Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Asimos »

MANIAKOS έγραψε:καλα για μαντλουγκ ψιλοσκασιλα μας μαλλον... :mrgreen: αλλα οτι υπαρχει προβλημα συνεννοησης (το πιο ευγενικο που μπορω να πω) μας κοστισε και θα κοστισει....ο μπαμπας σαββιδης πρεπει να δωσει λυση,..Μπουμσογκ ή σωτις?
Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα συνεννόησης αλλά παγιωμένης τακτικής.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

υπαρχουν πολλα αρδοδημοσιευματα και πολλεςς ενδειξεις οτι οι σχεσεις αγωνιστικου οικονομικου τμηματος ειναι ασχημες τουλ....σκοτωνονται μαλλον αλλα τεσπα/// :D

απλα τον φωναζεις οπως λεει ο μαντλουγκ εχοντας συμφωνησει και μετα τα αλλαζεις...???// και με τζαβελλα τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και καλα κανουν,ποδοσφαιριστης που δεν εχει προσφορες απο την πατριδα του σημαινει (οσο βαρυ και να ακουγεται) οτι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης.
Το ιδιο εκαναν και στον τζαβελα και στο τελος του εριξαν το ποσο.
Εμεις μπορει να λεμε διαφορα για επικοινωνιακες ηττες και πιτσες μπλε το αποτελεσμα ομως ειναι που μετραει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:υπαρχουν πολλα αρδοδημοσιευματα και πολλεςς ενδειξεις οτι οι σχεσεις αγωνιστικου οικονομικου τμηματος ειναι ασχημες τουλ....σκοτωνονται μαλλον αλλα τεσπα/// :D

απλα τον φωναζεις οπως λεει ο μαντλουγκ εχοντας συμφωνησει και μετα τα αλλαζεις...???// και με τζαβελλα τα ιδια.
Με τα ΛΕΦΤΑ του κανένας δεν ειναι απλας ο Τζαντζαρας που δεν δούλεψε και ποτέ του και του δωσανε μικροφωνο για να παιρνει ενα μεροκαματο,παραδίδει μαθήματα διοίκησης στο Σαββιδη τον άσχετο :):):):) α φίλος καρδιακος του τζατζαρα ειναι ο κολκας τα μεγάλα μυαλα συναντώνται ......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τακτικες αλλαγης αρχικων συμφωνιων μπορουν να εχουν αποτελεσμα μονο με ειδικες περιπτωσεις ποδοσφσιριστων και σιγουρα οχι με παικτες στο επιπεδο που καποια στιγμη θα μας κανουν ομαδα πρωταθλητισμου,ειδικα δε ξενων και αν συνεχιστουν θα δημιουργησουν ασχημη εικονα στην αγορα οσον αφορα την φερεγγυοτητα μας.Ο τζαβελλας ειναι Ελληνας ποδοσφαιριστης με καριερα σε κριση και λιγες επιλογες την χρονικη στιγμη των συνομιλιων και παλυ παραλιγο να οδηγηθει σε φιασκο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ετσι θα την πατησουμε σιγουρα αν αφορα παικτες που δεν καιγονται και να ρθουν για τους αλλους εννοειται καλα κανει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Παίχτες που θέλει ο μεγαλομέτοχος να τους φέρει, τους φέρνει. Ο Γερμανός δεν ξέρω τι συμφωνία έκανε αλλά δεν μπορούν να λένε είναι στον κόουτς η επιλογή και μετά να χαλάει για 30-50-100 χιλιάδες.

Υπομονή, το οτι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει χρήμα δεν σημαίνει πως θα το σκορπά. Ο καθένας έχει την αξία του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτου του ειδους διαπραγματευση.Ποιο μπορει να ειναι το κερδος του ΠΑΟΚ που εστω και ενας μετριος γερμανος διεθνης ποδοσφαιριστης δηλωνει αριστερα και δεξια οτι αλλαξαμε την αρχικη συμφωνια;Για ποιο λογο να φερεις εναν ποδοσφαιριστη στην Ελλαδα για προπονησεις προφανως με σημεια συγκλησης στο οικονομικο και μετα να ξεκινησεις τα παζαρια;Θα ντραπει να φυγει και θα ριξει τις απαιτησεις του; Για ποιο λογο επισης να βγαλεις επισημη ανακοινωση με υπονοουμενα για την φυσικη του κατασταση; Μια απλη τιμια διαπραγματευση απο την αρχη χωρις δημοσιοτητα ειναι μια χαρα αρκετη.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ρωτήθηκε ο Μάντλουνγκ για τις απαιτήσεις του και ειπε 300.000 για παράδειγμα.

Μετά τον ανέβασαν στο διάδρομο, έτρεξε 10 χλμ και εξακολουθούσε να θέλει 300.000.

Μετά ο Τσιτσιακόφ ανέβαζε την ταχύτητα του διαδρόμου ανά 5 χλμ/ω κάθε 10΄. Δεν έπεφτε από τα 300.

Μετά ο Βρύζας άρχισε να ανεβάζει και την κλίση του διαδρόμου κατά 15 μοίρες κάθε 10΄. Και πάλι 300 έλεγε.

Εγωιστής και αδιαπραγμάτευτος. Στο καλό να πάει.
Άβαταρ μέλους
Falconas

Δημοσίευση από Falconas »

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Δεν με νοιάζει ο γερμαναράς αλλά και με τον Τζαβέλα το ίδιο έγινε...τουλάχιστον μην γίνεσαι ρόμπα και λες δήθεν πρόβλημα στα εργομετρικά... πες δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό που είναι πιο ντόμπρο...Ο παίκτης είχε αρχική συμφωνία αλλά λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης (ενω τον νομίζαμε γερο) του προτείναμε λιγότερα και δεν δέχθηκε...καθαρές κουβέντες...Αλλιώς γίνεσαι ΡΕΖΙΛΙ!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Καλά εγώ πάντα έλεγα οτι αντί για 3 μίμους-ποδοσφαιριστές των 300χιλ. καλύτερα ένας του 1εκ. αν δεν έχουν να πάρουν τέτοιο παίχτη ας μη πάρουν και καλύτερα που δεν τον πήραν τον Μάτλοκ. Τώρα για το ηθικό της υπόθεσης δεν υπάρχει θέμα, τόσα του δίναν όταν έλεγε οτι είχε κάνει προετοιμασία οταν έκανε τα εργομετρικά τι να του λέγανε δηλαδή? Είσαι παλαιμαχος της ζωής? Θέλουμε παίχτη για τώρα όχι σε 3 μήνες. Αν πάλι τον Γενάρη δεν έχουν 800-1εκ. πάλι να μη πάρουν κανένα, ας διώξουμε και κάποιους (δε λέμε ονόματα) και ας πάρουν τότε που θα χει κατέβει και το μπάτζετ. Οχι άλλους παίχτες των 300χιλ.!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Θα δωθουν λογικα ευκαιριες στο Μοντανα. Ας μην τον "τελειωνουμε" μεμιας.... :roll: :roll:

Καλο θα ειναι η επομενη επιλογη να προσεχθει ιδιαιτερα και καλο θα ειναι να επενδυσουν σε καποιον που θα δεσει διδυμο με Βιτορ.....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μου αρεσει που καποιο παιρνουν παντα ως δεδομενα ταλογια των αρδ και του οποιουδηποτε ασχετου με την ομαδα.
να ξεκαθαρισουμε οτι εδω και πολυ καιρο υπαρχει μια ατυπη κοντρα των δημοσιογραφων απεναντι στην παε.
δυστυχως για αυτους δεν μπορουν ακομα να καταλαβουν οτι καποια πραγματα αλλαξαν και οτι πλεον ειναι καιρος να κανουν σωστα την δουλεια τους και μονο την δουλεια τους.και οποιος δεν μπορει θα τον φαει η μαρμαγκα.
φανταζομαι μπορειτε να καταλαβετε πως νιωθει ο Χ κολκας ή τζορμπα ή πετρωτος οταν η παε εχει προσλαβει για το γραφειο τυπου εναν βαζελο και ενα χανουμι.

εγω παντως σε αυτο το σημειο που εχουν φτασει οι σχεσεις των δυο πλευρων δεν θα δωσω πατημα στο συναφι των αρδ να βγει κερδησμενο,ελπιζω και οι περισσοτεροι που βριζουν τους δημοσιογραφους να μην καταφερουν με τον τροπο τους να χρισουν νικητες αυτης της κοντρας τους αρδ.

γι αυτο τους τελευταιους που θα πιστεψω ειναι τους αρδ.αν εμενα βγαινει η παε επισημα και μου λεει οτι ο Χ παικτης κοπηκε λογο των εργομετρικων του εγω δεν εχω κανεναν λογο να μην τους πιστεψω.αν και μαλλον αυτη ειναι η μιση αληθεια, η αλλη μιση ειναι οτι ο παικτης δεν ειναι σε θεση να βοηθησει για την επιτευξη των οποιων στοχων.

βεβαια και ο παικτης οταν γυρναει στην πατριδα του και των ρωτανε οι γερμανοι δημοσιογραφοι γιατι δεν συμφωνησε,ειναι λογικο να πει αυτα που ειπε και οχι οτι για παραδειγμα ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αμυντικο εδω και τωρα και οχι μετα απο δυο μηνες.

γι αυτο μην ψαχνετε συνεχεια ευκαιριες για να την πεσετε στην παε και προπαντων μην πεφτετε στη λουμπα και παιζετε το παιχνιδι των αρδ
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

desperando έγραψε:μου αρεσει που καποιο παιρνουν παντα ως δεδομενα ταλογια των αρδ και του οποιουδηποτε ασχετου με την ομαδα.
να ξεκαθαρισουμε οτι εδω και πολυ καιρο υπαρχει μια ατυπη κοντρα των δημοσιογραφων απεναντι στην παε.
δυστυχως για αυτους δεν μπορουν ακομα να καταλαβουν οτι καποια πραγματα αλλαξαν και οτι πλεον ειναι καιρος να κανουν σωστα την δουλεια τους και μονο την δουλεια τους.και οποιος δεν μπορει θα τον φαει η μαρμαγκα.
φανταζομαι μπορειτε να καταλαβετε πως νιωθει ο Χ κολκας ή τζορμπα ή πετρωτος οταν η παε εχει προσλαβει για το γραφειο τυπου εναν βαζελο και ενα χανουμι.

εγω παντως σε αυτο το σημειο που εχουν φτασει οι σχεσεις των δυο πλευρων δεν θα δωσω πατημα στο συναφι των αρδ να βγει κερδησμενο,ελπιζω και οι περισσοτεροι που βριζουν τους δημοσιογραφους να μην καταφερουν με τον τροπο τους να χρισουν νικητες αυτης της κοντρας τους αρδ.

γι αυτο τους τελευταιους που θα πιστεψω ειναι τους αρδ.αν εμενα βγαινει η παε επισημα και μου λεει οτι ο Χ παικτης κοπηκε λογο των εργομετρικων του εγω δεν εχω κανεναν λογο να μην τους πιστεψω.αν και μαλλον αυτη ειναι η μιση αληθεια, η αλλη μιση ειναι οτι ο παικτης δεν ειναι σε θεση να βοηθησει για την επιτευξη των οποιων στοχων.

βεβαια και ο παικτης οταν γυρναει στην πατριδα του και των ρωτανε οι γερμανοι δημοσιογραφοι γιατι δεν συμφωνησε,ειναι λογικο να πει αυτα που ειπε και οχι οτι για παραδειγμα ο ΠΑΟΚ χρειαζεται αμυντικο εδω και τωρα και οχι μετα απο δυο μηνες.

γι αυτο μην ψαχνετε συνεχεια ευκαιριες για να την πεσετε στην παε και προπαντων μην πεφτετε στη λουμπα και παιζετε το παιχνιδι των αρδ
Well played sir, well played...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Falconas έγραψε:Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Δεν με νοιάζει ο γερμαναράς αλλά και με τον Τζαβέλα το ίδιο έγινε...τουλάχιστον μην γίνεσαι ρόμπα και λες δήθεν πρόβλημα στα εργομετρικά... πες δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό που είναι πιο ντόμπρο...Ο παίκτης είχε αρχική συμφωνία αλλά λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης (ενω τον νομίζαμε γερο) του προτείναμε λιγότερα και δεν δέχθηκε...καθαρές κουβέντες...Αλλιώς γίνεσαι ΡΕΖΙΛΙ!
:nairepaok:
Και γιατί πρέπει να πιστέψω τον Γερμανό. Στον οποίον λες δες ενδιαφέρει σωστά. Γιατί πρέπει να πιστέψω το κάθε site, που υποτίθεται κάνει ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ και σχεδόν ποτέ τους δεν πέσανε μέσα σε ότι είχε να κάνει με τα μεταγραφικά της ομάδος. Πήραν βήμα και γράψανε εκ του ασφαλούς μιας και ταιριάζει η περίπτωση με τον Τζαβέλα. Για τον Τζαβέλα δεν είπαν ότι χαλάει επειδή μπλέχτηκε ο Ολυμπιακός; Ξέρανε τι έγινε; ΟΧΙ. Όταν βγήκε ο Τζαβέλας, στο novasports είπε για το οικονομικό και μετά από δυο μέρες υπέγραψε στον ΠΑΟΚ... Ο ίδιος είπε μετά, είπε... υπήρχε μια μικρή παρεξήγηση η οποία λύθηκε. Ευχαριστώ τον Κυριο Βρύζα, ο οποίος ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με το deal το οποίο πήγε να χαλάσει.
Τάδε Έφη
Γ. Τζαβέλας.
Βλέπουμε λοιπόν ότι η μυστικοπάθεια που υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με της μεταγραφές γίνονται εικασίες, από τους δημοσιογράφους. Και κάποιοι απλά πρέπει να δικαιολογήσουν τα μεροκάματα τους σε κάθε site, εφημερίδα, ράδιο & tv που δουλεύουν.
Αυτό που με προβληματίζει ναι, είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρέπει να δίνει μια εξήγηση να μην υπάρχει η αμφισβήτηση.
Είναι λεπτό όμως το θέμα της μεταγραφής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”