελείως υποκειμενικό. Δηλαδή θα πρέπει να πάει κάποιος στο νοσοκομείο για να διακοπεί ο αγώνας; ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Αποστόλη έχεις δίκιο, το ποστ μου δεν πάει σε σένα, απλά με την ευκαιρία θέλω να θυμίσω μερικά πράγματα που άλλαξαν απο τότε.
εκτός λοιπόν από τον κανονισμό, τι άλλο έχει αλλάξει από τότε, τώρα έχουμε ξεχρεώσει ενώ τότε έπρεπε να πουλήσουμε τον Βιερίνια, τώρα έχουμε πρόεδρο τον Σαββίδη ενώ τότε ήμασταν μπαλάκι ανάμεσα στους ζζ, τώρα έχουμε μεγαλομέτοχο ενώ τότε παλεύαμε να πάρουμε άδεια, τώρα παίζαμε με τους γλίτσες ενώ τότε με τον εθνικό αστέρα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν το λέω για σένα. Το λέω για όσους αμφισβητούν ότι έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας. Και κακώς ο κανονισμός αναφέρει για σοβαρό τραυματισμό, που είναι τελείως υποκειμενικό. Δηλαδή θα πρέπει να πάει κάποιος στο νοσοκομείο για να διακοπεί ο αγώνας; ΕΛΕΟΣ!
Ναι ρε συ, απλά το διευκρίνησα.
Το είπα άλλωστε και στο πρώτο πόστ.
Έφαγες αντικείμενο στο κεφάλι, τέλος.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
teod1980 έγραψε:Εντάξει ρε Γκόραν.
Να σαι καλά.
Συνάδελφε, προς τι ο γέλωτας;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τίποτε το επιλήψιμο, απλά με άρεσε ο διάλογός σου με τον Goran.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μάλιστα.

Εντάξει ρε Αποστόλη.
Να σαι καλά!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”