Κουίζ : ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣΟ Εντίνιο στο SPORT 24
Ο Εντίνιο μίλησε στο SPORT 24 για την ΑΕΚ που τον... στεναχωρεί, κάνει αποκάλυψη βόμβα για τους λόγους φυγής του Ρίμπο και μιλά για τον Κ. Ρονάλντο. Δείτε όλη τη συνέντευξη σε video
.....
Η σημαντικότερη στιγμή της συνέντευξης είναι όμως αυτή που με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο αποκαλύπτει τα πραγματικά αίτια της αποχώρησης του Ριβάλντο για το μακρινό Ουζμπεκιστάν. Χρεώνει την απόφαση του Βραζιλιάνου να φύγει στον Γιώργο Δώνη και υποστηρίζει ότι αν η κατάσταση το περασμένο καλοκαίρι ήταν διαφορετική, ο Ρίμπο δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ασχέτως με το ότι η οικονομική πρόταση της Μπουνιοντκόρ ήταν όντως ακαταμάχητη.
πηγή: http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 337393.ece
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
- V-olakiotis
Δεν είχα πει κακή κουβέντα για σένα τόσο καιρό, παρά τα όσα έβλεπα αγωνιστικά και πονούσαν τα ματάκια μου. Δεν μου πέφτει λόγος στα διοικητικά της ομάδας, αλλά σε ότι με αφορά ως οπαδό του ΠΑΟΚ, έχεις τελειώσει από την ομάδα μου και καταλαβαίνεις γιατί...Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα που λένε και τα αδέλφια!
Δεν θα σε γιουχάρω, δεν θα σε ορμήξω, αλλά είσαι σαν να μην υπάρχεις, υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ!
Καληνύχτα και καλή τύχη!
Δεν θα σε γιουχάρω, δεν θα σε ορμήξω, αλλά είσαι σαν να μην υπάρχεις, υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ!
Καληνύχτα και καλή τύχη!
Α ρε Δωνη τι εχεις να ακουσεις απο δω και περα... Προσευχησου για το τι θα ξεστομισει ο Παμπλο
- kataramenos5
Απόλυτα .Απο πέρσι κρατιόμαστε Dimg4.Κάναμε υπομονή και πήραμε διαρκείας γιατι (έτσι νομίζαμε) ο ΠΑΟΚ κινδύνευε.Αλλα πλέον δε μπορω να τους βλέπω άλλο.Δε μπορώ να βλέπω στο γήπεδο το ΓΔ ξέρωντας οτι ειναι αυτός που έφαγε τον Πάμπλο.Και λίγο πιο πάνω αυτόν που το ξεκίνησε όλο αυτό.Δε θέλω να πάω γήπεδο και να βρίζω στη πρώτη στραβή.Κακό θα κάνω στον ΠΑΟΚ .Και στο φινάλε όλα τεχνοκρατικά τα βλέπουμε πλέον έτσι δεν είναι?Ε αυτό το προιόν που μου πουλάνε ΔΕ το γουστάρω πλεον.Πλήρωσα να βλέπω ενα μεγάλο καλλιτέχνη της μπάλας έστω στην τελ. του χρονιά, όχι τον ρομπέρ.Οπότε, παλατάκι μέχρι να ξεβρομίσει η Τούμπα.Dimg4 έγραψε:Να ρωτησω κατι? εσεις που λετε θα κοψετε το γηπεδο επειδη τελειωσε ο γκαρσια... καταλαβαινετε τι λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 20 Μαρ 2013, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και η σημερινή μέρα στον Π.Α.Ο.Κ. μας θα σε βρει?
Λιγη τσίπα να ειχες πάνω σου θα είχες παραιτηθεί και θα ησυχάζαμε....αλλά που τέτοια τύχη.
Είναι πλέον σίγουρο ότι ο πρώην υπάλληλος της επο σε έχει κάνει συμβόλαιο,που σε περίπτωση απόλυσης θα καρπωθείς πολλά ευρά άρα τζάμπα ονειρεύομαι.
Την επόμενη που θα χαρακτηρίσεις θα αποβληθείς
Moican4
Λιγη τσίπα να ειχες πάνω σου θα είχες παραιτηθεί και θα ησυχάζαμε....αλλά που τέτοια τύχη.
Είναι πλέον σίγουρο ότι ο πρώην υπάλληλος της επο σε έχει κάνει συμβόλαιο,που σε περίπτωση απόλυσης θα καρπωθείς πολλά ευρά άρα τζάμπα ονειρεύομαι.
Την επόμενη που θα χαρακτηρίσεις θα αποβληθείς
Moican4
Παντως ρε Δωνη εισαι απιστευτος ...Επι των ημερων σου , εφυγε ο Γκαρσια μολις 2 μηνες πριν το τελος της σεζον , παραιτηθηκε για πρωτη φορα στην ιστορια ο Παπας της Ρωμης , επεσαν αστεροειδεις στη Ρωσια....
Για ποδαρικο εισαι ...
Υ.Γ. Πρωτο ντερμπυ που κερδισες με τον ΠΑΟΚ και δεν ειπες κουβεντα περα απο δυο προτασεις ....Αλλες φορες λαλιστατος....
Για ποδαρικο εισαι ...

Υ.Γ. Πρωτο ντερμπυ που κερδισες με τον ΠΑΟΚ και δεν ειπες κουβεντα περα απο δυο προτασεις ....Αλλες φορες λαλιστατος....
Κουίζ : ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ[/quot}hitman έγραψε:Ο Εντίνιο στο SPORT 24
Ο Εντίνιο μίλησε στο SPORT 24 για την ΑΕΚ που τον... στεναχωρεί, κάνει αποκάλυψη βόμβα για τους λόγους φυγής του Ρίμπο και μιλά για τον Κ. Ρονάλντο. Δείτε όλη τη συνέντευξη σε video
.....
Η σημαντικότερη στιγμή της συνέντευξης είναι όμως αυτή που με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο αποκαλύπτει τα πραγματικά αίτια της αποχώρησης του Ριβάλντο για το μακρινό Ουζμπεκιστάν. Χρεώνει την απόφαση του Βραζιλιάνου να φύγει στον Γιώργο Δώνη και υποστηρίζει ότι αν η κατάσταση το περασμένο καλοκαίρι ήταν διαφορετική, ο Ρίμπο δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ασχέτως με το ότι η οικονομική πρόταση της Μπουνιοντκόρ ήταν όντως ακαταμάχητη.
πηγή: http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 337393.ece
Τα έχω γράψει και προβλέψει εδώ και μήνες και κάποιοι με λέγανε εμπαθή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- navigator11
Μέσα στα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος και οι φίλα προσκείμενοι σε τούτον δηλαδή είναι να την <<πέφτουμε>>,έστω και λεκτικά μόνο,σε κάποιον,που έτυχε να'ναι προπονητής την περίοδο,που αποχώρησε ένας εξαιρετικά αγαπητός στον πολύ κόσμο παίχτης,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ευθύνης του (δηλαδή αν πράγματι δε φέρει ευθύνη);Γιατι πολύ κουβέντα περί αξιών και ρέστων γίνεται εδώ και 24ωρα.Εκτός αν το ήθος μας εξαντλείται μόνο στον τρόπο αντιμετώπισης του Πάμπλο και οχι στο να είμαστε,όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει,δίκαιοι απέναντι σε έστω και αντιπαθή με θεσμικό ρόλο πρόσωπα.angelheart έγραψε:Γιατί κάποιοι μάλλον δεν θα το έπιασαν με την μια. Είτε μου/σας/μας αρέσει είτε όχι, τα παραπάνω είναι έτσι ακριβώς. Ανεξάρτητα αν φταίει ο ΓΔ ή όχι για ότι έγινε.moican4 έγραψε:Ότι και να γίνει αυτό θα τον ακολουθεί, και Κύπελλο να πάρει, και 1ος να βγει, γιούχα θα ακούει.
Ο Γκαρσία πλέον δεν του δημιουργεί πρόβλημα αλλά αυτό δεν λύθηκε ίσα ίσα "γιγαντώθηκε" και ο νοών νοείτο.
Κατ'α την γνώμη σου και με βάση αυτό που έγραψες
''να είμαστε,όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει,δίκαιοι απέναντι σε έστω και αντιπαθή με θεσμικό ρόλο πρόσωπα.''
όρισε μας πόσο είναι αυτό το ''όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει''.
''να είμαστε,όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει,δίκαιοι απέναντι σε έστω και αντιπαθή με θεσμικό ρόλο πρόσωπα.''
όρισε μας πόσο είναι αυτό το ''όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει''.
- navigator11
Τη γιούχα για ποιό λόγο ακριβώς να την επωμιστεί κατά κύριο λόγο ο ΓΔ;Αυτός έδιωξε τον Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ (δεν έχει τη δύναμη λέω εγώ,όπως και ουδείς άλλος απ'τους διοικούντες);Το δικό του μερίδιο ευθύνης είναι το μεγαλύτερο ή μήπως το αποκλειστικό;Κατά τη γνώμη μου το βασικό μερίδιο ευθύνης το φέρει ο Σαββίδης.Το βαρύ <<ξεφωνητό>> κατά βάση σε τούτον αρμόζει.Οι ... θαρραλέοι της περασμένης Κυριακής ας του την <<πέσουν>> λοιπόν με ανάλογο τρόπο από εδώ και πέρα.Αν και εικάζω πως θα υποστηριχθεί πως έχει άλλοθι ο Ρώσσος το ότι <<δεν ξέρει ακόμα τι φίδια τρέφει στον κόρφο του,ίσως εξαιρούμενου του Γέρμαν,που τον παραπληροφορούν και παίρνει λάθος αποφάσεις>>.
- kataramenos5
Γιατί?navigator11 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου το βασικό μερίδιο ευθύνης το φέρει ο Σαββίδης.Το βαρύ <<ξεφωνητό>> κατά βάση σε τούτον αρμόζει.
Εσύ πιστεύεις ότι ο Σαββίδης έχει ιδία άποψη για την καθημερινότητα της ΠΑΕ?
Τι να κάνουμε, τόσους ''τεχνοκράτες'' έχει και πληρώνει, του προπονητή συμπεριλαμβανομένου.Από την μιά μεριά αυτοί απ την άλλη ο Γκαρσία.
Τώρα γιατί τα ακούει κυρίως ο ΓΔ νομίζω είναι προφανές.Οι άλλοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτός είναι ο φυσικός αυτουργός.Αν και το θέμα Γκαρσία ήταν το αναμενόμενο κερασάκι στην τούρτα στο πρόβλημα ΓΔ.
Με τα πεσίματα στην συγκεκριμένη περίπτωση προς οποιονδήποτε, διαφωνώ ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους.
Τι να κάνουμε, τόσους ''τεχνοκράτες'' έχει και πληρώνει, του προπονητή συμπεριλαμβανομένου.Από την μιά μεριά αυτοί απ την άλλη ο Γκαρσία.
Τώρα γιατί τα ακούει κυρίως ο ΓΔ νομίζω είναι προφανές.Οι άλλοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτός είναι ο φυσικός αυτουργός.Αν και το θέμα Γκαρσία ήταν το αναμενόμενο κερασάκι στην τούρτα στο πρόβλημα ΓΔ.
Με τα πεσίματα στην συγκεκριμένη περίπτωση προς οποιονδήποτε, διαφωνώ ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους.
navigator11 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου το βασικό μερίδιο ευθύνης το φέρει ο Σαββίδης.
Kata τη γνωμη μου το βασικο μεριδιο ευθυνης θα το ειχε ο Σαββιδης αν δεν πληρωνε στην ωρα του , αν αθετουσε ορους του συμβολαιου του παικτη , αν του "ετρωγε" λεφτα απο τα δεδουλευμενα , αν τον " απελυε" καποια στιγμη και αλλα πολλα....
Το προβλημα με τον ΓΔ και τον Γκαρσια ειχε καθαρα αγωνιστικα αιτια και ηταν θεμα διαχειρισης του προπονητη και αν θες και συζητησης μεταξυ του παικτη και του προπονητη....
Και για να κανω το "συνηγορο του διαβολου" περυσι με αλλο προπονητη και σε 3 διοργανωσεις δεν ειχες το παραμικρο προβλημα με τον Γκαρσια..Απεναντιας πανηγυρισαμε και μεγαλες νικες και εμφανισεις... Φετος με τον συγκεκριμενο ηταν θεμα χρονου να συμβει ενα τετοιο περιστατικο.... Για να μην τα ξεχναμε αυτα....
- navigator11
dimbar έγραψε:Εσύ πιστεύεις ότι ο Σαββίδης έχει ιδία άποψη για την καθημερινότητα της ΠΑΕ?
Οι ηθικοί αυτουργοί πάντως τιμωρούνται το αυτό με τους φυσικούς αυτουργούς στα νομικά.Οπότε,ισομερίζεται το βάρος της ευθύνης στην περίπτωσή μας.Επίσης,θα μπορούσε πιστεύω την Κυριακή,πρίν ή μετά τον αγώνα,ιδία ή μη πρωτοβουλία,να βρεθεί και να ακούσει τον ίδιο τον παίχτη ο Σαββίδης,κάτι που ωστόσο δε γνωρίζω αν συνέβη ή οχι,και να σχηματίσει σφαιρικότερη γνώμη για το πρόβλημα.
Όσο φίλε καταραμένε για το Σαββίδη,τον κώλο τους να χτυπούσαν κάτω όλοι οι λοιποί,αν ο Σαββίδης ήθελε να τον κρατήσει,ο παίχτης θα έμενε.Αν έκρινε πως η παραμονή του άξιζε περισσότερο της αντίστοιχης του προπονητή ή ενδεχόμενου <<γκαζώματος>> μετά <<χαρτακίου>> στον προπονητή,δεν έχω ενδοιασμούς πως θα το έπραττε.Την <<είδε>> αλλιώς.